Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Annem de bugun yemeğe babannemi halamlara çağırdı is guc hiç fırsat bulamadım bu arada oğlan iyice bana duskunlesti okadar insan var bana yapisiyor bazen hoşuma gidiyor tabi annelik iç gudusu ama bazen de oruçla sıcakla çok bunalıyorum neyse bakalım allah yokluğu göstermesin isteyen herkese de anneligi nasip etsin ins
Aralarda yine bakmaya calisirim şimdiden herkese hayırlı iftarlar...

Bugunki menü mü yazayım, sabah ıkı yemek yaşıgı menemen, bır kucuk dilim örgü peynırı domates salatalık yeşillik. Ikı fıncan yeşil çay bı kucuk avuc tuzsuz kabak çekırdegı ( eger yanlıs okumadıysam karatay dıyetınde onerılıyomus) . Az oncede bır kepçe kuru fasulye ki hiç sevmem, bir kase cacık yedım. Su şimdiden 1.5 litre oldu bir litre daha içerim. Saat sekızdede cok az kiraz yiyip yürüyüşe gıdıcem . Bu arada karatay dıyetı yapmıyorum ama gonderdıgınız linktekıler cok mantıklı geldii :)) RengarenkNesli RengarenkNesli

Bugunku menum
Sabah
Kuru uzumlu yulaf sut

Ogle
3 kase yogurt detoks corbasi
1 kucuk armut
3 kayisi

Aksam
1 kase yogurt detoks corbasi
4 nugget
Salata

Spor
Yok

Su
2.5 litre

Bugün 1 kilo berdiğimi öğrendim ama günüm pek parlak değil akşam halamdaydım arkadaş bi insan nasıl bu kadar yetenekli olur neyse akşama kadar iyiydi biraz
Sabah: 1 yumurta ,5 zeytin ,3 ceviz ve domates salatalık.
Öğlen : yarım paket ramen
Alşamdan bahsetmiycem :)

Selam guzellerim
kaptan bu gun 1 nikaha şahitlk etti, ev işleriyle cebelleşti akşamda misafir ağırladı. misafir çıktı koştum geldim
geçmişe dalayım bakalım

Günaydın tatlışlaaaaaaaaaaaaaaaarr.
Ay beni tatil heyecanı bastı :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Gece yine parti yapmışsınız gözümden kaçmadı yaniiiiiiiiiiiiiiiii
ooo fulyam nere gidiyorsun belli oldumu kuzum tatil mekanı ;)
hadi gözün aydın
Merhaba Kızlar ,

hava çoook sıcak ayyy bayılacammm çok halsizlik çöktü artık .....

sahur yapmadım bugün iftar menü

pilav
kıymalı sebze yemeği
ayran

bolll su ve bir saat yürüyüş ...
ah adam alanya berbat nemlendi cidden bugun hissedilir oldu sıcaklık
menun guzel tatlım sporda tamam ;)

benimde çook ihtiyacım var tatile azzz kaldı ağustosta bende yolcuyummm :KK66:))
hadi bakalım tatilciler çoğaldı

Yine cücük kadar yemeklerle günü geçirdim.

Menü
Sabah
kuru üzümlü Yulaf + süt

Öğlen
Domates çorbası

Akşam
2 adet kuru patlıcan dolması
Yoğurt

Spor: Yok
Su: 1LT

Kaptanım ben yarın kilomu bildiricem her ihtimale karşı. Tartı bulamazsam arada kaynamasın
menu başarılı kuzum anlaştık kilonu yarın bildir

uuuu çok heyecanlıııı. Bende bu akşam bavulu hazırlıyorum kısmetse yarın akşam çufçuf.

Yarın sabah kan sonuçlarını almaya gidicem bildiririm kaptanım :rolleyes:
Gerçi sonuçlar ortada ama yine ilaca başlıycaz bakalım. 3 tüp kan alındı diye bütün günü bembeyaz ve buz gibi geçirdim. Vampirler zaten 3 tüp kanım vardı hepsini aldılar.
ok sonuçları bekliyorum. tatil kaçgun surecek bizi boşlama

Annem de bugun yemeğe babannemi halamlara çağırdı is guc hiç fırsat bulamadım bu arada oğlan iyice bana duskunlesti okadar insan var bana yapisiyor bazen hoşuma gidiyor tabi annelik iç gudusu ama bazen de oruçla sıcakla çok bunalıyorum neyse bakalım allah yokluğu göstermesin isteyen herkese de anneligi nasip etsin ins
Aralarda yine bakmaya calisirim şimdiden herkese hayırlı iftarlar...
amin kuzum tum cocuksuzlara nasip etsin

