• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

soldakini aldım bile edacım.en kötü karar kararsızlıktan iyidir.nihayet belender baskül ve antibakteriyel yastık aldım.aylardır bakıyom hangisi hangisi amannn aldım gitti.

bu arada denetlemeyi atlattım.sadece 1 eksik çıktı 10 gün sonra kontrole gelecekler.

bugünki menüm

sabah:
sütlü kahve

kahvaltı:
maydanoz roka
1kk peynir
2 yumurta yağsız sayılır
1 tk.kahvaltılık kırmızı biber sosu
1 dilim çavdar ekmeği

ara:yok

öğle
çörek otlu 1 bardak light yogurt
1 tabak haşlanmış lahana

ara:5 çiğ badem
1 paket fesleğenlispecial k
akşama lahana sarıyor annem onu atlatmam lazım.sarmadan yapragından yedim.kendime bişeyler yapmam lazım.

Son düzenleme:
Kızar tabi...
Eşinin aklı gidiyordur her tartıya çıkışınca yine depresyona girecek diye.Bak arkandan böyle bakıyordur :53:

Ama en doğrusu haftada1 kere bakmak. Ben bazen durum nedir diye çarşamba bir bakıyorum tartı kaçamağı benimkisi :52:
:)) Aynen öyle oluo:D:D
Valla öyle gideri olur ama ben peynirimi ayrı yemeyi seviyorum:) Yörsanın light peyniri güzel bu arada...

Neden burnumu kapattığımı anladın mı ? Tadı da çimen yemek gibi :52:
wallanapalım 1 hafta zate katlanırım:) ben pınarınkını yıorum simdi oda güzel ama yorsan bulamadım bulursam denicem deişiklik olsun:D
Tabiki canım benim. Sadece toparlanamadın bir sıkılma dönemine girdin o kadar daha iyi olacaksın eminim.
Zaten yine toparlanırsan bir bir buçuk aya mezun olursun:43::43: Siz gidince ben ne yapicam :43::43::5::5::5:

:) bakalım benim öyle hemen gitmeye niyetim yok. ya eda bakıorum dediğin yerede kimse gelmio yada ben yakalayamıorum:D

bu arada denetlemeyi atlattım.sadece 1 eksik çıktı 10 gün sonra kontrole gelecekler.

bugünki menüm

sabah:
sütlü kahve

kahvaltı:
maydanoz roka
1kk peynir
2 yumurta yağsız sayılır
1 dilim çavdar ekmeği

öğle
1 tabak haşlanmış lahana

akşama lahana sarıyor annem onu atlatmam lazım.sarmadan yapragından yedim.kendime bişeyler yapmam lazım.

haslanmıs lahanamııı:D:D walla 2 3 tane yiyebilirsin bence yanına salata falan

11. Olmuşum buda ii bi gelişme bi daha kine inş gırerız caglacım yani ilk ona hiçte uzak degilmişiz
Kızlarr yha bn dogum kontrol hapı kullanıyom ya yazz a basladım komşularım hiç önermiyo zamanımda hayatını kaybedenler cok olmus falan psikolojim bozuldu netten bakıyom bu klube hani yan etkısı warda ole hayati tehlikesi yokk öneri????

Arkadaşlar.

Geçen cuma günü takım olarak 2. olmuşuz. Herkesi tebrik ederim.
Sevgili Tülin ise Bireyselde birinci oldu.
Tülincim perşembeye kadar üyelerin paylaşım alanında kilo verme hikayeni paylaşman gerekiyor. Paylaştığında bana haber verir misin ?
ayrıca paylaşamadan önce sana bu konu ile ilgili özel mesaj atacağım. dikkate almanı rica ederim.

Bu haftaki mi yoksa tum genel olarak mi?

Bir haberim daha var ben spor salonunda dedim ki direncteyim (oyle bisey yok zevkine dedim ) cumartesi pazar beni baya yordular ve simdiden 700gr kaybetmis duruyorum

Eda haklisin valla kitlik sanip krizlere girebilirim ben sporda 400 kalori harciyorum bi de bazal metabolizmamda artmis su zamanda kilomu korumaya kalksam 2300 kalori almam lazim saka gibi hic korumaya gecmiyim en iyisi :( ben su an hedefe ulasmis duruyorum mezunda olmam lazim sanirim o hedefi bi 55 yapalım en iyisi :D

Hepinize onerim spordan sonra protein alin
Ben kalori saymıyorum bu ara ic gudusel olarak yaşıyorum ve spordan sonra canim acayip derece protein ve portakal istiyo bilmesem kendimi hamile sancam o kadar yani deli gibi et yiyorum ya dukan mi yapsam napsam ben
Ama anladim ki kafam rahat olunca daha iyiyim :) kalori hesabini sevmiyodum zaten ben az alinca vicdan azabi yasiyodum

