Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

GEzenti Oynakbaşı geldiiiiiiiiiii :21::21::21::21:

Sabah erkenden kahvaltımı ettikten sonra eşim saat 10 buçuk gibi hadi hazırlan Eminönüne inelim diyince anında hazırlanıp kendimi dışarı attım :KK53:
Birlikte çok çok güzel vakit geçirdik ve öyle böyle yürümedik :KK66: evden çıkmadan belime adımsayarımı taktım ve eve gelene kadar 6680 adım atmıştım :21::21::21::21: tabi evde de baya dolandım sonrasında yani kesin 7000 i geçmiştir ki bu bile benim için çok çok iyi :KK68::KK68::KK68::KK68:

Müthiş bir kahvaltı sayesinde iç açlık hissetmedim ( Öğlen eşim döner yerken ben 2 büyük kutu ayran içtim :KK48: )
Dışarı işleri bitince çocukları evden alıp KVye gittik oradada şekersiz Nescafemi içince akşama kadar hiç hiç açlık hissetmedim :KK66:
Hatta aklımdayken yediklerimide yazayım;

Kahvaltı; ( 07:40 )
2 yumurtalı ve hakiki Tereyağlı omlet
1 dilim beyaz peynir
10 zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
1 avuç kiraz

ara; ( 09:00 )
Şekersiz Türk Kahvesi

ara2;
2 kutu ayran ( 2 x 300 ml :KK48: )

ara3;
1 şekersiz Nescafe

Akşam; ( 19:00 )
5 ufak mücver ( yağsız tavada pişti içinede çok çok az yağ döktüm )
1 ufak kase cacık
1 orta boy kase bol dereotlu, maydanozlu marul salatası ( bol limonlu )

Birazdan şekersiz Türk kahvemide içer kapanışı ilan ederim :KK48:
Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım ( ki sabah düne nazaran 200 gr eksi gördüm :21::21::21::21: )

kapışalımmı senle, menuleri yarıştıralım ne dersin. sen hala 5 de 5 mi yapıyorsun bilmiyom ama

Valla acıkcası 5de 5 olmasada salı çarşamba protein günü yaparım diyordum Ramazan öncesi :KK48: Eğer sana uygunsa her türlü kapışmaya varım :KK48:

8. Takimin basina geleni bi okuyun kaotan listeyi oaylasmamis liste disi kaldikar. Takimda uyelerde sahip cikmamis listelerine. Bu yuzden ben sirayla hepinizin liste yapmasini ve paylasim alanina tasimasinin onemini bikez daha anladim. Takim sirumkulugu olmali. Bu hafta lsite yapicam hic yapmayandan baslicam okey

Kötü olmuş gerçekten. Her hafta en son kilo bildiren ortalamayı alıp paylaşsa mesela olmaz mı?

12/06/2015

Uyanınca 1 bardak süt içtim sonra hemen dışarı çıkmam gerekti.
Geri gelince kahvaltımı yaptım.

Saat 13:00 gibi
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
1 ince dilim salam
2 dilim ekmek

Akşamda çok ince bir dilim pasta yedim o sebepten başka bir şey yemedim. Annemin en büyük teyzesinin doğum günüydü onu kutladık.

Su: 3 litre
Spor: 15 dakika yürüyüş, 50 mekik.

****14.TAKIM 418. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli ( 77,2 --------->76,8
aycanhakan(65.7 --------->
nhtylz. (86.8 --------->86.5
kitap_asigi ( 64.0--------->63.6
Diddah ( 71. --------->
Evnscnc (53,2--------->
nazarenko 77,0 ---------> 76,6
Fulias (54,2 --------->53.8

Bebegim ben sadece dunu paylasmamistim galiba. Sarjim yok disaridayim eve gidince bakar soylerim sana aynen bazen pisti oluyoruz :KK70:

Tamam tatlim soyle de ona gore halledelim tabloyu :KK19:

Veeeeee bu arada mutlu haberi alınca ben de sevindim kuzum senin adına Allah tamamına erdirsin inşallahhhhh hiç yeme kendini dualarım seninle:KK200::nazar:
Cok sagol aycanim :KK200:
Aminn insallah:oops:
Isteyen herkesin darisi basinaa:KK8:

Ne olmus ne bitmis onu paylasayim. Hepiniz cok ysrdimci oldunuz derdimde sıkıntımda cok sagolun:KK200:
:KK200:

Kadinlar erkekler ayri oturuldu. Benz aten mutfaktan cikamadim. Anneler cok suskundu ilk defa bir araya geldikleri icin yeni tanistiklari icin sanirim baya sustular ilk basta. Erkeklerin tarafi daha onceden tanistiklari birkac kez gorustukleri icin sohbet muhabbet daha iyiydi sanki. :oops:

Simdi sevdicegimle konustugumuza gore ramazan bayraminin ikinci gunu soz olsun denmiis:rolleyes::rolleyes:
Benim anne tarafim istanbulda. Ramazanda istanbula gidicez biz. Bakalim sevdicegin babasi izin alabilirse gelecekler. Ama izin alamazsa eylule falan kalacak gibi :110:
Insallah izin alabilir:KK23:
Ay cok mutluyum su ann:KK73::KK37::KK74::KK71::KK23:

Babamdan da izin almis yarin kahvalti yapicaz birlikte :oops:

Boyle iste. :oops:

Iyi geceler herkese :KK68::KK54:

Yarın LYS'ye giricem sonrasında da erkek arkadaşım ve ailesiyle pikniğe gideceğimiz için burada olamıcam haberiniz olsun. Pazartesi de ertelenen sınavlarım başlıyor. Ancak pazartesi öğleden sonra gelebilirim. O zamana kadar kendinize iyi bakınnnn :)
Basarilar canim
Ve sonrasinda da iyi eglenceler:KK68::KK73:

Ne olmus ne bitmis onu paylasayim. Hepiniz cok ysrdimci oldunuz derdimde sıkıntımda cok sagolun:KK200:

Kadinlar erkekler ayri oturuldu. Benz aten mutfaktan cikamadim. Anneler cok suskundu ilk defa bir araya geldikleri icin yeni tanistiklari icin sanirim baya sustular ilk basta. Erkeklerin tarafi daha onceden tanistiklari birkac kez gorustukleri icin sohbet muhabbet daha iyiydi sanki. :oops:

Simdi sevdicegimle konustugumuza gore ramazan bayraminin ikinci gunu soz olsun denmiis:rolleyes::rolleyes:
Benim anne tarafim istanbulda. Ramazanda istanbula gidicez biz. Bakalim sevdicegin babasi izin alabilirse gelecekler. Ama izin alamazsa eylule falan kalacak gibi :110:

Ne güzel canım senin adına sevindim ilk zamanlarda baya heyecanlı oluyor görüşmeler ama tatlı gül heyecanlar tadını çıkar ins hersey güzel ilerler

****14.TAKIM 418. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli ( 77,2 --------->76,8
aycanhakan(65.7 --------->
nhtylz. (86.8 --------->86.5
kitap_asigi ( 64.0--------->63.6
Diddah ( 71.8 ---------71.5
Evnscnc (53,2--------->
nazarenko 77,0 ---------> 76,6
Fulias (54,2 --------->53.8
[/QUOTE]

Selam takimim okadar yorgununki anlatamam. Dersten geldim eve uyumudum kalktim yemek yedim

Bugunku. Menum
Sabah
Peynir salam domatesli sandwich

Oglen
Kabakli kepekli bulgurlu dogaclama haslama yemek

Aksam
Tavuk suyu corbasi

Su 1lt
Spor yok

Esim grip oldu dun bugun daha kotu.bende pek iyi degilim yatiyoruz yani.
Gecmis olsun canim tez iyilesininsallah

Yarın LYS'ye giricem sonrasında da erkek arkadaşım ve ailesiyle pikniğe gideceğimiz için burada olamıcam haberiniz olsun. Pazartesi de ertelenen sınavlarım başlıyor. Ancak pazartesi öğleden sonra gelebilirim. O zamana kadar kendinize iyi bakınnnn :)
Allah yardimcin olsun canim insallah basarili olursun

Ay hayirli olsun canim sevindim senin adina is buralara kkadar geldi ya geriside gelir insallah acele etme

cosku-dolu-bir-pazara-gunaydin.webp

Su an sen sinavdasin muhtemel ama basarilar canimmmmmm.

Dunku menum Cumartesi
sabah canim hic bir sey yemek istemedu yine zaten gec kalkmıştım

Oglen
soya soslu tavuk bir iki servis kasigi
bes alti patates kizartmwsi
bol salata

Aksam
tarhana corbasi
tavuk sote
iki ser. K. Bulgur pilavı

Spor iki saat yürüyüş
su iki litre