- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #94.161
iyi geceler kızlar.
Kendinize iyi bakın
öpüldünüz
Kendinize iyi bakın
öpüldünüz
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
-----------------------------
iyi geceler kızlar.
Kendinize iyi bakın
öpüldünüz
Ben üç çocuk istiyorum ama 2ile yetineceğiz bence. :) Gerçi belli olmaz ikizlerim olabilir
(üç çocuğun başbakanla ilgisi yok. Kalabalık ailenin ferdi olmaktan ötürü çocuklarım bir başına kalmasın birbirine destek olur işn diyeyerek 3 diyorum da nasıl doğurcam bilmiyorum. :26:
cümlemizden canım benim....yoldamısınız hala ....
Evet ablacm saat 7buçukta yola ciktik sabah 6buçuk 7 gibi orda oluruz inşallah
Hilalcim basınız saolsun
Allah rahmet eylesin
Rabbim yakınlarına sabır versin
(((
Başıınız sağolsun.Allah rahmet eylesin...
estf.
evet benim
geçmiş olsun mervecim.sorma bende akşamdan beri kusuk temizliyorum anaokuluna giden kızım önce koltuga sonra yatagına sonra bizim yatagımıza kustu üstelik akşama ıspanak yapmıstım her yer yemyeşil.kadın çağırdım yarın halılar yıkanacak temizlik var.havalardan cocuklar bi terliyor bir soguyor üşütüyor.kusmak rahatlatır korkma.balgamınıda bu yolla atar.ateş varmı,öksürük varmı,göğsünden ses geliyor mu?
eda sen ben yaklaşık aynı kilodayız bakalım zamanla nasıl olacagız.
hangi hastaneye gittin canım.hiç ilaç vermedimi.
Allah rahmet eylesin.
Nereye gıdıyosunuz cdnımm
Dikkat edin csnım bnm yha
bu haftaki listemiz kızlar
***14. TAKIM 328. ETAP ***
Valkyrie89 : (91/89,9 /1,1 / 1,21 %)
faTTa83 : (81.5/ / / %) kendi isteğiyle ayrıldı
Ryeo60.6/61.6 /-1,00/ -1,65 %)
Ftm86: (77.2/77,0 /0,20 /0,26 %)
zordegil: (69.4/ / / %)
Humeyrasağlam: (69.6/ / / %)
morkurbaga: (60.6/60,2 /0,40 /0,66 %)
mutlulukperisii: (78.6/77,6 /1 /1,27 %)
14. TAKIM ORTALAMASI :%
Sanırım bu hafta sondan birinci olacağız. :26:
faTTa83: keşke bildirim yapsan bugün.
zordegil: canım takıma uğramıyorsun tekrar ayrılmaya mı karar verdin ? Ona göre bildirim yapacağım.
Humeyrasağlam: Bütün umudumuz sensin % 30 performansın altında kalmamak için.
kızlar hadi neredesiniz??
***14. TAKIM 328. ETAP ***
Valkyrie89 : (91/89,9 /1,1 / 1,21 %)
faTTa83 : (81.5/ / / %) kendi isteğiyle ayrıldı
Ryeo60.6/61.6 /-1,00/ -1,65 %)
Ftm86: (77.2/77,0 /0,20 /0,26 %)
zordegil: (69.4/ / / %)
Humeyrasağlam: (69.6/67.2 /2.4 /3,45%)
morkurbaga: (60.6/60,2 /0,40 /0,66 %)
mutlulukperisii: (78.6/77,6 /1 /1,27 %)
14. TAKIM ORTALAMASI :%0.65
kızlar son durumumuz bu....çok güzel kilolar verilmesine rağmen bildirim sıkıntıları sebebiyle ne yazıkki % ortalalamız çok kötü yönde etkileniyor....
İlla iyisi çıkar. İnş birlikte derece paylaşırız. Ama sinir oldum. Ayrıca söyledim bildiriminizi yapın diye ama nerede???
Gerçi şükrediyorum daha kötü olabilirdi. Böyle olunca benim motivasyonum düşüyor. Sen kaçamak yapma elinden geleni yap sonra başkalarının sorumsuzluğundan böyle olsun. Aman bunun için laf söylemeye ne gerek var diyebilir arkadaşlar ama ben burada ciddi bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Emek veriyoruz zaman ayırıyoruz. Sorumluluğumuzu bilmemiz gerekiyor... Takım ruhu bu şekilde olur.