Bugunku menum
Sabah: 6yk musli
1 bardak sut
Elma
1 dilim yagsiz beyaz peynir
yumurta yiyemiyorum evde yok hala yok iki gundur soyluyorum yollarinin ustunde sarkuteri olmasina ragmen almiyolar baskasiyla yasamakta zor ya.ama bugun alcak herhangi biri yoksa eve almam inat ettim o kadar cok istiyorum ki yarin 5 tane yiyebilirim :D

Ara : peynirli kraker

Oglen: kasarli tost ( kepek ekmek peynirim kalmamis tek secenegim kasardi)

Aksam: 1 porsiyon firinda tavuk
Haslanmis karnibahar ve havuc
4yk yogurt
Portakal

Portakal yedikten sonra kasiniyorum ben ya

Aklima bisey geldi acaba yumurta kilo vermeye engelliyo mu sacmalik ama ben cok yiyorum diye belki ama beyazini yiyorum sadece bunu arastirip arastirma sonuclarimi paylasacagim bi de benim yarin sinavim var zaten sabahlicam bi ara yine ugrarim öpüyorum sizii

Selaam kizlar, umarim herkes cok iyidir :34:

Ben c.tesi ve pazar ayni menümü uygladim, söyle ki:

Kahvalti:
1,5 dilim kepek ekmeği.
1 kibrit kutusu büyüklüğünde light peynir
1 yumurta
5 tane zeytin(yağsız, tuzsuz)
Domates, salatalık, yeşillik

10 :00 Ara:
1 porsiyon elma

Öğle:

150 gr et haslama
salata(yağsız tuzsuz)
1 su bardağı light ayran icmem gerekirken erindim ayran yapmaya bende yogurt yedim :27:

Ara :
2 mandalina

Akşam:
8 yk sebze yemeği (brüksel lahanasi yemegi)
salata(yağsız tuzsuz)
100g yogurt

Ara : 1 porsiyon meyve ve kahve

Cumaya kadar tartinmamaya karar verdim, ama simdiden birkac yüz gram verebildigimi düsünüyorum :32:

Edacim bu arada cidden doyurucu bir menün var :34:

edacım en iyisi ben önce burda paylaşıyım daha sonra oraya yazıyım :) eklemem gereken bir şey olursa haber verirsin

bu hafta bireyselde birinci olmuşum ve bunun nasıl olduğunu anlatıcam aslında ben bayramdan önce 59.9dum bayram haftasında spor yapamamıştım yaklaşık 1 yıldır haftanın 7 günü( tabii ki arada bazı olaylardan dolayı yapamadığım oldu) spor yapan biriyim ve bir gün bile spor yapmasam vücudum hemen su tutuyor benim adet düzenimde sorun olduğu için ilaç kullanıyorum bundan mı bilemiyorum ama vücudum çok su tutuyor ve kabızlık sorunu yaşıyorum bayram dönüşü +3,5 çıkmıştım bu haftaysa -3,1 çıktım spora geri dönünce ve reglim bitmesiyle vücudumdaki ödemi ve kabızlık dolayısıyla oluşan posadan kurtulmuş oldum birde ben sporu çok sevdiğimden elimde imkan olunca normalden fazla yaptım bununda etkisi vardır yediklerimede aşırı dikkat ettim ve protein ağırlıklı beslendim ve böylelikle 3,1 vermiş oldum
bu süreçte yanımda olan ve motive olmamı sağlayan takım arkadaşlarımı unutmamalıyım :) teşekkürler

Kahvalti:
1,5 dilim kepek ekmeği.
1 yumurta

1 porsiyon elma

Öğle:

150 gr et haslama
salata(yağsız tuzsuz)
1 su bardağı light ayran icmem gerekirken erindim ayran yapmaya bende yogurt yedim :27:

Ara :
2 mandalina

Akşam:
salata(yağsız tuzsuz)
100g yogurt

Cumaya kadar tartinmamaya karar verdim, ama simdiden birkac yüz gram verebildigimi düsünüyorum :32:

süpersin ya :) keşke bende yapabilsem ama ışık bile göremiyrum bu konuda

bi tabak yedim lahanadan ama içini boşaltıp içini kuzularıma lahanasını kendime:)))

mervecim haplar öldürücü olsa toplatılırdı.ama bazı kimseler için sakıncalı mesela dolaşım bozuklugu olanlar ,yüksek tansiyonu,ileri yaşı ...

mervecim haplar öldürücü olsa toplatılırdı.ama bazı kimseler için sakıncalı mesela dolaşım bozuklugu olanlar ,yüksek tansiyonu,ileri yaşı ...

