Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende hemen menü mü yazayım ozamann:)) sabah peynırlı bır yumurtayla omlet, domates, çay. Oglen bır lahmacun bır bardak ayran, akşama bışey yemek istemıyorum cunku lahmacunun toklugu ve pişmanlıgını yaşıyorum:cry: yinede bir porsiyon meyve dıye yazayım, suda uyuyana kadar 2.5 litre ıcerım. 40 dakıkada yuuruyuş yaptım

bende hemen menü mü yazayım ozamann:)) sabah peynırlı bır yumurtayla omlet, domates, çay. Oglen bır lahmacun bır bardak ayran, akşama bışey yemek istemıyorum cunku lahmacunun toklugu ve pişmanlıgını yaşıyorum:cry: yinede bir porsiyon meyve dıye yazayım, suda uyuyana kadar 2.5 litre ıcerım. 40 dakıkada yuuruyuş yaptım
Cok fazla degil gibi sanki canim sikma canini

V eee ilk günüm
sabah : 2 dilim etimek ,3 yeşil zeytin ,1 kibrit kutusu süzme peynir, 2 dilim karpuz , 1 tatlı kaşığı reçel
akşam : 1 tabak mercimek çorbası, 1 dilim er (100 gr), 2 yemek kaşığı pilav ve 1 tane hurma tatlısı
spor 45 dk leslie 3mil yapıcam saat 11 gibi

Merhaba herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum :) Ben 7. takımdan geliyorum Ramazan sonrası hep beraber kilo verebilmek için bir adım atıyoruz. Daha kalabalık olmak birbirimize destek olmak diğer takımlarla beraber kilo vermek istiyoruz. Eğer siz de bize ve kendinize destek olmak istiyorsanız şu konuya göz atmanızı öneririm :) 30 Günlük bir spor maceramız olacak küçük bir anket başlattım kendine spor arkadaşı arayan ama bulamayan bir düzen oluşturmak isteyen herkesi beklerim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/30-gun-beraber-spor-yapiyoruz.837459/

Merhaba kizlar
akşam 1,5 saat yürüyüş yaptim. Günlük su miktarim sahura kadar 3 lt bulur.....
yine sahur yapmam yatarım yarinda cook sicak olacakmis hava Allah yardımcımız olsun....

selammeleklerimmbengeldim
Parmagini bile denize sokamamis biri olarak hergun denize girmeni cok kiskaniyirum kaptan
vallahi ne diyim kuzum burnumun dibindeyken, bende 15 senedir hafta sonları soktum, hep çalışmaktan mahrumdum az tatil iyi geldi banada

Öffff bugün bile çok sıcakken yarını düşünemiyorum Afrika sıcakları geliyormuş.
alanya berbat sıcak ve nem yapmaya başladı bile allah yardım etsin

Kaptanım sizi çooooooooooook kıskanıyorum valla:KK66:)) her gün deniz kum direkt d vitamini :KK66:)

bizde evde kös kös otur bunaldım ayyyyy kendimi hayal ediyorum denizde ohhhhh suyun üstünde güneş hiç bir şey düşünmeden ayyyyy çok özledim tatili :KK43:((((
ben dusunuyorumda allah beni sudan ırak etmesin yaşayamazdım boğulurdum heralde. deniz ve kum şifadır ben şifasından ve d vitamininden faydalanmak için baya fırsat yakaladım ne diyim darısı hepinizinbaşına.
Bugünkü Menüm
Sabah
Vişne suyu

Öğlen
kuru üzümlü yulaf

Akşam
4 adet kuru patlıcan dolması
mercimek çorbası

Su:1 Lt
Spor: 1 saat akşam yürüyüşü
menu ve spor dengeli fulyam ;)
ee nerelerdesin napıyorsunbakalım

Ya leke aslında bende yaklaşık 10 yıldır var büyümede yok o yüzden güneş yanığından oldu diyo herkes 10 yıldır başka yerdede çıkmadı şimdi köye gitcem doktor dönüşe kaldı b12 yi hangi besinlerden alabilirim??

Şimdi baktım zaten ben b12 li besinleri çokca alıyorum sanmıyorum düşük olduğunu ama yinede tatilden sonra bakarım yani okullar açılınca
b12 vitamini alındıktan sonra emilimi için gerekli ortam yoksa bağırsaktan direkt atılır. o yuzden b12 yuksek diye guvenme
mutlaka tatilöncesi baktır sağlık ocağı bakıyor kuzum

Aynen burasida çok sıcak susuzluk tan öldüm bugün dahada artacak diyolar sıcaklık bakalım napicaz
biz alanyada kızışmaya başladık hemdeçok sıcak

Bugunku menum
Sabah
Omlet ekmek

Ogle
Domatesli pilav ayran

Aksam
Karniyarik salata ayran

Spor
1 saat yuruyus

Su
2.5 litre
spor menu guzel kuzum

öğlen yediğiniçin onu yakmışsındır akşam açkalma ama bişiler ye meyvenle yoğurt ye mesela yulaflı ;)
bu arada adınne kuzum

V eee ilk günüm
sabah : 2 dilim etimek ,3 yeşil zeytin ,1 kibrit kutusu süzme peynir, 2 dilim karpuz , 1 tatlı kaşığı reçel
akşam : 1 tabak mercimek çorbası, 1 dilim er (100 gr), 2 yemek kaşığı pilav ve 1 tane hurma tatlısı
spor 45 dk leslie 3mil yapıcam saat 11 gibi
seninde adını sormak istiyorum unutmadan
menu guzel sporlar yapıldımı

