• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence ben paramı vereyım işim var diyim gitmim yoksa gercektn patlar
Bu kıloların yarısı zaten onu bunu kırmayayım sundanda yiyim demekten oldu
Kızlar dogadan 7 otlu cay mükemmel iştah kapatıyo ve metobolızma felaket calışıyo DENEYIN DERIM

Bence ben paramı vereyım işim var diyim gitmim yoksa gercektn patlar
Bu kıloların yarısı zaten onu bunu kırmayayım sundanda yiyim demekten oldu
Kızlar dogadan 7 otlu cay mükemmel iştah kapatıyo ve metobolızma felaket calışıyo DENEYIN DERIM

Önemli olan o yiyecekler senin önündeyken yemeyi reddetmek yememeyi başarmak. Bu ileride senin kilo almaman için gerekli bir şey. Sen kendi yiyebileceğin türden şeylerle git. Grissini karışık meyve tabağı kuruyemiş vs kendine bir tabak yap olmazsa yap götür. Salata falan varsa ondan ye. Ne bilim arkadaşlarına açıklarsın kimse darılmaz. Unutma ye diyen arkadaşlarında olsa onlar yerken sen kilo vermek için çabaladığından hem kıskançlık hemde vicdan azabı hissedecek rahatsız olacaklardır. Bu yüzden sen kendini düşünmelisin. İşyerinde arkadaşlar ye bundan birşey olmaz diyor. Böyle diye diye bu kilolar oldu.

Ben mesela sabah sabah 300 kalprilik bi kahvaltı uapmışım
Dıkkat ettıgımde bolese dıkkat etmedıgımde varya 1000 kalorıyo gecermış heee

Aman allahım ıyıkı bı sıteye uye olmusum ben kendıme napıypmusum yha poğcalar börekler amn yarebbım kalorı hesabı yapınca ğsıkolojım ksldırmadı yanı

Haklısın valla acayıp gaza geldım godıcem ve bna kılo yapcak seylerden uzak durucam nefsımı terbıye etcem
Bırseylerden kacmak daha kolay ama inş zor olanı yaparım yüzleşmek
Daha demin ki farkındaloktan sonra gerçi yıyecegımı zannetmıyorummm
Düşünsenıze gunluk almam gereken kalorıyı sadece kahvaltıda alıyomusum ben yha acayıp sınırım bozuldu

Haklısın valla acayıp gaza geldım godıcem ve bna kılo yapcak seylerden uzak durucam nefsımı terbıye etcem
Bırseylerden kacmak daha kolay ama inş zor olanı yaparım yüzleşmek
Daha demin ki farkındaloktan sonra gerçi yıyecegımı zannetmıyorummm
Düşünsenıze gunluk almam gereken kalorıyı sadece kahvaltıda alıyomusum ben yha acayıp sınırım bozuldu

Canım sinirlerini bozma boşuna olan oldu. Bundan sonra yapmazsın işte. Güzelce kilo vereceksin ve bu farkındalıkla bir daha almayacaksın. Sabah poğaçalar börekler var ise sen bir tane yiyip bırakacaksın.Çükü bir tanesi fazla bile. Artık böyle şeyleri yediğinde dengelemen gerektiğini öğreneceksin. Sebze meyve süt ürünleri en yakın arkadaşın. Unutma bunu. Artık güne gitsen bile yiyemezsin :9: İnsan kalori hesabına bakınca kendine işkence ettiğini anlıyor. Ben artık dışarda hazır gıda yemiyorum. Pazar günü full dışarıdaydım. Sevfilim burger kingde patatesli kolalı menü yedi. Ben salata yedim. Çantamda süt meyve grissini ve fındık vs taşıdım. Kimseninde garipsediği yok. Sende güne giderken böyle birşey yap canım.

