• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gördüm ki gördüm kii :)) edacım canım sen kendine odaklanmalısın... yapacak bir şey yok malesef... kendin kiraya da çıkacak kadar iyi maddi durumun olduğunu düşünmüyorum bu sebeple bu adamı çekmek zorundasın... minimum nasıl etkilenirsin ona bakacaksın... sen kendine kendi hayatına, kendi yeni hayatına odaklanmaya çalış... o konuşurken sen başka şeyler düşünmeye çalış dinleme onu... belli bir yerden sonra savunma mekanizması o konuşurken onu dinlememyi çok kolay yapmayı becereceksin inan bana... kendini zayıflamış düşün mesela :) hayaller kur... ve hayata daha da asıl... kendin için neyi iyi yapabilirsin onu düşün... bu hayat senin...kimsenin bu hayatı mafetmesine izin verme, bu baban da olsa...

Adam beni gözümün içine baka baka tehtid ediyor. " Öyle şeyler yaparım ki 40 yaşına gelsen yine unutamazsınız. Hayatınızı bitiririm mahvederim sizi" diyor. Sebebide ergen kız kardeşimle biraz yüksek tonla münakaşa etmemiz. :14: Artık hiç kimseye katlanamıyorum. Hepsi o kadar çok ağrıma gidiyorki. Şunun şurasında 2-3 yıl sonra kısmetse evleneceğim ve istanbulda bile yaşamayacağım. Son yıllarımı annemin yanında düzgünce geçirmek istiyorum. Kiraya çıkıp köpek gibi sürünsemde kafama koyduktan sonra yaparım ama yapmak istemiyorum. Öyle iğrenç bir insan ki. :14: Artık hayal kurmuyorum çünkü kuracağım bir hayalim kalmadı hepsini yıktı parçaladı:14:

-------------------------------------

Canım sana bi tawsiyem SABIR
sabır herseyin ilacı
Baban içinde Allah kahretsin diye degilde ALLAH HAYRETSİN diye dua et
Bedduayla eline bişi geçmez
Ama rabbım dua edenlerın yanındadır unutma
BİZDE SANA DUACIYIZ İNŞ
rabbim gönlüne göre versin cnm ;(((

jıllıan topiğine yazmıyorsun ya bir kaç gündür ondan.
sevindim yapmana.yarılamışsın ne güzel.

oraya düzenli yazmıyorum zati... arada bakıyorum sadece :) çok şükür yarıladım evet, inşallah düzenli yaparsam bu cmtsi 3. levela geçiyorum bakalım :) ben bu bittiğinde napıcam onu düşünüyorum şimdiden ripped cdsi var elimde hazır heralde onunla devam ederim...

Canım sana bi tawsiyem SABIR
sabır herseyin ilacı
Baban içinde Allah kahretsin diye degilde ALLAH HAYRETSİN diye dua et
Bedduayla eline bişi geçmez
Ama rabbım dua edenlerın yanındadır unutma
BİZDE SANA DUACIYIZ İNŞ
rabbim gönlüne göre versin cnm ;(((

14 yaşından beri sabrediyorum etmeye çalışıyorum. Şuan 24 yaşındayım. 10 yıldır sabrediyorum. :14:Bela okumamak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor. Herhangi bir insan olsa bu kadar acıtmayacak. Nerede yanlış yaptım diye düşünüyorum ama bulamıyorum. Yanlışı annem yaptı. Yıllar önce boşanmadı. O ölmeden bana gün yüzü yok. Allah'ım beni babamla sınıyor. Daha ne kadar sabredeceğim ? Yanımızda arkamızda durmuyor. yarın öbür gün evleneceğim böyle bir babam varken kocamın karşısında nasıl dik duracağım? Nasıl güvende olacağım. Hani demişler ya babana bile güvenme. İşte benim babamdan görüp demişler sanki .:14:

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam beni gözümün içine baka baka tehtid ediyor. " Öyle şeyler yaparım ki 40 yaşına gelsen yine unutamazsınız. Hayatınızı bitiririm mahvederim sizi" diyor. Sebebide ergen kız kardeşimle biraz yüksek tonla münakaşa etmemiz. :14: Artık hiç kimseye katlanamıyorum. Hepsi o kadar çok ağrıma gidiyorki. Şunun şurasında 2-3 yıl sonra kısmetse evleneceğim ve istanbulda bile yaşamayacağım. Son yıllarımı annemin yanında düzgünce geçirmek istiyorum. Kiraya çıkıp köpek gibi sürünsemde kafama koyduktan sonra yaparım ama yapmak istemiyorum. Öyle iğrenç bir insan ki. :14: Artık hayal kurmuyorum çünkü kuracağım bir hayalim kalmadı hepsini yıktı parçaladı:14:

bu zamana kadar dayanmışsın, biliyorum gücün kalmamıştır artık ama madem kiraya da çıkmak istemiyor annenin yanında kalmak istiyosun (ki bence de u en doğrusu) mervenin de dediği gibi azıcık daha dişini sıkacaksın... söylediklerini yemek yutmak durumundasın.. ama bak 3 yıl sonraya bundan eser kalmıcak... sen şu 3 yılını minimum hasarla ve ruhsal bozuklukla atlatmaya çalışmalısın.. şimdi ağlamayı bırak... bunu da olayın üstünde daha fazla düşünmeyerek yapabilirsin... düşünme daha fazla düşündükçe bu seni mutsuz edecek ve kısır dögüye gireceksin... kafanı dağıtacak bi şiler yap şimdi hadi... misal bizim bugünkü mesaj sayılarımızı listele :52:

şaka bir yana SAKIN DÜŞÜNME VE AĞLAMAYI BIRAK ARTIK LÜTFEN... HADİİİİİİ:47::47:

oraya düzenli yazmıyorum zati... arada bakıyorum sadece :) çok şükür yarıladım evet, inşallah düzenli yaparsam bu cmtsi 3. levela geçiyorum bakalım :) ben bu bittiğinde napıcam onu düşünüyorum şimdiden ripped cdsi var elimde hazır heralde onunla devam ederim...

Ripped jıllıandan da agır
Kız öldürcen kendini ara ver biraz
:1::1::1:

bende sevdim jıllıan ı.önümüz kış.artık parktaki spor aletleriyle çalışamam.kışın en güzeli evde yapmak bence.her akşam 25 dakika ;herkes kendisine bu kadar zaman ayırabilir bence.Acaba jıllıan la kaç kalori yakıyor olabiliriz, bir fikrin var mı?

bu zamana kadar dayanmışsın, biliyorum gücün kalmamıştır artık ama madem kiraya da çıkmak istemiyor annenin yanında kalmak istiyosun (ki bence de u en doğrusu) mervenin de dediği gibi azıcık daha dişini sıkacaksın... söylediklerini yemek yutmak durumundasın.. ama bak 3 yıl sonraya bundan eser kalmıcak... sen şu 3 yılını minimum hasarla ve ruhsal bozuklukla atlatmaya çalışmalısın.. şimdi ağlamayı bırak... bunu da olayın üstünde daha fazla düşünmeyerek yapabilirsin... düşünme daha fazla düşündükçe bu seni mutsuz edecek ve kısır dögüye gireceksin... kafanı dağıtacak bi şiler yap şimdi hadi... misal bizim bugünkü mesaj sayılarımızı listele :52:

şaka bir yana SAKIN DÜŞÜNME VE AĞLAMAYI BIRAK ARTIK LÜTFEN... HADİİİİİİ:47::47:

İçim acıyor yapamyorum ben:14: En iyisi yatayım belki yarına unuturum. :14:

kızlar saat 12yi geçmiş ben akşam yemeğimi girmeyi unutmuşum:(
tavuklu salata yedim sdc akşam yemeğinde onu da 350 kalori saysam mı ki?
1.00 x 1 Adet medine hurması (30 kcal) 30 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal) 160 kcal
0.50 x 1 Litre Su (0 kcal) 0 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal) 108 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Etli Güveç (342 kcal) 342 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal
3.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal) 21 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 27 kcal
0.50 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal) 37 kcal
0.25 x 100gr Çekirdekli Kuru Üzüm (290 kcal) 73 kcal
1.00 x 1 Adet Mandalina (50 kcal) 50 kcal
Alınan Kalori Toplamı 1200 kcal civarı oluyor sanırım...
Su: 3lt
Spor: jillian level 2/7
çay: yeşil çay+ ısırgan otlu 9lu çay

bende sevdim jıllıan ı.önümüz kış.artık parktaki spor aletleriyle çalışamam.kışın en güzeli evde yapmak bence.her akşam 25 dakika ;herkes kendisine bu kadar zaman ayırabilir bence.Acaba jıllıan la kaç kalori yakıyor olabiliriz, bir fikrin var mı?

