Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende dunki menumu yazayım çok yoğunum meleklerim valla

sabah kalkınca 2 bardak su, kefir
saat9,30 da 1 erik,1 bardak tarçınlı sut
saat 13,00 de 2 haşlama yum,zeytin,peynir,ceviz,salatalık domates
saat 16,00 da 1 bardak ayran, bir avuç üzüm siyah
saat 20,30 da zey.yağlı taze fasulye, 4 kaşık bulgur pilav salata yoğurt
1 avuç çekirdek
spor yok misafir ağırladım.

kuzen geldi demiştim ya 3 yaşında oğlu otto immün hastası dun onu kendi eczacıma götürdüm. eczacım koruyucu tıp meraklısı ben gibi. çocugun durumunu anlatıp 2 takviye önerdi onları aldık. çocuk yemek yemiyor bize geldiğinde 3 gun açmış duşunun. bu takviyeleri dun aldı çocuk yemek yemeye başladı.. yese sorun kalmıcak cunki tum değerleri yerlerde yemediği için. işallah kısa zamanda iyileşir çünki gidişat kötü malesef. baya moralimiz bozuk zaten moral olsun diye çağırdık biraz havuz deniz moralerini düzeltir. samsun ankara istanbl arası her ya mekik dokuyor zavallılar.

Kaptanım benim hedefim neydi ya sen not almışsındır biryerlere :rolleyes:
Haftaya 51 küsürleri görürsem mezun olmak istiyecem.
ok fulayam olmazmı hiç bak;

fulias

boy : 160 , kilom:59 , yaş: 28 , hedef kilosu: 50 , başlangıç tarihi29/4/2014 , 08/15/05/15 de listedeydi

mezuniyet kilosu: 51,8

Herkese merhaba bir süredir paylaşım yapamıyorum öncelikle özür dilerim.
Paylaşım yapamadığım sürede apar topar Antalya'ya tatile geldim. Şu an tatildeyim yani. Eğer izniniz olursa devam etmek istiyorum?
Tartım da değişti ayrıca bunu da belirteyim. Gün içerisinde giremicem internete şu an rafting yapmaya gidiyoruz çünkü. Akşam gelirim. Hepinizden tekrar özür diliyorum.
bende meraktaydım nazarım cimcimem.
ok ne zaman döneceksin bol eğlenceler olsun bakalım sana ;)

Kaptanım tartı bulamıyorum bildirim yapmam imkansız ancak pazar sabah yapabilirim çok üzgünüm dağ başknda kaldım:KK43: telden resim atabilsem atardım :KK43:
oy oyyy tamam pazar sabah yap zaten listede değilsin idare ederim okiş. bol gezmeler ;)

***14.TAKIM 423. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Emirse34 ( 63.2 /// % )yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlangıç tarihi:6 Tem., 31.tem listede

Fairy Tale 123 ( 80///%) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlangıç tarihi: 06Tem,31.tem.listede

Cikolatadelisii( 69,9/// %)
yeni uye, baş. kilosu:69,9 , hedef kilosu: 57, başlangıç tarihi: 21.tem, 7.ağs.listede

Yeni kızlar adaylarlistesini alıntılayarak devam edicek. En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki “QUOTE” yazısı ve [parantez]işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzdeleri hesaplamayı unutmayın ben zaten kontrolden geçiricem

Oruç tutanlar iftardan önce aç karna, tutmayanlar sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın. Bunu kati bir kural olarak yeniliyorum

Kilo Verme Yüzdesi HesaplamaGeçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır ( yeniler başlangıç kilosundan bugunki kilosunu çıkaracak)
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi Hesaplama
Takımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür ( yani yüzdelerin aritmetik ortalaması alınmış olur) sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

fulias

boy : 160 , kilom:59 , yaş: 28 , hedef kilosu: 50 , başlangıç tarihi29/4/2014 , 08/15/05/15 de listedeydi

ok ne zaman döneceksin bol eğlenceler olsun bakalım sana :KK66:

oy oyyy tamam pazar sabah yap zaten listede değilsin idare ederim okiş. bol gezmeler :KK66:

Çoook saol kaptan :)

Woow hayırlı olsun senin boyun kaçtı çünkü kilon efsane incecik olmuşsundur :KK66:
Boyum 1.60 walla incecik oldun mu dersen hayır olmadım çünkü yağdan verip baya kas yaptım. Omuzlarım büyüdü mesela, bacaklarımda kaslı. Tabi 63 kiloma göre çok daha fitim artık. 10 kiloyu attım çöpeee :rolleyes:

kızlar bayram bize yaramamış anlaşılan herkes kilo aldı acil eylem planlamamız lazım.
bende dun regl oldum aslında artı değilimdir ama tartı ne derse o nu yazdım artıkın.
bu hafta hergun spor şartımız var, haftada 1 gun dinlenip kalan gunler spor yapıyoruz oldumu. bunun dışında herkes yemeye yeltendiği her lokmada :KK60::KK19::KK19::KK4::KK67::KK19: takımına sarılsın ve düşünsün. yemeye yeltendiğiniz her lokma için :KK4::KK3::KK3::KK3::KK19::KK19::KK50::KK50::KK74::KK74::KK11::KK11::KK200::KK200: takım gücünü düşünüp vazgeçin.
:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

fulias

ok ne zaman döneceksin bol eğlenceler olsun bakalım sana :KK66:

oy oyyy tamam pazar sabah yap zaten listede değilsin idare ederim okiş. bol gezmeler :KK66:
oooo fulya haftaya mezun ozaman. Valla bu sıcakta her gün spor salonunda kilo veriyorum ya. Dün 3 tisort değiştirdim.

