Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah:
1 yumurrta
biraz peynir
5 zeytin
1 bardak süt

öğle:
1 kepçe nohut yemeği
5-6 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
1 dilim ekmek

15.30 gibi

2 mandalina
2 kayısı

akşam
1 kase mercimek
1 porsiyon lahana
bol salata

yazınca nee çook şey yemişim dedim

sabah:
1 yumurrta
biraz peynir
5 zeytin
1 bardak süt

öğle:
1 kepçe nohut yemeği
5-6 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
1 dilim ekmek

15.30 gibi

2 mandalina
2 kayısı

akşam
1 kase mercimek
1 porsiyon lahana
bol salata

Menün güzelmiş canım :46: harikasın..

bugün çok erken yazacam menümü :)
malüm bugün oruçtum

iftar
yogurtlu karışım + yogurt

1 haşlama yumurta
1 küçük kutu yagsız süt

bugün başka bişey yiyemem çünkü işten çıkıp spora gidecem eve dönünce ancak yeşil çay yapıp içerim :) haydi görüşmek üzereeeeee

Canım bu da çok az olmamış mı sence de? Yani bu beslenme biçimi seni güçten düşürür,metabolizma hızını da zayıflatın.

sabah:
1 yumurrta
biraz peynir
5 zeytin
1 bardak süt

öğle:
1 kepçe nohut yemeği
5-6 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
1 dilim ekmek

15.30 gibi

2 mandalina
2 kayısı

akşam
1 kase mercimek
1 porsiyon lahana
bol salata

Sadece nohutları bulgur pilavı yan yana çok olmuş yoksa bence gayet güzel bir menü

Iftar : 1 porsiyon nohut (susuz)
1 dilim kepek ekmek
Salata

2 saat sonra : 1 kaşık makarna
2 lokmalık Elmalı tart
1 avuç kuru üzüm

3 tl den fazla su

Kızlar selam, kaç günden beri yazamıyorum. Cuma akşamı rahatsızlandım. Polip düşürdüm, o günden beri çok ağrım var. Moralim de çok bozuktu. Sonra ayrıntılı yazarım. Bu hafta diyet açısından yalan olacak gibi ama en kısa zamanda kendimi toparlayıp tekrar başlayacağım.Hepinize iyi akşamlar.

Eveeet bugün başlıyorum bende dun başlamadım pazartesi uğursuz diye daha menulerime karar vermedim yedikce yazarim 750- 1000 kaloriyi gecmemeye çalışıcam ama cumaya kadar fazla veremem heralde zaten ilk iki hafta listeye giremiyoruz sanırım

gunaydinkugu.gif

Kızlar selam, kaç günden beri yazamıyorum. Cuma akşamı rahatsızlandım. Polip düşürdüm, o günden beri çok ağrım var. Moralim de çok bozuktu. Sonra ayrıntılı yazarım. Bu hafta diyet açısından yalan olacak gibi ama en kısa zamanda kendimi toparlayıp tekrar başlayacağım.Hepinize iyi akşamlar.

gEÇMİŞ OLSUN CANIM :16:

Günaydın güzel bayanlar..

Dün ki menü mu yazmadım onu yazım

2 litre su 30 dk yürüyüş

İftar i is başında su ve fındık la actim
Saat 18 30 bir dilim ekmek ve menemen
Akşam 9.30 6 tane sarma

Bugün oruç değilim..
Akşam geç saat yediğim için öğünleri hafif tutuyorm

sahurda çok hafif şeyler yemelisin,onu da bir öğün gibi düşün.
ben hiç bir şey yemiyorum mesela,bir öğün atladığımı varsayıyorum.hiç yeme de demiyorum ama kahvaltıdan bile hafif olmalı bence.

Hemen dikkate alcam bunları.. Açıkçası nasıl olur diye denedim ama kilo verip öyle tutım çünkü geç saat oluyo yemek için ve ben gündüz sürekli oturarak çalışıyorum sıkıntı büyük .. Gün içinde rahat veriyorum kilo

gunaydın.....

dünkü menümü yazayım unutmadan

sabah
1 kase bir tutam kuru uzumlu yulaflı nesfit

ara
2-3 kaşık kısır ( okulda benim öğrencilerin kesmesi vardı mecbur yedim)

öğle
balık salata ve 1 dilim ekmek

ara
6-7 kuru uzum

akşam
1 kase çorba
2 kaşık tavuk yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
ve bol salata

ara
çeyrek elma
1 dilim armut
2 kuru incir

spor malasef yok 2 litre su ve 2 bardak bitki çayı

selam arkadaşlar,bu sabah ilk hedefimi tartıda gördüm :) tabii ki çok mutlu oldum.benim asıl hedefime ulaşana kadar 5 ara hedefim var.1. tamamdır.ama asıl cuma günü söylüycem bunu tamamdır diye :)
darısı size.......

Kızlar ben yarın diyetisyene gidicem bi yag oranima falan baktiriyim diyorum hemde şöyle guzel bi liste verirse sizle paylasirim cok sıkı tutucam yarindan sonra en azindan subata kadar bi 10 kilo versem süper olcak

selam arkadaşlar,bu sabah ilk hedefimi tartıda gördüm :) tabii ki çok mutlu oldum.benim asıl hedefime ulaşana kadar 5 ara hedefim var.1. tamamdır.ama asıl cuma günü söylüycem bunu tamamdır diye :)
darısı size.......

gözün aydın tatlımmm cuma günü güzel haberler var yaniiiiii :d 2. ara hedef nedir bakalım

Kızlar ben yarın diyetisyene gidicem bi yag oranima falan baktiriyim diyorum hemde şöyle guzel bi liste verirse sizle paylasirim cok sıkı tutucam yarindan sonra en azindan subata kadar bi 10 kilo versem süper olcak

bende gittim 1 kere canım sonra gerek kalmadı kendim yapıyorum. aslında amaç hep aynı sık ve az yemek. kendini aşırı aç bırakmamak. ben şimdi spor salonuna gidiyorum ölçümlerimi orda yaptırıyorum. inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın

bende gittim 1 kere canım sonra gerek kalmadı kendim yapıyorum. aslında amaç hep aynı sık ve az yemek. kendini aşırı aç bırakmamak. ben şimdi spor salonuna gidiyorum ölçümlerimi orda yaptırıyorum. inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın
Ya biliyorum da boyle ha yarın ha yarın diye diye kendimi kandiriyorum en azindan orda bi sorumluluk hissederim gibime geliyo 20 kiloyu kendim verdim kaldı 15 kilo sıkı bi destege ihtiyacım var yoksa verdigi liste benimkinden cokta farkli olmiycak

Back
X