• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah:
Has yumurta
Has patates orta boy
5-6 zeytin
Yar kib kutusu peynir( az yaglı)
Domates
Salatalık
2 cay sekersiz
Yar dilim kep ekmek

Ara;5 ceviz
Yeşilçay

Ögle;
Yar kase corba( mercimek)
Salata
2 köfte büyüklüğünde tavuk haslama

Ara
Sadece erik

Aksam
Yar kase tarhana corbası
3 kase buyuklugunde tavuk cigeri yemegi ama
1 kase yogurt

Su: suana kadar 2 lt ama devam ederimm
Kalori 897
Mesaj yararken yazcm devam edrım msj spor
Sabah; 15 dk plates
Leslie 3 mil
Ögle
Mekik 15 20 tane kadar hatırlamıyorum
30 dk yürüyüs
Aksam leslie 5 30 dk
10 dk önce bitirdim
Bitki cayı yesilcay 1 kupa
Bu kadarrr
Yediklerin az bana kalırsa
Yaptigin sporda yanlis yani anladigim kadariyla her ogun sonrasi spor yapmissin ama bu vucudu yipratir tamam kilo verirsin ama böyle az yiyip cok spor yapmak zararli sonun benim gibi olur allah korusun basima geldi sizinde olsun istemem yediklerinizi 1200 kaloriye cikartin en azindan ve sporu aksam yemeginden 2 saat kadarsonra yapin ardindan yryeşil cayda icerseniz cok super olur

Ben kalori hesabi pek yapmiyorum ama tahmin edersem( cogununki ezberimde artik her gun ayni seyler) 1200-1400 arasinda bişeydir hesaplamaya cok usendim :D

hmm bugün beyaz et kırmızı et yumrtayla epey protein almıssın:)) takım kuralı canım toplam kaloriyi yazmak o yuzden sordumm.. yaa bende 1000 kalori alıorum asagı yukarı hergün ama cok yavas veriorum yaa kaloriyi azaltsam saldırasım gelio herseye

hmm bugün beyaz et kırmızı et yumrtayla epey protein almıssın:)) takım kuralı canım toplam kaloriyi yazmak o yuzden sordumm.. yaa bende 1000 kalori alıorum asagı yukarı hergün ama cok yavas veriorum yaa kaloriyi azaltsam saldırasım gelio herseye
Az kalori almak yanlis bir insan yasamasi icin en az 1200 kalori almalidir unutmamali beynimiz ic organlarimiz kalori yakarlar eger en azini bile vermezsek düzgün calismazlar
Ayaga kalkmak yemegi cignemek bile kalori yaktirir bu yüzden genelde bazal metabolizma hizina 200 kalori eklenir ve günlük ihtiyacin bu oldugu kabul edilir hareketlilik ve yasla 500e kadar cikartilabilir
Veee can alici nokta denendi o yüzden söylüyorum az kalori almakta aslında kilo vermeyi zorlastirir şöyle ki ben 1000 kalori alip 400 kalorilik spor yapıyordum 600 kalori e gunluk hareket (cok hareketliyimdir ) en azindan bakıp 200 cikarsak 400 kalori ile yasadim 1 ayda ancak 2 kilo verdim çünkü acayip yeme krizlerim oluyordu
Diyetisyene gittim 1800 kalorilik vir diyet uyguladim ve 1 ayda 4 kilo verdim yeme krizim hic olmadi

Sabah:
4 dilim Sucuk
1 y.k Kahvaltılık Sos
1 Kibrit Kutusu Kaşar Peynir
25 gr Yörsan Beyaz Peynir
Yarımdan daha az Simit

Öğlen:
1 Kuru Kayısı
1 İncir
1 Erik
25 gr Üzüm
2 Adet Ceviz

Akşam:

100gr Dana Eti
300 ml ayran
Alınan Kalori Toplamı990 kcal

Su: 1.5 Lt
Spor: 2 saat kadar alışveriş yeri gezer gibi yürüdüm

bende yazayım yaa yedim herseyimi:))

sabah
*2dlım kızarmıs cavdAR EKMEGİ
*50gr köy peyniri
*domates
*sekersız cay
*4 zeytin

ara
*sekersız kahve

öğle
*tarhana corbası
*2dılım kızarmıs cavdarlı ekmek

ara
*1 elma

aksam
*1 dılım tam bugday ekmegi
*1 tabak kuru fasulye
*3yk pilav
*az coban salata

toplam kalori 950
su:3 lt
bıtkı cayı : 2 kupa
spor: 45dk leslie

mesaj daha yazıorumm
bugünde böyle gectii

Az kalori almak yanlis bir insan yasamasi icin en az 1200 kalori almalidir unutmamali beynimiz ic organlarimiz kalori yakarlar eger en azini bile vermezsek düzgün calismazlar
Ayaga kalkmak yemegi cignemek bile kalori yaktirir bu yüzden genelde bazal metabolizma hizina 200 kalori eklenir ve günlük ihtiyacin bu oldugu kabul edilir hareketlilik ve yasla 500e kadar cikartilabilir
Veee can alici nokta denendi o yüzden söylüyorum az kalori almakta aslında kilo vermeyi zorlastirir şöyle ki ben 1000 kalori alip 400 kalorilik spor yapıyordum 600 kalori e gunluk hareket (cok hareketliyimdir ) en azindan bakıp 200 cikarsak 400 kalori ile yasadim 1 ayda ancak 2 kilo verdim çünkü acayip yeme krizlerim oluyordu
Diyetisyene gittim 1800 kalorilik vir diyet uyguladim ve 1 ayda 4 kilo verdim yeme krizim hic olmadi

diyetisyende 1100 kalorilik diyet vermişti bana sporsuz onlada aydA 4 kilo falan veriodum diyete baslayalı 1 ay oldu 5,5 kilo verdim bu sekilde ama bana yavas gelio herhald

