• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

''Farzetki suanki kilon ile yeni basliyorsun yeme düzenini degistirmeye :13:''

süpersin fatma....çok sevdim bu sözü:9::52::16:

yarı yolda bırakmayı düşünen başka varsa biliyim yani:47:

yok öyle bahanelerle bırakmak kızlar aynen devam ediyoruz....kimse kusura bakmasın:27::16::9::7::8::9::10::12:

selincim merhaba....paylaşımlarına hiç rastlamıyorum cnm....listede olabilmek için takım kurallarına uymak gerekiyor....
paylaşım+menü paylaşımı vs ...hiç göremiyorum...

Günaydın kızlar,
dün çok yorgundum hiç uğrayamadım burlara...
Sabah
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal) 57 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal) 160 kcal Getir
Ara:
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal Getir
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal Getir
2.00 x 1 Dilim (8gr) Kuru Elma (22 kcal) 44 kcal Getir
Öğlen:
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal) 290 kcal Getir
0.25 x 1 Porsiyon Yaz Türlüsü (221 kcal) 55 kcal Getir
Ara:
5.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 135 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal) 100 kcal Getir
Akşam:
1.00 x 100gr dana ciğer (175 kcal) 175 kcal Getir
0.25 x 100gr dana ciğer (175 kcal) 44 kcal Getir
1.00 x 1 Adet (300ml) Burger King İçim Ayran (106 kcal) 106 kcal Getir

Alınan Kalori Toplamı1338 kcal

Farkındayım çok yiyiorum ama kendimi dün durduramadım :( daha bir bu kadar daha yiyebilirdim... hasta olmam gerekiyordu dün ama tık yok, bugüne kaldı bakalım... olsam rahatlıcam... dün midem sürekli kazındı... yesem bile hep açtım:( kuru meyvelerimi azaltmalıyım...
dediğin gibi kur meyvelerini azaltmalısın
selam kızlar ....
nasılsınız diyeceğim ama ,şöyle bir baktım ki kerkez dağıtmış yine kendini....hayırdır arkadaşlar,taaaa en başından buyana söylediğim çok zor ama bir o kadarda zor olan bir işi başarıyoruz....

inanın tüm samimiyetimle söylüyorum,kg olarak ne kadar hafifseniz özgüven okadar da o kadar güçleniyorsunuz...kendinizi daha çok seviyor ve daha çok mutlu oluyorsunuz....

zaman vazgeçme zamanı değil tamamen bu zor işi başarma zamanı .....zaten uzunca bir tatil bizi bekliyor ,lütfen bu süre zarfında toparlanın ve artık kendiniz için başarın ve bitirin bu olayı.....

mezun olanlar ve başarı hikayelerinin bulunduğu sayfaları ziyaret edin ...ve orda kendinizin de olacağı ,birilerine örnek ve umut olacağınız günleri düşünün.....

şu an takımda kimseler yok...

ben ve+4 ziyaretçi....

ben kendi adıma şükürler olsun ki aylar önce diyet işini bitirdim ve şu anda bunu başarmak ve kendisi için bir güzellik yapmak isteyenler yani sizler için burdayım.....ama görüyorum ki yine bir moralsizlik yine vazgeçmeler....

arkadaşlar hiç merak etmiyormusunuz yada dikkatinizi çekmiyormu ....kaptanımız ideal kilosuna ulaşmış....üstüne üstlük bu ideal kilodan 5 kilo daha altına inmiş....bu kadın hala niye burda uğraşıyor emek harcıyor....

haaaa hala aynı şekilde devam edeceksek bende yokum arkadaşlar.....bu takımı beraber kurduk ve beraber devam ettireceğiz...

bu hafta ;sayfada paylaşmadım ama göreniniz olmuştur muhakkak bu işin sultanı ,duayeni ,püsküüt;kardeş takımımızı ve bizi tebrik etmiş .....neden peki?tam sekiz haftadır perfonmans uygulamasında başarılı olduğumuz için....gerçekten çok güzel bir başarı....
gurur duyuyorum sizlerle ...

ancak bu şekilde takımı boşlarsak,öğünlerimize vs dikkat etmezsek bu iş olmaz arkadaşlar....
karar sizin...eğer ki problem bensem;sizlere faydam dokunmuyorsa seve seve emanet ederim takımı....
ben burda olmaktan çok memnunum sendende çokmemnunum böyle ayrılma bırakma vazgeçme lafları geçtikçe üzülüyorum sonuçta emek veriyoruz hep birlikte başarmamız gerekiyo
vazgeçmek üzereysen neden başladığını düşün
İşte dunu toparlama çabalarım:
sabah:1 incir ve bol su
kahvaltı:2 ince dilim ekmek, kaşar, domates
öğle: haşlanmış karnabahar, yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: şekersiz/sütsüz nescafe,1 parça bitter
ara:1 fincan bitki çayı
akşam:nesfit(6 yemek kaşığı)ve yoğurt

