Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal)36 kcal
5.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)135 kcal
0.50 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)125 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Kuşburnu Marmelatı (52 kcal)52 kcal
1.00 x 1 Fincan (150ml) Filtre Kahve (Sütlü) (6 kcal)6 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Rosto Et (Haşlanmış Patates İle) (311 kcal)156 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Rosto Et (Haşlanmış Patates İle) (311 kcal)78 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Brokoli Çorbası (108 kcal)108 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)42 kcal
2.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal)20 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
3.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) (84 kcal)252 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)84 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Tutmaç Çorbası (182 kcal)182 kcal
Alınan Kalori Toplamı1336 kcal

bu seferki çok tutmuş ya :( aslına bakarsan ben daha akşama meyve de yerim diyodum ama damlaya damlaya kalori oluyomuş yani... iyiki yazıyouz gerçekten, ne işe yaradığı şimdi daha anlaşılır oldu :)

oradaki dana rosto patates püresiyle diyo ya, etin hepsini yedim pürenin de 3te birini yedim aslında ama kaloriyi nasıl ayarlayacağımı bilmedim için 0.75lik yaptım ortaya karışık :)

bu arada bu verdiğim kaloriler hep en maksimumu. yani 100 gram dan daha az yoğurt yedim misal aslında ama 50den de fazlaydı :) takribi rakamları veriyorum kısacası ama eksiğini değil de fazlasını veriyorum...

spor: 1 saat hafif tempoda yürüyüş yaptım. bugün adetimin ilk günü hiç gücüm yok inanın
çay: sabah yeşil çay, şimdi de formula 7

edacım ben bu dönemlerimi de kullanmaya karar verdim şöyleki bu dönemlerde metabolizma hızı çok artıyor ve normalden 200-300 kalori daha fazla harcıyor vücut. gerçi bunu burda biri yazmıştı sanırım ama bu böyle gerçekten. yani o dönemlerde hiç spor yapmasan bile yapmış kadar oluyosun :) bir de normal yiyip üstüne spor yaparsan kilo bile vermiş olabilirsin dönem sonunda :) ben dayanamayıp tartıldım sabah. 300 gram fazla çıkıyorum ama ben biliyorum ki en az 1 kilo şişiyorum normalde :) yani vermiş olma ihtimalim var, bu bile heyecan verdiriyor bana :)

adet dönemlerinde 5 kilo şişen bir tanıdığım vardı benim :53: ama baya kiloluydu, sanırım kilo ile orantılı vücut şişiyordur :)
Bu gunleri iyi degerlendirmen gerek bence keske bende olsamda iyi degerlendirsem :( ben söylemiştim cok arastirdim bu olaylari zamaninda
Bende sanirim her zaman anormallik vardi ya benim hic sismezdi hatta kilo verirdim tatli yemezsem

Bu gunleri iyi degerlendirmen gerek bence keske bende olsamda iyi degerlendirsem :( ben söylemiştim cok arastirdim bu olaylari zamaninda
Bende sanirim her zaman anormallik vardi ya benim hic sismezdi hatta kilo verirdim tatli yemezsem

ilk defa senden duyuyorum bunu! gerçekten şaşırdım :53: e kolay kilo verebiliyor olman lasım o zaman bence senin?

kızlar gerçekten yardıma ihtiyacım var!!

şimdi yarın iş yerinde 4 kızla bir arkadaşımıza bebek ziyaretine gidicez öğle vakti. o da demiş ki öğlen geliyosunuz size bir şey hazırlayamam ama dışarıdan pizza isteriz pizza günü yaparız... kızlar gayet sevinçle karşıladı bu fikri ama ben? ben gizli diyet yapanlardanım ya :( çevremdekilere söylemiyorum. eh işte dikkat etmeye çalışıyorum modundaydım. ama bizim ki o dikkat etmeyi aşmış durumda. ölsem yemem o pizzayı noktasında :) napıcam ben ya? tokum diyip yemesem bir dillim dahi olsa yedirirler illaki biliyorum ve aslında aç olduğumu da biliyolar çünkü iş yerinde beraber çalışıyoruz. e yemezsem de gerçekten açlıktan ölürüm... pofff :(