Merhaba herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum :) Ben 7. takımdan geliyorum Ramazan sonrası hep beraber kilo verebilmek için bir adım atıyoruz. Daha kalabalık olmak birbirimize destek olmak diğer takımlarla beraber kilo vermek istiyoruz. Eğer siz de bize ve kendinize destek olmak istiyorsanız şu konuya göz atmanızı öneririm :) 30 Günlük bir spor maceramız olacak küçük bir anket başlattım kendine spor arkadaşı arayan ama bulamayan bir düzen oluşturmak isteyen herkesi beklerim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/30-gun-beraber-spor-yapiyoruz.837459/
teşekkürler

Merhaba kizlar
akşam 1,5 saat yürüyüş yaptim. Günlük su miktarim sahura kadar 3 lt bulur.....
yine sahur yapmam yatarım yarinda cook sicak olacakmis hava Allah yardımcımız olsun....
guzel tatlım sporun bravoo

Yavaş yavaş daha da azaltıcam ınsallahh:)) bırde bısey merak edıyorum gunluk olarak mı tartılmak daha ıyı yoksa haftalıkmı? Bazen gunler arasında 200 gram almayı gormek bıle benım motivasyonumu dusuruyo acaba haftalıkmı tartılsam
kesinlikle haftalık sadece cumaları. aynen dediğingibi beden bazen artı gösterip moral bozup yemeğe verdiriyo. tartıdan uzak sağlığa yakın bir hayat tercihi en doğrusu.

kaptan gunluk zzzz raporunu versinbakalım
denizde 7 ye kadar kaldık sonra evegelip eşime iftar hazırladım koştur koştur. beraber yemek yendi, arkasından trakyalı komşum fitnese inelim dedi onla fitnese indik 30dk kadar, sporun arkasından trakya roman havası oynadık :KK70::KK70:
bi gören olsa deli derlerdi kesin :KK70::KK70: arkasından az havuza girdik hava çok sıcak serinlemenin başka yolu yok buralarda, kahvemizide diğer komşuya yaptırdık :KK70: akşam vakti keyfimiz iidi.sporda çıktı aradan değilse yapasım yoktu
bu gunki menumude yazayım
sabah menemen peynir zeytin ceviz,avakado ezmesi
öğle kıymalı patlıcan 2 kaşık makarna
ikindi detoks suyu içtim
akşam: kabaklı patatesli menemen+2 kaşık bulgur+mercimek çorba+yoğurt ve bahçemden 1 tabak taze biber
spor
öğle denize giderken gelirken 15 der 30 dk yurume+3 posta yuzme dk tutmadım
akşam 30dk kardiyo+roman havasında dans :)+ 10dk yuzme

ÇOK MEMNUN OLDUM SERENCİM adın pek guzelmiş maşallah, bi serinlik geldi senden bana seren seren :KK60::KK60:
okuyunca yorum bekliyorum :KK66:
... cımm Fairy Tale 123 Fairy Tale 123
Akşam yemedım valla bışey yınede belkı sımdı bı ıkı tane kıraz atıştırırım:KK66:) adım seren bu arada:) karatayla ılgılı onerıler ıcınde tesekkur ederım lınk gelımce bakıcam hemen:))

ÇOK MEMNUN OLDUM SERENCİM adın pek guzelmiş maşallah, bi serinlik geldi senden bana seren seren :KK60::KK60:

okuyunca yorum bekliyorum :KK66:
... cımm Fairy Tale 123 Fairy Tale 123
Bende çok memnun oldumm cok tesekkur ederım:) 37 sayfasını okudum kitabın leptin hormonundan bı hocamda uzun uzadıya bahsetmıstı bunu dıkkate alıcam devamınıda mutlaka okuycam. Ama leptinle ılgılı en onemlı şeylerden bırıde gerçekten uyku saatleri. Hepsını dıkkate alıp aslında duzenlı bı hayata geçmek lazım:))

Bende çok memnun oldumm cok tesekkur ederım:) 37 sayfasını okudum kitabın leptin hormonundan bı hocamda uzun uzadıya bahsetmıstı bunu dıkkate alıcam devamınıda mutlaka okuycam. Ama leptinle ılgılı en onemlı şeylerden bırıde gerçekten uyku saatleri. Hepsını dıkkate alıp aslında duzenlı bı hayata geçmek lazım:))
aynen kuzum. bende izin döneminde duzen bozdum napalım biraz olsun işe başlayınca dönerim duzenime. uyku saattleri çok hemde çokkk önemli. hem leptinhemde buyume hormonu için

Uff ben uy uyayamiyorum geceleri ama böylede psikolojim bozuldu durup durup ağlıyorum uyumak içinde bildiğin bişey var mı :KK43: :KK43: :KK43:
ben sana gene b12 dicem kuzum, bence bi eksiklik var enönemliside b12 , değilse 19 yaşında bi genç neden bunca sağlık sorunu yaşasın değilmi. gençken kıymetini bilin o gençliğin. akşamları yatarken papatya çayı yada lavanta çayı içbakalım uykuya iyi gelir sakinlik veriri sana ;)
ama esas sorun anlamak onu çözmel lazım. bir laf var " bataklıktaki sinekleri öldürmek değil, bataklığı kurutmak lazım"
bişi daha sorucambağırsak sorununda varmı kabızlık filan gibi, yada hergun duzenli wc ye çıkamamak gibi?

tartı korku.webp

Back
X