25 dakka hiç bişi gerçekten... en güsel yanı da bu bence ve spor salonuna gidip 2 saat orada kalmaktan daha iyi. orada bu kadar aktif spor yapamıyosun sonuçta... bence 300 kalori en az yakılıyor ki bence daha da fazla çünkü 3-2-1 yöntemi maksimum yağ ve kalori yakma yöntemiymiş gerçekten.. o da bunu yaptırıyor... ben ciddi bir kas yapımı ve yağ yakımı olduğunu düşünüyorum :)

14 yaşından beri sabrediyorum etmeye çalışıyorum. Şuan 24 yaşındayım. 10 yıldır sabrediyorum. :14:Bela okumamak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor. Herhangi bir insan olsa bu kadar acıtmayacak. Nerede yanlış yaptım diye düşünüyorum ama bulamıyorum. Yanlışı annem yaptı. Yıllar önce boşanmadı. O ölmeden bana gün yüzü yok. Allah'ım beni babamla sınıyor. Daha ne kadar sabredeceğim ? Yanımızda arkamızda durmuyor. yarın öbür gün evleneceğim böyle bir babam varken kocamın karşısında nasıl dik duracağım? Nasıl güvende olacağım. Hani demişler ya babana bile güvenme. İşte benim babamdan görüp demişler sanki .:14:

Edacım ozaman söyle yap madem bu adam ölünce rahatlıcan
Bi derin nefes al
Git yatagına yat
Kapat gözünü ve gercekmiş gibi hayal et
Hani hep yaparız yha biz kadınlar
Bekarken de ewlıykende bitmez hayal kurmak işte oyle
Sabah kalkmıssın kı baban kalp krizi gecirdigi için olmüş
İşte sen izin alıyosun işten falan
Cenaze hazırlııgı yapıyosunuz
Babanın soğuk yüzünü hayal et bak bu komık gelmesin sana
Hayal et
Onu son defa gordugunu ve artık sana göre çilenin bittiğini
Rahatladıgını hissedecekmisin
İşte ewin orta yerinde yatıyo
Kimi aglıyo kimi susuyo
Daha sonra cenaze arabasında hayal et mahalleye getirip helallik istiyoşar ya işte bunları hayal et
Hani rahatla diye dedim bi nebzede olsa
Elimden bişi gelmiyo walla
Su anda tabbimizden baska kimse canını alamıcagı için bole hayalındr oldurebilirsin
Sen dedın yha ölmeden rahat yok diye
Kızz walla ö yüzden dedim hee

Ripped jıllıandan da agır
Kız öldürcen kendini ara ver biraz
:1::1::1:

:52::52: çıldırdım mervee :1:
ya ripped için 4 level var onun ilk 2si shredten sonra kolay geliyomuş ama 3 ve 4 öldürüyomuş gerçekten :) şimdiden 3 ve 4ten korkuyorum ben de... ama muhakkak yapın... herkese tavsiye ediyorum... müthiş toparlıyor. ilk 2 hafta hiç kilo vermiş görünmedim tartıda ama şimdi yavaş yavaş veriyor gibiyim sanki... ve çok kısa sürede yapıyor tüm bunları süper bi şi:)

Edacım ozaman söyle yap madem bu adam ölünce rahatlıcan
Bi derin nefes al
Git yatagına yat
Kapat gözünü ve gercekmiş gibi hayal et
Hani hep yaparız yha biz kadınlar
Bekarken de ewlıykende bitmez hayal kurmak işte oyle
Sabah kalkmıssın kı baban kalp krizi gecirdigi için olmüş
İşte sen izin alıyosun işten falan
Cenaze hazırlııgı yapıyosunuz
Babanın soğuk yüzünü hayal et bak bu komık gelmesin sana
Hayal et
Onu son defa gordugunu ve artık sana göre çilenin bittiğini
Rahatladıgını hissedecekmisin
İşte ewin orta yerinde yatıyo
Kimi aglıyo kimi susuyo
Daha sonra cenaze arabasında hayal et mahalleye getirip helallik istiyoşar ya işte bunları hayal et
Hani rahatla diye dedim bi nebzede olsa
Elimden bişi gelmiyo walla
Su anda tabbimizden baska kimse canını alamıcagı için bole hayalındr oldurebilirsin
Sen dedın yha ölmeden rahat yok diye
Kızz walla ö yüzden dedim hee
ayy merveeeee :1::1::1::1: çok güldüm yaaa :) töbe yarebbim :))) bildiğin öldürmüş adamı... çok gerçekçi bi de her aşamasıyla anlatmış yaaa :1::1::1: ilahi valla çok tatlısın :)))

