Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menu mu yazayımm, iftar bır kepçe ezogelin yarım lahmacun salata bir tane hurma. Bir sade kahve, bı avuç fıstık. Sahur yok çünkü yarın hastane randevusu için oruç olmamam lazım. Yeşil çay ve ını lıtrede su . Yatmadan once 30 dk crunch+plates yapmayı dusunuyorum böylece daha kolay uyurum ;)

selam guzellerim bengeldim

Sabah
1 yumurta
1kk peynir
Domates salatalık
Yarım bardak tarçınlı süt

Ara
Vanilyalı dondurma

Öğlen
Yoğurt içinde cevizle

Akşam
Yarım tabak mercimek çorbası
4 köfte
Salata

Birazdan leslie 3 mil yapıcam :)
menun super bayıldımmm yarasın ve yarın tartı yuzune gulsunmeleğimm

kizlarrr , iftara doğru tartildim 72.100 kilom telden giriyorum geçen hafta 73.400 idim bir kilodan fazla gitmisss oleyyyy :)))) yarin yuzdemi hesaplarim girerim ....
ooo hay maşallah adacım harikasın
umarım yarın ilk üçe girerizde ne var ne yok tum notalar silinir

Menu mu yazayımm, iftar bır kepçe ezogelin yarım lahmacun salata bir tane hurma. Bir sade kahve, bı avuç fıstık. Sahur yok çünkü yarın hastane randevusu için oruç olmamam lazım. Yeşil çay ve ını lıtrede su . Yatmadan once 30 dk crunch+plates yapmayı dusunuyorum böylece daha kolay uyurum :KK66:
menun başarılı tatlım hadi yarın tartı yuzumuze gulsun ;)

Bu arada bademcıklerı şişen kımdı hatırlamıyorum ama sırkeyle gargara yapmak çok iyi gelıyo:KK66:
benim tatlım yapmammı elma veyeni yaptığımkiraz sirkesini hem gargara hem içtim. adaçayı gargaramda var. az daha iimşimdi ama ateşle mucadele ettim bugun :) çıkamadı biturlu :KK70:başettimm

bende menumu yazayım
sabah: tereyağda yumurta+peynir+zeytin+domates salatalık biber+ceviz ve çiğ kaju
öğle: çorba ve 2 dilim pizza
akşam: domatesli şehriye çorbası+kabak yemeği+avuç içi çiğ badem
spor yok ikindine kadar cebelleştim uyudum, sonra biraz pazar market alışverişi yemek derken bu gun evde pestil gibi geçti :(
neyseki daha iim.

TARTI HEPİMİZİN YUZUNE GULSUN MELEKLERİM

***14.TAKIM 421. Etap ***

aycanhakan/64.9 / / /%)
nhtylz. (87.8/ / / % )
Diddah ( 70.5/ / / % )
nazarenko (76,6 / / / % )
Fulias (54 / / / % )
Rengarenknesli (76,8 / / / % )

irem093 (78,8/ / / % )
Ada81 (73,4 / / / % )

14.Takım Ortalaması:%

***14.TAKIM 421. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Emirse34 ( 63,4 / / /% ) baş. kilosu:63,4 , hedef kilosu: 57 , başlangıç tarihi:6 Tem., 25/7/15 listede

Fairy Tale 123 ( 81/ / / /% ) baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlangıç tarihi: 06Tem, 25/7/15 listede

HERKES ADINI KARŞISINA MESAJ SAYISINI YAZIP EKLESİN KIZLAR OLDUMU

Rengarenknesli : 35++ mesaj

Bildirimde sona kalan listeyi paylaşım alanına taşır. ciddiyim sona kalan ortalamayı hesaplayıp önce 6. takıma kontrole, sonra paylaşım alanına taşısın bizde buralarda oluruz zaten:KK60::KK60:

Çok teşekkür ederim . Ailemle ilgili problemlerim oluyor eskiden beri var bide bazen böyle modum düşüyor gerçekten dikkat edemedim bikaç gün. Böyle olunca da moralim bozuluyor zayıflayamayacak mıyım ben diye üzülüyorum emeklerim boşa gidiyor. Ailem de zaten kilom yüzünden bu zamana kadar bana demediğini bırakmıyor

Çok teşekkür ederim . Ailemle ilgili problemlerim oluyor eskiden beri var bide bazen böyle modum düşüyor gerçekten dikkat edemedim bikaç gün. Böyle olunca da moralim bozuluyor zayıflayamayacak mıyım ben diye üzülüyorum emeklerim boşa gidiyor. Ailem de zaten kilom yüzünden bu zamana kadar bana demediğini bırakmıyor

Boşver canım onlar konuştukça sende gazlan zaten onlarda seni çok sevdiklerinden öyle diyorlardır :)

***14.TAKIM 421. Etap ***

aycanhakan/64.9 / / /%)
nhtylz. (87.8/ / / % )
Diddah ( 70.5/ / / % )
nazarenko (76,6 / / / % )
Fulias (54 / / / % )
Rengarenknesli (76,8 / / / % )

irem093 (78,8/ 77.8/1/% 1,27)
Ada81 (73,4 / / / % )

14.Takım Ortalaması:%

***14.TAKIM 421. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Emirse34 ( 63,4 / / /% ) baş. kilosu:63,4 , hedef kilosu: 57 , başlangıç tarihi:6 Tem., 25/7/15 listede

Fairy Tale 123 ( 81/ / / /% ) baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlangıç tarihi: 06Tem, 25/7/15 listede

HERKES ADINI KARŞISINA MESAJ SAYISINI YAZIP EKLESİN KIZLAR OLDUMU

Rengarenknesli : 35++ mesaj
İrem093 35 altı malesef

Bildirimde sona kalan listeyi paylaşım alanına taşır. ciddiyim sona kalan ortalamayı hesaplayıp önce 6. takıma kontrole, sonra paylaşım alanına taşısın bizde buralarda oluruz zaten:KK60::KK60:

Şuanki kilom 77.8 msj sayımda 35 altı:oops:

Zannetmiyorum yaptıkları çoğu şey benim zararıma oluyor
iremcim bitanem guzel meleğim, aile çatışmasını her genç yaşar bitanem. senin bize anlatmadığın bir durummu var öz uvey vs. gibi bir durummu var neden seni sevmesinler. bir anne olarak bunun mumkun olmadığını sölemeliyim. ama anneler babalarda bazan yanlış yaparlar davranış konusunda, eminim senin ailende iyiliğini düşünüyordur. sorunnedir tam anlamadım ama insan duygusal açken kilo vermeye adepte olamıyor. moralini hiçbişiin bozmasına izin verme bitanem. sen özelsin, guzel ve güçlüsün. ilerde başarılı bir hekim olucaksın, geleceğini düşün okişş.
hem baktımda buraya geldiğinde kaydettiğim bilgilere;

İrem093

irem 22 yaş boy 166 ,kilo: 84, hedef kilo:60 , baş.tarihi:15/6/15, 3/7/15 listede

mezuniyet kilosu: 64,8

bak ne çok yol katettin şuan 77,8 sin ve 6,2kg vermişsin hemdeee daha 1 ay olmadan.
seni ayakta alkışlıyorum meleğim daha ne olsun :KK36::KK36::KK9::KK9::KK73::KK73::KK9::KK9:

Back
X