Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar alanya nın tepesine biyere çıktım keşfe. bir proje manzara super salondan mutfaktan bu manzaraya hakim
mest oldum wallahi. sağ taraftaki adacıkın tepesinde alanya kalesi var, komple şehri gören bir lokasyonu var deli oldum daireye ya bakarmısınız
DSC_2536.webp
10 (Kopyala).webp
20140929_102917 (Kopyala).webp

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrrrr :KK68:

Çok şükür bu gün uykumu alabildimde kendime geldim :21:
Gece 01:40 gibi 7 hurma ve 1 koca bardak ayranla sahurumu yaptım ve inanın gram acıkma hissi yok şimdilik :KK68:
İnşallah akşama kadar böyle devam eder ve ekside görürsem Ramazanın sonuna kadar böyle devam ederim :KK66:

İftar içinde bu gece sadece Kesme Çorbası ve salata yemeyi düşünüyorum ( yoğurtlu )
Dünden kalma Yemekler var evdekilerede biraz ilave yaparım olmadı olur biter :KK66: Günah millet bir lokma ekmeği bulamazken ben olanı döküp ay yeni yemek yapayım diyemem :KK12: Allahtan kızlarda seviyor etli pilavı :KK66: hiç itiraz etmeden yerler :KK48:
dökülmez tabi banum. bendede var yanına bişiler uydurcam
hurma çok guzel bir seçim. hazreti muhammed hurma ile tum gun gerekli vitaminleri alarak gun geçirilebilir demiş bir hadisinde, hamileler özellikle tuketmeli demiş. okadar faydalı bir meyveymiş banum

Selamun aleykum
Bugun hastane islerimiz var kizlar voiding cekilecek bidigim yine aksam anca ugrarim opuyorum hepinizi
kolay gelsin kuzum hayırlı haberlerle gel işallah

Kaptanim Akrepimm'i listeden cikartayim mi?

tabi çıkart kuzum izinde o dönene kadar çıkartabilirsin

MENULER NERDEEE:KK62::KK62::KK62:

Salmayin lutfen bu hafta nota sildirmemiz lazim:KK20:

hah bende yazamadan keşfe çıkmıştım hemen yazıcam ;)

Dunku menumm
sabah
kahvalti edemedim
oglen
dort izgara kofte
domates biber cok az pilav
aksam
iji parca ızgara tavuk bol salata
menu super kuzucum . evde işler bittimi napıyorsun tatilde bakimm

dunki menumm
sabah 8,30 karatay kahvaltısı
öğle 12,30 biraz kiraz+1 bardak sut
ara 15,30 biraz kiraz+1 bardak süt
akşam 18,30: kabak yemeği+2 kaşık bulgur pilav+yogurt+2 lokma pide ile 2 kaşıkta menemen yedim ( artık yemeklerdi azar azar)
veee sporum 55dk toplamdı: 45 dk karma kardiyomda( bant+eliptik+lesli vardı) arkasına kol karın 10dk :KK49::KK49:

dun benim oğlan bahçede bisiklet sürerken hız yapıyor diye şikayet geldi, biraz hınzır bir çocuk ve çok hareketli e kızımda baş edemiyor yanlız kalıyorlar malum annem 2 gun gidiyor anca çekebiliyor :KK48: yaz nasıl geçecek böyle bilmiyorum gun içinde 10 kez arıyor kavgalarını anlatıyorlar vallahi bayılacam artıkın :KK70:

Aleykum selam:KK54:
Sahurda hurma yemek gercekten tok tutuyor. Ayni zamanda sunnet. Sunnet oldugunu bilip o niyetle yedigimiz zaman sunnet sevabi da aliyoruz:KK16:
Biz de atmayiz yemekleri hic. Iyi yapiyorsunuz bence de atmayin yazik. Buraya ust uste 3 4 gun ayni menuyu yazdigimi biliyorum:KK48::KK48:

Yeni evliyken ayarım yoktu ve hep çok çok fazla yapardım yemekleri ama artık şükür ayarım var :KK48: yaparsamda bilerek az fazla yapıyorum ertesi günede kalsın diye :KK48:
Annem bizi hep o fikirle yetiştirdi ne olursa olsun 1 dilimde olsa ekmek çöpe atılmaz en kötü ihtimal kötü olmadan kuşlara veriyorum ( yan apartman biraz daha alçak onun çatısına atıyorum :KK68: )

kızlar alanya nın tepesine biyere çıktım keşfe. bir proje manzara super salondan mutfaktan bu manzaraya hakim
mest oldum wallahi. sağ taraftaki adacıkın tepesinde alanya kalesi var, komple şehri gören bir lokasyonu var deli oldum daireye ya bakarmısınız
Eki Görüntüle 1564311 Eki Görüntüle 1564313 Eki Görüntüle 1564315

Anammmmmm manzaraya bakkkkk :KK68::KK68::KK68::KK68:
Kızzzzz kim bilir ne kadar pahalıdır o daire :KK64: ama cidden insan yaşlamaz böyle bir yerde böyle bir manzaraya karşı oturunca :KK68:
Gerçi ben şöyle sakin bir yerde sahile yürüme mesafesinde müstakil bir evde yaşamak isterdim hani ufak bir bahçesi olsa yada ne bileyim altı kafe üstü daire gibide olabilir :KK48:
Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah....Aminnnnnnnnnn

dökülmez tabi banum. bendede var yanına bişiler uydurcam
hurma çok guzel bir seçim. hazreti muhammed hurma ile tum gun gerekli vitaminleri alarak gun geçirilebilir demiş bir hadisinde, hamileler özellikle tuketmeli demiş. okadar faydalı bir meyveymiş banum

Valla bu saat oldu cidden hiç açlık hissi yaşamadım şu ana kadar ve cidden kendimi çok hafif hissediyorum :KK66:
Eeee Peygamber efedimiz Hz. Muhammed Mustafa ( sav ) Hazretleride hurmayı tavsiye ettiyse tüketmeside Sünnet olarak geçiyorsa kesinlikle bende RAmazanı böyle bitiririm Allahın izniyle :21::21::21::21::21: en azından kilo almamış olurum aralar çok az sonuçta :KK66:

kızlar kımse gelmemiş geçmişte birikmemiş nerdesiniz bakimmm kaçaklar. eksik menuler gelsin bakalım

evet bunuda duydum okuyacağım. ben daha çok tarihi roman seviyorum. osamanlı prenseslerinin kızlarından 2 kitap okumuştum, birisi mısır prensesi kenize murad biriside hindistan racasının kızının yazdığı bir kitaptı isimler aklıma gelmiyor su gibi okumuştum. bu iskenden pala roman tadındamı yazıyor hiç okumadım fikir verirmisiniz

bende ayda 1 kitap anca surukleyici olursa 1 haftada 600 sayfa bile okuyorum :KK70:

Kaptanım tarihi kirapları seviyorsanız kesinlikle ahmet ümit sultanı öldürmek okumanızı tavsiye ediyorum... ben bu kitabı okuduğumda keşke tarih bölümünü okusaydım diye heves etmiştim ;)) ama öyle tarih tadında değil roman tadında kitap...

İskender palanın kalemide öyle roman tadında şimdi okuduğum efsane barbaros hayrettin paşayı anlatıyor okurken sanki o döneme gidiyor insan sürekleyici...

sürükleyici olunca bende çabucak okuyorum ahmet ümitin kitabını o şekilde bitirdim çok çabuk ;)))

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrrrr :KK68:

Çok şükür bu gün uykumu alabildimde kendime geldim :21:
Gece 01:40 gibi 7 hurma ve 1 koca bardak ayranla sahurumu yaptım ve inanın gram acıkma hissi yok şimdilik :KK68:
İnşallah akşama kadar böyle devam eder ve ekside görürsem Ramazanın sonuna kadar böyle devam ederim :KK66:

İftar içinde bu gece sadece Kesme Çorbası ve salata yemeyi düşünüyorum ( yoğurtlu )
Dünden kalma Yemekler var evdekilerede biraz ilave yaparım olmadı olur biter :KK66: Günah millet bir lokma ekmeği bulamazken ben olanı döküp ay yeni yemek yapayım diyemem :KK12: Allahtan kızlarda seviyor etli pilavı :KK66: hiç itiraz etmeden yerler :KK48:
Oynakbaşı , ben sahur yapmadan tutuyorum orucumu gayet güzel gidiyor acıkmıyorum ki sahurda yapsam acıkıyorum yapmasamda değişen bişey yok o yüzden ben yapmıyorum..... zaten vakit kısıtlı anca yedikleirmi sindiriyorum.. ilk 4 gün tartı yüzüme gülmedi hep aynıydım ama dün iftara doğru bir tartıldım sevincik oldum ;)))))) yani vucud önce kitliyor kendini sonra vermeye başlıyorsun ki ben regli haftasındayım eğer gecikmezse cumartesi regli olmam gerekiyor ....

herkes oruç tutunca susuyor başı ağrıyor şiddetli ben sadece acıkıyorum ;)))) eşim gülüyor seninki iyiymiş .. eşim iftarda oturuyor su içiyor içiyor tıkıyor kendini ben ohh mis gibi yemeğimi yiyiorum ;)))))

kızlar iftar menü

sebzeli kıyma yemeği
pilav
cacık

hıım bu arada dün iftar menü kahvaltı yapınca ramazan pidesinin ucu biraz kaçtı itiraf edeyim :oops::oops::oops:

akşam yine bir saat yürüyüşümü yaparım ;)))

dunki menumm
sabah 8,30 karatay kahvaltısı
öğle 12,30 biraz kiraz+1 bardak sut
ara 15,30 biraz kiraz+1 bardak süt
akşam 18,30: kabak yemeği+2 kaşık bulgur pilav+yogurt+2 lokma pide ile 2 kaşıkta menemen yedim ( artık yemeklerdi azar azar)
veee sporum 55dk toplamdı: 45 dk karma kardiyomda( bant+eliptik+lesli vardı) arkasına kol karın 10dk :KK49::KK49:

dun benim oğlan bahçede bisiklet sürerken hız yapıyor diye şikayet geldi, biraz hınzır bir çocuk ve çok hareketli e kızımda baş edemiyor yanlız kalıyorlar malum annem 2 gun gidiyor anca çekebiliyor :KK48: yaz nasıl geçecek böyle bilmiyorum gun içinde 10 kez arıyor kavgalarını anlatıyorlar vallahi bayılacam artıkın :KK70:

Aslında güzel kaptanım ne güzel kavga ediyorlar ilerde gülerler anıları olur.... Benim kızım tek birdaha doğurmayı düşünmüyorum ama böyle iki kardeş olup didişenleri görünce kızım bunlardan mahrum kalacak diye üzülüyorum ... ama birdaha doğurmaya cesaretim yok tabiii Rabbim nasip ederse kesinlikle doğururum asla aldırmam ama şuan ki psiklojim yeter diyor... ben kızımı 32 yaşında doğrudum daha iki yaşında şuan yaşım 34 birdaha hamile kal doğur derken 36 bulurum sanırım bazı şeyler yaş ile alakalı....

Herkese merhabalar aklım hep burda ama bir türlü yazamıyorum dün kaynanamlardaydik eşim belediye de görevli iftar yemekleri düzenliyor lar ilçe lerde bütün ilçelere gitmesi gerekiyormus ben şok oldum tabi ama iş olunca yapacak bişey yok dün bizi oraya bıraktı gece 12 de geldi durum böyle olunca anneler de kırıkkale den oglumun doğum günü için geleceklerdi yarın onlarla bende kirikkale ye gitmeye karar verdim
bu gün de iş güç ev temizlik sabahtan yine seminer vardı oglani da götürdüm bu sefer okadar yoruldum ve Susadım ki anlatamam

Bu arada dünki menum
sahurda haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
iftar patlıcan yemeği 3 kasik 4 yaprak sarması 4 tane çiğ köfte az da çorba

2 litre su
1 saat yuruyus

Kaptanım tarihi kirapları seviyorsanız kesinlikle ahmet ümit sultanı öldürmek okumanızı tavsiye ediyorum... ben bu kitabı okuduğumda keşke tarih bölümünü okusaydım diye heves etmiştim :KK66:) ama öyle tarih tadında değil roman tadında kitap...