ayy merveeeee :1::1::1::1: çok güldüm yaaa :) töbe yarebbim :))) bildiğin öldürmüş adamı... çok gerçekçi bi de her aşamasıyla anlatmış yaaa :1::1::1: ilahi valla çok tatlısın :)))

Duygu belki rahatlar diye dedim ole kızz komık biliyom ama napimmm gece gece delirdim heralde elimden bişi gelmeyince

:52::52: çıldırdım mervee :1:
ya ripped için 4 level var onun ilk 2si shredten sonra kolay geliyomuş ama 3 ve 4 öldürüyomuş gerçekten :) şimdiden 3 ve 4ten korkuyorum ben de... ama muhakkak yapın... herkese tavsiye ediyorum... müthiş toparlıyor. ilk 2 hafta hiç kilo vermiş görünmedim tartıda ama şimdi yavaş yavaş veriyor gibiyim sanki... ve çok kısa sürede yapıyor tüm bunları süper bi şi:)

Kız bn bu yaglarla ripped ysparsam varya mini sumo güreşcisi gibi olrum
Bide slip giyerim :1::1::1::1::1:
Tamm yannii
Saka bi yana desıgım gibi hedefime 5 kılo toparşammak için jillian sonra ripped düşünüyorum bnde cnmm ama suanda daha yumusak leslıe bacımla dewam edıyoruz

yine kimsecikler yok bu akşam... merveyle paslaşıp duruyoruz :) o zman ben yatayım... yarın cumaya bir tık daha yaklaşmış olucaz çok heycanlı değil miii :34:
haydi iyi geceler sizlere :16:

Sevginde ölçülü ol ey gönül, sevdiğin düşmanın olur bir gün,düşmanlıkta katı olma ey gönül, düşmanın dostun olur bırgün...

Bi tane daha

Baki dostluk adına nice dilekler vardır. Ölümün dahi ayrılık sayılmadığı gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar. Sevgide birleşen yürekler vardır

SEWGİDEN BİRLEŞMİŞ YÜREKLERE TEK TEK İYİ GECELER DİYORUMMMMM

Günaydın kızlar.

Dünkü menüm;

Sabah
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal Sil
0.50 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)28 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil
4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)32 kcal Sil
1.00 x 1 Sebze Suyu 22 kcal

Ara
1.00 x 100gr Ananas (57 kcal)57 kcal Sil

Öğle
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)42 kcal Sil
1.00 x 1 Adet (160gr) Dardanel Light Ton Balığı 152 gr

Ara 1
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal Sil

Ara 2
2.00 x 100gr Ananas (57 kcal)114 kcal Sil

Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal Sil
2.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal)92 kcal Sil

Ara:

Alınan toplam kalori: 954
Su:2,5 litre içtim daha içiyorum
Çay: 2 bardak yeşilçay+1 bardak ısırgan otu çayı
Spor:1 mile + sabah ve akşam dambıl egzersizlerim

Günaydın kızlar.

Dünkü menüm;

Sabah
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal Sil
0.50 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)28 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil
4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)32 kcal Sil

Ara

Öğle
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)42 kcal Sil
1.00 x 1 Adet (160gr) Dardanel Light Ton Balığı 152 gr

Ara 1
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal Sil

Ara 2
2.00 x 100gr Ananas (57 kcal)114 kcal Sil

Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal Sil
2.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal)92 kcal Sil

Ara:

Alınan toplam kalori: 954
Su:2,5 litre içtim daha içiyorum
Çay: 2 bardak yeşilçay+1 bardak ısırgan otu çayı
Spor:1 mile + sabah ve akşam dambıl egzersizlerim
Günaydın edacım(umarım isimleri karıştırmıyorum)bugün nasılsın?

Back
X