Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben kaçıyorum. gece kuşu kaptan gunaydın mesajınıda yayınlar ve kaçar :KK60::KK70: cumleten iyi geceler ve uykular

aynen kuzum. bende izin döneminde duzen bozdum napalım biraz olsun işe başlayınca dönerim duzenime. uyku saattleri çok hemde çokkk önemli. hem leptinhemde buyume hormonu için

ben sana gene b12 dicem kuzum, bence bi eksiklik var enönemliside b12 , değilse 19 yaşında bi genç neden bunca sağlık sorunu yaşasın değilmi. gençken kıymetini bilin o gençliğin. akşamları yatarken papatya çayı yada lavanta çayı içbakalım uykuya iyi gelir sakinlik veriri sana :KK66:
ama esas sorun anlamak onu çözmel lazım. bir laf var " bataklıktaki sinekleri öldürmek değil, bataklığı kurutmak lazım"
bişi daha sorucambağırsak sorununda varmı kabızlık filan gibi, yada hergun duzenli wc ye çıkamamak gibi?
Yok yani yediklerime bağlı olarak çıkıyorum

kaptan gunluk zzzz raporunu versinbakalım
denizde 7 ye kadar kaldık sonra evegelip eşime iftar hazırladım koştur koştur. beraber yemek yendi, arkasından trakyalı komşum fitnese inelim dedi onla fitnese indik 30dk kadar, sporun arkasından trakya roman havası oynadık :KK70::KK70:
bi gören olsa deli derlerdi kesin :KK70::KK70: arkasından az havuza girdik hava çok sıcak serinlemenin başka yolu yok buralarda, kahvemizide diğer komşuya yaptırdık :KK70: akşam vakti keyfimiz iidi.sporda çıktı aradan değilse yapasım yoktu
bu gunki menumude yazayım
sabah menemen peynir zeytin ceviz,avakado ezmesi
öğle kıymalı patlıcan 2 kaşık makarna
ikindi detoks suyu içtim
akşam: kabaklı patatesli menemen+2 kaşık bulgur+mercimek çorba+yoğurt ve bahçemden 1 tabak taze biber
spor
öğle denize giderken gelirken 15 der 30 dk yurume+3 posta yuzme dk tutmadım
akşam 30dk kardiyo+roman havasında dans :)+ 10dk yuzme
Kaptanim ben de böyle bir havuzlu site ve böyle komşular istiyorum :63:çok imreniyorum ya benim komşular varlığı yokluğu bir ancak karşılaşınca konuşuyoruz

Uff ben uy uyayamiyorum geceleri ama böylede psikolojim bozuldu durup durup ağlıyorum uyumak içinde bildiğin bişey var mı :KK43: :KK43: :KK43:
Canım papatya yada Melisa cayi bunları denedin mi iyi gelebilir

Bugün ki menum
sahur haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık tam bugday ekmeği

iftar tavuk salata yoğurt çorbası

spor yok çok halsizlik
şu 2 buçuk litre

Kaptanim ben de böyle bir havuzlu site ve böyle komşular istiyorum :63:çok imreniyorum ya benim komşular varlığı yokluğu bir ancak karşılaşınca konuşuyoruz

Bugün deniycem bu sabahta erken kalktım akşam uykum gelsin diye :)

meleklerim gunaydınnn
tutorial138atiyeaa5[1].webp

Kitap bitti:KK76: cidden yeni kararlar aldım :KK9:
çok sevindim tatlım. eminim kaptıkların hayat boyu işine yarayacak. sen adını diyene kadar sana feraye diyim bari napim, telafuz edemiyom nikini ;)

ben hepinizi alanyaya transfer edicem galiba. birerde ev alırız yerleşirsinz 14. takım sokağı yaparız ;)
yıllarca komşususzdum o nedemek ii bilirim cnm. allah hepimize guzel hayatlarnasıp etsin

Bugün ki menum
sahur haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık tam bugday ekmeği

iftar tavuk salata yoğurt çorbası

spor yok çok halsizlik
şu 2 buçuk litre
menun guzel tatlım. havalar ısındı niyetliyken spora zorlayamam sizi.

Bugün deniycem bu sabahta erken kalktım akşam uykum gelsin diye :)
hadi bakalım feraye işallah işe yararda uykunu alırsın. ben saat 12 yi geçirdimmiydi gençliğimden beri, huzursuz olur uyyamam, sendede benzer bişi olmasın yataga erken girmeye çalış ;)

çok sevindim tatlım. eminim kaptıkların hayat boyu işine yarayacak. sen adını diyene kadar sana feraye diyim bari napim, telafuz edemiyom nikini :KK66:

ben hepinizi alanyaya transfer edicem galiba. birerde ev alırız yerleşirsinz 14. takım sokağı yaparız :KK66:
yıllarca komşususzdum o nedemek ii bilirim cnm. allah hepimize guzel hayatlarnasıp etsin

menun guzel tatlım. havalar ısındı niyetliyken spora zorlayamam sizi.

hadi bakalım feraye işallah işe yararda uykunu alırsın. ben saat 12 yi geçirdimmiydi gençliğimden beri, huzursuz olur uyyamam, sendede benzer bişi olmasın yataga erken girmeye çalış :KK66:

Adım cansu ama feraye de fena değil :KK48: valla aynen öyle gece yarısını heçince huzursuz oluyorum :)

Günaydın herkeseee:) ben bugun geç uyandım ama gece yıne uyuyamadım. Ve bu sabah aşırı aç bı şekılde uyandım sanırım dun akşam yemek yemedıgım ıcın:)) bu arada haftada bı kere tartılacaktım ama dayanamadım az omce tartıldım 63.8 çıktım , dun 64 lerde çıkmıştım ay ssanırım mutlu oldumm :))

Merhaba Kızlar ,

hava çoook sıcak ayyy bayılacammm çok halsizlik çöktü artık .....

sahur yapmadım bugün iftar menü

pilav
kıymalı sebze yemeği
ayran

bolll su ve bir saat yürüyüş ...

Yine cücük kadar yemeklerle günü geçirdim.

Menü
Sabah
kuru üzümlü Yulaf + süt

Öğlen
Domates çorbası

Akşam
2 adet kuru patlıcan dolması
Yoğurt

Spor: Yok
Su: 1LT

Kaptanım ben yarın kilomu bildiricem her ihtimale karşı. Tartı bulamazsam arada kaynamasın

Yarın sabah kan sonuçlarını almaya gidicem bildiririm kaptanım :rolleyes:
Gerçi sonuçlar ortada ama yine ilaca başlıycaz bakalım. 3 tüp kan alındı diye bütün günü bembeyaz ve buz gibi geçirdim. Vampirler zaten 3 tüp kanım vardı hepsini aldılar.

Back
X