Su:1.5 lt
bitki çayı: 2 fincan(birini akşam içeceğim)
akşam neden yemek yemedin
yarı yolda bırakmayı düşünen başka varsa biliyim yani:47:

yok öyle bahanelerle bırakmak kızlar aynen devam ediyoruz....kimse kusura bakmasın:27::16::9::7::8::9::10::12:

ben burdayım kurtulamazsın benden:1::1::1:

günlük:126: mesaj:126: ve :8:spor listesi:8:

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]Valkyrie89
[/TD]
[TD] 07/10/2013
:8: 0,5 saat .?
:126:10
.?
:56: evet :?
[/TD]
[TD]08/10/2013
:8:
.?
:126:
.?
[/TD]
[TD]toplam:...hedef kilo? 1
:8: :p+s+ç+p+c
:126:.
:56:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cglaa16[/TD]
[TD]07/10/2013
.?
.?
:56::?
[/TD]
[TD]08/10/2013
:?
[/TD]
[TD]toplam... hedef kilo?1kg
[/TR]
[TR]
[TD]Ryeo [/TD]
[TD]07/10/2013
.?
.?
[/TD]
[TD]08/10/2013
:126::?
[/TD]
[TD]toplam:...hedef kilo:? 0.5kg
:8::p+s+ç+p+c
[/TR]
[TR]
[TD]Ftm86[/TD]
[TD]07/10/2013
.?
.?
[/TD]
[TD]08/10/2013
.?
.?
[/TD]
[TD]toplam:... hedef kilo?0.6kg
[/TR]
[TR]
[TD]Humeyrasağlam[/TD]
[TD]07/10/2013
. 3 mil
.6
:56::yes baby
[/TD]
[TD]08/10/2013
.?
.?
[/TD]
[TD]toplam:... hedef kilo0.50.5 kg
:8: :3 mil+s+ç+p+c
:126::6
:56::yes+
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]morkurbaga[/TD]
[TD]07/10/2013
.0
.8
:56::evet
[/TD]
[TD]08/10/2013
.
?
.
?[/TD]
[TD]toplam:... hedef kilo?0.5kg
:8::0+s+ç+p+c
:126::8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mutlulukperisii[/TD]
[TD]07/10/2013
2.5 st
11
[/TD]
[TD]08/10/2013
.?.
.?.
[/TD]
[TD]toplam:...hedef kilo 1kg
:8: :2.5+s+ç+p+c
:126:11
:56:evet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edia[/TD]
[TD]07/10/2013
.?
.?
[/TD]
[TD]08/10/2013
.?.
.?.
[/TD]
[TD]toplam:...hedef kilo?
:8: p+s+ç+p+c
[/TR]
[TR]
[TD]kelebekolacam[/TD]
[TD]07/10/2013
.?
.?
[/TD]
[TD]08/10/2013
.?.
.?.
[/TD]
[TD]toplam...hedef kilo?
[/TR]
[TR]
[TD]doktor1[/TD]
[TD]07/10/2013
.0
:0

:56::hayır[/TD]
[TD]08/10/2013
.?.
.?.
[/TD]
[TD]toplam:...hedef kilo?
:8::0+s+ç+p+c
:126::0
:56::hayır

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

listeye bugünkü tarihe menü paylaşımınıda ekledim kızlar:9::10::12::13::16::54:

dediğin gibi kur meyvelerini azaltmalısın

ben burda olmaktan çok memnunum sendende çokmemnunum böyle ayrılma bırakma vazgeçme lafları geçtikçe üzülüyorum sonuçta emek veriyoruz hep birlikte başarmamız gerekiyo
vazgeçmek üzereysen neden başladığını düşün

akşam neden yemek yemedin

ben burdayım kurtulamazsın benden:1::1::1:

vazgeçmek üzere değilim ,ancak takımı bu şekilde görünce doğal olarak bende etkileniyorum...burda amaç hep birlikte keyifle ve sağlıkla istediğimiz kilolara ulaşmak...ancak 2 gün moraller güzelse 3 . gün yerlerde ve bu beni inanılmaz negatif yönde etkiliyor....ve sizleride doğal olarak ..bu yüzden herkesin sakin olup dış etkenlere kulak tıkayıp hedefine ulaşmasını istiyorum o kadar yani....çok ta bir şey istemiyorum dimi....

