• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim menüm:
sabah: 1.5 dilim ekmek kaşar peyniri kırmızı biber(çeyrek) şekersiz çay.(Okula sandöviç yapıp götürüyorum.)
ara: 1 elma
ara: çeyrekten az simit (öğle yemeğini geç yemek zorunda kaldım.)
öğle:1 kase tarhana çorbası 50 gram kırmızı et
ara: bitter çikolata 2 parça şekersiz/sütsüz neskafe
akşam:1.5 dilim kek yediğim için (yaklaşık 300 kalori) cezalıyım. Şu saatten sonra bitki çayı ve su var sadece:5:
Not: yarın çikolata da yok:(

Kalori:1016
su.1.5 litre
bitki çayı:2

Eewet cnm senın adın neydı
13 aylıkk dahaa
yasemin oy kuzummm.benim en minik 8 ayı bitirdi.

eski dostların yeride başka oluyor dimi:34::29:canımsın:16::54:

kızlar bundan sonra paylaşım kuralını ihmal eden arkadaşları izinli olarak yazacağım .....ısrarla mesaj konusunu dile getirmeme vede liste hazırlamama rağman bu konuda beklediğim talebi göremedim....sürekli ; araa ra bu konuların gündeme gelmesi ilk başta benim sonrada takımın motivasyonunu düşürüyor....kilosuyla başı dertte olan ve de kilo verip sağlıklı vede mutlu bir şekilde yaşamak isteyen arkadaşlarım takıma ve de bizlere bir şekilde zaman ayıracağını düşünüyorum.....:16::52::54::118:
millet bi gaz başlayıp kayboluyorya bende zamanda daha cok motive olacagıma inanıyorum.

kısır çok yağlı ve bol yeşillikli ise menün gayet güzel cnm afiyet olsun....
su:???
bitki çayı:???
kalori toplamı:????
spor:???
yağlı değildi yeşillikte boldu rokalı felan.
su:şimdilik 2lt
bitki çayı içemiyorum emzirdiğim için yoksa kızımın bağırsakları etkileniyor.
spor fix benim günde yarım saat yürüyüş.bugün extra lesli yapmak istiorum.
kalori hesaplamasınıda yapıp gece bitmeden ekleirim şimdi göz atıp derse gececem.sormayın başımda birde ders var.net üzerinden sınav ders off off.ders arası uğrarım.

Valkyrie89 ::52:
faTTa83 :kendi isteğiyle ayrıldı
cglaa16:izinli
Ryeo:mesaj konusunda mazeretli
Ftm86:nerelerdesin canım
:31:
zordegil::52:
Humeyrasağlam:
:52:
morkurbaga:
mutlulukperisii:
prettygirl::52:
emidaf:sanırım fadikte zayıflamaktan vazgeçti:31:
edia::52:
kelebekolacam::52:

son durumumuz bu kızlar....cumaya güzel sonuçlar almak dileğiyle:16:
kızlar bu listeye birde gercek isimleri morkurbaga preey emidaf edia mutluluk perisi isimleriniz?
ben de yeni başladım canım bu hafta ilk haftamın sonu olacak:) senin ne kadar oldu?
benimde aynı

Kızlar ben onlardan değilim ben de yanınızdayım.57 yı görmeden surdan suraya gitmem.57 çok mu abartılı sizce?
değil inşallah hedefe ulaşırsın.7.grupta bir arkadas 100 küsürlerden 50lilere inmişti.

aslında biraz sabırlı olsak.zaman çabuk geciyor.

Menümm

Sabah
3 koca bardak su
2tane baklava :18:

kahvalti
2 dilim ekmek
1 zeytin
2 çatal peynir
1 haşlanmış yumurta
2 tane kayısı form çayı

ara
1 elma
1 armut

öğle
1 kaşık müsli
1 bardak süt

ara
1 paket kellogs k kraker

akşam
2 dilim pizza :18:
5-6 kaşık mantı :18:

su: 2buçuk 3litreye yakın
spor: yok :18:

aaa benim de sonucum çıkmış ocakta yaptırdığımda HDL-60 LDL-131 trigliserit-63
bugünki sonuçlar; HDL-47 LDL-132 trigliserit-63 :))
sadece iyi kolestrol olan HDL düşük çıkmış :)) ay ben mutlu oldum...
Çünkü diyete başladığımdan beri ister istemez protein ağırlıklı beslendim ve kolestrolden krkuyodun korktuğum gibi olmadı :)

Yasemincim bi de şey sorucam sana. Lökosit idrarda bol çıkmış
Lökosit esteraz da 500 idrar yolu enfeksiyonu gibi duruyo sanki ama hiç bir belirtim yok.. Sence nedir?

