Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM TEMMUZ AYI HEDEF LİSTESİ *** 1 aylık hedefleri bekliyorum

aycanhakan( 65.3 ------>
nhtylz. ( 88,8------>
kitap_asigi ( 64.0 ---->
Diddah ( 71-------->
azarenko (76,8 ------>
Fulias ( 53,9 ------->
Rengarenknesli ( 76,9 -------> 74,7
irem093 (80,8 -------->
ada81 (73,6 --------->

aycanhakan( 65.3 ------>
nhtylz. ( 88,8------>
kitap_asigi ( 64.0 ---->
Diddah ( 71-------->
azarenko (76,8 ------>
Fulias ( 53,9 ------->
irem093 (80,8 -------->
ada81 (73,6 --------------------->71,0

okudum benimki tamamen sıkıntıdan yeme isteği bişeyle meşgul olunca aklıma yemek gelmiyor kiiii .....bu ramazan ayında şunu fark ettim daha önce iki ramazan üst üste oruç tutamamıştım doğum yapmıştım ilk yıl sonra bebeğim küçük diye ilgileniyorum diye tutmamıştım... bu yıl tutunca fark ettim ki yemeden de durabiliyorum... öyle fenalık falanda geçirmiyorum evet halsizim o kadar ...yani kendime ne kadar kötülük ettiğimi fark ettim ne kadar şey yiyormuşum gün içerisinde gördümki bunu azaltabilirim biraz daha fark ettim.. Razaman bitiminde daha az yeme kararı aldım yani iş beyinde bitiyor kesinlikle şuan nasıl elimizi dolaba süremiyoruz yasakkk ozamanda beyini cıslamak lazım....

aycanhakan( 65.3 ------>
nhtylz. ( 88,8------>
kitap_asigi ( 64.0 ---->
Diddah ( 71-------->
azarenko (76,8 ------>
Fulias ( 53,9 -------> 51
irem093 (80,8 -------->

Hedefi büyük tuttum gerçi araya 10 gün tatilim de giriyor ama yemiycem söz verdim kendime

aycanhakan( 65.3 ------>
nhtylz. ( 88,8------>85
kitap_asigi ( 64.0 ---->
Diddah ( 71-------->
azarenko (76,8 ------>
Fulias ( 53,9 -------> 51
irem093 (80,8 -------->

Benimkide tamamen sikintidan hos 3 cocukla sikilacak zaman kalmiyor ama aradaki bosluklarda kendimi yemek zorundaymisim gibi hissediyorum o zaman da bi bardak su icmeye calisiyorum
ayyy masallah canim 3 cocuk Allah kolaylik versin benim bir tane yorgunluktan atiyorum kendimi koltuga...evi topluyorum bi donup bskiyorum ki koridorda oyuncaklar serpistirilmis esim diyor toplama yine ayni olacak ama korkuyorum uzerine badar duser bi yeri agrir diye gunde on defa topluyorum yinede erimiyorum:))))

ayyy masallah canim 3 cocuk Allah kolaylik versin benim bir tane yorgunluktan atiyorum kendimi koltuga...evi topluyorum bi donup bskiyorum ki koridorda oyuncaklar serpistirilmis esim diyor toplama yine ayni olacak ama korkuyorum uzerine badar duser bi yeri agrir diye gunde on defa topluyorum yinede erimiyorum:))))
Eh valla ev isiyle erinmiyo malesef yoksa ben igne iplige donmustum:))))))
Kizlarimin ikisi biraz buyuk canim bir 11 yasinda biri 9 yasinda biraz yardimci oluyolar bana bide ugakligim var 14 aylik o beni biraz zorluyo bide donem donem cok huysuz oluyo kucaktan inmiyo aglama krizleri falan cok sukur bu ara duruldu ama 2 gun iyiyse 1 hafta huysuz iste oturup tv izlemisligim anca bidik uyuyacakta oyle o zamanlardadahobilerime zaman ayiriyorum tig isi yapiyorum kitap okuyorum sen onermistin galiba iskender pala katre-i matem i gecen gun kut onume dusuverdi kitap a dedim bu kizlarin onerdigi kitap bi alip okuyayim ben genelde polisiye seviyorum ama aclik oyunlari serisi favorim hastasiyim kendilerinin donem kitaplarininda seviyorum ama
Ay konuyu nerdwn nereye getirdim kusura bakma

Bugunku menum

Sabah ogle
Musli sut

Aksam
2 kasik kiymali patlican
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kasik yogurt

Spor
20 dk yuruyus
5 dk kalca calismasi

Su
2 litre

Eh valla ev isiyle erinmiyo malesef yoksa ben igne iplige donmustum:))))))
Kizlarimin ikisi biraz buyuk canim bir 11 yasinda biri 9 yasinda biraz yardimci oluyolar bana bide ugakligim var 14 aylik o beni biraz zorluyo bide donem donem cok huysuz oluyo kucaktan inmiyo aglama krizleri falan cok sukur bu ara duruldu ama 2 gun iyiyse 1 hafta huysuz iste oturup tv izlemisligim anca bidik uyuyacakta oyle o zamanlardadahobilerime zaman ayiriyorum tig isi yapiyorum kitap okuyorum sen onermistin galiba iskender pala katre-i matem i gecen gun kut onume dusuverdi kitap a dedim bu kizlarin onerdigi kitap bi alip okuyayim ben genelde polisiye seviyorum ama aclik oyunlari serisi favorim hastasiyim kendilerinin donem kitaplarininda seviyorum ama
Ay konuyu nerdwn nereye getirdim kusura bakma
masallah buyutmussun kizlari onlar yardimcidir sana...yine o kadar yogunlukta kitap okumayi basarabiliyorsun coooj iyi...

iftar menu

kahvalti yaptim...

1 saat yurudum..
1,5 lt su ictim simdilik 2 yaparim onu...

evmi taşıyorsun kolay gelsin tatlım. haber vermeyince gittin sanmıştım :KK43:

kızartma patates olmamış :KK43:

yelizim kabızlığı çözemedinmi kuzum. ben kirazı fazla yıyıncede ishal olurum kiraz ye istersen yada çok oldu galiba ilaç alsan
önumuze bakıcaz sıkma canını bence kilo değil gördüğün :KK66:

sende çok takılma ruveydam önumuze bakalım

:KK60:
Burayı bırakıp gider miyim hiç

***14.TAKIM 419. Etap ***

aycanhakan(65.7 /65.3/0.4 /%0.61)
nhtylz. (86.8 / 88,8/ -2/ % -2.30)
kitap_asigi ( 63,6/64.0 /-0.4 / % -0.63 )
Diddah ( 71.5 /71 /0,5 / % 0,70)
nazarenko (76,8 / / / % )
Fulias (54,2 /53,9 / 0,3/ %0,55 )
renknesli ( 77,0 /76,9 / 0,1 / % 0,13 )

14.Takım Ortalaması:%

HERKES ADINI KARŞISINA MESAJ SAYISINI YAZIP EKLESİN KIZLAR OLDUMU

Rengarenknesli :35+++
Diddah
Nhtylz:35
Fulias: 20
Kitapasigi:35+
Nazarenko: