merhaba :)
geri dönmüş bulunuyorum bir çok şeyle geri döndüm okula gidemediğimden kitap bile okudum adı Başkalarını Sizin Gibi Düşünmeye Nasıl İkna Edersiniz? Kevın Hogan'ın tüm kitaplarını alıp okudum sanıyordum gözümden kaçmış görünce hemen sipariş ettim aldım ve çok güzeldi aslında pazarlamacılara uygun bir kitap
aslında kitap paylaşmak yerine araştırmalarımı paylaşmayı isterim şekerin kanserli hücrelerin bulunması için kullanıldığını biliyor muydunuz? Kanserli hücrelerin şekerli gıdalardan beslendiğini?Şeker/Tatlı tüketiminin kansere yol açtığını anlıyoruz.
Şeker böbreklere hasar verebilir,kalsiyum emilimini azaltır ki kalsiyum zayıflama da en gereken mineraldir.Şeker meme, yumurtalık, prostat ve rektum kanserine yol açabilir.
Şeker gözleri bozabilir.(Miyop)
Fazla şeker tüketen çocuklarda IQ 5.5 puan düşüş göstermiştir.Alzheimer hastalığı riskini artırabilir.
Ben bunları öğrendikten sonra şeker yiyemedim.Siz de yiyemezsiniz diye düşünüyorum. Hele küçük çocuklar, gelecek nesil çok sağlıksız olucakmış gibi geliyor bana

bebek mamalarında bile şeker var, çocuklar görüyrum ellerinde lolipop, jelibon.
Alıcağınız paketli gıdalara dikkat edin.Sakkaroz, esmer şeker, mısır şurubu, nişasta bazlı sıvı şeker, dekstroz, sorbitol, mannitol, xylitol, fruktoz, meyve şurubu, glikoz, glikoz şurubu, bal, laktoz, maltoz, akçaağaç şurubu, melas, şeker şurubu, turbinado, amazake gibi isimler görürseniz bunların hepsinin şeker olduğunu bilin. Birde şekerle alakası olmayan bir bilgi daha vericem Monosodyum glutamat (msg)denen bir katkı maddesi var.(Çin tuzu diye de görülebilir)Bu madde tadı çok çirkin olan bir şeyi bile çok güzelmiş gibi hissettirebilir.(beyinle oynanması gibi bişi bana kalırsa) Kibar olmıycam bokun içine koysalar karıştırıp yedirseler ooo güzelmiş deriz.Yediğiniz yiyeceklerde en azından buna dikkat edin :)