• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar haftaya kurs başlıyor. Maalesef bir ay erkene almışlar. Ben diyordum 1 ay var 5 - 6 kilo daha verir daha sansasyonel olurum diye. Arkadaşlarımı hocalarımı şaşırtmak istiyordum ama kısmet olmayacak gibi görünüyor.:17:

Edit: Ay ben yine yanlış anlamışım. Kasım başındaymış :9: daha 1 ay var. Sıkıntı yok:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamun aleykumm bayanlar bugün nasılsınız napıyosununzzz

Kızlar gülben ergeni gördünüz diil mi ayda 10 kılo vermişşş
Cok guzel olmuş ama

A.s iyi sen ne yapıyorsun. Kimse yok. Yine takım dağılmaya başladı Bir rehavet çöktü herkese. Kızlar performasımız düşük olursa karne alamadan ayrılmak var.:18:

Walla bende anlamadım niye bole oluyo yhaa
Allah allah bu hafta birinci olcaz. Desık herkes gitti :)))
Neyse kalanlar dewamm
Yılmak yok
Been burdayım kımse yazmasada ben yazıcam

Gel hanımey hanımey
Sormısan hiç halımey gögsümü vura vura çürüttün sol yanımey lele lele lele le le hanım
Hobaaa teyyyy
Kızmla halay cekıyozzz ha ha

kızlar bugün kontrole gittim kan verdim hastaneye... kansızlığım var ya onun için ilaç yazacak işte bir de kolestrolümü merak ediyorum açıkçası bu kadar protein ağırlıklı beslenmeye nooldum bakalım :)

bu arada kafama edeyim yani... dil peyniri almıştım dün... light diye sadece rengi pembe diye gidip tam yağlı dil peynirini almışım iyi mi :))) niye pembe yaparsın ki sattırma stratejisi mi acaba?:47:

Bıgun cok işim varr yaprak saracam aksama misafırım var kızlarrr her fırsatta döncem
Takipteyimmmm

kızlar bugün kontrole gittim kan verdim hastaneye... kansızlığım var ya onun için ilaç yazacak işte bir de kolestrolümü merak ediyorum açıkçası bu kadar protein ağırlıklı beslenmeye nooldum bakalım :)

bu arada kafama edeyim yani... dil peyniri almıştım dün... light diye sadece rengi pembe diye gidip tam yağlı dil peynirini almışım iyi mi :))) niye pembe yaparsın ki sattırma stratejisi mi acaba?:47:

Umarım canım birşey çıkmaz atlatırsın. Sanırım en son bendede yine kansızlık falan var endokrin sonuçlara bakmadı bile. bugün öğleden sonra gideceğim sonuçları göstereceğim. Korzitol testim normal gibi görünüyor. Bakalım bir şey demeyecek sanırsam. Demesin artık ya. Doktor doktor sıktı beni artık doktorlar :52:

Sorma ya her gördüğüm pembe ambalaj light mış imajı uyandırıyor bendede. Yarım yağlıyı bile pembe yapmış adamlar sinir geldi. :9:

nasıl vermiş peki izle de paylaş bizimlen :)

TARÇIN SUYU İÇİYOR
Gülben Ergen de Demet Akalın gibi 'tarçın diyeti'yle zayıfladı. Kış aylarında aldığı kilolardan kurtulmak için sıkı bir rejime giren Ergen, 15 günde 5 kilo vermeyi başardı. Çubuk tarçın, su ve karanfili kaynatarak günde 3 kez içen Gülben Ergen, bu sayede istediği görüntüye kavuştu. Demet Akalın de 'tarçın diyeti' sayesinde fazla kilolarından kurtularak 5 kilo vermişti.
FOTOĞRAFLARIYLA MOTİVE OLUYOR
Gülben Ergen, tarçın suyunun yanı sıra şekeri de hayatından çıkardı. Hurma yiyerek şeker ihtiyacını karşılayan Ergen, bu sayede kilosunu korumayı da başarıyor. Sahnelerin en güzel assolistlerinden biri olan Ergen'in bir başka sırrı da rejime başladığı gün eski fotoğraflarını evinin her yerine asması Zayıf görüntülerinin kendisini motive ettiğini söyleyen ünlü sanatçı, "Eski fotoğraflarımın rejimime çok faydası oluyor" dedi.

Bide bi yasam koçu var onunla calışmış izledim bu konusmasını
İsmi aklıma gelmıyoda hani su posta gazetesınde yer alan yasam koç ı varya o kadın işte onla calışmış
Boşu boşuna spor salonlarına para verdıgını en ıyı ve kalıcı sporun yürüyüş oldugunu söyledi yürüdüm yani dedi ve saglıklı beslendıgını haftanın birgununu kendıne aıt oldugunu söylmişti

Back
X