Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1453321_424134697715250_615287203_n.jpg

biliyorum canım ama akşam diye yemedim. spora gitmeden önce sadece beyazını yedim. yarın kahvaltıda sarısıyla yiyecem :) (tabi erken kalkıp yapabilirsem )
kitap aynı ve daglar yankılandı :) az kaldı bitmesine :)

Olsun canım akşam olsun sen sarısı ile ye, önemli olan ekmeksiz yemen..akşam ekmekden uzak dur, şekerden uzak dur yeter..

Hemen yazayim spor olarak sabah öğle akşam yarım saat olmak üzere yürüyüş sabah 50 mekik.. Birazdan yine başlarım sporB-. Kitap okumadim tarih çalışıyorum:-D
Nasıl kitap okumadım diyosun şekerim tarih okumuşsu işte :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-5528.html bu sayfadan bak canım, elma sirkeli sarımsk turşusu..

Ben bu akşam yaptım 18 aralıkda hazır olucak bakalım mucize iksir ne kadar mucize oluşturacak :51::51:

Facia benim için, asla sarmasak yemem evime bile sokmam, kocam kazara yese yanında yatmam.sarımsakla ilişkim o kadar uzak yani.
Elma şirketini bir dönem denedim ama mideme hiç iyi gelmedi.sürekli bir refleks durumu ve ağrı hissettim.bana uymadı bu.

Ama yoğurt karışımını deneyecek bugün baharatlarını aldım.hoş ben açlık hissetmiyorum pek ama yinede metobolizmam hızlansın diye seniyyem.

2 yemek kaşığına her baharattan 1 çay kaşığı değil mi? 1 er çay kaşığı fazla gelmiyor mu 1 günlük tüketim için ?

Iftar : 2 kase ezogelin çorba ( tamam haklısınız ben de bıktım :)
1 dilim kepek ekmek
Salata

2 saat sonra : 1/2 kase yaram salatası
Şekersiz çay

2,5 lt su

Rformcum (Rformcum da çok komik oldu :)) iftar menün çok güzel, fakat içinde hiç protein yok, sana nacizane tavsiyem en azından sahurda 1 haşlanmış yumut-rta yersen tüm günün daha kolay ve zinde geçer.

Facia benim için, asla sarmasak yemem evime bile sokmam, kocam kazara yese yanında yatmam.sarımsakla ilişkim o kadar uzak yani.
Elma şirketini bir dönem denedim ama mideme hiç iyi gelmedi.sürekli bir refleks durumu ve ağrı hissettim.bana uymadı bu.

Ama yoğurt karışımını deneyecek bugün baharatlarını aldım.hoş ben açlık hissetmiyorum pek ama yinede metobolizmam hızlansın diye seniyyem.

2 yemek kaşığına her baharattan 1 çay kaşığı değil mi? 1 er çay kaşığı fazla gelmiyor mu 1 günlük tüketim için ?

yok canım zaten çay kaşığı ile alırken elin titriyor ucundan alıyosun ehh tadı kötü oluyo ya el titremesi de ondan yani :27::27:

Selamın hello herkese :)

Bugün çok mutluyum kaç aydan sonra tartıda 60'ın altını görebildim, akşam eve gelince tartıldım 59.4 olmuşum :))

Bu akşam mesaiye kaldığım için 9 gibi gelebildim eve, akşam yemeğimi yanıma aldığım için sorun olmadı, 7 gibi yedim yemeğimi.
Hava çok soğuk olduğu için öğlen ancak yarım sa. yürüyebildim şirketin bahçesinde, akşam işten sonra da yürürüm diye spor ayakkabılarımı yanıma almıştım fakat mesaiye kalınca yürüyemedim.

Yeni bir kitaba başladım bugün. Irvın Yalom'un "Hergün biraz daha yakın" adlı kitabı. Sevdim, akıcı gidiyor, bu yazarın kitaplarını hep sevmişimdir zaten. İşe gidip gelirken serviste çok zamanım oluyor, bu kitap da haftaya bitmiş olur.