Canım aslında stresin neden metabolizmayı arttırdığı en son paragrafta söylüyor. Aslında yavaşlamıyor. Hızlanıyor ve stresin sebep olduğu bir hormondaki artış yağlı ve tatlı şeylere yönlendiriyor. Ee doğal olarak kilo alıyorsun metabolizma yavaşlamış sanıyorsun. Ben hep stres yüzünden kilo aldım. Demekki o zamanlarda abur cubur yemeseydim daha hızlı kilo verirmişim.
Kışım kilo vermeye gelince. Bunu duymuştum. Hatta hava soğuk olduğu için vücut, ısıyı korumak daha fazla kendinden harcıyor. Bu bile daha fazla kilo verdiriyor. Hatta bazı uzmanlar aslında kışın kilo vermenin baharda bikiini zamanı kilo vermeye çalışmaktan daha kolay olduğunu söylüyor... Eee yeni şeyler öğrendik. umarım herkes dikkate alır...
Evet kisin kilo vermek daha kolay :) ekim ayiyla mart ayi arasinda super kilo vermiştim
Sanirim bana sarkma oldu mu diye sormustun diymi geri donemedim
Bende sarkma olmadi genc olduguma baglamiyorum cunku sarkan kisiler gordum ben 20dk yururdum o da zorla en basta sporum buydu 70 kilo olduktn sonra kas kutlemin az oldugunu fark edip kas yapmaya basladim yag kutlesi arttikca kas kutlesi azalir (metabolizmanin yaglar arttikca azalma sebebi budur kaslar dakika da 4 kalori yaglar 2 kalori yakar pek hatirlamasamda boyle biseydi) ve daha hizli verdim kiloyu çünkü kaslar daha cok kalori harcatiyordu daha hareketli oldum ama abarttim sanirim ben sen abartma bacaklarimda bombe var hani o olmasa 36 giycem onun sisligi yuzunden olmuyo 59 kiloyken karin kaslarim falan cikmisti baya kas yiginiydim sanirim kas kaybetmisim artik karin kaslarim azcik belli oluyor :( yarin hemen jilliana basliycam

ilk defa senden duyuyorum bunu! gerçekten şaşırdım :53: e kolay kilo verebiliyor olman lasım o zaman bence senin?
Bende ilk oyle dusundum ve sevindim ama sonra arastirinca anladim olayi
Simdi adet oluyoruz ama o dongu bile bizim metabolizmayi artiriyo aslında ve adet gordugumuzde daha hizli bir metabolizmaya sahip oluyoruz metabolizma yavassa kilo verme zorlasir
Bu durumu vucut menopoz olarak algilar ve bilirsin kadinlar bu donemde kilo alırlar metabolizma hizi 200 kadar duser bu donemde kas kayiplari baslar falan erkek tipi yaglanma olusur eger spor yapilirsa erkek tipi kaslanma olur ornegin ben :( erkek tipi derken yaglanma gobekte kaslanma daha hızlı bir sekilde olur demek istedim

Evet kisin kilo vermek daha kolay :) ekim ayiyla mart ayi arasinda super kilo vermiştim
Sanirim bana sarkma oldu mu diye sormustun diymi geri donemedim
Bende sarkma olmadi genc olduguma baglamiyorum cunku sarkan kisiler gordum ben 20dk yururdum o da zorla en basta sporum buydu 70 kilo olduktn sonra kas kutlemin az oldugunu fark edip kas yapmaya basladim yag kutlesi arttikca kas kutlesi azalir (metabolizmanin yaglar arttikca azalma sebebi budur kaslar dakika da 4 kalori yaglar 2 kalori yakar pek hatirlamasamda boyle biseydi) ve daha hizli verdim kiloyu çünkü kaslar daha cok kalori harcatiyordu daha hareketli oldum ama abarttim sanirim ben sen abartma bacaklarimda bombe var hani o olmasa 36 giycem onun sisligi yuzunden olmuyo 59 kiloyken karin kaslarim falan cikmisti baya kas yiginiydim sanirim kas kaybetmisim artik karin kaslarim azcik belli oluyor :( yarin hemen jilliana basliycam

ben de jillian yapıyorum :) level 1/7 bitti bende henüz. kilolarımız da hemen hemen yakın boyun kaçtı bilmiyorum ama. ben de 64.5la başladım serüvene. şimdi 61.5 oldum ama benim hedefim 55... daha yolum var senin az kalmış hedefine

