Guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyorum. Gecmisi okudum anca bitirebildim
Hemen ne yaptim ne ettim anlatayim.
Cumartesi aksam misafirimiz vardi malum. Pazar gunu sabah sevdicegimle kahvaltiya gittik. Karnimizi doyurup bol bol yuruduk gezdik. Ikindine dogru eve geldim yaklasik 1 saat sonra ailemle market alisverisine gittik. Yururum iyi olur diye gitmisim. Biz marketteyken mersindeki halam aradi. Yoldalarmis bize geleceklermis. Apartopar eve geldik tekrar aksam. Halamlar geldi bizde kaldilar o gun. Pazar gunu 10.000den fazla adim atmistim.
Pazartesi gunu buradaki halama gittik hep beraber. Aksama kadar ordaydik ben tabi kuzenimin kiziyla telef oldum yine aksama kadar kac kere parka ciktik hatirlamiyorum

aksam eve geldigimde uyudum kaldi yone 10.000 civari adim atmisim.
Sali gunu evdeydim bu defa da telefonum deli etti beni giremedim bir turlu kk ya. Veya onternetim yoktu su an net hatirlayamiyorum. Amas anki girip bir mesaj atmistim menuleri duzenlemeye ugrasiyordum ki sinirden catladim yarim saat boyu sayfanin acilmasini bekledim.
Carsamba gunu annemle burada yeni acilan bi outlet alisveris merkezine gittik. Nevresimdi yorgandi yastikti vs aldik.

Baya da dolandik. Gec geldik eve yone ve ben bu kadar yogun tempoya alisik olmadigim icin yine uyudum kaldim

o gunun sporu da 10.000 adimdan fazla yurumek oldu.
Biz istanhula gidecegimiz icin soz alisverisi falan nasil yapilacak muhabbetleri cikti ortaya carsamba gunu. Dun de sevdicegimle yuzuk saat almaya gittik beraber. Kiyafetlere baktim. Ama burdan almak istemiyorum biraz daha zaman sonra daha zayifken almak istiyorum kiyafetimi oyle olunca cok dolandirmak istemedim oruc oruc. (ben regl olunca rahattim tabi

)
Sonra da iftar vakti yemek yedik eve geldim tabi pertim cikmisti. Yine. Bugun evdeyim şükür

sevdicegimle babam cikacak ogleden sonra ona alinacak bir seyler.

Belki yarin da annelerle birlikte tekrar kiyafet icin cikariz henuz belli degil ama olabilir. Sonra da artik izni bitecek sevdicegim gidecek tekrar. Cikarsam annemle cikarim o da ramazanda pek cikmak istemiyor aslinda ama boyle oldu artik napalim mecbur cikilacak
Boyleydi haftam. Valla cok abuk subuk seyler de yedim ama o kadar yurumeye yine eksiyim şükür. Tekrar ozur diliyorum takip edemedigim icin