- Konu Sahibi Pinarbartu
- #94.401
ya canım mantı ıstıoo cok ıstıoo( ben hamılemıyım yaa bugunlerde herseyı ıstıoo mercımek kofte ıstıo tursu ıstıo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canım mantı ıstıoo cok ıstıoo( ben hamılemıyım yaa bugunlerde herseyı ıstıoo mercımek kofte ıstıo tursu ıstıo
var mı öyle bi ihtimal???
![]()
bence yok :) ama oğlumdada bence yoktu:) ama bu sefer daha cok olmaması lazım:) aayyy cok fenayım ben adetime 2 gün falan waar duygusal olarak coktumm herseyi yiyesim waar kocamı 1 kasık suda bogasım var![]()
düzenli menü paylaşımı:Sabah
Haslanmış yumurta
2 dilim ekmk kep
Bi çk bal
Bi çk marmelat
Domates yarım
Salatslık bir
Sekersz 3 cay
Ara
7 otlu cay
Ögle
Tavuk suyu corba
Salata
Elma
Ara
Yeşilçay
Akşam
Patates haslaması
Kızlar baska bişi yıyemim bnlarda zorla
Mîdem çok fena yarın daktıra gıdebılırım:))
Kalori:792
Su:2 ye tammlcam
Bitki çatı:2 kupa
Mesaj;7
Spor:5 mile
Merhaba arkadaslar dünki ve bu günki menülerimi paylasayim. Ne yazikki 2 gündede spor yapamadim
1 Ekim menüsü:
Kahvalti: 1 dilim kepekli ekmek, kk beyaz peynir, 1 domates
Ara I: Müsli ve 100g yogurt, 1 elma
Ögle-Aksam (Gec yedigim icin 2 ögünüm olmus oldu :44:): 1 porsiyon brüksel lahanasi yemegi, 1 dilim ekmek, 1 porsiyon salata, Havuc
Ara II: Mandalina, 2-3 bisküvi ve filtre kahve
Toplam kalori: 955
Cay: 2 bardak yesil cay
2 Ekim menü:
Sabah: 2 dilim kepekli ekmek, 2 sahanda yumurta, 20g peynir, salatalik, domates, roka
Ara I: 1 elma, 2 bisküvi
Ögle: Sebze haslama (kabak, havuc), yogurt
Aksam: 1 porsiyon etli bamya yemegi, yesil salata
Ara II: Kuru erik (5 adet)
Toplam kalori: 938
Cay: 2-3 bardak
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 54 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal) 160 kcal
1.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal) 10 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal) 84 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Fırın Köfte (275 kcal) 275 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal) 0 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal) 74 kcal
0.50 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal) 37 kcal
1.00 x 1 Adet Tall Starbucks Caffe Latte (Soya Sütü İle) (116 kcal) 116 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Light Yoğurt (55 kcal) 55 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
0.25 x 100gr Çeçil Peyniri (143 kcal) 36 kcal
0.25 x 100gr Aknaz Az Yağlı Peynir (130 kcal) 33 kcal
Alınan Kalori Toplamı1049 kcal
Su: 2.5 lt
çay: yeşil çay, karafilli tarçınlı çay, ısırgan otlu 9lu çay
spor: jillian 3/2
yoğundum kızlar kusura bakmayın hiç giremedim
ya ben de hamile kaldığımda süpris olsun istiyorum aslında. öyle planlı programlı hiç hoş değil ya :)
ben de pazartesi günü adet olucam, 4 günüm falan var... şiştim çok kötühiç sevmiyorum bu zamanları yaa
![]()
kızlar bu hafta listeye yeni girecek arkadaşlar geçen cuma ki kilolarını yazsınlar....durumlar nasıl bu hafta 1. liğe oynuyormuyuz.....
kızlar bu hafta listeye yeni girecek arkadaşlar geçen cuma ki kilolarını yazsınlar....durumlar nasıl bu hafta 1. liğe oynuyormuyuz.....