Sabah
Birkase müsli
Bir bardak süt
Ara
Kahve sekersiz
Ögle
Haslanmış but
Birkase yoğurt
Bir dilim kep ekmgi
Ara
Yeşilcay
Aksam
Bir porsiyon taze fasulye
Bir bardak ayran
Bir kase yeşillik
Kalori:795
Su;2.5
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
Bitki çayı:2 bardak yeşilcay ve 7 otlu

Menümm

Sabah
3 koca bardak su

kahvalti
2 dilim ekmek
1 zeytin
2 çatal peynir
1 haşlanmış yumurta
2 tane kayısı form çayı

ara
1 elma
1 armut

öğle
1 kaşık müsli
1 bardak süt

ara
1 paket kellogs k kraker

akşam

:1::1::1::1::1::1::1::1:
Sana hiç bişey demıyorum hilal sen bılıyosun sucunu bnm yoldan dewam et bu gıdısle sene sonunu 75 kıloyşa kaptcan

Çünkü diyete başladığımdan beri ister istemez protein ağırlıklı beslendim ve kolestrolden krkuyodun korktuğum gibi olmadı :)

Lökosit esteraz da 500 idrar yolu enfeksiyonu gibi duruyo sanki ama hiç bir belirtim yok.. Sence nedir?
evet idrar yolu enf. demek.iye sessizde olabilir.

kızlar selam öyle bi uğrayım dedim takımca hastayız sanırım bu hafta ben hala listede yokum bi süre normal beslencem diyet yok tabi kilo almıcam

selam burcucum....hepinize çok geçmiş olsun canım....benimde nerdeyse 1 haftadır boynum tutuk:37:birde halsizliktir gidiyor:37:

Ewer dikkatimi çekti ve ilk defa duyuyorum ama denicemm muhakkak

sabah ve akşam öğünlerinden sonra içebilirsin kabızlık etkisi olmasın diye 1/2 çay kaşığı bal koymayı unutma ama:34:

Evet canım beraber kurtulacağız bu kilolardan.Bu arada 17 kilo vermşsin, hayran kaldım azmine. Darısı benim başıma.:1:

kesinlikle darısı başına olacak cnm....yeterki azimli ve istekli olup pes etmeyelim....gerisi kendiliğinden geliyor bundan emin olabilirsin:8:
Unutur muyum hiç canım benim ben senin için geldim bu takıma .:38:
.:38::9::16:

Kızlar ben onlardan değilim ben de yanınızdayım.57 yı görmeden surdan suraya gitmem.57 çok mu abartılı sizce?

boyuna göre hedef kilon gayet normal cnm....ama hedef kilonu biraz yukarı çekip daha sonra tekrar istediğin kiloya çekebilirsin....bence bunuda bir düşün:34:

Benim menüm:
sabah: 1.5 dilim ekmek kaşar peyniri kırmızı biber(çeyrek) şekersiz çay.(Okula sandöviç yapıp götürüyorum.)
ara: 1 elma
ara: çeyrekten az simit (öğle yemeğini geç yemek zorunda kaldım.)
öğle:1 kase tarhana çorbası 50 gram kırmızı et
ara: bitter çikolata 2 parça şekersiz/sütsüz neskafe
akşam:1.5 dilim kek yediğim için (yaklaşık 300 kalori) cezalıyım. Şu saatten sonra bitki çayı ve su var sadece:5:
Not: yarın çikolata da yok:(

Kalori:1016
su.1.5 litre
bitki çayı:2

akşam olmamış cnm....mümkün olduğunca su içmeye çalış....ve 45 dk lık egzersiz yaparsan keki telafi edebiliriz....birde öğünlerimizde yoğurdu bolca tüketmeye çalış faydasını göreceksin ......göbiş yağlarını eritmede de faydalı yoğurt....

yasemin oy kuzummm.benim en minik 8 ayı bitirdi.

millet bi gaz başlayıp kayboluyorya bende zamanda daha cok motive olacagıma inanıyorum.

yağlı değildi yeşillikte boldu rokalı felan.
su:şimdilik 2lt
bitki çayı içemiyorum emzirdiğim için yoksa kızımın bağırsakları etkileniyor.
spor fix benim günde yarım saat yürüyüş.bugün extra lesli yapmak istiorum.
kalori hesaplamasınıda yapıp gece bitmeden ekleirim şimdi göz atıp derse gececem.sormayın başımda birde ders var.net üzerinden sınav ders off off.ders arası uğrarım.
::46::34:

kızlar bu listeye birde gercek isimleri morkurbaga preey emidaf edia mutluluk perisi isimleriniz?
benimde aynı

değil inşallah hedefe ulaşırsın.7.grupta bir arkadas 100 küsürlerden 50lilere inmişti.

aslında biraz sabırlı olsak.zaman çabuk geciyor.

