Ekmeği tamamen hayatından çıkartman hata sadece yediğin ekmeği değiştirmelisin. Çavdar/light/ tam buğday yemelisin. Diyetisyen bile yediriyor yani yanlış biliyor olamaz. Deniz abla demişti misafir geliyor sen gidiyorsun en az zararla atlatman gerekiyor. Tamamen yiyemezlik edemezsin. Sonuçta toplumumuzda misafirliğe gidilien yerde ikram edilenden yenmediğinde ya beğenilmediğini yada ev sahibesinin temizolmadığı ima edilir şeklinde düşünce hakim. Sosyal gereklilik gereği ye ama fazlasını değil. Sürekli değil.
Burada menülerde görüyoruz. Diğer başlıklarda geziyorum oralardada görüyorum. Hergün her öğün kaçıranlar var.
Fakat senin durumun benden farklı sana bunu söylemiştim. Boşuna kendi motivasyonunu bozuyorsun.
Sen zaten ideal kilona yakınsın. Ben hafta da 1,5 kilo verirken senin 0,5 kilo vermen kadar normal birşey yok.
Yediğin ekstra aşırı tatlılar kekler diyeti baltalıyor. İki ileri gidecekken bir geri gidiyorsun maalesef. Yarın senin için yeni bir gün olsun.
Senden bir şey isteyeceğim. Hedeflediğin kiloya göre istediğin bir etek almanı istiyorum(durumun müsaitse) Yani içine giremediğin bir etek olsun. O eteğin içine girmek senin hedefin olsun. O etek hep görebileceğin yerde olsun. Sabah ona bakarak uyan akşam onu görüp uyu. Senden bunu istiyorum. Belki onun içine girmek için hırslanır motive olursun.
Mesela çağlayı örnek alalım. Çok güzel besleniyor. Arada onunda motivasyonu düştü hemen toparlandı. Mesela ben 2 yada 3 kere motivasyonum düştü hemen toparlandım. Motivasyonun düşer ama toparlanır. Önemli olan bir kere motiven gidince pes etmemek.
Bak sonra gelir seni geçerim senden önce mezun olurum
Etek mevzusunu düşün derim.
Sonra kocanın sana böyle bakacağı günleri aklına getir

aha böyle