Bugünkü menümden yine hiç çıkmadım fakat sabah verdiği avakado, çok da yenesi bişey değildi. Soslarda güzel oluyorda salatanın içinde olmamış.

Havalar soğuduğu için öğle tatillerinde artık çok yürüyemiyorum, iş yerinde klasik giyinmek zorunda olduğum için ince oluyor giysilerim, ancak yarın akşam kat kat giyinip yürüyeceğim inşallah.

Özet olarak, bugünkü menüm ve sporum;

Spor : 30 dak. yürüyüş.

Menü:

$beşincigün_menü.webp

Bu diyet cidden işe yarıyor. B

Bugün çok mutluyum kaç aydan sonra tartıda 60'ın altını görebildim, akşam eve gelince tartıldım 59.4 olmuşum :))

Bu akşam mesaiye kaldığım için 9 gibi gelebildim eve, akşam yemeğimi yanıma aldığım için sorun olmadı, 7 gibi yedim yemeğimi.
Hava çok soğuk olduğu için öğlen ancak yarım sa. yürüyebildim şirketin bahçesinde, akşam işten sonra da yürürüm diye spor ayakkabılarımı yanıma almıştım fakat mesaiye kalınca yürüyemedim.

Yeni bir kitaba başladım bugün. Irvın Yalom'un "Hergün biraz daha yakın" adlı kitabı. Sevdim, akıcı gidiyor, bu yazarın kitaplarını hep sevmişimdir zaten. İşe gidip gelirken serviste çok zamanım oluyor, bu kitap da haftaya bitmiş olur.

Bugünkü menümden yine hiç çıkmadım fakat sabah verdiği avakado, çok da yenesi bişey değildi. Soslarda güzel oluyorda salatanın içinde olmamış.

Havalar soğuduğu için öğle tatillerinde artık çok yürüyemiyorum, iş yerinde klasik giyinmek zorunda olduğum için ince oluyor giysilerim, ancak yarın akşam kat kat giyinip yürüyeceğim inşallah.

Menü:

Eki Görüntüle 882857

Canım hedef kilon kaçtıki senin?

59 u görmene çok sevindim çok da kıskandımmm:24: darısı bizlerinde başına olsun inş.

Rformcum (Rformcum da çok komik oldu :)) iftar menün çok güzel, fakat içinde hiç protein yok, sana nacizane tavsiyem en azından sahurda 1 haşlanmış yumut-rta yersen tüm günün daha kolay ve zinde geçer.

haklısın.ben de protein kısmını çok ihmal ettiğimi düşünüyorum bu aralar.sahura kalkamadığım (uyanamadığımdan değil,sahurda yemek yediğimde ertesi gün çok rahatsız olduğum için) için bugün iftarda haşlanmış yumurta ymek planım.

Menü:

Eki Görüntüle 882857

uyguladığın menüyü detaylı oalrak alabilir miyim ya da nerden bulabilirim? oruç tutmaya ara verdiğimde ben de uygulamak istiyorum.

Günaydın günaydın günaydın :-D çok mutluyum bugün :-D dün ki kiloma bi kilo fark atmışım :-D 88 buçuk kene tok halde
Bugün 87 'a2 olmuşum çok mutluyum :-D menü den çıkmım daha güzel olsun..

Günaydın günaydın günaydın :-D çok mutluyum bugün :-D dün ki kiloma bi kilo fark atmışım :-D 88 buçuk kene tok halde
Bugün 87 'a2 olmuşum çok mutluyum :-D menü den çıkmım daha güzel olsun..

hadi bakalım canım. hemen hemen aynı sayılırız. ben geçen cuma 85.9 dum. haftasonu 87 felan :D bu hafta tartılmıyorum. cumaya kadar bakalım kaç olacam :D

Back
X