- Konu Sahibi Pinarbartu
- #115.441
Sanırım hastayım kaptanım yemek görmek bıle ıstemıyorum, bugun gıdıcem doktora bırazdan bakalım, tatil iyiydi istanbul dısına cıkmadık bayram koşuşturması yogunlukla gectııı 
RengarenkNesli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahallah merak ettim doktora gitte sonucu bildir tatlım. belki yoğunluktan bitap düştün havalarda ısındı iştahsızlık yapmış ta olabilir. sebze çorba ve yoğurt tuket bol bol bari yapacak bişi yokSanırım hastayım kaptanım yemek görmek bıle ıstemıyorum, bugun gıdıcem doktora bırazdan bakalım, tatil iyiydi istanbul dısına cıkmadık bayram koşuşturması yogunlukla gectııı![]()
RengarenkNesli
Geçmiş olsun İnşallah önemli birşeyin yokturSanırım hastayım kaptanım yemek görmek bıle ıstemıyorum, bugun gıdıcem doktora bırazdan bakalım, tatil iyiydi istanbul dısına cıkmadık bayram koşuşturması yogunlukla gectııı![]()
RengarenkNesli
tamam kuzum bir değerlendireyim sorayım soruşturayım kuzum. umarım sıkıntıların sel olur akar gider kısa zamandaMerhaba Kaptanım ,
Buraya büyük sevinçle ve sımsıkı sarılarak başlamıştım... Ama hayatın ne getireceğini bilmiyorsun bu aralar sıkıntılar yaşıyoruz aslında ramazan boyunca vardı sıkıntılar ama buraya yansıtmak istemedim... Allaha çok şükür eşimle ilgili olan bir sıkıntı değil benim ailemin yaşadığı sıkıntılar var... Elimden tel düşmüyor bunlara canım sıkılıyor inanın yemek pişiresim bile yok moralim bozuk...biraz zaman ihtiyacım var memlekete tatile gideceğiz ...
Şimdi kaptanım bu sıkıntılardan dolayı konsantre olamıyorum dediğim gibi zaman ihtyiyacım var yeni üyelerin şartlarını kurallarını biliyorum sanırım takımdan çıkarılırım izin haklarıda yok .....haber vereyim dedim işin kötü tarafı uzun süre takımada giremiyorum şartları biliyorum birdaha aranıza dönmek istediğimde ne olacak ??? insiyatfinize ihtiyacım var kaptanım...
teşekkürler kaptanım Allah razı olsun ....tamam kuzum bir değerlendireyim sorayım soruşturayım kuzum. umarım sıkıntıların sel olur akar gider kısa zamanda
anlıyorum seni çok iyihaber veririrm özelden kuzum
Kaptanım bilgisayarım cortladıBenimKemiklerimiri fulyacım spor listesi yapıyordun ya bi ara şimdi onun yerine menu listesine başlasan olurmu tatlım kitap izinde ya menu listemiz yok takip edemiyoruz
![]()
Gecmis olsun canim biseyemi canın sikildi da istahin kesildi bu kadarMenu mu yazayımm , sabah kahvaltı yok bır bardak çay, ıkı bardak buzz gibi su. Öğlen bır tane zeytınyaglı bıber yıne yanına az yogurt. Akşam malesef bısey yıyemedım ıkı kaşık corba ıctım zorla. Nane limon çayı ıcıyorum sımdı. Suyun zaten haddi hesabı yok aşırı ıcıyorum
geçmiş olsun benimde başıma geldi iyi bilirimKaptanım bilgisayarım cortladı
menulerde salata çiğ sebze yok fulyam dikkat et buna. dunki spor harikaymış.Hello cicişlerr.
Dün öğlen bilgisayarım mortingen oldu. Neyse akşama doğru açabildim ancak yedekledim ya ne uğraştım tamirci çırağı gibi kapkara oldum onu tak onu çıkart. Başka bilgisayara geçtim. Bununda ekran kartı sıkıntılı. Neyse en azından yedeklerimi aldım sıkıntıyı çözdüm.
Dünkü menüm
Sabah
kepekli sandviç
Öğlen
5 adet mücver
Akşam
1 tabak taze fasulye
Su: 2 lt
Spor: 2 saat spor salonu, bacak ağırlıklı
Bugünkü menüm
Sabah
Kepekli sandvişç
Öğlen
2 kaşık pilav
Akşam
Kayınvalidemde kalıcaz artık yemek süpriz, ama diyette olduğumuzu bildiği için otlu yemekler yapar ya da tavuk
Su: 1LT
Spor : yok
ok fundam menuleri bekliyom . hoş geldin evineMerhaba millet ancak fırsat bulabildim tatil dönüşü ev işleri çamaşır oo bitmedi valla şimdi oglani uyuttum bi bakiyim dedim bu de sıcak ki havalar hiç durulmuyor
tombik dönerBugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin 1 dilim ekmek
Ogle
Tombik döner
Aksam
Kiraz
Spor
1 saat yürüyüş
Su
2.5 litre
cancazım. sabahki öğüne zeytin ekle 4-5 tane. ve akşamları meyveden kaçın mumkunse sabah-öğle arasında ye olurmu. akşam yenen meyve insulını zıplatır buda yağ depolamananeden olurBugün misafir vardı spor yapamadım
Sadece 350 ip atlama 100 mekik
10.00: 1 tüm yumurta bide yumurta sarısı
Domates
Bir parça peynir
1 bardak yeşil çay şekersiz
12.00: 1 şeftali bir avuç ceviz
15.00: 1 dilim karpuz
17.00 1 avuçtan biraz fazla ceviz, badem, fındık karışımı
19.00: 1 kepçe hazır sebze çorbası
3-4 dilim kırmızı et grilde
1-2 parça karpuz 1-2 çatal salata
ok anlaştıkAma bunu telafi edicem ve yarın en az iki saat spor yapacağım
tahlillerinde b12 ve açlık insülinde ölçtürürmüsün. doktordan özellikle iste birde eğer kapalıysan d vitamin tahlilinide yaptırmanı önericem. sonuçlarını bende görmek değerlendirmek isterim sende istersenTesekkür ederimmm bencede ramazan sonrası normal bunlar , gittim kan tahlılleri istedi yarın sabah verıcem bakalım sonuclara göre . Cok saolunnn![]()
RengarenkNesli C cikolatadelisii
eh enazından aç kalmamışsın bunaşükür. sabah süt iç tarçınla en azından yiyebilirsen kuru meyve ceviz filanda olurMenu mu yazayımm , sabah kahvaltı yok bır bardak çay, ıkı bardak buzz gibi su. Öğlen bır tane zeytınyaglı bıber yıne yanına az yogurt. Akşam malesef bısey yıyemedım ıkı kaşık corba ıctım zorla. Nane limon çayı ıcıyorum sımdı. Suyun zaten haddi hesabı yok aşırı ıcıyorum
Spor olarak ne yapayım mesela yürüyüş olur mu. Ben niye şu durumum bittikten sonra tekrar oruç tutmayı düşünüyorum nasıl oluroy iremim hoşgeldinn. eve döndun sanırım. hemen spora asıl, karbonhıdratı terket proteine yuklen tatlım çabuk gelen çabuk gider önemli olan düzene dönup acil eylem planı oluşturmak. sen ne düşünüyorsun plan ne
gez canusucum aman artıyla gelmede gez bakalım dönüş ne zaman