Benim motivasyonum gitti şimdi ne olacak ?
edacım listemizi paylaşmışsın canım....teşekkürler.....cuma saatini beklemiştim azmin heyecanın süper:13:
gelelim bu haftaya;
artık nazara mı geldik yoksa istikrarsızlıkmı yoksa diyetin gerçekten zor olduğumu bilemedim ama çok ta keyifli bir hafta geçiremedik....burda herzaman dile getirdiğim kilolarımızı kendimiz için veriyoruz ancak takım ruhunu ve bütünlüğünü etkileyecek durumlarıda unutmamalıyız...ve şu anda bunun iki örneğini görmüş bulunuyoruz....
ısrarla takım kuralları takım kuralları dememim sebebi bu arkadaşlar....zaman zaman sıkıcıda olsa üzerimize düşen görvi yerine getirince keyifli bir oyun aslında cuma zayıflama yarışması....ödülüde sağlıklı bir şekilde kilo vermek....neysegeride kalanlar bizimdir deyip aynen devam ediyoruz yolumuza....
artık bir an önce başarı öykülerimizi yazmak dileğiyle![]()
Arkadaşlar selamlar öncelikle yaşanan sıkıntı için çok özür dilerim herkesten hakikaten sürecin bu şekilde ilerlemesine çok çok üzüldüm bu hafta da 0,6 kilo vermişim üstelik hastalığımın birinci günü.onun müjdesini veririm ve sonuçlara bakarım diye girdim az bi paylaşım yapar laflarız diye düşünüyordum fakat bu liste mevzusu çok üzdü beni bilerek ve isteyerek ya da umusrsamayarak yapılmış ir şey kesinlikle değil malumunuz önceden de yarışmışlığım var ve biz o haftanın başında ayrılan ya da izinli olanları listeye dahil etmiyorduk ben de hala bu şekilde diye düşündüm açıkcası ayrıca edacım önceden kilo bildirinmi yapın dediğini yazmışssın canım fakat malesef ben bunu göremedim sanırım gözümden kaçmış yoksa kesinlikle gelir ve bildirirdim üstelik kilo vermişken hem size destek olmak isterim hem de geriletmemek zaten bu yüzden takımdan ve listeden çıkmak istemiştimZaten takımdan ayrılan kişiler daha ayrılırken dedim bildirim yapın diye ama neyse olan oldu![]()
eda yatmışken menümü paylaşayım ben de
morkurbaga •
Üye Bilgileri ve Ayarlar
Kalori Takibi Kayıtları
Hakkımızda Söylenenler
mlknrky (15.02.2013)
Size çok teşekkür ederim, böylesine emek verdiğiniz için. Haftalardır kilomda hiç kıpırdama olmazken 3 günde yarım kilo vermişim. Bu site bir harika. Her yediğimi buraya özenle yazınca atıştırmalarım bitti.
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Dün )
AldığınızKalori Miktarı
0.25 x 100gr Kabak Çekirdeği (Çekirdek) (571 kcal)143 kcal
0.50 x 100gr Sütaş dil peyniri (tam yağlı) (318 kcal)159 kcal
5.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)135 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Sulu Köfte (195 kcal)195 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Fırın Makarna (370 kcal)370 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)57 kcal
1.00 x 1 Adet medine hurması (30 kcal)30 kcal
7.00 x 1 Adet (30gr) İzmir Köfte (50 kcal)350 kcal
0.25 x 100gr Çekirdekli Kuru Üzüm (290 kcal)73 kcal
0.50 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)28 kcal
Alınan Kalori Toplamı1539 kcal
ya açıkçası izmir köftenin kalorisi o kadar mıdır bilmiyorum ama zaten 200 olsa da farketmez bugün haddimi aştım
Su: 2 lt
Çay: yeşil çay ( 2 tane), 9lu çay
spor:jillian 2/9
Arkadaşlar selamlar öncelikle yaşanan sıkıntı için çok özür dilerim herkesten hakikaten sürecin bu şekilde ilerlemesine çok çok üzüldüm bu hafta da 0,6 kilo vermişim üstelik hastalığımın birinci günü.onun müjdesini veririm ve sonuçlara bakarım diye girdim az bi paylaşım yapar laflarız diye düşünüyordum fakat bu liste mevzusu çok üzdü beni bilerek ve isteyerek ya da umusrsamayarak yapılmış ir şey kesinlikle değil malumunuz önceden de yarışmışlığım var ve biz o haftanın başında ayrılan ya da izinli olanları listeye dahil etmiyorduk ben de hala bu şekilde diye düşündüm açıkcası ayrıca edacım önceden kilo bildirinmi yapın dediğini yazmışssın canım fakat malesef ben bunu göremedim sanırım gözümden kaçmış yoksa kesinlikle gelir ve bildirirdim üstelik kilo vermişken hem size destek olmak isterim hem de geriletmemek zaten bu yüzden takımdan ve listeden çıkmak istemiştimtekrar kusura bakmayın ayrıca biz önceden bu gibi sorunlar yaşanmasın diye muhakkak cep telleri veriyorduk birbirimize ya kaptana ya da yardımcıya nacizane fikrim siz de tellerinizi birbirinizle paylaşırsanız bu gibi aksiliklerle bi daha karşılaşmazsınız.dediğim gibi kusra bakmayın arkadaşlar ve hakkınızı helal edin tekrar
![]()
Günaydın kızlar.
