- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #92.381
Fatmacım nerdesın sesın aolugun cokmıyo kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm o zamn askıya atma bnm doktorum doğym kontrol happı vermişti bekarkrn onu kullandım bide zayıftm 52 kıloydum düzene gırdı adetm cocugumda var sıkma canını ama erken teddavı
Suan tekrarladı pko
Doktorum dedı pko kıloyu sewmes
Kılo vermn zorlasır ama kılo vermk zorundasın seker dırencımız az mı oluyomuş ne o yuzden pek tatlı tercıh etmıyorum ama tatlı krizlerim tutmuyo degıldı dıyette gırdıgım gunden berı caya attıgım seker dahaıl bıraktım

Sol üstte yiyecğin adını arat. Sonra ekle.
dityetarkadasim.com üye oldum ama kalori hesabını nerden yapacagımı bulamadııımm yardım edermisinizz
ben de zayıftım pko ve insülin direnci varmış biri diğerini tetiklemiş şuan tam hatırlamıyorum o yuzden kilo almışım pko oldugunu öğrendiğimde doktor öyle dedi kilo almamda durmuştu ne alıyorum ne veriyorum dedim veremezsin dedi 4 aydır tedavi görüyorum
senin çocugun tedaviylemi oldu
hiç olmazsa diye cok korkuyorum ya
Canım sag üst köşede besin aktivite yazıto ordan yapıyosun mesela corba yazıyosun onune secenek cıkıyo atıtorum mercımek corbasını secıyosun onaylıyosun bu kadar cnm
Kızlar kendime lahana corbası yaptım cokta lezzetli oldu hemde sıfır yag
İntenttn arastrsım biraz lahana kürü ve corbasıyla zayıflayan yada cabasına gıren cok bn bu şekil yapmıcamda her gün lahana corbası yicem 1 hafta denicem bakalım
Yag atıyomuş vücuttan suyuda oyle aynı zamandaa
Şok diyet yapıyorsun böyle yapma. Çünkü vereceğin şey kilodan ziyade kas dokuları su ve biraz yağ olur. Ve en kötüsü verdiğin gibi bu kiloları geri alıyorsun. Benden söylemesi...
 ))
)) (
(Ben bir bardak ısırgan 2 bardak yeşil çay içiyorum. Kabızlık kalmadı. Tuvalatten çıkamıyorum. Ben neredeyse aynı diyeti yapmama rağmen daha az kilo veriyordum. Şİmdi daha çok veriyorum
 ısırganı nasıl içiyosun yani nerden aldın? doğandan falan gibi sallama mı yoksa aktardan demleme mi?
 ısırganı nasıl içiyosun yani nerden aldın? doğandan falan gibi sallama mı yoksa aktardan demleme mi?ya ben de tuvaletten çıkamamak istiyorumısırganı nasıl içiyosun yani nerden aldın? doğandan falan gibi sallama mı yoksa aktardan demleme mi?

Ayy cok mutluyum. Bi arkadadim vardi bi sene once taşındilar basks bi yere dogum yapmis ve bayada kilosu vardi bi 90 vardi. Simdi 54 demin konuştum ne yaptın dedim aksam rahat rahat anlatırım dedi :)
dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek 90 kl
2 domates 28 kl
4 tane küçük biber 48 kl
öğlen
3 tane köfte 150 kl
2 dilim ekmek 90 kl
2 kaşık yoğurt 38 kl
salata 42 kl
ara
1 şeftali 60 kl
1 dilim kavun 34 kl
akşam
5 kaşık mercimek yemegi 260 kl
2 dilim ekmek 90 kl
salata 42 kl
1 dilim kavun 34 kl
20 tane üzüm tane olarak bulamadım 100 gr yazıyo 57 kl
gece
1 kase yoğurt 38 kl
ben gece en erken 3 te yatıyorum listeyi ona göre ayarlattım
toplam kalori : 841
ne kadar doğru yapabildim bilmiyorum
su 3 lt
spor bütün evi temizledim spor yapmaya halim kalmadı(
toplu alıntılar 1 mesaj olarak sayılıyosa 7
tek tek sayılıyosa 19
Cok merak edıtorum kac kılo vercm bu hadta
 Çünkü şiştim bile şimdiden.
 Çünkü şiştim bile şimdiden.  Tartıya çıkmıyorum korkudan.
Tartıya çıkmıyorum korkudan. 

Seni bilmem ama ben bu hafta çok veremeyeceğim.Çünkü şiştim bile şimdiden.
Tartıya çıkmıyorum korkudan.