şimdi yarın iş yerinde 4 kızla bir arkadaşımıza bebek ziyaretine gidicez öğle vakti. o da demiş ki öğlen geliyosunuz size bir şey hazırlayamam ama dışarıdan pizza isteriz pizza günü yaparız... kızlar gayet sevinçle karşıladı bu fikri ama ben? ben gizli diyet yapanlardanım ya :( çevremdekilere söylemiyorum. eh işte dikkat etmeye çalışıyorum modundaydım. ama bizim ki o dikkat etmeyi aşmış durumda. ölsem yemem o pizzayı noktasında :) napıcam ben ya? tokum diyip yemesem bir dillim dahi olsa yedirirler illaki biliyorum ve aslında aç olduğumu da biliyolar çünkü iş yerinde beraber çalışıyoruz. e yemezsem de gerçekten açlıktan ölürüm... pofff :(
Bende benzer duruma dustum cezayi uygularsin ama yersinde eger ayran olursa yaninda bol bol ayran ic
Hem ince hamurlu olursa bir dusunelim ustunde et var peynir var salca da var galiba e hamurda ekmek o kadarda kotu degil sadece yağı problem o kadar ve ikinci dilimi :)

Bende benzer duruma dustum cezayi uygularsin ama yersinde eger ayran olursa yaninda bol bol ayran ic
Hem ince hamurlu olursa bir dusunelim ustunde et var peynir var salca da var galiba e hamurda ekmek o kadarda kotu degil sadece yağı problem o kadar ve ikinci dilimi :)

ya allahım çok sinir oldum ama yaaa!!! ben normalde zaten pizza yiyen bir insan değilim. en son pizzayı 6-7 belki daha fazla ay önce yedim ve yine bir arkadaşta yemek zorunda kaldığım için ama bunun şimdi bu zaman dilimine denk gelmesi kötü oldu :(

ceza veren mercilerimiz kaç dilim yediğimde ne kadar spor cezası verirler acaba? gerçekten ona göre yicem napiyim :) 2 dilimse ne 3 dilimse ne ceza uygulanacak? hem akşama hafif yesem kurtarmaz mı? kaloriyi yine 1000lerde kapasam? pekiii fiş almasam? :30::18:

ben de jillian yapıyorum :) level 1/7 bitti bende henüz. kilolarımız da hemen hemen yakın boyun kaçtı bilmiyorum ama. ben de 64.5la başladım serüvene. şimdi 61.5 oldum ama benim hedefim 55... daha yolum var senin az kalmış hedefine
Super o zaman takipteyim :) benim boyum 169 sanirim veya 168 pek emin değilim bende 55 dusundum ama bende baya siritir bi de iri kemikliyim 57 yaparim belki ben serüvene 90la başladım burda degildim ama olsun
Benim jillian daki tek korkum karnimi kalinlastirmasi yani eger ustundeki yaglar gitmezse diye korkuyorum ama acik konusuyim daha oncede yaptim onu benim bacakları bile inceltti super bisi o ya :D

ya allahım çok sinir oldum ama yaaa!!! ben normalde zaten pizza yiyen bir insan değilim. en son pizzayı 6-7 belki daha fazla ay önce yedim ve yine bir arkadaşta yemek zorunda kaldığım için ama bunun şimdi bu zaman dilimine denk gelmesi kötü oldu :(

ceza veren mercilerimiz kaç dilim yediğimde ne kadar spor cezası verirler acaba? gerçekten ona göre yicem napiyim :) 2 dilimse ne 3 dilimse ne ceza uygulanacak? hem akşama hafif yesem kurtarmaz mı? kaloriyi yine 1000lerde kapasam? pekiii fiş almasam? :30::18:
Valla jillian yapiyosan hic bisi olmaz ama ceza ne kadarda geliyo bilmiyorum
Eger icin rahat etmezse ondan sonraki 3 ogunde mesela aksam ve ertesi gun sabah oglen ogunlerinde protein ağırlıklı beslen bisey olmaz olay zaten hep yapmamakta