evet duymak istediğim cevapta buydu:9::9::9::16:

vazgeçmek üzere değilim ,ancak takımı bu şekilde görünce doğal olarak bende etkileniyorum...burda amaç hep birlikte keyifle ve sağlıkla istediğimiz kilolara ulaşmak...ancak 2 gün moraller güzelse 3 . gün yerlerde ve bu beni inanılmaz negatif yönde etkiliyor....ve sizleride doğal olarak ..bu yüzden herkesin sakin olup dış etkenlere kulak tıkayıp hedefine ulaşmasını istiyorum o kadar yani....çok ta bir şey istemiyorum dimi....

evet duymak istediğim cevapta buydu:9::9::9::16:

ben onu sana söylemedim deniz abla senin vazgecmek istemediğini görüyorum zaten
bırakmak isteyenlere söyledım
mesela cagla

deniz abla seninle pek konusma fırsatımız olmadı merak ettim
nerelisin nerde yasıyosun kac yasındasın ewlimisin bilmiyorum belkide söyledin de ben unuttum :17::17::18::18:

ben böyle bir mazereti kabul etmiyorum ve hiç bir yere gidmiyorsun şekerim...o kilolar verilecek...ve kıskananlar da daha daha çatır çatır çatlayacak....

ha ancak şöye bir şeye izin var bu hafta bildirim yapıyorsun ve bayram sonrası eğer aynı durum devam ediyorsa psikolojinde izne ayrılıyorsun....

Cok cabuk pes ediorum ya farkindayiim

deniz abla seninle pek konusma fırsatımız olmadı merak ettim
nerelisin nerde yasıyosun kac yasındasın ewlimisin bilmiyorum belkide söyledin de ben unuttum :17::17::18::18:

bursalıyım cnm....37 yaşındayım:nazar::9::12:evliyim:38: çoookkk uzun yıllar satış temsilcisi olarak çalıştım yaklaşık 3 yıldır çalışmıyorum....insanları mutlu ve ikna etmekti işim :9::52:geçen yıl bu zamanlar diyete başladım....yeni yılla birlikte kesin başlangıç yaptım diyetime...haziranda 3. takımdan mezun oldum....temmuzda koruma dönemiyle 14. takımı açtım....ve sizlerle koruma dönemine devam ediyorum....diyete başladığımda 75-76 kg idim 55 kg ile mezun oldum...şimdi 49 küsürlerde sürünüyorum:32::15:....48.9'u yazın gördüm ama sadece gördüm:27::47::9:sağlık ve sevgiyle yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum....bu arada da balık burcuyum:9::16::42:

Cok cabuk pes ediorum ya farkindayiim
Asla pes etme tek bu konuda degil hic bir konuda pes etme hepimiz zorluk çekiyoruz bazilarimizin belki gozunun onunde neler yeniyor neler deniyor sen yapamazsinlar onlar bunlar, insanlari boşver sen ne derlerse desinler simdi boyle diyince belki bizide dinlemiyceksin ama bende sansimi deniycem
Insan kafasina taktigi seyi yapmakta daha cok zorlanirmis sen kafana takiyor olabilirsin kafana taktikca daha cok yiyesin geliyordur bunu nasil engellersin bilmiyorum ama en iyisi ne biliyor musun cuma günü serbest gun olsun tum hafta belki sık kendini ama bildirim sonrasi o hafta boyunca canin neyi cektiyse koy onune ye ve korkma yerken merak etme onlari yemek sana cok fazla etki yapmaz ertesi ogun veya ertesi gun diyetine ve sporuna devam eder gelecek cumayi beklersin böylece ustundeki baski azalabilir
En basta dedigim gibi dunde bana oldu mesela cok yedim sıkıldım ama grubu bırakmayi dusunmedim ben mezun olana kadar burdayim girmekte zorluk çekiyorum sabah normalden daha erken kalkmam gerekebiliyo uyanamadigim zamanlar oluyo bazen diyorum ya birak grubu sonra diyorum ben onlara arti katarim onlar bana arti katar hem yari yolda birakmak olmaz bazen gozlerim acilmicak durumda oluyo takip kulaklıgimi son ses muzik dinliyip kendime gelmeye calisip menumu paylaşıyorum gecmisi okuyorum uykuma cok duskunumdur bu benim icin cok buyuk fedakarlik hepimiz boyle bir seylerdeb fedakarlik illa yapıyoruz seninki de digerlerinin dediklerini duymazdan gelmek olsun onların dediklerini buraya yaz onlarla bir guzel dalga gecelim ama ne kadar zorlanirsan zorlan hayallerinden vazgecme
Yarin sanki yeni baslar gibi basla cuma gunu bir ogunde canin ceken bir seyi ye ve pismanlik duyma siradaki öğün de yemegin normal olsun sporunda normal olsun ama o canin cekrn şeyi öyle bir ye ki bir dilim bile olsa sanki butununu yiyor gibi yavas ve tadini ala ala ye
Umarim faydasi olur

