Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet cnm inşşşş :KK43: artık bıktım vallaaa

tartı günü cuma mı ? yarın yani:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

1- http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1501#post-41430694

2- http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yarismasi-nedir-karar-defteri.154953/page-18

3- http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-108

yeri gelmişken hepinize hatırlatayım.

yukardaki linkleri tum uyelerin takip etmesi mecburi. her cuma liste çıkartıyoruz deneme surende öğreneceksin, sonra bu liste 1. linkte paylaşım alanındaki son listeye eklenip taşınıyor. tum takımlar saat 18 e kadar bu listeyi buraya taşımak zorunda, takım kaptanından ses seda çıkmaması durumunda tum uyler bundan sorumlu, zamanla sende yapıp öğrenirsin
saat 18 de paylaşım bitince sırası gelen takım kaptanı 3. linkteki sonuç listesi sayfasına dereceleri hazırlayıp yayınlıyor sistem böle karmaşık gelmesin deneme surende prof olursun masum cum tum kızlar

Kaptanim ben cok yogunum menuleri takip etmeyi birakin kendi menulerimi bile paylasamadim dogru duzgun resmen. Birkac gune rahatlayacagim umarim. Bu haftalik menu takibi icin ve kendi bildirmediklerim icin ozur diliyorum. Bugun toparlayacagim hatirladigim kadar yazacagim.
tamam kuzum, son listeyi paylaş ne durumdayız bakalım bi menu de ;)

yarın hanginiz musaitsiniz hiç liste taşımayandan gönüllü bekliyorum yarın listeyi paylaşım alanına taşıması için yoksa ben sıraya koycam herhafta gönüllü aramayalımmı. hepinizin 1 kez yapmasını istiyorum. yeni kızlar hariç ;) onlarda zamanı gelince yaparlar şimdi değil

1- http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1501#post-41430694

2- http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yarismasi-nedir-karar-defteri.154953/page-18

3- http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-108

yeri gelmişken hepinize hatırlatayım.

yukardaki linkleri tum uyelerin takip etmesi mecburi. her cuma liste çıkartıyoruz deneme surende öğreneceksin, sonra bu liste 1. linkte paylaşım alanındaki son listeye eklenip taşınıyor. tum takımlar saat 18 e kadar bu listeyi buraya taşımak zorunda, takım kaptanından ses seda çıkmaması durumunda tum uyler bundan sorumlu, zamanla sende yapıp öğrenirsin
saat 18 de paylaşım bitince sırası gelen takım kaptanı 3. linkteki sonuç listesi sayfasına dereceleri hazırlayıp yayınlıyor sistem böle karmaşık gelmesin deneme surende prof olursun masum cum tum kızlar

hiçbişiy anlamadım desemm..

kızlar ben az sonra çıkıyorum
listeleri hazırladım paylaşıp çıkıcam. iftardan önce tartılacak olanlar listeyi alıntılayıp kilo bildirimi yapabilirler. sayfalar arasında kaybolmasın haberiniz olsun.
adaylar listesini yeni kızlar dolduracak okiş

***14.TAKIM 418. Etap ***19/6

aycanhakan(65.7 / / /%)
nhtylz. (86.8 / / / % )
kitap_asigi ( 64.0/ / / % )
Diddah ( 71.8 / / / % )
Evnscnc (53,2/ / /% )
nazarenko (77,0 / / / % )
Fulias (54,2 / / / % )
renknesli ( 77,2 / / / % )

14.Takım Ortalaması:%0,

HERKES ADINI KARŞISINA MESAJ SAYISINI YAZIP EKLESİN KIZLAR OLDUMU

Rengarenknesli : 35++ mesaj

Bildirimde sona kalan listeyi paylaşım alanına taşır. En guzeli bu kuralı surdurmek olacak ;)

**14.TAKIM 418. Etap Adaylar listesi ***19/6/15

irem093 (84 / / / % ) Yeni Üye başlangıç kilo: 84, hedef kilo: 60 , baş.tarihi:15/6/15, 3/7/15 listede

Ada81 (74,4/ / / % ) Yeni üye başlangıç kilo :74,4 , hedef kilosu: 60 , başlangıç tarihi:17/6/2014 , 3/7/15 listede

Kelebekcim( 84 / / /% ) Yeni üye baş. kilo :84 , hedef kilosu: 64 , başlangıç tarihi:17/6/2014 , 3/7/15 listede

Masum ( 67/ / / % ) Yeni üyebaşlangıç kilo: 67 ,hedef kilo:57,başlama tarihi:18/6/15, 3/7/15 listede

