Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

8. Takimin basina geleni bi okuyun kaotan listeyi oaylasmamis liste disi kaldikar. Takimda uyelerde sahip cikmamis listelerine. Bu yuzden ben sirayla hepinizin liste yapmasini ve paylasim alanina tasimasinin onemini bikez daha anladim. Takim sirumkulugu olmali. Bu hafta lsite yapicam hic yapmayandan baslicam okey
Aa yazik olmus tuh, ortalamalari da guzelmis baya..

Bu gün ki menum kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin reçel 1 dilim tam bugday ekmeği
ara Nescafe
akşam 3 kasik makarna koca bi tabak salata (makarna yemeyim diye salata ya verdim kendimi bu arada ben makarnaya çok seviyorum bayadir da yemiyorum özlemişim siz makarna hiç yemiyor musunuz merak ettim)

Yürüyüş 1 saat
bisiklet 10 dakka
şu 1 buçuk litre

Selamün Aleyüm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir haftasonu diliyorum :KK68:

Sabah erkenden kalıp bir güzel sağlıklı kahvaltımı ettim ev ahalisi fosur fosur uyurken :KK48:
Birazdan büyük kızımı ve eşimi uyandırıp hastaneye göndereceğim ( kan tahlili için birde ultrason :KK66: )
Onlar gelene kadarda biraz mutfaktaki bulaşıklarla boğuşacağım ( dün sular kesilince ister istemez dağ gibi oldu bulaşıklar :KK48: ) daha sonrada kızları evde bırakıp karı koca Eminönü yapacağız :21::21::21: bende yürümüş olurum o bahaneyle hatta giderken adımsayarımıda takacağım bakalım kaç adım olacak :KK66:

Artık eve gelincede ufak ufak temizlik yaparım akşama kadar ( sanırım akşam bir yere çıkmayız :KK66: )
Yarında arkadaşlarla kahvaltı ederiz dışarda diye konuştuk ( evden kahvaltılıklarımızı yanımıza alıp Emirgan Korusuna gideriz diyorduk ) tabi hem onların 2 çocuğu hemde benim büyük cadı Pazar sabahı 7de kalkılırmı işte biz uyumak istiyoruz diyince bizde madem öyle biz size kahvaltılıklarınızı hazır eder çıkarız o zaman diye anlaştık :KK48:
Nasılsa normalde de bir kaç saat yanlız kalıyorlar bari bizde 4 kişi şöyle sakin ve keyifli bir kahvaltı yapalım :KK68: onlar büyük ihtimal biz dönene kadar miskin miskin uyur :KK70:

cumartesi-sozleri.webp

Sabah erkenden kalıp bir güzel sağlıklı kahvaltımı ettim ev ahalisi fosur fosur uyurken :KK48:
Birazdan büyük kızımı ve eşimi uyandırıp hastaneye göndereceğim ( kan tahlili için birde ultrason :KK66: )
Onlar gelene kadarda biraz mutfaktaki bulaşıklarla boğuşacağım ( dün sular kesilince ister istemez dağ gibi oldu bulaşıklar :KK48: ) daha sonrada kızları evde bırakıp karı koca Eminönü yapacağız :21::21::21: bende yürümüş olurum o bahaneyle hatta giderken adımsayarımıda takacağım bakalım kaç adım olacak :KK66:

Artık eve gelincede ufak ufak temizlik yaparım akşama kadar ( sanırım akşam bir yere çıkmayız :KK66: )
Yarında arkadaşlarla kahvaltı ederiz dışarda diye konuştuk ( evden kahvaltılıklarımızı yanımıza alıp Emirgan Korusuna gideriz diyorduk ) tabi hem onların 2 çocuğu hemde benim büyük cadı Pazar sabahı 7de kalkılırmı işte biz uyumak istiyoruz diyince bizde madem öyle biz size kahvaltılıklarınızı hazır eder çıkarız o zaman diye anlaştık :KK48:
Nasılsa normalde de bir kaç saat yanlız kalıyorlar bari bizde 4 kişi şöyle sakin ve keyifli bir kahvaltı yapalım :KK68: onlar büyük ihtimal biz dönene kadar miskin miskin uyur :KK70:
Ooohhhh guzel bi haftasonu plani iyi eglenceler

günaydın melekleri, 14 takımın guzelleri sabah guzel bir haberle geldim takımda 2. olduk bireyselde fulıasım 3. olmuş. başarımız daim olsun hepinizi tebrik ederim.notamızda silinmiş :KK49::KK49:
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 417.ETAP SONUÇ LİSTELEREn Büyük TÜRKİYE
5 Haziran-12 Haziran 2015