Bn şok diyet yapmak istiyorum 27 ekime kadar 10 kılo vermk istıyorum cokmu acaba 2 ay var

Kızlar cok merak edıyorum kac kılosunuz :))) kusuruma bakmayın kımısı 55 kılo oluyo 3 kılo vermm gerekıyo fakan dıyoyo;))))(((((((((

Bn şok diyet yapmak istiyorum 27 ekime kadar 10 kılo vermk istıyorum cokmu acaba 2 ay var
Canım şok diete gerek yok sabah akşam 40 dk yürüyüş 3 ana 3 ara yedin mi belki 10 diil ama 8 çok rahat verirsin. Şok dietler vücudu hem yoruyor hem de faydası yok kalıcı dil.bir çok deneme yapmış birisi konşuyor:)şu an "eski kiloma dönüyorum "die i site var ordaki listeleri yapıyorum ve sonuçtan çok memnunum istersen bak hatta diğer arkadaşlara da tavsiye ediyorum:)
Kızlar cok merak edıyorum kac kılosunuz :))) kusuruma bakmayın kımısı 55 kılo oluyo 3 kılo vermm gerekıyo fakan dıyoyo;))))(((((((((
Hee hee hee 3 ün yanına bi sıfır çak işte. Benim vermem gereken kilo;)))aşağıda da çizelgeden anlaşılacağı üzere:))

Gerçek ismini bilmiyorum ama ben sana hümeyra diim nickten ötürü:))canım ben kaçıyorum oğluş uyudu o arada biraz ders çalışıyım ben de:))iyi bak kendine günü de salla gitsin eğer gerileceksen.yok sorun olmaz çok da rahat gelir bana dersen de yanında aparatif şeyler götür ya da ev sahibine nazın geçiyosa söle 1-2 çeşit salata falan yapsın sana özel:))çünkü gerginlik ve stres de kilo vermeyi çookkk yavaşlatıyor.kolayy gele:))

Son düzenleme:
Merve bn kızımın ismı hümeyra saol yha cok aradım soledım salata yap bna dıye gecer nazım tmm dedıler

Canım şok diete gerek yok sabah akşam 40 dk yürüyüş 3 ana 3 ara yedin mi belki 10 diil ama 8 çok rahat verirsin. Şok dietler vücudu hem yoruyor hem de faydası yok kalıcı dil.bir çok deneme yapmış birisi konşuyor:)şu an "eski kiloma dönüyorum "die i site var ordaki listeleri yapıyorum ve sonuçtan çok memnunum istersen bak hatta diğer arkadaşlara da tavsiye ediyorum:)

Hee hee hee 3 ün yanına bi sıfır çak işte. Benim vermem gereken kilo;)))aşağıda da çizelgeden anlaşılacağı üzere:))

Baktım siteye yapılabılcek şeyler tessekkur ederim yha

Kızlar ben istanbul kayabası kiptaş konutlarında oturuyorum bna yakın varmı varsa eger gorusmel isterim gercektn yha cook sevdim sizleri

Bu bnm ılk kılo verme maceram degıl ewlnmeden once 52 idim
Ewlndm 8 ay gwctı 62 oldum yhaa tam 10 kilo aldım
Bıde hamile kaldım kac kılo aldım dersınız tam 30 kılo daha
Bnde polıkıstık ower var duymussunuzdur
Seker dırencı az oluyomus bnm gıbı hastaların o yuzden hamılelıkte cok kılo aldım ve bili yemememe ragmen
Dogum yaptım inanırmısınz sadece 7 kılo gıttı 92 den 7 cık 85
Sonra süt olsun dıye yıne yedım oldum 89 kızm 1 yasında bn bi sene icinde sadece yuruyus yaparak kıslarıda az yıyerek sadece 15 kılo verebıldım bide hergun yesılcay içtim tabıkıde cok dıkkat edemdım etseydım blkı daha cok verırdım ama işte bu kadar
Kızıma artık sut vermıyorum daha sıkı yapacagım dıkkat etcem inş verırım

Bu saatlerde kmse olmuyo heralde yha yada herkes calısıyo

Back
X