14.Takım Adaylar Ortalaması:%0,

Yeni kızlar adaylar listesini alıntılayarak devam edicek. En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki “QUOTE” yazısı ve [parantez] işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzdeleri hesaplamayı unutmayın ben zaten kontrolden geçiricem

Oruç tutanlar iftardan önce aç karna, tutmayanlar sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç öğlen saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın. Bunu kati bir kural olarak yeniliyorum

Kilo Verme Yüzdesi HesaplamaGeçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır ( yeniler başlangıç kilosundan bugunki kilosunu çıkaracak)
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi HesaplamaTakımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür ( yani yüzdelerin aritmetik ortalaması alınmış olur) sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

yeni kızlar
adaylar listesindeki başlangıç kilonuzda yarın değişim olmayabilir bu durumda sabit yazıp geçin parantesin yanına okey
ben kaçtım:KK200::KK200:

Ay o çok karışık işte :KK70: Aslında 2010 yılında girdim üniversiteye geçen yıl mezun olmam gerekiyordu ama annanemi kaybettim geçen yıl gelen giden çok oldu o ara pek okula uğrayamadım. Aslında çoğu dersimi verdim ama ortalamam düşük geldiği için uzatma kararı aldım okulu. Bu yıl bitiyor ama kısmetse.
Tabi bu yıl boş durmadım. Pedagojik formasyon eğitimi aldım. O da bugün itibarıyle bitti. (Son notum da açıklandı tüm formasyon derslerimden geçmişim :) ) Tazecik bir biyoloji öğretmeni adayıyım yani :)
Aslında istediğim şey okula başladığımdan beri yüksek lisans! Akademik kariyer hedefliyorum. Bakalım onun için de yds,ales gibi sınavlara girdim bu yıl haftaya da mülakata gircem. Hayırlısı olur umarım :)
Ayrıca üniversite sınavına tekrar girdim bu yıl. Eğer es kaza bir yeri kazanırsam bir de onu okuyacağım :KK70: Açık öğretime de başlayacağım :KK70: Yani kaptanım her şeyi yapacağım ben :KK70: :KK70: :KK70:

İzin verirseniz ben Antalya'ya gelince yanınıza gelmeye çalışcam valla :KK70: Benim dedem de Antalya'da yaşıyor. Her yaz orada oluyorum ben :)

Daha önce sordum mu hatırlamıyorum eğer sorduysam kusura bakma da bölüm ne acaba :)

Hangi markayı aldınız acaba? Bir tanesi var ben hiç sevmiyorum tadı çok yapay. İnternette granola tarifleri var öyle yapmayı denicem ben de bir ara. Siz de bir deneyin istersenizz

Yulafı tek olarak çok zor yiyorum ben :KK43: Yoğurt ve meyveyle çok güzel oluyor. :)
Ben marmara üniversitesindeyim bankacılık okuyorum canım ikinci senem

Kızlar iftara ne yapıyorsununuz benim hiç bişey yapasim bi halsizlik çöktü

Banada ufaktan başladı halsizlik :KK48:
Ben akşamlık;
1 kase çorba ( mercimek koyarım herhalde ateşe bir saat sonra )
biraz tonbalığı ve salata yemeyi düşünüyorum en fazla nasılsa sahurdada yine yemeğimizi yiyeceğiz :KK48:

Banada ufaktan başladı halsizlik :KK48:
Ben akşamlık;
1 kase çorba ( mercimek koyarım herhalde ateşe bir saat sonra )
biraz tonbalığı ve salata yemeyi düşünüyorum en fazla nasılsa sahurdada yine yemeğimizi yiyeceğiz :KK48:
ben sahurluk yapmadan tutuyorum doguda oldugum icin sahur 02.30 zaten survivor izliyoruz 12 de bitiyor ondan sonra uyuyup kalkamam diye sahurluk yapmiyorum zorladi biraz coook aciktim ama bi esimi gorun pert resmen yatiyor:))))bana diyorki sen tutamam derken ben fena oldum sen iyisin diyor:))))))

"RengarenkNesli, post: 41433683, member: 565913"]:KK70::KK70:dur zorlama ilkgunden öğrenirsin :KK70:sadece takibe al ihtiyaç duyunca anlayacaksın neler olduğunu :KK70:[/QUOTE]
acikcasi masum gibi bende anlamadin yani ben sadece burayi takip ederim saniyordum...bunlarida mi takip ediyoruz niye??

ben bugun pek hamarattim karni yarik firinda hazir birazdan firini calistiracam ....cacik yaptim hazir...pilav kaldi onuda birazdan yapacam...
Maşallah ilk günun rehaveti var bende sanki mercimek çorbası yaptim yanına eşimin yardımıyla tavuk pilav yaptık bi de salata yeter allah olmayanlara da versin ins

Back
X