İskender palanın kalemide öyle roman tadında şimdi okuduğum efsane barbaros hayrettin paşayı anlatıyor okurken sanki o döneme gidiyor insan sürekleyici...

sürükleyici olunca bende çabucak okuyorum ahmet ümitin kitabını o şekilde bitirdim çok çabuk :KK66:))
Iskenderun pala nin mihmandar benim de yarım kaldı ama diğer kitaplarının çoğunu okudum ama od u çok begenmistim yunus emre yi anlatıyor orda da tavsiye ederim
ahmet ümitin de bab_i Esrar kitabı çok güzeldi

Iskenderun pala nin mihmandar benim de yarım kaldı ama diğer kitaplarının çoğunu okudum ama od u çok begenmistim yunus emre yi anlatıyor orda da tavsiye ederim
Odu bende okudum yunus emreyi anlatıyor ....Mihmandar ;)))) benimde yarım kaldı niye bilmiyorum sıkıldım bıraktım halbuki onunda içeriği çok güzeldi onu kenara ayırdım tekrar baştan okuyacağım.....efsaneden sonra elimde iki dirhem bir çekirdek yine iskender palanın kitabı onu okuyacağım ....

not aldım canım ahmet ümit bab_i Esrar ağustosta memlekete gidecem onuda alır okurum mutlaka ;)))

Kizlar gittik geldik hastaneye biraz aglamalida olsa bi sonuca ilulastik cok sukur bidikta idrar yollarindan bobrege kacak varmis yani bobrek reflusu buyudukce kendiliginden gecebilirmis onun icin takip altinda kalicak ve koruyucu kullanmaya devam edecegiz

Yeni evliyken ayarım yoktu ve hep çok çok fazla yapardım yemekleri ama artık şükür ayarım var :KK48: yaparsamda bilerek az fazla yapıyorum ertesi günede kalsın diye :KK48:
Annem bizi hep o fikirle yetiştirdi ne olursa olsun 1 dilimde olsa ekmek çöpe atılmaz en kötü ihtimal kötü olmadan kuşlara veriyorum ( yan apartman biraz daha alçak onun çatısına atıyorum :KK68: )

Anammmmmm manzaraya bakkkkk :KK68::KK68::KK68::KK68:
Kızzzzz kim bilir ne kadar pahalıdır o daire :KK64: ama cidden insan yaşlamaz böyle bir yerde böyle bir manzaraya karşı oturunca :KK68:
Gerçi ben şöyle sakin bir yerde sahile yürüme mesafesinde müstakil bir evde yaşamak isterdim hani ufak bir bahçesi olsa yada ne bileyim altı kafe üstü daire gibide olabilir :KK48:
Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah....Aminnnnnnnnnn
amin canım. denize uzak ama manzara super evet pahalı canım 250bin euro uçuk bi rakamı var :(((

Valla bu saat oldu cidden hiç açlık hissi yaşamadım şu ana kadar ve cidden kendimi çok hafif hissediyorum
Eeee Peygamber efedimiz Hz. Muhammed Mustafa ( sav ) Hazretleride hurmayı tavsiye ettiyse tüketmeside Sünnet olarak geçiyorsa kesinlikle bende RAmazanı böyle bitiririm Allahın izniyle :21::21::21::21::21: en azından kilo almamış olurum aralar çok az sonuçta :KK66:
:KK66:

Kaptanım tarihi kirapları seviyorsanız kesinlikle ahmet ümit sultanı öldürmek okumanızı tavsiye ediyorum... ben bu kitabı okuduğumda keşke tarih bölümünü okusaydım diye heves etmiştim :KK66:) ama öyle tarih tadında değil roman tadında kitap...

sürükleyici olunca bende çabucak okuyorum ahmet ümitin kitabını o şekilde bitirdim çok çabuk :KK66:))
onuda not ettim sağol canım

