Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben ayrılma kararı aldım. devam etmek istemiorum tesekkürlerr
İyide güzelim bunu bir gün önce yani cuma günü söyleseydin keşke..
Kitap paylasimi?? Onun yerine sarki paylasalim :) her dilde sarki bilir sallayarak soyler dans ederim kitap istememe sebebim okumamamdir kitap konusunda susarim
Şarkı değil tatlım kitap istiyorum..Hem sen zaten öğrenciymişsin..Okul kitai takvim köşesi dergi ne olursa yeterki okuduğunu buraya yaz :34:
Gun icinde 5 mesaj benim icin cok zor okuldayim spora git gel yemek yap ders calis ancak 11de rahatliyorum ve o zamandan sonra girebilirim tabii yorgun olunca alarmi kurmadan bile yattigim oluyo
Beni bilin diye anlatıyorum :)
Tamam tatlım..Takımda varlığını unutturma yeter, gün içinde gece yarısı olmuş farketmez ve tabi cuma bildirimlerini sakın es geçme olurmu tatlım..
Bi ben varim galiba simdi diymi cagla gitti keşke gitmeseydi biz yokken kilo aldigini soyluyordu
Merak etme cnım gelir yeni üyeler..Hem tek kişide olsan takım devam edicek..
Kaptancim sende kendinden bahseder misin?
Ben 2. takım kaptanıym biliyosundur zaten..Daha önce hızlı verip kısa sürede geri aldığım kiloları şimdi yavaş yavaş vermeye çalışıyorum canım..
Yeni kisilerinde davet edilmesi gerek sayimizin kac olmasi gerek acaba belli sayi yok galiba diymi
Belli bir sayı var tabi canım..Sınır sayı 15..

Birileri gelsede takıma paylasim yapsak bilgi paylassak mesela

O biri geldi
O biri biraz bilgisiz ama istekli
O biri biraz karisik su aralar ama emin ol buraya hep zaman ayiracak
O biri suan diyet modunda bile degil ama inanki zayiflayacak
Ve o biri simdi 3 sipasini doyuracak isini bitirip gelecek

Akrepcim toplight paylasim alanina 5. takimin kapandigini ve yer aradini yazmis
Ehhhhh aklinda bir yer vardir belki 14. takim gibi

O biri geldi
O biri biraz bilgisiz ama istekli
O biri biraz karisik su aralar ama emin ol buraya hep zaman ayiracak
O biri suan diyet modunda bile degil ama inanki zayiflayacak
Ve o biri simdi 3 sipasini doyuracak isini bitirip gelecek
O biri hoş geldiiiiiiiiiiiiii :16::16:
Akrepcim toplight paylasim alanina 5. takimin kapandigini ve yer aradini yazmis
Ehhhhh aklinda bir yer vardir belki 14. takim gibi
Haklısın canım..14. takıma davet ederiz neden olmasın :34:

Hoşgeldın sekerım
Gelırken yeterli motıvasyonu ve zayıf bır kadın olma ıstegınıde getırdınmı yanında. Çok ıhtıyacım var ınankı

Netdeydin Gun boyu seni aradi gozlerim.kimsede istemiyor ki zayiflamayi, hos takim kaptanlari topikte nobetteler duseni kapiyorlar yaw
Tatlım dışardaydım gün boyu..Kızı öğlen okula bıraktıktan sonra dışarda işlerim oluyor.Okula aile birliğindeyim birde..Öğlene kadarda ev koşturmalrı, fırsat buldukça buralarda oluyorum tatlım..