Deniz ablacim 1700 vermis olsada ben 1200u bulmakta zorlanan biriyim 1500 yaparim onu gunde 1 litre sut iciyordun o listeye gore :D yarim litreye dusursem 1500 olur zaten
Ama o listeyi uygulayinca 18 yasinda olmama ragmen 19da olabilir 2 cm uzamistim sanirim 22ye kadar sansim var pek hatırlamıyorum

bursalıyım cnm....37 yaşındayım:nazar::9::12:evliyim:38: çoookkk uzun yıllar satış temsilcisi olarak çalıştım yaklaşık 3 yıldır çalışmıyorum....insanları mutlu ve ikna etmekti işim :9::52:geçen yıl bu zamanlar diyete başladım....yeni yılla birlikte kesin başlangıç yaptım diyetime...haziranda 3. takımdan mezun oldum....temmuzda koruma dönemiyle 14. takımı açtım....ve sizlerle koruma dönemine devam ediyorum....diyete başladığımda 75-76 kg idim 55 kg ile mezun oldum...şimdi 49 küsürlerde sürünüyorum:32::15:....48.9'u yazın gördüm ama sadece gördüm:27::47::9:sağlık ve sevgiyle yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum....bu arada da balık burcuyum:9::16::42:

maşallah sana Deniz'cim ya... aslında 6 ayda vermişsin o kadar kiloyu doğru mu? bir de kilo koruma döneminde de ister istemez yavaş da olsa kilo verildiğini duymuştum sanırım sende de öyle olmuş? peki sen de kalori sayma yöntemini mi uygulamıştın? diyetarkadaşımdan? ve koruma döneminde de uygulamaya devam mı ettin? bir soru dahaaa sen spor olarak ne yapıyordun? şimdi ne kadar da bir ne kadar spor yapıyosun? çok sordummm:1:

Deniz ablacim 1700 vermis olsada ben 1200u bulmakta zorlanan biriyim 1500 yaparim onu gunde 1 litre sut iciyordun o listeye gore :D yarim litreye dusursem 1500 olur zaten
Ama o listeyi uygulayinca 18 yasinda olmama ragmen 19da olabilir 2 cm uzamistim sanirim 22ye kadar sansim var pek hatırlamıyorum

tülincim yaşın küçük olduğu için kalori avantajın var...normal yetişkin bir insana kilo aldıracak kalori sana kilo verdirecek....bunu en iyi şekilde kullanırsan çok kısa sürede istediğin kiloya ulaşacaksın zaten...çok kasmadan ,tabi dün akşam yaptığın gibi diyeti patlatmadan...hadi bitir artık şu işi veeeeee başarı öykünü paylaş herkesler görsün:16::9::16:

maşallah sana Deniz'cim ya... aslında 6 ayda vermişsin o kadar kiloyu doğru mu? bir de kilo koruma döneminde de ister istemez yavaş da olsa kilo verildiğini duymuştum sanırım sende de öyle olmuş? peki sen de kalori sayma yöntemini mi uygulamıştın? diyetarkadaşımdan? ve koruma döneminde de uygulamaya devam mı ettin? bir soru dahaaa sen spor olarak ne yapıyordun? şimdi ne kadar da bir ne kadar spor yapıyosun? çok sordummm:1:

evet evet evet...tüm sorulara evet...takım kurallarımızda uyguladıklarım yazıyor cnm....şuan sizlerin yaşadığı herşeyi bende yaşadım...az yada çok yaşadım....daha kısa zaman önce bir arkadaşım (arkadaş işte )ne bu ya korkuluk gibi olmuşsun dedi:9::9::9:kızdımmı hayırrrrrrrrrrr çok hoşuma gitti.....çünkü ben böyle olmak için çok uğraştımmmm...peki korkuluk gibimiyimmmmmmmm .....hayırrrrrrrrrrr....çünkü boyuma göre kaç kilo olmam gerektiğini biliyorummmmmmmmm:52:

Back
X