Super o zaman takipteyim :) benim boyum 169 sanirim veya 168 pek emin değilim bende 55 dusundum ama bende baya siritir bi de iri kemikliyim 57 yaparim belki ben serüvene 90la başladım burda degildim ama olsun
Benim jillian daki tek korkum karnimi kalinlastirmasi yani eger ustundeki yaglar gitmezse diye korkuyorum ama acik konusuyim daha oncede yaptim onu benim bacakları bile inceltti super bisi o ya :D

ben de 168'im :) bu arada tebrik tebrik tebrik ederim. çok zor bir şeyi başarmışsın. 90dan buralara gelmek harikaaa:46: valla ben 90dan gelsem senin olduğun şu noktada dururdum zaten muhtemelen :) ben en fazla 68i gördüm. ne zamanki eğilip ayakkabımı bağlamaya çalıştığımda az kalsın nefes alamadığım için öleceğimi fark ettim, işte o zaman rejime başladım. ama ben çok zor veriyorum niyeyse. muhtemelen zaten hep sağlıklı beslenip hep sporu hayatımda tuttuğum için. vücudun ekstradan yapacak bir şeyi yok yani :) normalde diyorum ya pizzaymış hamburgermiş pideymiş,yemem ben.sağlıklı yaşamı fazlasıyla benimsemiş bir insanım aslında ama ah şu tatlılar olmasa. benim zaafım tatlı abur cuburdu. onları kesmem ekmeği kesmem bana kilo kaybı yaşattı. umarım etkisini de daha görürüm. onun dışında 3yıl belki daha fazla süre haftanın en az 3 günü bazen 5 bile oluyodu en az 1 saat spor yapan biriydim. sdc şu son 5-6 ayda çok düzenli yapamadım, son 3 aydır da hiç yapmıyodum. e vücut alışmış bir kere, direk hantallaştırdı beni. şimdi o sebeple evden jillian yapıyorum. inşallah kasım gibi başlıcam tekrardan sporuma :)

Hayır kesinlikle hap kullanmadi onu biliyorum ve bir senedir kilo almamis saglikli vermis. Bende merak ediyorum daha aramadi bende menü mu paylasmaya girdi m arayinca konusunca ilk isim buraya yazmak kızlar. .ama anlatacagim sey olmaz olur mu dedi ben bi tavsiyen var mi demistim de.. bende zaten anlatmak isterim dedi .. harfi harfine uyarim. Ya cok kiloluudu 54 kilo ne demek ya hala inanamıyorum ki. Neyse iste ben biliyorum da kızı. Neyse ben menü mü paylasayim
Sabah;
4 zeytin
1kibrit kutusu peynir
Domates salatalık
Haslanmis yumurta
1.5 dilim kepek ekmegi
Ara ;
Yatim kase yogutt
Bir dilim ekmek
Aksam;
1tabak nohut
Yarim tabak pilav
Salata
Yogurt
Toplam kalori; 900
Su; 2litre
Cay; aksam icerim
Sporuma da az sonra gidicem yazarim

Öpüyorum. Özellikle edadan yorum bekliyorum ;)
begendiimm
iradee yaa ben dün aksam bozcam diye cok korktum gidiodu iradem yeter yaa kalorili beslenmek istiorummm diye bi ses kafamın içinde hesapsız beslenmek istiorummm falan baska seste ya sabret 3 ay bi in norml kilona sora cok canın isterse az az yersin diodu:)))
canım menün güzelde öğün atlaman kötü olmuss
ben de dış ses olarak söyleyim o zaman sabrettt :))
Edacim bunları bizimle paylastigin cok iyi oldu bilgilerimi tazelemis oldum ve fark ettim ki uzun zamandir bunlar hakkında arastirma yapmıyorum arastirma yapmakta motivasyonu yuksek tutuyor :)
Dün girmeye calistim ama olmadi dunku ve bugünku menumi birlikte paylasiyim
Dunku menum
Sabah 2 yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Salatalik domates

