• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar Selam :3:

Cuma günü kilo listede olan arkadaşlardan kilo bildirimini erken yapmasını rica ediyorum.
Çünkü genel sonuç listesini yapma sırası bizim takımda.Fakat ben daha önce yapmadığımdan biraz zorlanacağım. Bu nedenle siz erkenden bildirim yaparsanız bizim takım listesi en azından aradan çıkar. Aklım kalmaz.
Hassasiyetinizi rica ediyorum. Öpüldünüz.

Arkadaşlar noldu bize yahu ?

Neredesiniz?
Hiç böyle olmuyor bilesiniz.
Cuma günü kilo veremedim demeyiniz.
çünkü çok kızacağım bilesiniz. :47:

Size kafiyeli kafiyeli şeyler yazı verdim. Düşünün tek başıma nasıl canım sıkılıyor. :27:

Kimseler gelmez oldu.
Canım maalesef hafta başında kilo bildirimi yapmadığından seni bu hafta listeye alamam. Çünkü farkı bilemeyiz. Lütfen cuma günü kesin bildirim yapmaya çalış...

edacım aslında cuma günü asmde tartıldım 90 geldim.sence nasıl yapalım ben yeni baskül alayım bir sonraki haftaya mı başlayalım.yoksa gecen cuma tartılıp 90 geldiğimlede yola devam edebilirim.sonucta burda çalışıyorum.

Arkadaşlar noldu bize yahu ?

Neredesiniz?
Hiç böyle olmuyor bilesiniz.
Cuma günü kilo veremedim demeyiniz.
çünkü çok kızacağım bilesiniz. :47:

Size kafiyeli kafiyeli şeyler yazı verdim. Düşünün tek başıma nasıl canım sıkılıyor. :27:
ben buralardayım 12-13 arası eve gidip gelecem sonra sen yaz ben sana cevap yazarım:51:

ben daha cok motive oldum.bugün soguk kışlıkları indireyim dedim.gecen kış hamileydim,önceki kışta daha zayıf..veeee giyecek kıyafetim yokkkk ya ben napacam şimdi.baştan aşağı bu kiloya gardrop düzemem ki..acil bişeyler almam lazım.yine araki bu kiloya istediğin gibi bişey bulabilesin.:43::43::43::43::43::43::43::43:

edacım aslında cuma günü asmde tartıldım 90 geldim.sence nasıl yapalım ben yeni baskül alayım bir sonraki haftaya mı başlayalım.yoksa gecen cuma tartılıp 90 geldiğimlede yola devam edebilirim.sonucta burda çalışıyorum.

O zaman 90 kilo olarak geçen haftayı yazarız. bu haftayıda bildirdiğine göre devam ederiz. Baskül değiştirince aradaki farkı bildiririz.

ben daha cok motive oldum.bugün soguk kışlıkları indireyim dedim.gecen kış hamileydim,önceki kışta daha zayıf..veeee giyecek kıyafetim yokkkk ya ben napacam şimdi.baştan aşağı bu kiloya gardrop düzemem ki..acil bişeyler almam lazım.yine araki bu kiloya istediğin gibi bişey bulabilesin.:43::43::43::43::43::43::43::43:

Diyete sıkı sıkıya uyarsan bir ayda rahat 5 kilo verirsin.
Şimdilik hiç yoksa az miktarda al ki boşa gitmesin. Benim şuan tek pantolunum var. Hadi üstler idare ediyor. Hırkalar falan. Ama pantolon bollaşınca yenisini alacağım. Sende böyle yap. :26:

Yeminimi boZmicam uleynnnnnnn
Kızzz edaa dün kızlarr bana zayıflamısn merve dedılerr anmm bi sewındimmm
Yani bu yedıklerım onlara gore cok azzzz
Dün midem cok agrıdı taş atmışlar sankiii allahımm

Yeminimi boZmicam uleynnnnnnn
Kızzz edaa dün kızlarr bana zayıflamısn merve dedılerr anmm bi sewındimmm
Yani bu yedıklerım onlara gore cok azzzz
Dün midem cok agrıdı taş atmışlar sankiii allahımm

Birden o kadar yağlı hamur işi falan yersen ağırır tabi. Çığ düşmüş gibi olur hatta :52:
Arkadaşlarında sana gaz veriyor. onların kiloları nasıl ki ?
Hem ne güzel onlarda fark etmiş zayıfladığını daha ne olsun canım Bugün senin için göbek atma vaktindir.:21:

Birden o kadar yağlı hamur işi falan yersen ağırır tabi. Çığ düşmüş gibi olur hatta :52:
Arkadaşlarında sana gaz veriyor. onların kiloları nasıl ki ?
Hem ne güzel onlarda fark etmiş zayıfladığını daha ne olsun canım Bugün senin için göbek atma vaktindir.:21:

Walls en zayıfı 76 kılo
Digeri 78 bitaneside 87

Ee tabi diyet yapmayana ideal kilosundan fazla olana az gelir yediklerin.
Kendilerine nasıl zarar verdiklerini bir bilseler. :24:
Belki hafif kıskançlık olmuştur ondan olabilir mi ? :31:

Kızz edaa bnde ole düşündümm görüyon mu demkki desatlık yapmamışımmm

Midem nasıl agrıyo yhaaaa allh allh yok bole bişi yha

Edaaa deniz abla nerde nu hafta yokk heralde hemiiiii;))))

Eda sana ihtiyacım var canım. Diyet listelerini istiyorum. Bu arada hastalandım ve çok güçsüz düştüm galiba tabii yemek düzenim de bozuldu. Bu arada benim diyetisyenimin de maaşallahı var:( anlatıyorum oralı değil devlette bir diyetisyen ondan sanırım. Aynı listeyi veriyor devam et, ayda bir kontrole gel o kadar. Çok şükür tahlillerim temiz herhangi bir sıkıntım da yok. O yüzden senin listelerine bakacağım canım tabii, senin yardımseverliğinle:4:

Eda sana ihtiyacım var canım. Diyet listelerini istiyorum. Bu arada hastalandım ve çok güçsüz düştüm galiba tabii yemek düzenim de bozuldu. Bu arada benim diyetisyenimin de maaşallahı var:( anlatıyorum oralı değil devlette bir diyetisyen ondan sanırım. Aynı listeyi veriyor devam et, ayda bir kontrole gel o kadar. Çok şükür tahlillerim temiz herhangi bir sıkıntım da yok. O yüzden senin listelerine bakacağım canım tabii, senin yardımseverliğinle:4:

Tabiiki canım benim.
Akşam eve gideyim. Müsait olursam ilk listemden itibaren yazarım. Fakat kuzenim gelecek. Giremeyedebilirim en geç yarın sabah paylaşırım canım.
Sen benim listeyi yaparsın sonra gider tahlikl yaptırırsın:)

Back
X