ay banum aynen. bi seferinde patronum elinde baklavayla gelmişti, sen hasretsindir yuzune renk gelsin deyip 3 dilim baklavayı dayamazmı burnuma????? o gunden sonra asla diyet lafı etmedim, hep hastalık miğde rahatsızlık bahane edip
tadımlık şeyler yedim gönul almalık. değilse bu insanlara laf anlatamıyorsun BAZANNNNN GICIKKKK OLUYORUMMMMM
sen yaparsın bebeğimmmm
tamam canım, bu iki saat sporu daha sonrada devam ettirebilecesimisin, yoksa kilo gitti spor baybay mı yapacaksın. 2 saat sporu hergun yapma kuzum alıştırma bedenini. gun aşırı yap diğer gunler 45-55dk yeter
oruçların maksadını bulmuş
aynen kuzum öğlenleri yogurt filan yenebilir zaten karataydaki ara öğünlerini öğlen menusunde değerlendirebilirsin
aminn adacımm
menu guzel. demek aç kaldın misafiri doyurmaktan
aminnn
neyse az kaldı serencim
kız sen rizeyemi gidiceksinnnnnnn
ay benim içinde solu oraları, eşim fındıklıdan ve hakiki laz, dil bilenlerden çok severim oraları
karatayın ana prensipleri var sağlık açısından bilinmesi gereken ve bu prensipleri hayatına geçirebildiğin ölçüde hem sağlığına kavuşuyorsun, hem kilolara veda ediyorsun
OLMAZSA OLMAZI SAĞLIKLI VE RAFİNE OLMAYAN GIDALAR TÜKETMEK
BU ÇOK ÖNEMLİ
OOOO BOLİBİF NEDİR rafine bir gıdamı
kahvaltına sağlıklı karbonhidrat olan çiğ çerezlerden ekliyoruz avuç içi dolusu kadar yiyebilirsin en fazla nedir bunlar ( ceviz,fındır,badem,kaju,fıstık...... ama çiğ olacak, kavrulmuş değil)
BAŞLANGIÇ İÇİNHARİKASIN MENUNU BEĞENDİMMM