Daha sonrasinda bir kacamak var aslında yeminliydim ama tek secenegim o bir dilim pizzayi yemekti yoksa 8e kadar ac kalicaktim 1 dilim ekmek domates peynir ve sucuk yiyormus gibi dusunup kendimi rahatlattim ve yedim yoksa yiyemezdim ama en son ogle yemegi yemedigimde hastanelik oluyordum hastanedense yemek daha iyi bir secenekti yaninda ayran icip proteinle kapatmaya calistim ve dun sitede calisma var diye giremedim ceza alicagimi bildigimden yerinede getirdim :) sabah kendi sporumu yapmistim aksam yemeginden sonra da 1 saat orta tempoda yurudum
Oglen 1 dilim pizza 1 kutu ayran

Aksam tavuk sote
4yk yogurt
Salata

Spor: sabah 15dk interval kosu 30dk orta tempoda yuruyus aksam 1 saat orta tempo yuruyus
Su 3 litreyide gecirmeye çalıştım idrar yoku enfeksiyonundan endiseleniyorum :( her türlü hastalik beni buluyor ya
Bugun
Sabah 2 yumurta
1 dilim peynir
Salatalık domates
1 dilim ekmek
5 zeytin
Ara 1 avuc kuru üzüm
Oglen 100gr ton baligi
2 dilim ekmek
Salata
Ara 1 bardak sut
Aksam 8yk bezelye yemegi
4 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Spor yok dunden sonra bugun cok yorgunluk oldu ustumde dinlenicem
Su 3 litreyi gectiginde saat 5ti cok su içiyorum ben ya
Mesaj daha yazicam :)
güzel begendim pizza o kadar da kötü değil 1 dilimmiş
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal)36 kcal
5.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)135 kcal
0.50 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)125 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Kuşburnu Marmelatı (52 kcal)52 kcal
1.00 x 1 Fincan (150ml) Filtre Kahve (Sütlü) (6 kcal)6 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Rosto Et (Haşlanmış Patates İle) (311 kcal)156 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Rosto Et (Haşlanmış Patates İle) (311 kcal)78 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Brokoli Çorbası (108 kcal)108 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)42 kcal
2.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal)20 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
3.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) (84 kcal)252 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)84 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Tutmaç Çorbası (182 kcal)182 kcal
Alınan Kalori Toplamı1336 kcal

bu seferki çok tutmuş ya :( aslına bakarsan ben daha akşama meyve de yerim diyodum ama damlaya damlaya kalori oluyomuş yani... iyiki yazıyouz gerçekten, ne işe yaradığı şimdi daha anlaşılır oldu :)

oradaki dana rosto patates püresiyle diyo ya, etin hepsini yedim pürenin de 3te birini yedim aslında ama kaloriyi nasıl ayarlayacağımı bilmedim için 0.75lik yaptım ortaya karışık :)

bu arada bu verdiğim kaloriler hep en maksimumu. yani 100 gram dan daha az yoğurt yedim misal aslında ama 50den de fazlaydı :) takribi rakamları veriyorum kısacası ama eksiğini değil de fazlasını veriyorum...

spor: 1 saat hafif tempoda yürüyüş yaptım. bugün adetimin ilk günü hiç gücüm yok inanın
çay: sabah yeşil çay, şimdi de formula 7
güzel menü olmuş

küçük bir dilimi bol ayranla yavaş yavaş ye kalabalıkta ne kadar yediğin anlaşılmaz belki :D

jillian bende duymuştum bende başlamayı düşnüyorum

Valla jillian yapiyosan hic bisi olmaz ama ceza ne kadarda geliyo bilmiyorum
Eger icin rahat etmezse ondan sonraki 3 ogunde mesela aksam ve ertesi gun sabah oglen ogunlerinde protein ağırlıklı beslen bisey olmaz olay zaten hep yapmamakta
güzel fikirmiş
ben de 168'im :) bu arada tebrik tebrik tebrik ederim. çok zor bir şeyi başarmışsın. 90dan buralara gelmek harikaaa:46: valla ben 90dan gelsem senin olduğun şu noktada dururdum zaten muhtemelen :) ben en fazla 68i gördüm. ne zamanki eğilip ayakkabımı bağlamaya çalıştığımda az kalsın nefes alamadığım için öleceğimi fark ettim, işte o zaman rejime başladım. ama ben çok zor veriyorum niyeyse. muhtemelen zaten hep sağlıklı beslenip hep sporu hayatımda tuttuğum için. vücudun ekstradan yapacak bir şeyi yok yani :) normalde diyorum ya pizzaymış hamburgermiş pideymiş,yemem ben.sağlıklı yaşamı fazlasıyla benimsemiş bir insanım aslında ama ah şu tatlılar olmasa. benim zaafım tatlı abur cuburdu. onları kesmem ekmeği kesmem bana kilo kaybı yaşattı. umarım etkisini de daha görürüm. onun dışında 3yıl belki daha fazla süre haftanın en az 3 günü bazen 5 bile oluyodu en az 1 saat spor yapan biriydim. sdc şu son 5-6 ayda çok düzenli yapamadım, son 3 aydır da hiç yapmıyodum. e vücut alışmış bir kere, direk hantallaştırdı beni. şimdi o sebeple evden jillian yapıyorum. inşallah kasım gibi başlıcam tekrardan sporuma :)

