• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar haftasonundan beri şehir dışındaydım....haberde veremedim kusuruma bakmayın.....nasılsınız,keyifler ve diyetler iyidir umarım....
mervecim bendeniz takım kaptanı deniz canım....takımımıza hoşgelmişsin....sağlıklı ve keyifli kilo vermeler diliyorum:16:
fatmacım uzunca bir aradan sonra şükür kavuşturana diyorum....sende hoşgelmişsin canım....
kızlar bu hafta yoğun bir hafta olacak benim için edacım ve kızlar takım size emanet fırsat buldukça gelmeye çalışıcam....
kendinize iyi bakın :54:hepinizi:16:

kızlar haftasonundan beri şehir dışındaydım....haberde veremedim kusuruma bakmayın.....nasılsınız,keyifler ve diyetler iyidir umarım....
mervecim bendeniz takım kaptanı deniz canım....takımımıza hoşgelmişsin....sağlıklı ve keyifli kilo vermeler diliyorum:16:
fatmacım uzunca bir aradan sonra şükür kavuşturana diyorum....sende hoşgelmişsin canım....
kızlar bu hafta yoğun bir hafta olacak benim için edacım ve kızlar takım size emanet fırsat buldukça gelmeye çalışıcam....

H.geldin ablacım. Sen merak etme gözüm kulağım burada :9: Allah kolaylık versin...

Teşekkürler hoşbulduk
İnş six dönene kadar bizde 3 5 kilo vermiş oluruz

Selam kızlar. :3:
Kasımda ales sınavı var. Girmeyi düşünüyorum. 2 ayda hallerim diye düşünüyorum. 70-75 alsam süper olacak. Açıköğretim derslerimde henüz tam başlamamış olacak fakat kendimi çok sıkmakta istemiyorum. En azından öylesine belki tuttururum diye gireceğim :9: Bu sene mezun olacağım ve yüksek lisans yapmayı çok istiyorum. Tezli yada tezsiz fark etmez. Ales puanıı iyi getirirsem yds ye de çalışır hallerim diyorum . Tecrübesi olan var mı çok mu zorlamış olurum ?

Canım patlıcan dolması çekti. :30: Diyet başıma vurdu yahu:9: Ama yeminim var olmaz. Beklemeyin benden böyle şeyler. :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşgördük kaptancım hakikaten uzun bir ara oldu bu defa daha bi hırsla geldim inş dah iyi sonuçlar olacak
Canım patlıcan dolması çekti. :30: Diyet başıma vurdu yahu:9: Ama yeminim var olmaz. Beklemeyin benden böyle şeyler. :9:

Tost makinesine patlıcanları at iyice közlensin az zeytinyağı soğan kavur üstüne de sarımsaklı yoğurt ohhh misss misss az kalorili :)))

Hangi bölümü okuyosun bende bu sene ünv sınavına girmeyi düsünüyorum bakalım ama kimseye demicem ailemden ilahiyat yada hemşirelik ikisinden birine karar kılıp aınava hazırlanvam düsünme asamadındayım
Acıktan okuyorum suan iltisat 3 sınıf bakalım nooolcak

Hangi bölümü okuyosun bende bu sene ünv sınavına girmeyi düsünüyorum bakalım ama kimseye demicem ailemden ilahiyat yada hemşirelik ikisinden birine karar kılıp aınava hazırlanvam düsünme asamadındayım

Açıköğretim 4. sınıf iktisat benimde. Ben ailevi nedenlerden ötürü okuyamadım. Kazandım ama okutmadılar diyelim hemde 2 defa. Bu sene aöf bitiyor ve açıköğretim mezunu olmanın dezavantajını yıkmak için yüksek lisansı şart olarak görüyorum daha doğrusu takıntı haline getirdim. Bu sene Allah kolaylık versin. Matematiksek iktisat zor bir ders birde sanayi ekonomisi ve bilgi ekonomisinde notum düşüktü. Ama önemli değil ortamam 4 üzerinden 3,89 geldi.:9: Okumak istersen sen bilirsin tabi. Ama tekrar bir üniversiteye kayıt ol mezun ol iş bul falan çok vakit. Bence güzelde ales e yds ye çalış yüksek lisans yap derim :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşgördük kaptancım hakikaten uzun bir ara oldu bu defa daha bi hırsla geldim inş dah iyi sonuçlar olacak

