- Konu Sahibi Pinarbartu
- #90.561
edacım şekersiz süt ilaveli nescafe ve bitki çayları konusunda ;zararlı olan herşeyin tadı güzeldir mantığı işe yararmı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edacım şekersiz süt ilaveli nescafe ve bitki çayları konusunda ;zararlı olan herşeyin tadı güzeldir mantığı işe yararmı acaba![]()
Kahvaltı
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)63 kcal
1.00 x 1 Çay Kaşığı vişne reçeli (13 kcal)13 kcal
2.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
Ara
2.00 x 1 Adet Mürdüm Eriği (15 kcal)30 kcal
Öğlen
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Sütlü Pirinç Lapası (248 kcal)124 kcal (sütlü değildi benimki daha azdır o yüzden)
1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) (128 kcal)128 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yoğurtlu Kabaklı Salata (115 kcal)115 kcal
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Domatesli Şehriye Çorbası (160 kcal)160 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Kabak Yemeği (240 kcal)120 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
Alınan Kalori Toplamı 1011 kcal
bugün kalorim biraz fazla olmuş öğle yemeği de girince işin içine oruçtaki gibi olmuyormuş ben oruç tutmaya devam mı etseydim acaba
Moralim çok bozuk sevgilimle kavga ettim hem de çok saçma bi sebep yüzünden deliricem yaa... :95:
günaydın kızlar az kalorili ve keyifli bir gün olsun
menü gayet güzel canım....akşam 1 bardak ayran ve salata yı 1 köfte eksilterek yeseydin öğün çok kuru olmazdı diye düşündüm.....Günaydın canlardün korkumu yendim tartıya çıktım kilo almamışım.
Ama verememişimde sanırsam su tutuyor vücudum çünkü karnım şiş duruyor
edacım kilo almaman çok güzel bi haber canım....büyük sınavı başarıyla geçmişsin tebrikler.....yalnız şu bitki çayı vücudundan ödem atmana ,metabolizmanın hızlanmasına ve yağ yakımı ve atımına yardımcı olacak.... dünkü menüm sabah 1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)160 kcal öğlen 1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Sulu Köfte (195 kcal)195 kcal 0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)42 kcal 0.25 x 1 Dilim (150gr) Karpuz (46 kcal)12 kcal akşam 5.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte (60 kcal)300 kcal 1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal Alınan Kalori Toplamı798 kcal Spor: 30 dk yürüyüş+15 dk egzersiz. Su: 2,5 litre Mesaj : 10
düzelir pelincim.....saçma sapan bir şeyse sıkma canını kısa zamanda barışırsınız.....Moralim çok bozuk sevgilimle kavga ettim hem de çok saçma bi sebep yüzünden deliricem yaa... :95:
mesaj+spor afferin su:.....+2 lt lütfenSu: pek içemedim bugün 1 litre ya vardır ya yokturMesaj:7 Spor: 3mile leslie
gayet güzel sağlıklı bir menü canım.....Kahvaltı 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal 0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)63 kcal 1.00 x 1 Çay Kaşığı vişne reçeli (13 kcal)13 kcal 2.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal Ara 2.00 x 1 Adet Mürdüm Eriği (15 kcal)30 kcal Öğlen 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Sütlü Pirinç Lapası (248 kcal)124 kcal (sütlü değildi benimki daha azdır o yüzden) 1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) (128 kcal)128 kcal 1.00 x 1 Porsiyon Yoğurtlu Kabaklı Salata (115 kcal)115 kcal Akşam 1.00 x 1 Porsiyon Domatesli Şehriye Çorbası (160 kcal)160 kcal 0.50 x 1 Porsiyon Kabak Yemeği (240 kcal)120 kcal 1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Alınan Kalori Toplamı 1011 kcal bugün kalorim biraz fazla olmuş öğle yemeği de girince işin içine oruçtaki gibi olmuyormuş ben oruç tutmaya devam mı etseydim acaba
aynı şeyleri bende yaşadım edacım ama etkilerini gördükçe alıştım....özellikle ödem attıkça rahatlıyorsun cnm....Ablacım şekersiz süt ilaveli nescafe tamam hatta çok severim ama bitki çayı çok iğrençDediğin mantığı yıllardır biliyorumda pek işe yaramıyor.
![]()
menü gayet güzel canım....akşam 1 bardak ayran ve salata yı 1 köfte eksilterek yeseydin öğün çok kuru olmazdı diye düşündüm..... aynı şeyleri bende yaşadım edacım ama etkilerini gördükçe alıştım....özellikle ödem attıkça rahatlıyorsun cnm....
kızlar toplam kalori leriniz çok güzel....bundan sonraki ağünlerimizi 3 ana +2(3) ara öğün olarak devam edicez....
ana öğünlerimizin 300 kaloriyi geçmemesine dikkat edersek çok daha iyi olur....öğünlerimizde yoğurt tüketmeye ve akşam yemeklerinde ekmeği bırakalım....
su ve sporumuzuda aksatmazsak çok kısa zamanda yine güzelce kilocuklarımızı vereceğiz........