ne kadar güzel bişey ya ben çok spor yapamıyorum çok çabuk yoruluyorum ya :(( bikaç gün yaptımmı çabuk yoruluyorum diye vazgeciyorum bi süre sonra yine bi hırs bi heves başlıyorum sonuç yine aynı
sanırım en iyisi bi düzene oturtmak

O zaman daha iyi aynı boydaysak :) bende seni tebrik ediyorum hayatinda sporu ve sağlıkli beslenmeyi tuttugun icin
Benim kilo alma sebebim birazda ailemdi daha 19 yasindayim 90 kiloyu gordugum zamanlarsa 14-15 tahminen kendime ancak 16-17 yaslarinda geldim cocuk ruhluyumda biraz bir seylerin farkina ancak varabildim farkina varana kadarsa olan olmustu babam ve annemi ornek alarak kilo almistim cocuktum ya ve onlardan ogrendim yemek yemeyi babam hangi yemegi yerse onu yerdim onun sevmedigini bende sevmezdim ki aslinda ne guzel yemeklermis yeni anladim onlari suclamak istemiyorum benimde suçum var ama biliyoruz ki cocuklar cogu şeyde anne babalarini ornek alirlar
Bende saglikli yasamayi daha olucagi belli bile olmayan cocugum icin istedim o benim gibi olmasin diye çok kötü zamanlardi benim icin en guzel zamanlar diyolar 19 yas icin ama bence en guzel zamanlar 14-17 yas aralığındaydi ve ben o zamanlar kilolarim yuzunden rahat hareket edemezdim ozguven diye birşey yoktu ki kişilik bu dönemlerde oturur kilo vermekle birlikte birazda kendimi degistiriyorum bu yüzden bunalim tarzi bir sey yasadim ve 8 aydir falan adet olmuyorum tedavi olmama ragmen

O zaman daha iyi aynı boydaysak :) bende seni tebrik ediyorum hayatinda sporu ve sağlıkli beslenmeyi tuttugun icin
Benim kilo alma sebebim birazda ailemdi daha 19 yasindayim 90 kiloyu gordugum zamanlarsa 14-15 tahminen kendime ancak 16-17 yaslarinda geldim cocuk ruhluyumda biraz bir seylerin farkina ancak varabildim farkina varana kadarsa olan olmustu babam ve annemi ornek alarak kilo almistim cocuktum ya ve onlardan ogrendim yemek yemeyi babam hangi yemegi yerse onu yerdim onun sevmedigini bende sevmezdim ki aslinda ne guzel yemeklermis yeni anladim onlari suclamak istemiyorum benimde suçum var ama biliyoruz ki cocuklar cogu şeyde anne babalarini ornek alirlar
Bende saglikli yasamayi daha olucagi belli bile olmayan cocugum icin istedim o benim gibi olmasin diye çok kötü zamanlardi benim icin en guzel zamanlar diyolar 19 yas icin ama bence en guzel zamanlar 14-17 yas aralığındaydi ve ben o zamanlar kilolarim yuzunden rahat hareket edemezdim ozguven diye birşey yoktu ki kişilik bu dönemlerde oturur kilo vermekle birlikte birazda kendimi degistiriyorum bu yüzden bunalim tarzi bir sey yasadim ve 8 aydir falan adet olmuyorum tedavi olmama ragmen