Yediklerin az bana kalırsa
Yaptigin sporda yanlis yani anladigim kadariyla her ogun sonrasi spor yapmissin ama bu vucudu yipratir tamam kilo verirsin ama böyle az yiyip cok spor yapmak zararli sonun benim gibi olur allah korusun basima geldi sizinde olsun istemem yediklerinizi 1200 kaloriye cikartin en azindan ve sporu aksam yemeginden 2 saat kadarsonra yapin ardindan yryeşil cayda icerseniz cok super olur

Saol canım yoeumların için ama sporumu yemekten gemen sobra yapmıyoeum zaten en az 1.5 saat bekliyorum
Ama kalori hakkında sana hak veriıyorumda bu aralar iştahım hiç yokk nedense bunlarıda zar zor yedim

diyetisyende 1100 kalorilik diyet vermişti bana sporsuz onlada aydA 4 kilo falan veriodum diyete baslayalı 1 ay oldu 5,5 kilo verdim bu sekilde ama bana yavas gelio herhald
Ya daha yolun başında olduğundan belki de hızlı veriyorsun ben ideal kiloma cok yakinken yasadim bunlari

Izmirde olan var mi ya kosmak istiyorum çıkıp :) enerji geldi bana kosu bandina tikili kalmak istemiyorum ama kosmakta istiyorum ama hava karardı cok degisik duygular icindeyim :D

bugünkü menüm kızlar..
sabah : bir dilim tahıllı ekmek
9 zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 kibrit kutusu peynir
aksam : 1 kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı yoğurtlu sarımsaklı makarna
salata
toplam kalori : 1140
spor: leslie 5 mil
su: 1.5 litre
çay: dokuzlu form çayı
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM KIZLAR :)

bugünkü menüm kızlar..
Sabah : Bir dilim tahıllı ekmek
9 zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 kibrit kutusu peynir
salata
spor: Leslie 5 mil
çay: Dokuzlu form çayı
yorumlarınızı bekliyorum kızlar :)

öğün atlamasaydın keske canım

Izmirde olan var mi ya kosmak istiyorum çıkıp :) enerji geldi bana kosu bandina tikili kalmak istemiyorum ama kosmakta istiyorum ama hava karardı cok degisik duygular icindeyim :D

:))) aynen ya bende izlemediğim dizileri acıp koyuorum kosu bandının karsısına..

Bugün ki menüm;

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
AldığınızKalori Miktarı

Sabah;
3.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)165 kcal Sil
1.00 x 1 Adet (15gr) Söğütlüçeşme Tam Yağlı Üçgen Peynir (39 kcal)39 kcal Sil

Ara Öğün
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong) (54 kcal)54 kcal Sil

Öğle;
1.00 x 100gr Tavuk Eti (Derili) (171 kcal)171 kcal Sil
1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız) (18 kcal)18 kcal Sil
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran (76 kcal)76 kcal Sil

Kızlar ara öğün yiyemedim çünkü nedense karnım toktu..canım hiç bir şey istemedi.

Akşam;
1.00 x 1 Porsiyon Mantar Çorbası (125 kcal)125 kcal Sil
3.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)165 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim Pınar Dilimli Tost Peyniri (17 kcal)17 kcal Sil

Yemekten 2 saat sonra;
1.00 x 100gr Üzüm (73 kcal)73 kcal Sil

Alınan Kalori Toplamı917 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal Sil
Yakılan Kalori Toplamı

2 litre su
1 adet bitki çayı
2. ya da 1. mesajım sanırım bugün girdim ama işte son günüm olduğu için çok fazla yogundum. yazma durumum olmadı..

bugünkü menüm kızlar..
sabah : bir dilim tahıllı ekmek
9 zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 kibrit kutusu peynir
salata
spor: leslie 5 mil
çay: dokuzlu form çayı
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM KIZLAR :)

Canım suyu 2 lt yaparsın dimi yatmadan

sırf sizin için kalktım şimdi bir yeşil çay yaptım kendime. çok saçma geliyodu önceden burası. diyodum ki yani gerçeği söylemeyebilirler... ama yok öyle olmuyomuş. bakın sırf söz verildi kurallara uyulacak diye kalkıp yeşil çay içiyorum, içim rahat etmiyo yoksa:) normalde tek içtiğim bitki çayı form çayı oluyordu bağırsaklarım zayıf çalıştığı için, şimdi yeşil çaya başladım :)

bu arada aranızda en büyük benim anladığım kadarıyla. bakın en büyük diyorum en yaşlı değil :) demek ki bende de bir deniz abla olma potansiyeli var :) belki ondan bile büyüğümdür:( bu arada nerede kendisi ki? normalde bizi takip eden o değil mi :) genelde sanırım sitede yazan bu 4-5 kişi yeni gruba katılanlar öyle değil mi? eskilerden pek ses çıkmıyor... bence bir kural ihlali var... nerde menü yazımları, nerde motivasyon mesajları (en az 5) :))

sırf sizin için kalktım şimdi bir yeşil çay yaptım kendime. çok saçma geliyodu önceden burası. diyodum ki yani gerçeği söylemeyebilirler... ama yok öyle olmuyomuş. bakın sırf söz verildi kurallara uyulacak diye kalkıp yeşil çay içiyorum, içim rahat etmiyo yoksa:) normalde tek içtiğim bitki çayı form çayı oluyordu bağırsaklarım zayıf çalıştığı için, şimdi yeşil çaya başladım :)
Bende şimdi yaptim cokta usenirim aslında ama düzenli olarak girememis olsamda bugun girmek bile sorumluluk duymama sebep oldu

Back
X