Oynakbaşı , ben sahur yapmadan tutuyorum orucumu gayet güzel gidiyor acıkmıyorum ki sahurda yapsam acıkıyorum yapmasamda değişen bişey yok o yüzden ben yapmıyorum..... zaten vakit kısıtlı anca yedikleirmi sindiriyorum.. ilk 4 gün tartı yüzüme gülmedi hep aynıydım ama dün iftara doğru bir tartıldım sevincik oldum :KK66:))))) yani vucud önce kitliyor kendini sonra vermeye başlıyorsun ki ben regli haftasındayım eğer gecikmezse cumartesi regli olmam gerekiyor ....

herkes oruç tutunca susuyor başı ağrıyor şiddetli ben sadece acıkıyorum :KK66:))) eşim gülüyor seninki iyiymiş .. eşim iftarda oturuyor su içiyor içiyor tıkıyor kendini ben ohh mis gibi yemeğimi yiyiorum :KK66:))))
benim eşimde zorlandı bu sene. diş ve dişetlerinde problem vardı akşama doğru kafasını duvara vuruyo yapma eziyet çekme tedavini bitir diyom inat ediyor benide uzuyor

kızlar iftar menü

sebzeli kıyma yemeği
pilav
cacık

hıım bu arada dün iftar menü kahvaltı yapınca ramazan pidesinin ucu biraz kaçtı itiraf edeyim :oops::oops:

akşam yine bir saat yürüyüşümü yaparım :KK66:))
pide zaten bi başlasan önu alınmıyor
:oops:

Aslında güzel kaptanım ne güzel kavga ediyorlar ilerde gülerler anıları olur.... Benim kızım tek birdaha doğurmayı düşünmüyorum ama böyle iki kardeş olup didişenleri görünce kızım bunlardan mahrum kalacak diye üzülüyorum ... ama birdaha doğurmaya cesaretim yok tabiii Rabbim nasip ederse kesinlikle doğururum asla aldırmam ama şuan ki psiklojim yeter diyor... ben kızımı 32 yaşında doğrudum daha iki yaşında şuan yaşım 34 birdaha hamile kal doğur derken 36 bulurum sanırım bazı şeyler yaş ile alakalı....
olsun kuzum. bende 2. ci istemiyordum kızı 26 da oğlanı 32 de doğurdum. inan ilk çocukta anne baba olamıyorsun, hatta bana göre hayırlı bir kul da olamıyorsun çünki çocuğuna tapıyorsun tek olunca, ama 2. de daha merhametli paylaşımcı hoşgörülü oluyorsun. her eve 2 çocuk lazım düşün bidaha bence

Herkese merhabalar aklım hep burda ama bir türlü yazamıyorum dün kaynanamlardaydik eşim belediye de görevli iftar yemekleri düzenliyor lar ilçe lerde bütün ilçelere gitmesi gerekiyormus ben şok oldum tabi ama iş olunca yapacak bişey yok dün bizi oraya bıraktı gece 12 de geldi durum böyle olunca anneler de kırıkkale den oglumun doğum günü için geleceklerdi yarın onlarla bende kirikkale ye gitmeye karar verdim
bu gün de iş güç ev temizlik sabahtan yine seminer vardı oglani da götürdüm bu sefer okadar yoruldum ve Susadım ki anlatamam
oo hadi iyi yolculuklar cnm yolun açık olsun. oralarda tartı işini napcan, ya yarın gitmeden tartıl yada tartını yanına al kuzum okiş

Bu arada dünki menum
sahurda haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
iftar patlıcan yemeği 3 kasik 4 yaprak sarması 4 tane çiğ köfte az da çorba

2 litre su
1 saat yuruyus
guzelll

hımm not aldım bunuda

kaptan daire super bizede nasip olur insallah
işallah canım aminnn

Kizlar gittik geldik hastaneye biraz aglamalida olsa bi sonuca ilulastik cok sukur bidikta idrar yollarindan bobrege kacak varmis yani bobrek reflusu buyudukce kendiliginden gecebilirmis onun icin takip altinda kalicak ve koruyucu kullanmaya devam edecegiz
hımmm. bağırsak kaçağı denen bişi duymuştum omu olaki. koruyucu tıpta bi tedavisi vardı araştır istersen bu arada. geçmişler olsun acil şifa

Back
X