Menümm

Sabah
3 koca bardak su

kahvalti
2 dilim ekmek
1 zeytin
2 çatal peynir
1 haşlanmış yumurta
2 tane kayısı form çayı

ara
1 elma
1 armut

öğle
1 kaşık müsli
1 bardak süt

ara
1 paket kellogs k kraker

akşam

hilalcimmmmm:38::9::20::20::20:
ne yapalım canım hadi sen söyle...:4::49::40:

Sabah
Birkase müsli
Bir bardak süt
Ara
Kahve sekersiz
Ögle
Haslanmış but
Birkase yoğurt
Bir dilim kep ekmgi
Ara
Yeşilcay
Aksam
Bir bardak ayran
Bir kase yeşillik
Su;2.5
.:nazar::46:

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
AldığınızKalori Miktarı
5.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)135 kcal
0.50 x 100gr Sütaş dil peyniri (tam yağlı) (318 kcal)159 kcal
0.50 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
2.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal)36 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal)74 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Domatesli Şehriye Çorbası (160 kcal)160 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Tavuk Döner (250 kcal)250 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal)115 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)84 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote (190 kcal)190 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)57 kcal
1.00 x 1 Adet medine hurması (30 kcal)30 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
Alınan Kalori Toplamı1440 kcal :18: kötü şeyler yemedim gibi gelmişti ama çok kalori almışım bugün :(
Su: 3 lt
Spor: jillian 2/8
çay: yeşil çay ve form çay

Menümm

Sabah
3 koca bardak su

kahvalti
2 dilim ekmek
1 zeytin
2 çatal peynir
1 haşlanmış yumurta
2 tane kayısı form çayı

ara
1 elma
1 armut

öğle
1 kaşık müsli
1 bardak süt

ara
1 paket kellogs k kraker

akşam

ya ama hilal :47::47: yani bile bile yapıyosun... arada bir bile değil kaçamakların, baya sık sık bozuyosun rejimi... beynen hazır değilsin sen sanki??? :50:

yani kızma ve de kusura bakma lütfen ama şey gibi geliyo... sanki bizimle dalga geçiyomuşsun hissine kapılıyorum :( baya kandırılıyomuşuz gibi hissediyorum.. niye kişisel algıladım bilmem ama öyle hissediyorum :50:

Selam iyi akşamlar herkese

Bugün sonuçlarımın bir kısmı çıktı ve şükürbir şey yok.Kan şekeri kolestrol kortizol vs özellikle bakılan şeylerdi. Tek sıkıntı ay başında verdiğim kan yalan olmuş.Yarın tekrar kan vereceğim hastanelerden bıktım artık ama şükür hiç bişi yok :21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Ha kansızlık çıkmış gibi duruyor pek anlamadım ama endokrin pek onunla ilgilenmedi. İşyeri hekimine göstereceğim tekrar..

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
AldığınızKalori Miktarı
5.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)135 kcal
0.50 x 100gr Sütaş dil peyniri (tam yağlı) (318 kcal)159 kcal
2.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal)36 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal)74 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Domatesli Şehriye Çorbası (160 kcal)160 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Tavuk Döner (250 kcal)250 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal)115 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)84 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote (190 kcal)190 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)57 kcal
1.00 x 1 Adet medine hurması (30 kcal)30 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
Alınan Kalori Toplamı1440 kcal :18: kötü şeyler yemedim gibi gelmişti ama çok kalori almışım bugün :(
Su: 3 lt
Spor: jillian 2/8
çay: yeşil çay ve form çay

Menü güzel.Bazal metabolizmanın seviyesinde yemişsin ama spor yaptığın için her türlü günlük kalori ihtiyacından az alarak sporlada eritmişsin skını etmeni gerektiren bir durum yok yediklerin zararlı değil...