Ben kaçar kaçamaksız birgün olmasını diliyorum.
MErvecim gururumuz ödül yemeyini dilediğin gibi yiyebilirsin. (sakın kendini salma sadece bu seferlik ):))
Cuma yarışması üyeleri paylaşım alanına hikayeni yazmayı unutma müsait vaktinde:)
Ben diyetisyene gidiyorum. Bugün ancak akşam gelebilirim diye düşünüyorum.
ya yok canım benimyani en son 60.5tim doğru onun altına inememiştim. şimdi 60.2 oldum ama 4 gündür aynı kilodayım... 100 gram bile olsa 2 günde bir giden razıyım, yeterki durmasın ya... motivasyonum düşüyo... dün spor yapamadım, annem geldi yanıma... bugün de henüz yapmadım, bak saat 11 olmuş... ama bir şekilde yapmak istiyorum
59.9 göreyim bi ya nolur yaa :))) parası neyse vericem valla :)))
senin spor nasıl gidiyo?
Bende mukemmelliyetciyim cidden boyle yasamak zor her şeyi bilip her secenegin en iyisini bulmak en iyi şekilde ortaya cikarmak yorucu ama sonuc olarak herkesin elindekinden daha iyi bir sey elde etmek cok daha guzel ve yaninda daha fazla bilgi edinmis oluyorsun bu bana cok guzel geliyor :) tabii sure uzuyo baskasi daha kisa surede yapiyosa sen daha uzun surede yapiyosun bu da pes etmelere neden oluyo bazen ama sabirli bir yapida varsa iste o zaman sorun yok ikiside bende var iyikiHayırdır inşllah daha bir şey yapmadım yaptımd ahaberim mi yok
Kızlar inanın kimseyi kırmak üzmek amacında değilim birilerinin kalbini kırdıysam üzgünüm. Fakat ben mükemmelliyetçiyim üstüne başak burcunun en fena özelliklerini taşıyorum.
Kurallara uymak düzenli tertili titiz sorumluluk ve yaptığım şeyin en güzelini ortaya koymak gibi kimi zaman pozitif etkili kimi zaman negatif sonuca ulaşan bir varlığım. Yani karakterim bu. Kilo vermek için takım için olaya bakarsak herkesi kusursuza yaklaştırmak benim asli görevim oluyor.
Ah ah bu mantıklı yaşamak çok zor bir ben bir Allah birde benim gibiler bilir![]()
Acaba terazi gorunumlu bir basak miyim benBende basakım burc adasımm gel anam gell
Kızz bazen kendimee hopp nooluyo diyesim geliyoo
Bi iş su zamn yapılacak denılırse o zamn muhskkak yspılcak
Hersey yerlı yerınde olcak
Calışırken bile dosyalar ole ayrıntılı ydı ki müdürüm senden bi ksctane daha bulsak dıyodu))
Biraz tez canlıyım
Bana biri söz verıpte tutmazsa sinr krizi bile gecirebilirim
Herseyı güzel yapmk varken niye bole olsun kı dedıgım coktur yaniii
Ahhh ahhh
Acaba terazi gorunumlu bir basak miyim benbende oyleyim ya