Ayy yasemin morelim çok bozuldu yahuuu
Bide etkılnırım ole kafkardan bn yha bılmıyorumm en iyisi spiral diyolarr sma korkuyorumm

Sabah:
Lor peynirli tost kep ekm
Sekersiz 3 cay
Donates
Maydanoz
Zeytin 4
Ara
Beşiniyerde
Ögle
Nesfit 4 kasık
Bir bardak süt ile birlikte
Ara
Cewiz
Birkase yogurt
Aksam
İki köfte
Bol salata
Yayla corbası yarım jase
Ara
Bir bardak cay
Su;3 bardak :((
Kalori:934
Bitki çayı:1
Spor:30 mrkik
15 erden 2 ser bacak egzersiLeri
Bu kadar
Hmmmesaj:8
Dahada atarım yanii

Günaydın
Takımdakı haftanın 1. sı olan arkadasımız paylaşım alanına basarı sırrını yazdımı benmı goremedım eğer yazmamıssa yazması gerekıyor yoksa takım ceza puanı alıyor

bugünki menüm

sabah:
sütlü kahve

kahvaltı:
maydanoz roka
1kk peynir
2 yumurta yağsız sayılır
1 dilim çavdar ekmeği

öğle
1 tabak haşlanmış lahana

Tebrikler güzel menü canım. Ay bugünleri de gördüm ya daha ne isterim :)

11. Olmuşum buda ii bi gelişme bi daha kine inş gırerız caglacım yani ilk ona hiçte uzak degilmişiz
Kızlarr yha bn dogum kontrol hapı kullanıyom ya yazz a basladım komşularım hiç önermiyo zamanımda hayatını kaybedenler cok olmus falan psikolojim bozuldu netten bakıyom bu klube hani yan etkısı warda ole hayati tehlikesi yokk öneri????

Aynen öyle gelecek ay raporda ilk 10 a girebilirsiniz diye düşündüm:)

Bu haftaki mi yoksa tum genel olarak mi?

Bir haberim daha var ben spor salonunda dedim ki direncteyim (oyle bisey yok zevkine dedim ) cumartesi pazar beni baya yordular ve simdiden 700gr kaybetmis duruyorum

Eda haklisin valla kitlik sanip krizlere girebilirim ben sporda 400 kalori harciyorum bi de bazal metabolizmamda artmis su zamanda kilomu korumaya kalksam 2300 kalori almam lazim saka gibi hic korumaya gecmiyim en iyisi :( ben su an hedefe ulasmis duruyorum mezunda olmam lazim sanirim o hedefi bi 55 yapalım en iyisi :D

Canım yazdığın yeterli olmuş teşekkürler detaylı anlattığından dolayı. Yaptıkları ima çok çirkindi umarım yeterli bir cevap olmuştur.

Hepinize onerim spordan sonra protein alin
Ben kalori saymıyorum bu ara ic gudusel olarak yaşıyorum ve spordan sonra canim acayip derece protein ve portakal istiyo bilmesem kendimi hamile sancam o kadar yani deli gibi et yiyorum ya dukan mi yapsam napsam ben
Ama anladim ki kafam rahat olunca daha iyiyim :) kalori hesabini sevmiyodum zaten ben az alinca vicdan azabi yasiyodum

Bugunku menum
Sabah: 6yk musli
1 bardak sut
Elma
1 dilim yagsiz beyaz peynir
yumurta yiyemiyorum evde yok hala yok iki gundur soyluyorum yollarinin ustunde sarkuteri olmasina ragmen almiyolar baskasiyla yasamakta zor ya.ama bugun alcak herhangi biri yoksa eve almam inat ettim o kadar cok istiyorum ki yarin 5 tane yiyebilirim :D

Ara : peynirli kraker

Oglen: kasarli tost ( kepek ekmek peynirim kalmamis tek secenegim kasardi)

Aksam: 1 porsiyon firinda tavuk
Haslanmis karnibahar ve havuc
4yk yogurt
Portakal

Portakal yedikten sonra kasiniyorum ben ya

Aklima bisey geldi acaba yumurta kilo vermeye engelliyo mu sacmalik ama ben cok yiyorum diye belki ama beyazini yiyorum sadece bunu arastirip arastirma sonuclarimi paylasacagim bi de benim yarin sinavim var zaten sabahlicam bi ara yine ugrarim öpüyorum sizii

Tostun kaşarı dışında sıkıntı yok kuzucum. Hem sen onu rahat rahat eritirsin :)
Bu arada yumurtanın kilo vermeye engel olduğunu sanmıyorum yoksa diyetisyenler vermezdi. Özellikle beyazı protein kaynağı olduğundan özellikle kas yapmak isteyenlerin protein yediğini de biliyorum (amcam yapardı oradan biliyorum:))

Kahvalti:
1,5 dilim kepek ekmeği.
1 yumurta

1 porsiyon elma

Öğle:

150 gr et haslama
salata(yağsız tuzsuz)

Ara :
2 mandalina

Akşam:
salata(yağsız tuzsuz)
100g yogurt

Canım tebrik ediyorum ufak tefek değişiklikler sıkıntı olmaz. Önemli olan geneline uyman. Menüyü okurken acaba doydumu diye merak ettim ve merakımı sonunda gidermişsin. Umarım bu hafta güzel kilo verir iyi sonuç alırsın ve elinden geldiğince artık benim menüme uyarsın gibime geliyor:)
Çünkü ben bu listeleri uygularken (detoks diyetler hariç) hiç diyet yapıyormuş psikolojisi hissetmiyorum çok doyurucu sağlıklı besleniyorum psikolojisinde olduğumdan kaçamak yapmak gibi açlık krizine girmiyorum. İnş sizede faydası olur...

edacım en iyisi ben önce burda paylaşıyım daha sonra oraya yazıyım :) eklemem gereken bir şey olursa haber verirsin

bu hafta bireyselde birinci olmuşum ve bunun nasıl olduğunu anlatıcam aslında ben bayramdan önce 59.9dum bayram haftasında spor yapamamıştım yaklaşık 1 yıldır haftanın 7 günü( tabii ki arada bazı olaylardan dolayı yapamadığım oldu) spor yapan biriyim ve bir gün bile spor yapmasam vücudum hemen su tutuyor benim adet düzenimde sorun olduğu için ilaç kullanıyorum bundan mı bilemiyorum ama vücudum çok su tutuyor ve kabızlık sorunu yaşıyorum bayram dönüşü +3,5 çıkmıştım bu haftaysa -3,1 çıktım spora geri dönünce ve reglim bitmesiyle vücudumdaki ödemi ve kabızlık dolayısıyla oluşan posadan kurtulmuş oldum birde ben sporu çok sevdiğimden elimde imkan olunca normalden fazla yaptım bununda etkisi vardır yediklerimede aşırı dikkat ettim ve protein ağırlıklı beslendim ve böylelikle 3,1 vermiş oldum
bu süreçte yanımda olan ve motive olmamı sağlayan takım arkadaşlarımı unutmamalıyım :) teşekkürler

Canım çok güzel açıklamışsın. Tekrar tebrik ediyorum seni. :) :46:

Eda umarım yeterince açık olmuştur eğer olmadıysa düzenlerim artık

Sıkıntı yok kuzucum olmuş...

bi tabak yedim lahanadan ama içini boşaltıp içini kuzularıma lahanasını kendime:)))

Tebrik ediyorum hayır demeyi başardığın için. Bak çok güzel gidiyorsun. İnş kiloların hepisini vereceksin böyle.

Benim bugunku menum edala ayniayni sadece aksam 2 kasik bulgur yedim

Zamanla o bulguruda yemezsin alışırsın :)

Sabah:
Lor peynirli tost kep ekm
Sekersiz 3 cay
Donates
Maydanoz
Zeytin 4
Ara
Beşiniyerde
Ögle
Nesfit 4 kasık
Bir bardak süt ile birlikte
Ara
Cewiz
Birkase yogurt
Aksam
İki köfte
Bol salata
Yayla corbası yarım jase
Ara
Bir bardak cay
Su;3 bardak :((
Kalori:934
Bitki çayı:1
Spor:30 mrkik
15 erden 2 ser bacak egzersiLeri
Bu kadar
Hmmmesaj:8
Dahada atarım yanii

Hepsi güzel canım. Ama su çok önemli. Özellikle kilo vermede ödem atıyor ayrıca zayıflarken vücuttaki sarmalar çatlamalar vs olmasını en aza indirmek için su çok önemli.

Bu hafta edanın diyet kistesi rövanşta ;)))
Hadi bakalım kızlarrr hepberaber bu hafta birinciliğe oynuyoruzz :)))
:46::46::46::46::46::46::46:

Valla inş herkes faydasını görür diyorum. Böylece hepimiz güzel kilo veririz. bu hafta birinciliğe doğru emin adımlarla gittiğimize inanıyorum. Tek istediğim kaçamak olmaması inanın öyle güzel sonuç olacak. Canı tatlı isteyen herkes cuma günü tartıldıktan sonra yesin abartmadan bir porsiyon sütlü tatlı.

Günaydın
Takımdakı haftanın 1. sı olan arkadasımız paylaşım alanına basarı sırrını yazdımı benmı goremedım eğer yazmamıssa yazması gerekıyor yoksa takım ceza puanı alıyor

Arkadaşım sayfada paylaştı kontrol edebilirsiniz.
Hatırlatmanız için teşekkür ederiz.
Umarım takım arkadaşınız tatmin olmuştur...

Back
X