canım benimmm... kıyamam... sonun kadar haklısın. insanın psikolojisini çok etkiliyor kim ne derse desin. ama artık başrmış olmanın mutluluğu ve öz güveni olmalı sende. her şeyin daha çoook başındasın ve hiç bir şey için geç değil. sen zararın çok başından dönmüşsün inan bana. stres en kötü şey bir insanın kendine yapacağı. ben de bir dönem çok kötüydüm ve ben de o sırada 68 kiloya ulaştm işte ve dediğim gibi deli gibi spor yapıp sağlıklı beslenmeme rağmen... benim mens dönemim 28 günde 1i hiç şaşmamışken 4 ay ben de adet olamadım. kilonun da etkisi oldu tabi. biranda bünyem değişti. 10 kilo falan almıştım sonuçta e o da metabolizmayı alt üst ediyor. o açıdan da dengem bozulmuştu doğal olarak. insan önce kendini düşüncelerini olumsuzluklarını değştirmeyi başarabilmeli sonra gerisi çok kolay geliyo zaten :) artık mutlu olma zamanı ama sen başarmışsın :46::nazar:

Canların geç olsun güç olmasın;))(((
Hemen menümü paylasıyorummm
2 dilim kızarmış kepek ekmgi
Kıplırmızı bir domates
Çıtır çıtır bir salatalık
Sıcacık haslanmıs yumurta ımmm
Etlimi etli 5 zeytin
Mis gibi süt kokan peynir
Kendi yaptıgımız arımızın balından 2 tatlı kasıgı

Ara
Elma ve seftalı yedim
1 kac saat sonra yeşilcay

Ögle
Lahana corbası 1 kase
Salatalık
Kendi elcagızlarımla yaptıgım yogurt

Ara
6 adet koyumden gelen fındık
Biraz kuru ama kara üzüm yarım acux diyelim
7 otlu cay

Aksam
Tarhana corbası sıcacık
Fırında palamut yarım
Veeee
Vişne suyu kendim yaptım onuda az sekerli

Biraz sonra haslanmıs mısır yedımnm
Cok yemişim bugun
Kalori;1109
Su:2.5lt
Yeşilcay ve 7 otlu top3 kupa
Spor: sabah yürüyüs ac karna
Ögle yemekten sonra 15 mekık
Aksam ;leslie3 mil yaptım ve bittim
Mesajda en son cıkarken yazacagım
6 7 heralde

canım benimmm... kıyamam... sonun kadar haklısın. insanın psikolojisini çok etkiliyor kim ne derse desin. ama artık başrmış olmanın mutluluğu ve öz güveni olmalı sende. her şeyin daha çoook başındasın ve hiç bir şey için geç değil. sen zararın çok başından dönmüşsün inan bana. stres en kötü şey bir insanın kendine yapacağı. ben de bir dönem çok kötüydüm ve ben de o sırada 68 kiloya ulaştm işte ve dediğim gibi deli gibi spor yapıp sağlıklı beslenmeme rağmen... benim mens dönemim 28 günde 1i hiç şaşmamışken 4 ay ben de adet olamadım. kilonun da etkisi oldu tabi. biranda bünyem değişti. 10 kilo falan almıştım sonuçta e o da metabolizmayı alt üst ediyor. o açıdan da dengem bozulmuştu doğal olarak. insan önce kendini düşüncelerini olumsuzluklarını değştirmeyi başarabilmeli sonra gerisi çok kolay geliyo zaten :) artık mutlu olma zamanı ama sen başarmışsın :46::nazar:
ikinizide tebrik ediyorum başarmışsınız ben şuan 80 kiloyum ki bu kiloya gelmemin tek sebebi gecirdiğim sıkıntılı günlerdi sıkıntı bana kilo aldırıyo ne kadar yemesem de...
ama artık eski günlerime dönme vakti geldi 3 sene öncesine kadar 50 kiloydum sonra hastalıklar sıkıntılar derken 80e kadar geldim malesef :((
canım açıkçası o olayı ben de pek anlamadım ama çok da dert etmedim kendime bugün en az 15 tane atmışımdır nasılsa 5ten az olmamıştır diye :)

benim içinde sorun değilde yinede bi sorayım dedim

Back
X