Tost makinesine patlıcanları at iyice közlensin az zeytinyağı soğan kavur üstüne de sarımsaklı yoğurt ohhh misss misss az kalorili :)))

Dün zaten közlenmiş patlıcan yaptım. Daha 2 porsiyon duruyor akşamki menüm bu zaten fakat patlıcan dolması çekti işte. Aynı şey değli :9:

Hee hee hee bu da benden:))ben de kpssye hazırlanıyorum ama kimseye söylemiycem en son sınava girip gol atıcam herkese.artık şart oldu bana gayesiz hedefsiz muamelesi yapmak neymiş görsünler bakalım.daha çocuk 6 ayı yeni bitirdi.e kilolar hala duruyo ,yok iş yok mu gelmiyo vs muhabbetlerieşimin ailesinden.size ne yaaa nese önce şu kilolar gitsin sonra da sınav.ilk hedef yılbaşına 70 kilo olmak inş.yani kurbana 78 olmam lazım bi de kızkardeşimin hayır işi olabilir o zamana.bana farz oldu kilolardan kurtulmak bakalım hakkımızda. Hyırlısı:))heeppp beerraabberrrzayıfff çıtırrrllaarrr olucaaaaazzzzz inşşşşşşş

Açıköğretim 4. sınıf iktisat benimde. Ben ailevi nedenlerden ötürü okuyamadım. Kazandım ama okutmadılar diyelim hemde 2 defa. Bu sene aöf bitiyor ve açıköğretim mezunu olmanın dezavantajını yıkmak için yüksek lisansı şart olarak görüyorum daha doğrusu takıntı haline getirdim. Bu sene Allah kolaylık versin. Matematiksek iktisat zor bir ders birde sanayi ekonomisi ve bilgi ekonomisinde notum düşüktü. Zaten ortamam 4 üzerinden 3,89 geldi.:9: Okumak istersen sen bilirsin tabi. Ama tekrar bir üniversiteye kayıt ol mezun ol iş bul falan çok vakit. Bence güzelde ales e yds ye çalış yüksek lisans yap derim :34:

İşte bnde sewmedığım seylerı yapmk istemiyorum
Yıne bitirirm problem degılde ama içimde kalır eger istediğim bölümü kazanabilecekmiyim diye ewlimisin sen

Hee hee hee bu da benden:))ben de kpssye hazırlanıyorum ama kimseye söylemiycem en son sınava girip gol atıcam herkese.artık şart oldu bana gayesiz hedefsiz muamelesi yapmak neymiş görsünler bakalım.daha çocuk 6 ayı yeni bitirdi.e kilolar hala duruyo ,yok iş yok mu gelmiyo vs muhabbetlerieşimin ailesinden.size ne yaaa nese önce şu kilolar gitsin sonra da sınav.ilk hedef yılbaşına 70 kilo olmak inş.yani kurbana 78 olmam lazım bi de kızkardeşimin hayır işi olabilir o zamana.bana farz oldu kilolardan kurtulmak bakalım hakkımızda. Hyırlısı:))heeppp beerraabberrrzayıfff çıtırrrllaarrr olucaaaaazzzzz inşşşşşşş

Bnm hedefım yılbasına kadar 60 olmak kurbana kadar 65 olsam ayyyyyyyyyyyyy

Benimde kasım sonunda 75 olma hedefim var. Ee en kötü şubat 2014 te ideal kiloma gelmiş olmak istiyorum. Bende kpss b ile bir yere girip girmemek konusunda şüphedeyim. Çünkü ilerde kapanmayı düşünüyorum. Şuan bile düşünüyorum fakat tessettürlü özel sektörde iş bulmak çok zor, çalışmak zorundayım.Yakın arkadaşlarımdan biliyorum kaç kere iş yüzünden maddi problemlerden başını açmak zorunda kaldılar. Eğer kamuda yasak kalkarsa kpss yi düşüneceğim ama şuan bilmiyorum...

Karar verdim aksam en gec 19;30 dan sonra bişi yok en azından su 2 ay sabrwdicem
ackırsam napayım bana akıl verin

Back
X