Boyum 1.60 walla incecik oldun mu dersen hayır olmadım çünkü yağdan verip baya kas yaptım. Omuzlarım büyüdü mesela, bacaklarımda kaslı. Tabi 63 kiloma göre çok daha fitim artık. 10 kiloyu attım çöpeee :rolleyes:
maşallah canım. bende nisandan beri 3. mezunumu vermenın gururunu yaşıcam ama senden ayrıldığımıza da uzulucez alışmıştık. takımda yardımcı kaptan olarak kalmak istemezmisin. sadece menu-spor takip etsen :KK66:
hem suruden ayrılanı kurtlar kapıyor kilonuda korursun ;)

maşallah canım. bende nisandan beri 3. mezunumu vermenın gururunu yaşıcam ama senden ayrıldığımıza da uzulucez alışmıştık. takımda yardımcı kaptan olarak kalmak istemezmisin. sadece menu-spor takip etsen :KK66:
hem suruden ayrılanı kurtlar kapıyor kilonuda korursun :KK66:
Valla takılım ben burada kaptanım. Bilgisayarlarım çok kötü durumda. Evden bi laptopu ofise getirmeyi düşünüyorum. Dün bile giremedim foruma. Ekran kartı izin vermiyor. Yardımcı kaptanlığı devrederim çünkü gelirim derim gelemem mahçup olmak istemiyorum. Ama menü kontrolü yaparım gibi geliyor bana.

Valla takılım ben burada kaptanım. Bilgisayarlarım çok kötü durumda. Evden bi laptopu ofise getirmeyi düşünüyorum. Dün bile giremedim foruma. Ekran kartı izin vermiyor. Yardımcı kaptanlığı devrederim çünkü gelirim derim gelemem mahçup olmak istemiyorum. Ama menü kontrolü yaparım gibi geliyor bana.
tamam fulyam konuşuruz tekrar

***14.TAKIM 423. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Emirse34 ( 63.2 /62.1/%1.74/ )yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlangıç tarihi:6 Tem., 31.tem listede

Fairy Tale 123 ( 80///%) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlangıç tarihi: 06Tem,31.tem.listede

Cikolatadelisii( 69,9/// %)
yeni uye, baş. kilosu:69,9 , hedef kilosu: 57, başlangıç tarihi: 21.tem, 7.ağs.listede

Yeni kızlar adaylarlistesini alıntılayarak devam edicek. En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki “QUOTE” yazısı ve [parantez]işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzdeleri hesaplamayı unutmayın ben zaten kontrolden geçiricem

Oruç tutanlar iftardan önce aç karna, tutmayanlar sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın. Bunu kati bir kural olarak yeniliyorum

Kilo Verme Yüzdesi HesaplamaGeçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır ( yeniler başlangıç kilosundan bugunki kilosunu çıkaracak)
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi Hesaplama
Takımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür ( yani yüzdelerin aritmetik ortalaması alınmış olur) sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

Kaptanım 62.1 kılo cıktım, bu hafta hıc spor yapamadım yeşıl çay ıcemedım affet bır de mıdem bıraz duzelsın kuruyemıs yerım ozaman sabahları :KK66: RengarenkNesli RengarenkNesli
serenim bitanem, iyileş de gerisi affedilcek bişi değil. bayada kilo vermişsin maşallah işallah değerlerinde normal çıkar da

***14.TAKIM 423. Etap ***

nhtylz. ( 87.7/89/-1.3/%-0,74) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
Diddah ( 70.5// 0/ % 0) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
nazarenko (77,8 /78,2/-0,4/ %-0,26) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
Fulias (53.8 /52,4/1,4/% 1,30) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
Rengarenknesli (76,8 / 77,3/-0,5 / % -0,33 ) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
irem093 (77.8///% ) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
Ada81 (72,1 ///% ) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü

14.Takım Ortalaması:%

şimdi müsait oldum kızlar
biliyorum hepiniz ramazan ve bayramda moralize oldunuz kilo alıp. ama sakın pes etmeyin bakın ben tatil dönüşü tartıda epeydir görmediğim 79,6kg mı görmustum, hemen duzenime döndum kaç gun oldu bakın yaklaşık 3kg artıdan şu an 0,5kg mı kaldı ki regl olmama ragmen. şimdi sizde hemen yeniden başlayıp geleni hemen göndermeye bakın pes etmeyin, evet bugun nota alıcaz yine ama el birliğiyle haftaya hepsini sildiricez notaların. ben hepinize inanıyorum. sizde inanın ;)

nhtylz. ( 87.7/89/-1.3/%-0,74) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
Diddah ( 70.5// 0/ % 0) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü, izne ayrılmak istiyor
nazarenko (77,8 /78,2/-0,4/ %-0,26) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
Fulias (53.8 /52,4/1,4/% 1,30) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
Rengarenknesli (76,8 / 77,3/-0,5 / % -0,33 ) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
I irem093 (77.8///% ) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
ada81 ada81 (72,1 ///% ) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü

Diddah ( 70.5/70.5/ 0/ % 0)kilo sabit Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü, izne ayrılmak istiyor
I irem093 (77.8///% ) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
ada81 ada81 (72,1 ///% ) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü

Back
X