edacım herşey gönlünce olsun ....iş konusunda çok hassasım....işten ilk ayrılacağını söylediğinde pek sıcak bakmamıştım hatırlarsan....inşallah istediğin bölümde devam edersin.... tmm çay konusunu senin için es geçelim.....birde sade şekersiz türk kahveside içebilirsin....kurs işinle alakalımı hatırlayamadım şu an konusu geçmiştir muhakkak...... haftalar geçtikçe kilo kaybını bir görelim....bu şekilde devam edersen; senin istediğin sürede 60 kg bana göre biraz fazla ama süreyi biraz daha uzatıp kesinlikle o istediğin 60 kg yi göreceksin cnm....Haklısın yedikten sonra bende 1 tane az yeseydim diye düşündüm :18::18: Çay yerine sütlü şekersiz kahve içsem düzenli ? Artık ramazanda olmadığımızan rahat rahat süt kaynatabiliyorum iş yerindeBirde beni çok zor günler bekliyor:18::18::18::18: Dün ik ile görüştüm. İk departmanına girmek için yıl başına kadar beklememi istiyor. Çalışmaya devam edersem çok yoğun Tempom olacak bu yıl. İçten içede ben çalışmayacağım spor yapıp kilo vermem lazım diyorum. Eskisinden daha çok ihtiyacım var size. Artık kilo vermeyi daha uzun süre yaydım. 2014 marta kadar 60 olmayı hedefliyordum ama zor gibi olacak. akşam işten çıkıcam 6 da koştur koştur kursa gideceğim. Saat 10 da eve geleceğim.Akşam yemeği yemeyeceğim. Yersemde geçiştirmem veya abur cubur hazır yememem gerekiyor. Hafta sonuda kursa gideceğim. Sevgilime bile çok az vakit ayrıcağım
Hem fiziksel hem ruhsal olarak zor bir yıl beni bekliyor.
![]()
edacım şu an uyguladığımız kalori takibi çok güzel .....ama bir püf noktası öğünleri biraz dengelemek amacım..... 3 ana öğün = 3 *300 =900 3 ana öğün = 3*150 =450 toplam = 1350 -300(egzersiz)=1150 kaloriyle gayet güzel kilo kaybı olur diyorum.... ara öğün kalorilerinden ana öğünlerede bir miktar verebiliriz....zaman zaman 1 ara öğünü iptal edebiliriz.... akşam öğünlerini ne kadar hafif geçirirsek o kadar iyi olur tabiki ....o öğünde köfte ve ızgara olduğu için 1 köfte eksik olup salata ve yoğurtla daha iyi olur ve çok ta kuru bir öğün olmaz diye düşündüm cnm....Ablacım. Sanki akşam yemeğinin kalorisini daha az tutmak faydalı olurmuş gibi geldi. Salata+ 2,3 yk sebze yemeği daha iyi olmaz mı :18::18: Ben 1000 en fazla 1100 kalori almayı hedefliyorum günlük. Dambıllarla çalışmayada başladım. Sabah kalkar kalkmaz işe gitmeden önce yapıyorum
edacım herşey gönlünce olsun ....iş konusunda çok hassasım....işten ilk ayrılacağını söylediğinde pek sıcak bakmamıştım hatırlarsan....inşallah istediğin bölümde devam edersin.... tmm çay konusunu senin için es geçelim.....birde sade şekersiz türk kahveside içebilirsin....kurs işinle alakalımı hatırlayamadım şu an konusu geçmiştir muhakkak...... haftalar geçtikçe kilo kaybını bir görelim....bu şekilde devam edersen; senin istediğin sürede 60 kg bana göre biraz fazla ama süreyi biraz daha uzatıp kesinlikle o istediğin 60 kg yi göreceksin cnm.... edacım şu an uyguladığımız kalori takibi çok güzel .....ama bir püf noktası öğünleri biraz dengelemek amacım..... 3 ana öğün = 3 *300 =900 3 ana öğün = 3*150 =450 toplam = 1350 -300(egzersiz)=1150 kaloriyle gayet güzel kilo kaybı olur diyorum.... ara öğün kalorilerinden ana öğünlerede bir miktar verebiliriz....zaman zaman 1 ara öğünü iptal edebiliriz.... akşam öğünlerini ne kadar hafif geçirirsek o kadar iyi olur tabiki ....o öğünde köfte ve ızgara olduğu için 1 köfte eksik olup salata ve yoğurtla daha iyi olur ve çok ta kuru bir öğün olmaz diye düşündüm cnm....
Hayırdır canım? Saçma bir sebepse halledilir. Boşu boşuna birbirinizi kırmayın bence ... Sende kendini depresif hallere sokma. Zararlı![]()
günaydın kızlar az kalorili ve keyifli bir gün olsun
tatilden dönemediler herhalde cumaya kadar gelirler umarımm...Bizim takımda in cin top oynuyor.![]()
kızlar toplam kalori leriniz çok güzel....bundan sonraki ağünlerimizi 3 ana +2(3) ara öğün olarak devam edicez....
ana öğünlerimizin 300 kaloriyi geçmemesine dikkat edersek çok daha iyi olur....öğünlerimizde yoğurt tüketmeye ve akşam yemeklerinde ekmeği bırakalım....
su ve sporumuzuda aksatmazsak çok kısa zamanda yine güzelce kilocuklarımızı vereceğiz........
menü gayet güzel canım....akşam 1 bardak ayran ve salata yı 1 köfte eksilterek yeseydin öğün çok kuru olmazdı diye düşündüm..... düzelir pelincim.....saçma sapan bir şeyse sıkma canını kısa zamanda barışırsınız..... mesaj+spor afferin su:.....+2 lt lütfen gayet güzel sağlıklı bir menü canım..... aynı şeyleri bende yaşadım edacım ama etkilerini gördükçe alıştım....özellikle ödem attıkça rahatlıyorsun cnm....
Düzeldik canım çok teşekkür ederim
Günaydın ablacım ben 1 de uyandığım için daha yeni aydı günüm
tatilden dönemediler herhalde cumaya kadar gelirler umarımm...
tamam ablacım öyle yapmaya calısıcaz ah bir de takımın geri kalanı gelseydi..
barıştık ablacım teşekkür ederimbayramdan sonra su içişimde bir azalma oldu hiç içesim gelmiyor napıcam bilmiyorum ablacım
içmeye çalışıyorum...