Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

*14.TAKIM AĞUSTOS AYI HEDEF LİSTESİ ***

nhtylz. ( 89------------>85
Rengarenknesli ( 77,0----------->74,9 :KK46::KK4:
irem093 (77.0--------->
Emirse34 ( 61.8--------->
kitap_asigi ( 63.6--------->
Fairy Tale 123 ( 79-------->
nurburr ( 59 ---------->
Rosalindaa ( 63---------->

GELSİN HEDEFLER

Selammm
Meleklerim nihayet spora basladim fitnese kactim simdi havuza gidip serinlicem aksama gelirim. Iyi haftasonu dilerim hepinize :KK200:

Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin ekmek

Ogle
Coban salata
1 dilim tb ekmegi
Ayran

Aksam
5 firin kofte
5 dilim firin patates
Salata
Ayran

Spor
50 squat
50 mekik
200 ic bacak

Su
3 litre

herkese merhabalar kızlar geç girdim farkındayım kusura bakmayın dün gece dedemi hastaneye kaldırdık onun başındaydık çok yorgunum bugün hiçbişeye uyamadım kaptanım

Aa hayirdir canim ne oldu?

Cok gecmis olsuno_O

ilahi kızlar alemsiniz. elbet yanlış olacak ilkti. zaten yaparak öğrenin istiyorum.
bakın şimdi biz son takımız ve avantaşlıyız. şöyleki

önce bizim sayfadan listeyi alıntılayacaksınız.
sonra paylaşım alanındaki en son bildirimi bulup, cevapla diyceksiniz. cevapla dedikten sonra listeyi yapıştırmak için alıntıyı ekle derseniz, alıntı en sona yapışır. ondan sonra quıtler parantezler temizlencek bukadar çok kolay aslında
:KK66:

nur cum geçmiş olsun dedene umarım önemli bişi yoktur.

guzel kızlarım. sizden ricam şu. aslında kuralımız bu
cuma gunleri bizim tum takımlarla yarıştığımız paylaşım yaptığımız gun. takım olarak bir heyecan duymaz, paylaşıma gecikirsek, burda heyecan duyan tum arkadaşların motiveside düşüyor. çünki cuma yarışması diğer topikler gibi değil, sorumluğu olan bişi. tüm takımların birbirine sorumluluk ve görevleri var. siz bildirime geç gelirseniz önce biz madur oluruz, sonra tum takımlar etkilenir. çok muhum bir sıkıntı olmadıkça unuttum gibi sözler beni incitiyor. hastalık var sağlık var bu ayrı bişi. dünki sitemim bundandı.

çok yetersiz iremcim, oruçluydunda bu kadarla doydunmu sahurda yapmıyorsun güçsüz düşeceksin

:KK68::KK68:

menun yetersiz ama hastasın biliyorum :KK60:

menun çok guzel
bu hafta takım içi ilk 3 de olmanı istiyorum senden yeliz anlaştıkmı :KK60:

Eneee cok kolaymis aslinda ya biz baya debelenmisiz :KK53::KK48:

Cok tesekkur Ederim..
20 yasindayim boyum 166 cm Kilom 50 kgdi birden kilo Aldim Suan 63,64 um Tam olarag cekinmedim Bu gun Ama Oyledir diye duwunuyorum...hedefim 48kg olmak Ayni kiloma geri donmek istiyorum

Hosgeldin canim. Rüveyda benim adim 21 yasindayim. 168 boyum 63.6 da kilom. Ayni kiloyuz bakalim su anlik :)
Ama 166 boya 48 kilo cok az degil mi sanki?

Ben geldiiim. Neler yaptim neler ettim nasil pestilim cikti iki gundur anlatip menulerimi yazayim. Yorgunluktan kafami tutamiyorum:KK48:

Cuma gunu sabah erkenden evden ciktik. Eminönüne geldik. Ordan vapurla karsi tarafa gectik mis gibiydi cok ozlemisim. Orada bir cay bahcesine girdik kahvalti ettik. Oturduk. Sonra kalktik biraz yuruduk. Tekrar karsiya gectik. Bindik arabaya geze geze eve geldik. Evege lince herkes bir yataga serildi:KK48:
Sonrasinda yemek fasli vs derken gelemedim pek. Kalabalik oluyoruz burda genelde. Zaten sonra da güp yataga attim kendimi uyudum:KK48: fena yormus bu kadarcik aktivite bile .

Cuma gunku menum: 31 temmuz
Sabah
Simit ceyrek
Domates
Salatalik
Cok az patates kizartmasi
Cay

Aksam
2 yemek kasigi etli taze fasulye
1 dilim karpuz

Su: 2litre
Spor: 5binden fazla adim.

Bugun de erkenden avmye gittik. Aksam 8de eve gelebildik. Yengemin zoruyla bir gelinlikciye modellere bakmaya girdik. Deneme niyetim hic yoktu aslinda kafamizda bi model olsun diye bakacaktik sadece. Ordaki gorevli yardimci olmak icin geldi . Düğün tarihini ogrenince şoka girdi. (Düğün tarihi persembe gunu kesinlesti. 26 eylule salon tutuldu. Cuma gunu ev de tutuldu onun stresi kalkti sükür) Cok gec kalmissiniz neden bu zamana kadar beklediniz dedi. Beni yaka paça deneme odasina götürdülergötürdüler:KK53:
Aklimda hicbi model yok. Nasil olsa ne olsa hicbi fikrim yok. Denedim gelinlikleri. 1 Tanesini sectik aldik. Hic hesapta yoktu :KK48: tabi eve gelince cortlamis haldeydim.
Kimsenin yemek yapacak hali kalmamisti disarda soyledik. Onun icin simdiden ozur diliyorum. Bugunku menum:

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Cay

Aksam
3 kofte
1 dilim kasarli sucuklu pide
Icetea

Su:2.5 litre
Spor: 8bine yakin adim atmisim bugun:KK45:

irem093 (77.0--------->
kitap_asigi ( 63.6--------->60.0
Fairy Tale 123 ( 79-------->
nurburr ( 59 ---------->

GELSİN HEDEFLER

Kızlar ve kaptanım öncelikle dün bildirim yapamadım baya konu geçmiş çok pardon ama mazeretim şu benim dayım eşimden ayrıldı kuzende eşiyle kalıyo eşi çocuğu göstermiyo vesaire problemler var ve iki haftada bir geliyo o da bu hafta sonu geldi akşam 5 te gidicek yani yarın güzel güzel bildirim yapcam çünkü şuan dikkat edicek bi ortam yok kuzen ne isterdise o bide küçük yani 10 yaşında :) yani pazartesi nildirim yapsam daha iyi moralim bozulmasın haftasonjnu da hafta içi sporla kaparım ;)

irem093 (77.0--------->
kitap_asigi ( 63.6--------->
Fairy Tale 123 ( 79-------->75
nurburr ( 59 ---------->

GELSİN HEDEFLER

Back
X