- Konu Sahibi Pinarbartu
- #93.801

merhaba canım.....öncelikle vazgeçmemeni isterim ve mutlu olurum buna
sanırım diyet seni biraz bunalttı ve + kurallar vs sıkıldın....bu da gayet doğal ama vazgeçiş için bir sebep olmamalı....burda amacımız sadece eleştiri değil ki zaten yorumlarımda eleştiri değilde tavsiye ve de fikir yönünde genelde...çünkü bu zor aşamalradan 1 yıl öncesinde bende geçtim...aç kalmak mücadele etmek hem diyetle hem dış etkenlerle ama istikrarlı olunca inan herşey yoluna giriyor....
3 ana öğün + 2(3) ara öğündeki amacı takım kuralı baskısı olarak görme ;niye böyle bir kural var diye düşünürsen o baskıyı atlatırsın.....öğün atlamamaktaki amaç vücudu aç bırakıp yeme krizleri yaşamamak ve metabolizmayı yavaşlatmamak için canım....
ama şuan bir çoğunuz okuyor ve çalışıyor zaman zaman aksaklıklar ve düzensizlikler olsada herkez şuanda diyetini bir düzene oturtmuş durumda şuan bana göre....
biz seni çok seviyoruz ve takımda kalıp başarı hikayenle örnek bir şekilde mezun olmanı istiyoruz canım.....
Denizcim, zordeğil gerçekten hevesli ve istekliydi, iyi de kilo veriyodu ben bıraktığını duyunca çok şaşırıp üzüldüm... onun 3 öğün yapamamasının sebebi sanırım çocuğunun olması... bi kalkıyo kahvaltı yapıyo sonra çocuktu evdi yemekti derken hooop akşam oluyo. düzenini oturtabilmiş değil henüz. bence öğle yemeği yerine örnek yiyebileceği şeyler söyleyelim ona... örneğin 2 bardak ayran içsin yanında da ceviz yesin 3 tane falan veya dil peyniri yumurta yiyebilir... bunlar onu hem uğraştırmaz hem de zaman kaybettirmez hemenceceik yiyip içip güne kaldığı yerden devam edebilir... ona ve hatta öğün atlamak zorunda kalanlara o günü kurtaracak pratik çözümler bulalım derim ben...