Bugunki menü mü yazayım, sabah ıkı yemek yaşıgı menemen, bır kucuk dilim örgü peynırı domates salatalık yeşillik. Ikı fıncan yeşil çay bı kucuk avuc tuzsuz kabak çekırdegı ( eger yanlıs okumadıysam karatay dıyetınde onerılıyomus) . Az oncede bır kepçe kuru fasulye ki hiç sevmem, bir kase cacık yedım. Su şimdiden 1.5 litre oldu bir litre daha içerim. Saat sekızdede cok az kiraz yiyip yürüyüşe gıdıcem . Bu arada karatay dıyetı yapmıyorum ama gonderdıgınız linktekıler cok mantıklı geldii :)) RengarenkNesli RengarenkNesli

evet serencim. hayatına geçirdiğin ölçüde faydasını göreceksin. mesela kirazı akşama bırakma en geç 13,00 den önce meyve öğünlerini ye ki en ii gun sabah ögunu
nedeni insulini çıkartması, hele akşam yendiğinde, fazla salgılanan ünsilin tum organlara hasar bırakıyor kuzum ve zamanla organlardan sınyaller gelmeye başlıyor

Yok canim ya esim haftanin bir gunu izinli oda haftaici yillik izinler desen 15 gun ama 1 hafta ramazanda 1 haftada sonra kullaniyorlar onun icin olmuyor
yelizim bıdık buyusun bidaki sene izni ayarla çık tatile 3 çocukla sen hakediyorsun
:KK49::KK76:
Bugunku menum
Sabah
Kuru uzumlu yulaf sut

Ogle
3 kase yogurt detoks corbasi
1 kucuk armut
3 kayisi

Aksam
1 kase yogurt detoks corbasi
4 nugget
Salata

Spor
Yok

Su
2.5 litre
detoksa yorum katmışsın :KK70::KK70:
hadi hayırlısı:KK54::KK55:

İftar menüm pek parlak değil
Yayla çorbası
4 kaşık mantı
Biraz pilav
yoğurt
ahududu
iremcim geçmişi okuyormusun hiç yorum yazmadan menu yazıp kaçıyorsun bebeğim :110::110:

Bugün 1 kilo berdiğimi öğrendim ama günüm pek parlak değil akşam halamdaydım arkadaş bi insan nasıl bu kadar yetenekli olur neyse akşama kadar iyiydi biraz
Sabah: 1 yumurta ,5 zeytin ,3 ceviz ve domates salatalık.
Öğlen : yarım paket ramen
Alşamdan bahsetmiycem :)

Sporda şimdi parkta kuzen gezdiriyorum sonra evde 3 mil yaparım :)
akşamıda yaz ceza vericemona göre yoksa basarım fazla cezayı söleyim cansum :KK70:
geri kalan menun guzel :KK9:

IMG_375751683091730.webp

Akşamı yazıyım o zaman acı banaaaa
1 tabak donates çorbası, 4 kaşık patlıcanlı yemek biraz kaşarlı tavuk ve mantar biraz da 1 dilimde tatlı amma yemişim sksksks
aşırı karbonhidrat yok tatlı dışında bende çokkorktum dunyayı yedin diye :KK70: ,aşırı karbonhidrat olmadığı surece benim acımdan sakınca yok. sıkıntı yok takma kafana piskolojikkilo alacaksın yoksa ;) tatlı için 100 mekik çekip yarınkı menune ceza sporum diye ekleyeceksin anlaştıkmı ;):KK70:

bende yazayım menu
sabah menemen,ceviz,zeytin
öğle bitmeyen kıymalı patlıcandan 4 kaşık şükür bittii
akşam kıymalı tarhana çorbası, 1 biber 1 kabak dolması ( yarı yarıya bulgur ve pirinçliydi), 1 tatlı kaşığı çilek reçeli+fındık kadar tereyağ ve avuç ortası kadar sıcak pide :KK57:
spor: 30dk bisiklet surme
akşamki kaçamaklar için 100 ip atlama :oops:

Akşamı yazıyım o zaman acı banaaaa
1 tabak donates çorbası, 4 kaşık patlıcanlı yemek biraz kaşarlı tavuk ve mantar biraz da 1 dilimde tatlı amma yemişim sksksks
cansucum sen daha önce takımların herhangi birinde yarıştınmı sormayı unuttum sana ve E Emirse34 e. ikinizde cevaplarsanız sevinirim bu önemli

cansucum sen daha önce takımların herhangi birinde yarıştınmı sormayı unuttum sana ve E Emirse34 e. ikinizde cevaplarsanız sevinirim bu önemli
Hayır zaten yeni üyeyim ama şuan ayrıca bir günlüğüdee takip ediyorum . Miladimiz 2015 diye çok tatlılar onlarda sizin gibi

Hayır zaten yeni üyeyim ama şuan ayrıca bir günlüğüdee takip ediyorum . Miladimiz 2015 diye çok tatlılar onlarda sizin gibi
işallah miladımız olsun 2015hepimizin tatlım. kadınlar kulubu bir derya gibi keşfet keşfet bitmiyor. bende bu gun konu açtım
kiraz sirkesi yapan varmı diye.
2 hafta önce yaptığım kiraz sirkelerim oldu tad mukemmel içim süper. bakalım deneyimi olan çıkacakmı

Back
X