• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Rabbimiz herkese rahatlık versin
Dersi olanlara devalar
Borcu olanlar edalar
Hasta olan kardeslerimize şifa versin
AMİN
İYİ GECELER

Arkadaşlar niye dalga geçiyimki bluedeniz beni iyi tanır onunla önceden 3üncü gruptaydik ben o grupta 15 kilo verdim ama şimdi bi türlü irademe hakim olamiyorum iradesizin tekiyim ben :5:

istanbul gop.benimde dogum sonrası saçlarım cok dökülmeye başladı.argan yağı ürünleri aldım bakım yağı maske şampuan.çok memnunum.son 2 duşta 1-2 tel ancak.

Kızlar ne dicem argan yagı ıle ılgılı bir bilgı vercem
2 gun önce gülben ergenin programına aktarcılar baskanı bılmm ne geldi adını unuttum ama adam işin uzmanı
Bu argan yagıyla alakalı sunu dedı
Argan yagı ıle argan yaglı urunler farklıdır argan yagı su gıbıdır bazı urunler ıse yogun kıvamda ve bal rengıne yakındır dedı
Argan yagı alırken % 100 argsn yagı yazısına bakın dedı
Nasıl ayırt edebılecegı konuusundada dedıkı argan yagı yanmaz
Ama bazı ürünlerde silikom ve kımyasal madde mewcıttur bu yüzden yanıcı ozellıgı olur bu şekılde anlayabılırsınız dedi
Soylıyeyım dedım kızlar
Argan yagı alırken %100 argan yagı yazısına lütfen dikkat edinm

Arkadaşlar niye dalga geçiyimki bluedeniz beni iyi tanır onunla önceden 3üncü gruptaydik ben o grupta 15 kilo verdim ama şimdi bi türlü irademe hakim olamiyorum iradesizin tekiyim ben :5:

Ole deme canım
15 kılo vermiş biri olarak pekde iradesiz sayılmassın
Suanda birazcık duygusal yogunluk içerisinde olman kararlılıklarını etkılıyo olmalı
Yeni ewlenmıs olmanınverdıgı mutluluk heyecan ve aılenden uzak kalmanın üzüntüsü biraz ondan biraz bundan derken bazı şelere tepkın azalmıs olabılır mesela pizza yerken yha bunuda yıyım dahada son cabuk karar verıyosun zorlamıyosun kendını
Yeni gelin topla kendini
:)))
Yoksa toplu bi gelin olacaksın

Caglacım sen iki hafta izinlisin canım bu hafta bıldıtım yapsanda listeye gecılmıyo
Ama bizmlr paylasırsan sewınırız
Bu arada bebişin nasıl

cok sükür o iyi yaa ama bende korku var doktor cok hassas dikkatli davranın dedi cocuga dokunmaya korkuorum:)) atlattık sayılır bu günleride cok sükürr saol canım sordugun için

Gunaydın hanımlarrr
Güzel mutlu ve huzurlu birgün gecirmenz dilegıyleee:)))

cok sükür o iyi yaa ama bende korku var doktor cok hassas dikkatli davranın dedi cocuga dokunmaya korkuorum:)) atlattık sayılır bu günleride cok sükürr saol canım sordugun için

Cok gecmiş olsun cnm yha :(
İnsanın yawrusu hasta olunca ne durumda oldugunu bende biliyorumm rabbim cümlesine şifa versin

günaydınnn güzel ve hafi bir gün dilerim herkese...
Yarın müsait olduğunda biraz daha detay verir misin nerden alrım nekadar kullanmak gerek vs.
İyi geceler :3:
kuförüm tavsiye etti bende ondan aldım.şimdi işteyim eve gidince bir bakayım.yağı kuaförden denemek için aldım.küçük bir şişeye 80 tl verdim.yağı deneyim şampuanıda alırım dedim.haftasonu forum istanbulda gratis var.orda şampuanı ve bakım maskesini gördüm hemen aldım.markasına eve gidince bakarım.yağı cildimede sürüyorum cokta memnunum.

kızlar daha önceden 7. ve 14. takımda kimler yarışmadaydı.....
ben 7.gruptaydım

Aaa yasemin ben sana cok yakının
Kayabası basaksehır
Bekarken sultangazide oturuyodum
Ailem hala orda gop u cok ıyı bilirinm
bende sultangazideyim sultangazi deyince taksiciler bile bazen orası neresi diyor.burda mecburi hizmetteyim kurada cıktı.aslen ankaralıyım uzun yıllarda yurtdısında kaldım buraları hiç bilmiyorum.