Yaa evet, en takım kaptanlarından bu konuda anlayış beklerdim ama olmadı maalesef..Tatlım sen olduğunda katılmak isteyenleri görürsen 14. takıma davet edebilirsin, burda birlikte değerlendiriririz artık..
Ben geldim arkadaslar kabul ederseniz :)
Hoş geldin cnım...Gerçekten kilo vermk istediğini bizlere gösterebilirsen kabul ederiz tabiki hayatım..
Birlkte güzel kilo vermeler :16:
Hoşgeldın sekerım
Gelırken yeterli motıvasyonu ve zayıf bır kadın olma ıstegınıde getırdınmı yanında. Çok ıhtıyacım var ınankı
Bu saydıklarından sende de olsun, hepimizin sepetini biriktirelim takım soframızda :16:

Hoşgeldın sekerım

ben zayıflamayı çok çok istiyorum birlikte olursada motivasyonum tam gaz olur amaaaa bu sitede ney nasıl yapılır inanın bilmiyorum kile cetveli görüyorum sizlerde o nasıl oluyo bana yardıncı olursanız ne yapmam gerektiği hakkında çok sevinirim :16:

ben zayıflamayı çok çok istiyorum birlikte olursada motivasyonum tam gaz olur amaaaa bu sitede ney nasıl yapılır inanın bilmiyorum kile cetveli görüyorum sizlerde o nasıl oluyo bana yardıncı olursanız ne yapmam gerektiği hakkında çok sevinirim :16:

Kilo çizelgesi nasıl yapılır topiğnden nasıl yapıldığını görebilirsin canım..
Sen kaç kilosun? Ehh acıcık tanıt kendini güzelim :34:

selamm 14.takımın şekerleri:3:
ben misafir olarak neler yapıyorsunuz diye bakmaya geldim:34:
keyifler nasıl,varmı bir istek ,sıkıntı ,elimden geldiğince ve vakit buldukça yardımcı olmaya çalışırım:21:
tüm takımlar neredeyse zor bir süreçten geçiyor,benim takımım 8.takım da aynı şekilde.ama bu süreçler geçici biliyorum,bir iki haftaya her şey yoluna girecek kalben inanıyorum:32:
size bol azimler,güzel,sağlıklı kilo vermeler diliyorum:16:

akrebim sana ayrıca kocaman öpücükler canım,çaban ve gayretin için:54::46:

selamm 14.takımın şekerleri:3:
ben misafir olarak neler yapıyorsunuz diye bakmaya geldim:34:
keyifler nasıl,varmı bir istek ,sıkıntı ,elimden geldiğince ve vakit buldukça yardımcı olmaya çalışırım:21:
tüm takımlar neredeyse zor bir süreçten geçiyor,benim takımım 8.takım da aynı şekilde.ama bu süreçler geçici biliyorum,bir iki haftaya her şey yoluna girecek kalben inanıyorum:32:
size bol azimler,güzel,sağlıklı kilo vermeler diliyorum:16:

akrebim sana ayrıca kocaman öpücükler canım,çaban ve gayretin için:54::46:

Teşekkür ederim canım benim.. Süreci atlatırken yanındayım canım.. Yardımlarım ve ben hizmetindeyiz :16:

Kilo çizelgesi nasıl yapılır topiğnden nasıl yapıldığını görebilirsin canım..
Sen kaç kilosun? Ehh acıcık tanıt kendini güzelim :34:

Hoşgeldın sekerım

:) ben 31 yaşındayım 3 çocuğum var 2 oğlum 1kızım terziyim ve her doğumdan sonra çok kilo alırım zor veririm çabalarım var tabi ama tek olmuyor kendime göre uygulatığım diyet var bu arada 76 kiloyum 165 boydayımm ama daha bi gruba giremedim yada ben anlayamadım bu siteyi :)

:) ben 31 yaşındayım 3 çocuğum var 2 oğlum 1kızım terziyim ve her doğumdan sonra çok kilo alırım zor veririm çabalarım var tabi ama tek olmuyor kendime göre uygulatığım diyet var bu arada 76 kiloyum 165 boydayımm ama daha bi gruba giremedim yada ben anlayamadım bu siteyi :)

Hayatım şu anda 2 haftalık 14. takımın deneme süresine girmiş bulunmaktasın..Burda bol paylaşımla gerçekten kilo vermek istediğini göster bize takım listesine de gir olurmu :13:

Tatlım dışardaydım gün boyu..Kızı öğlen okula bıraktıktan sonra dışarda işlerim oluyor.Okula aile birliğindeyim birde..Öğlene kadarda ev koşturmalrı, fırsat buldukça buralarda oluyorum tatlım..