Son düzenleyen: Moderatör:
Menü güzel ama bazal metabolizmanın seviyesinde yemişsin ama spor yaptığın için her türlü günlük kalori ihtiyacından az alarak sporlada eritmişsin skını etmeni gerektiren bir durum yok yediklerin zararlı değil...

canım çok sağol desteğin için... ben de listeme dönüp dönüp bakıyorum ne yemişim ben diye :) tüh ya 1200 olabilmesini dilerdim... cuma için heyecanlıyım... neyse yarına bi şekilde halledicem...aslında şeyin kurbanı oldum işte o peynirin :) light değilmiş kalorisine baktığımda anladım :))

Sabah
Birkase müsli
Bir bardak süt
Ara
Kahve sekersiz
Ögle
Haslanmış but
Birkase yoğurt
Bir dilim kep ekmgi
Ara
Yeşilcay
Aksam
Bir bardak ayran
Bir kase yeşillik
Su;2.5

Güzel menü. :46: Umarım aç kalmıyorsundur. Sonra deli gibi kaçamak yapmak istersin. Bugün ben çok kötü oldum. Bizim iş yeri kemer sıkmaya başlad. Öğlenleri diyet listeme göre yemek çıkmyor artık. Salata yedim sadece. Sonrada deli gibi acıktım. (ananas beni doyurmuyor hemde sarmadı. Ah elma olaydı iyiydi:1: ) Hastaneye gttim. Sıkıtnı vardı sonuçlarda . hastanenin yeri çok fena iki kere dimdik metrelerce uzunlukta bir yokuş çıktım ekstralarıyla çok yoruldum ve dehşet karnım acıktı. Böyle zararsız bir şey alacak yerde yoktu. Metrobüse bindim eve gelene kadar midem susmad.Uzun zamandır ilk defa bu kadar çok acıktım.Eee haliyle eve geldim bir elma yedim kesmedi. Tavuk pişirmiş annem göğüs etinden avuç içi kadar yedim 4,30 da. Akşamda yoğurtlu közlenmiş patlıcan yedim ancak kesti. Şuan yine acım. Bu detoks beni aç bıraktı. Öbür türlü iyiydi.:52:

Geçmiş olsun canım kolestrol falan iyi çıkmış sevindim. Diyet yaparken yaptırmak lazım bunları...

Menümm

Sabah
3 koca bardak su

kahvalti
2 dilim ekmek
1 zeytin
2 çatal peynir
1 haşlanmış yumurta
2 tane kayısı form çayı

ara
1 elma
1 armut

öğle
1 kaşık müsli
1 bardak süt

ara
1 paket kellogs k kraker

akşam

Canım menünün diyetle uzaktan yakından alakası yok. Diyet yapmak istediğine yaptığına emin misin ? Menülerin genel olarak diyetle alakasız. Sende farkındasın sanırım. Dur deme vakti geldi geçiyor. Hadi bırak artık kötü alışkanlklarıl zayıflayacağız.:21:

Selam iyi akşamlar herkese

Bugün sonuçlarımın bir kısmı çıktı ve şükürbir şey yok.Kan şekeri kolestrol kortizol vs özellikle bakılan şeylerdi. Tek sıkıntı ay başında verdiğim kan yalan olmuş.Yarın tekrar kan vereceğim hastanelerden bıktım artık ama şükür hiç bişi yok :21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Ha kansızlık çıkmış gibi duruyor pek anlamadım ama endokrin pek onunla ilgilenmedi. İşyeri hekimine göstereceğim tekrar..
serum demir
demir bağlama
ferritin
hemoglobin değerlerin varsa
birde mcv,mch
mchc değerlerin varsa ben sana yardımcı olabilrim

canım çok sağol desteğin için... ben de listeme dönüp dönüp bakıyorum ne yemişim ben diye :) tüh ya 1200 olabilmesini dilerdim... cuma için heyecanlıyım... neyse yarına bi şekilde halledicem...aslında şeyin kurbanı oldum işte o peynirin :) light değilmiş kalorisine baktığımda anladım :))

İnan sıkıntı etmeni gerektirecek bir şey yok. Bende senin kilonda olsaydım böyle olurdu. Bazal metabolizma 24 saat uyku halinde harcanan kaloriyi gösteriyor. Sonuçta günlük ihtiyac 1700 civarıdır senin yanlışım yoksa. 1700 un altında aldın birde spor hadi 300-400 kalori daha gitti. 1000 kalorialdın demektir. Eee sıkıntı yok yani:) Biz birbirimize destek olmak için buradayız. Yeterki zararlı yeme kızarm bak :20: :9::9::9::9: Öcü gibi yazdım dimi :53: Kendimden ürktüm bir an :52::52::52::52:

Kızlar napıyosunuzzz
Canım fındık istedi yarım saat önce 5 tane fındık yedimm
Yazayım dedım;)

Back
X