inr]kızlar bu hafta listeye yeni girecek arkadaşlar geçen cuma ki kilolarını yazsınlar....durumlar nasıl bu hafta 1. liğe oynuyormuyuz.....[/B][/I]
ya ben cok kotuyum ya hayatımda duzgun giden bişe yok yada ben gormuorum.. azalmıoda bu aralar kılolar artık adet olcam dıyemı nıye bılmıorum aglıcam walla
hoşbuldummmmm ...tşklrHoşgeldin Deniizzzbenim mens dönemime 4 gün var malesef şiştim
onun dışında biraz kaçamak yaptım bu hafta o sebeple benden hayır gelmez sanırım
![]()
Vallahi ablacim gecen hafta hedef kilonun altina inerek 2.1 kilo verdim ve 91.9 oldum ama bu haftayi neredeyse yatakta gecirdim ve cok fazla verdihimi zannetmiyorum.sagolsun Eda yardimci placak bana ve gelecek cumaya 8 li rakamlari insallah gorecegim.yine de motivadyonumu bozmamaya calisiyorum![]()
hoşbuldummm denizzzDeniz abla bu arada hosgeldin.:)))
sabah
*2 dilim kepeklı ekmek
*cay
*50gr koy peynir
*domates
ara
*yarım kase yogurt,turk kahvesi
öğle
*1 dilim ekmek
*tavuklu sehriye corbası
aksam
*2 dilim ekmek
*1tabak barbunya
*yarım kase yogurt
ara
*2 ceviz
toplam kalorı 1156
su:2lt
spor yapamadım bugun ameliyat gunuydu butun gun bekledik ameliyathane kapısında:s
bıtkı cayı:1 kupa
opuorummm
umarım faydasını göreceksin ....listelerin..sonuçta profesyonelce hazırlanıyor....gerçi kişiye özel hazırlanıyor ama ;denemekten zarar gelmez...
iyiym kuzucum ben dyet gidiyo gitmiyo gibi zaaflarım yeniliyorum zaten kilolar gitmiyo tatlım bende hipotiroidi var sanırım ilerledi doktora gitcem işte bi ara kaptanlar gidince hep öle oluyo ya takımlar toplanmıyo bi türlü
cumaya 1 gün kala moraller yerde ....neden kızlar ne oldu böyle....paylaşımlarda sıkıntılı,irili ufaklı kaçamaklar
....hoşbulmakla beraber
sıkı yönetim ilan edilmiştir
![]()
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 54 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal) 160 kcal
1.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal) 10 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal) 84 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Fırın Köfte (275 kcal) 275 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal) 0 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal) 74 kcal
0.50 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal) 37 kcal
1.00 x 1 Adet Tall Starbucks Caffe Latte (Soya Sütü İle) (116 kcal) 116 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Light Yoğurt (55 kcal) 55 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
0.25 x 100gr Çeçil Peyniri (143 kcal) 36 kcal
0.25 x 100gr Aknaz Az Yağlı Peynir (130 kcal) 33 kcal
Alınan Kalori Toplamı1049 kcal
Su: 2.5 lt
çay: yeşil çay, karafilli tarçınlı çay, ısırgan otlu 9lu çay
spor: jillian 3/2
yoğundum kızlar kusura bakmayın hiç giremedim
ya ben de hamile kaldığımda süpris olsun istiyorum aslında. öyle planlı programlı hiç hoş değil ya :)
ben de pazartesi günü adet olucam, 4 günüm falan var... şiştim çok kötühiç sevmiyorum bu zamanları yaa
![]()
vallahi ablacim gecen hafta hedef kilonun altina inerek 2.1 kilo verdim ve 91.9 oldum ama bu haftayi neredeyse yatakta gecirdim ve cok fazla verdihimi zannetmiyorum.sagolsun eda yardimci placak bana ve gelecek cumaya 8 li rakamlari insallah gorecegim.yine de motivadyonumu bozmamaya calisiyorum![]()