kızlar önce dun akşamdan beri yaşadıklarımı anlatayım
dun ofise 9kg kiraz geldi kasayla alalım dedik 2 arkadaş bölüştük. eve giderken pazarada uğradım. eve bi geldim ev talan çocıklara ortalığı toplatıp yerleri paspasladım halıları kaldırmıştım hemen yapıverdim ocağada yemek attım. neyse. başına bi geçtim ki kirazlara bişi olmuş oturmuşlar zedelenmişler ziyan olmuş. ben şimdi napacam derken aklıma kiraz sirkesi geldi hiç yapmamıştım. eşime dedimki sen ayıkla hayatım ben komşumla bisiklete çıkıp gelecem, gelince sirke kuracam ok dedi. neyde biz çıktık bisiklete, yoldaki mangalın ortası genişmiş ustunden geçerken ben bir takla attım kol bacak kafa yardım

allahtan çeşme başında dustum hemen kaldırdı komşum el yuz yıkadım oturdum, dönsekmi dedi hayır olmaz dedim neyse tuttuk alanya osmanlıkahvenin yolunu herzamanki gibi. bir kahve içtik saat 11 di dönelim dedik yağmur başlamazmı

8km yol gidicez eyvah dedik

neyseki çok yağmadı atıştırdı ıslanmadan eve geldik saat 11.30 olmuştu hadiiii kiraz sirkesini kurmaya koyuldum işim bittiğinde saat 12 geçmişti uyku tutmadı, eşimde yatmaya gitti neyse ben oturup tv seyrettim onu sahura kaldırdım ve saat 3 de yatabildim. aksilik sabahta devam etti, aliyi site kapısında köpek kovaladı yureğimiz ağzımıza geldi bide karşı villa komşuyla ağız dalaşı yaşadık köpek yuzunden. ofise geldim koşa koşa listeyi yayınlıcam pc açılmıyo bu kez huhhh dedim yok artık pc çöktümü

,, neyseki fulyam biz hallettik deyince rahatladım. şimdi pc tamirde bakalım ne zaman gelecek.