Sağ olsun kuzenler her geldiklerinde mutlaka bana uğrarlar

16 sene oldu aileye gelin geleli ve Allah razı olsun hepsi beni çok sever ( kv ve küçük kızı hariç

) Genelde haftasonları mutlaka biz eşimin halalarına gideriz ama bu hafta kuzeni Bursadan gelince gitmedik ( zaten onun Annesine giderdik çoğu zaman

)
Görümce acıkcası benide şaşırttı

normalde ancak bayramdan bayrama deng gelirsek görüşürüz ( oda aynı anda gidersek kvye ) sanırım tadilatı merak etti

Banyomuza ve kapılara bayıldı
Akşam arkadaşlar çaya gelecekti ama onlardan ses seda çıkmadı bizde acıkcası aramadık nerede kaldınız diye

zaten regl sancım var birde ısrarla gelin demiyelim dedik

eşim nasılsa kapımız herkese açık dileyen dilediği zaman çat kapıda yapabilir insanları zorlamayalım ses çıkmadığına göre işleri çıktı dedi

büyük ihtimal haftaya gelirler artık

neyse hafta içi pek gelen olmaz yanlız salı yada çarşamba eşimin halaları gelir ( perşembe büyük halasında mevlüt var rica etti arpa şehriye salatası yaparmısın malzemeleri getirsem diye bende tamam dedim

)
Valla ilk zamanlar çok zor oluyordu bazen dayanamayıp yerdim ( haberli misafirse zaten akşam yemeği bile yemezdim ikramlardan yerim diye

) ama artık çok şükür dayanabiliyorum

Bir misafirliğe gittiğimde de eğer salata tarzı varsa fazla zararlı olmayan yiyorum ama hamur işi falan kesinlikle

Önümüzdeki iki Cumartesi akraba günümüz var mesela ve ben kesin kararlıyım yine zararlı şeylerden uzak durmaya

çok çok canım isterse belki ufak bir parça yerim belki ama o zamanda akşam yemeğim sadece ayran olur