öyle deme canım ya kendine haksızlık etme.aslında çizelgene göre normal kilon boyun kaç.BMI 25 İLE 18,5 arası normale giriyor.25in üstü kilolu.

Kızlar ne dicem argan yagı ıle ılgılı bir bilgı vercem
2 gun önce gülben ergenin programına aktarcılar baskanı bılmm ne geldi adını unuttum ama adam işin uzmanı
Bu argan yagıyla alakalı sunu dedı
Argan yagı ıle argan yaglı urunler farklıdır argan yagı su gıbıdır bazı urunler ıse yogun kıvamda ve bal rengıne yakındır dedı
Argan yagı alırken % 100 argsn yagı yazısına bakın dedı
Nasıl ayırt edebılecegı konuusundada dedıkı argan yagı yanmaz
Ama bazı ürünlerde silikom ve kımyasal madde mewcıttur bu yüzden yanıcı ozellıgı olur bu şekılde anlayabılırsınız dedi
Soylıyeyım dedım kızlar
Argan yagı alırken %100 argan yagı yazısına lütfen dikkat edinm
hmmm bendeki kıvamlı.ama 100de yüz değil zaten biliyorum içinde başka bir bitkinin yağıda var.ama kimyasal yok dediler.

Gunaydın hanımlarrr
Güzel mutlu ve huzurlu birgün gecirmenz dilegıyleee:)))
günaydınnn.

Son düzenleme:
günaydınlar herkeseeee

yarın büyük gün hazır mısınız? :)) bugün sakın kaçamak yapmayın, bulgurlu şeyler yemeyin, turşu neyim yemeyin yeşil çay bol tüketin ;)

Öperimmm

Ole deme canım
Suanda birazcık duygusal yogunluk içerisinde olman kararlılıklarını etkılıyo olmalı
Yeni ewlenmıs olmanınverdıgı mutluluk heyecan ve aılenden uzak kalmanın üzüntüsü biraz ondan biraz bundan derken bazı şelere tepkın azalmıs olabılır mesela pizza yerken yha bunuda yıyım dahada son cabuk karar verıyosun zorlamıyosun kendını
Yeni gelin topla kendini

Aynen bacım yaa her yediğim şeye bu son bide olmicak diyorum
off yaa dün ki yediğim pizza hemen yapışmış morelim çok bozuk bugün dikkat etmeliyim kaçamak yokk :(

Ole deme canım
Yeni gelin topla kendini
İlahi merve hiç güleceğim yoktu. Senin espirilerine hasta oluyorum.:9:

günaydınnn güzel ve hafi bir gün dilerim herkese...
kuförüm tavsiye etti bende ondan aldım.şimdi işteyim eve gidince bir bakayım.yağı kuaförden denemek için aldım.küçük bir şişeye 80 tl verdim.yağı deneyim şampuanıda alırım dedim.haftasonu forum istanbulda gratis var.orda şampuanı ve bakım maskesini gördüm hemen aldım.markasına eve gidince bakarım.yağı cildimede sürüyorum cokta memnunum.

ben 7.gruptaydım

bende sultangazideyim sultangazi deyince taksiciler bile bazen orası neresi diyor.burda mecburi hizmetteyim kurada cıktı.aslen ankaralıyım uzun yıllarda yurtdısında kaldım buraları hiç bilmiyorum.

öyle deme canım ya kendine haksızlık etme.aslında çizelgene göre normal kilon boyun kaç.BMI 25 İLE 18,5 arası normale giriyor.25in üstü kilolu.

1.68 boyum canım
ben kilolu durmuyomusum hep öyle diyolar :) ama kendime göre kiloluyum inanmiyorum kimseye :(

Geçmiş olsun canım benim. Bebeğin iyileşsin benim için mıncıkla lütfen :52:

Back
X