En Büyük TÜRKİYETAKIM DERECELERİ En Büyük TÜRKİYE

:nazar::nazar::nazar::KK200:YARIŞMA BİRİNCİSİ -----------------7.TAKIM %0.92 :nazar::nazar::nazar::KK200:

:nazar::nazar::KK200:YARIŞMA İKİNCİSİ------------------ 14.TAKIM %0,85 :nazar::nazar::KK200:

:nazar::KK200:YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------------ 5.TAKIM % 0,72 :nazar::KK200:

En Büyük TÜRKİYEBİREYSEL DERECELER En Büyük TÜRKİYE

YARIŞMA BİRİNCİSİ-------5. TAKIM Burcucukk(56,5/55/1,5/%2,65) :nazar::nazar::nazar::KK15::KK15::KK15:

YARIŞMA İKİNCİSİ--------5.TAKIM muska77 (94,9/92,9/2,0/%2,11):nazar::nazar::KK15::KK15:

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------14.TAKIM Fulias (55,3/54,2 /1,1 / %1.99 ):nazar::KK15:

Bugunku menum
Sabah
2 tane kucuk minicik krep

Ogle
Bir tane kepekli tost

Aksam
Bir kase kesme corbasi
2 ufak dilim firinda sebzeli mucver
5 dilim firinda baharatli patates
Salata ayran

Spor
Yok

Su
2 litre
:))) küçük minicik krep ha :))))
akşam karbonhidrata belenmişsin kuzum menunu beğenmedimmmmmm 1mil lesli cezasına razımısın

Bu arada bütün gün çok yazamadım aksam okulun türkü konseri vardı eşim oglani oyaladin bende bi saat oraya uğradım eve geç geldik
oh kurtları dokseydin fundamm

Bu gün ki menum kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin reçel 1 dilim tam bugday ekmeği
ara Nescafe
akşam 3 kasik makarna koca bi tabak salata (makarna yemeyim diye salata ya verdim kendimi bu arada ben makarnaya çok seviyorum bayadir da yemiyorum özlemişim siz makarna hiç yemiyor musunuz merak ettim)

Yürüyüş 1 saat
bisiklet 10 dakka
şu 1 buçuk litre
ben makarnayı ayda 1-2 yaparım ondada sadece 3 yemek kaşığı tırtıklarım. bende çok severim şöyle salçalı olacak yanındada ekmek ohhhhhh :)))
spor süper menun dengeli

selam banum plan supermiş iyi eğlenceler. önümüzdeki cumaya kapışalımmı senle, menuleri yarıştıralım ne dersin. sen hala 5 de 5 mi yapıyorsun bilmiyom ama

ne guzel bir mesaj yelizim sağol

****14.TAKIM 418. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli ( 77,2 --------->76,8
aycanhakan(65.7 --------->
nhtylz. (86.8 --------->
kitap_asigi ( 64.0--------->
Diddah ( 71. --------->
Evnscnc (53,2--------->
nazarenko --------->
Fulias (54,2 --------->

****14.TAKIM 418. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli ( 77,2 --------->76,8
aycanhakan(65.7 --------->
nhtylz. (86.8 --------->86.5
kitap_asigi ( 64.0--------->
Diddah ( 71. --------->
Evnscnc (53,2--------->
nazarenko --------->
Fulias (54,2 --------->

ben 2 gunluk ayran detoksu hazırladım. bugun kesin yaparımda yarın kısmet evde zorlanmazsam devam edip 2 gune tatlıcam kızlar. tartım değişti ya o tartı farkı beni acip sitrese soktu hemen 75 gormem lazım

ben 2 gunluk ayran detoksu hazırladım. bugun kesin yaparımda yarın kısmet evde zorlanmazsam devam edip 2 gune tatlıcam kızlar. tartım değişti ya o tartı farkı beni acip sitrese soktu hemen 75 gormem lazım
Bende bugun biraz dikkat etmeye calisiyorum yarin ayran detoksunubende yapayim bari malum pzts esim izne cikacak 1 hafta ne yapacam bilmiyom en az hasarla atlatirim insallah

Leslie bilmiyom kaptan ama 10 dk yerimde yuruyus 10 dk da bolgesel hareketler yaptim
lesli yerine oryantal de yapılabilir. oh maşallah yapmış bitirmişsin
Bende bugun biraz dikkat etmeye calisiyorum yarin ayran detoksunubende yapayim bari malum pzts esim izne cikacak 1 hafta ne yapacam bilmiyom en az hasarla atlatirim insallah
lütfen en az hasarbekliyom

Back
X