Yaa evet, en takım kaptanlarından bu konuda anlayış beklerdim ama olmadı maalesef..Tatlım sen olduğunda katılmak isteyenleri görürsen 14. takıma davet edebilirsin, burda birlikte değerlendiriririz artık..

Hoş geldin cnım...Gerçekten kilo vermk istediğini bizlere gösterebilirsen kabul ederiz tabiki hayatım..
Birlkte güzel kilo vermeler :16:

Bu saydıklarından sende de olsun, hepimizin sepetini biriktirelim takım soframızda :16:

Hayatım şu anda 2 haftalık 14. takımın deneme süresine girmiş bulunmaktasın..Burda bol paylaşımla gerçekten kilo vermek istediğini göster bize takım listesine de gir olurmu :13:

vavv denemedeyim ha çok iyi zaten siteye 3ngün oldu katılalı ve psikolojik her halde 2 kilo verdim akşamları 6 dan sonra yemiyorum :16:

vavv denemedeyim ha çok iyi zaten siteye 3ngün oldu katılalı ve psikolojik her halde 2 kilo verdim akşamları 6 dan sonra yemiyorum :16:

Hadi bakalım canım 14. takımın güzellerinden biri olucaksın inş..
Harikasın canım güzel kilo vermişsin..
Günlük menülerinide paylaş canım burda, su miktarı, spor ve bir de kitap istiyorum senden..
Tamammı canım :16:

Hadi bakalım canım 14. takımın güzellerinden biri olucaksın inş..
Harikasın canım güzel kilo vermişsin..
Günlük menülerinide paylaş canım burda, su miktarı, spor ve bir de kitap istiyorum senden..
Tamammı canım :16:

sabah aç karnına 3 kuru erik. 1 yemek kaşığı yoğurda 1 yk yulaf 1çk keten toğumu koyup yiyorum üzerine bol bol su ben 1lt bitiriyorum bağırsaklar için müthiş bişey. ve daha sonra hafif bir kahvaltı ama zaten yulaf tıkıyo bişey yiyemiyosun
öğlende evde ne varsa ekmeksiz tabi pasta börek yemiyorum ama günün varsa yada oturmaya gittiysen yinede dikkat ederek yiyorum akşam ise sabahki gibi yoğur yulaf ve keten toğumu karışımı 6 da yiyorum ve mideyi kapatıyorum sadece yeşil çay yada siyah çay içiyorum ve 2 kilo verdim bügüm 3. gün ve idaalim 58 inşallaaahhhh ah unuttum ben 2.5 litre en az su içerim kışın yaz ise 4 buluyo

Son düzenleme:
sabah aç karnına 3 kuru erik. 1 yemek kaşığı yoğurda 1 yk yulaf 1çk keten toğumu koyup yiyorum üzerine bol bol su ben 1lt bitiriyorum bağırsaklar için müthiş bişey. ve daha sonra hafif bir kahvaltı ama zaten yulaf tıkıyo bişey yiyemiyosun
öğlende evde ne varsa ekmeksiz tabi pasta börek yemiyorum ama günün varsa yada oturmaya gittiysen yinede dikkat ederek yiyorum akşam ise sabahki gibi yoğur yulaf ve keten toğumu karışımı 6 da yiyorum ve mideyi kapatıyorum sadece yeşil çay yada siyah çay içiyorum ve 2 kilo verdim bügüm 3. gün ve idaalim 58 inşallaaahhhh ah unuttum ben 2.5 litre en az su içerim kışın yaz ise 4 buluyo

Süpermişş ..
Bende yoğurt krışımı ypıyorum ve iyi aklıma getirdin keten tohumu olucaktı evde ondanda karıştırayım ben içine..

Back
X