- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #115.941
Bugun pazar ya bi sen bi benHeyoo nerdesiniz kızlar ben varım siz yoksunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun pazar ya bi sen bi benHeyoo nerdesiniz kızlar ben varım siz yoksunuz![]()
Ama sen hiç bişey yemiyosun kiBugun, sabah bır tane haşlanmış yumurta , portakal suyu, oglen bır kase cacık akşamda salata yazıyorum ama yıyebılırmıykm bılmıyorum.
Canim benim.sen iyice bi tetkik yaptir kendine bence neden bu kadar miden bulaniyor kiDün bı yandan regl sancım bı yandan mıde bulantım dayanamadım dayım hastaney götürdü okadar bitkinimji yazamadım dün hepınızden ozur dılerım. Dunkı menum sabah yok, oglen ıkı kaşık sütlaç zaten onuda cıkardım , serum verdıler , akşam yarım kase mercımek corbası. Serum aldıgım ıcın açlık hıssetmedım suda cok ıcemedım tatilim zehır oluyo ıyıce
Vucut susuz kaldigi icin eksi gorunuyorsundir canim su icmeye baslayinca dogal olarak kilo almis gibi oluyosunBen oruç tutunca 1 kilo zayıf oluyorum her gün 300 gr falan azalıyor ama oruç tutmadığım gün artı 1 kilo falan fazla çıkıyorum neden acaba?
Bugunku menum
Sabah
2 haslanmis patates
Ogle
Patates salatasi
Ayran
Ara
1 kupa tarcinli kahveli sut
Aksam
Zeytinyagli fasulye
Salata
Ayran
Spor
Yok
Su
2 litre
Sagol canim senneden yazmadin menuleriniPatatesi de ayranı da çok severim afiyet olsun :)
Oylemi tamam canim ben bi bakayim bi daha sen yine de yaz istersen kaptan senin icin guzel cezalar dusunurKızlar ve kaptanım öncelikle dün bildirim yapamadım baya konu geçmiş çok pardon ama mazeretim şu benim dayım eşimden ayrıldı kuzende eşiyle kalıyo eşi çocuğu göstermiyo vesaire problemler var ve iki haftada bir geliyo o da bu hafta sonu geldi akşam 5 te gidicek yani yarın güzel güzel bildirim yapcam çünkü şuan dikkat edicek bi ortam yok kuzen ne isterdise o bide küçük yani 10 yaşında:) yani pazartesi nildirim yapsam daha iyi moralim bozulmasın haftasonjnu da hafta içi sporla kaparım
Aslında geçmişte 2 sayfa kadar önce yazmıştım ama gözden kaçırmışsın heralde olsun sorun yok![]()
Canim en son persembe yapmissin menu bildirimi ben cumadan basladigim icin yapmaya onun icin sormustumMenüm
sabah
1 yağsız tost
1 bardak yy süt
Öğlen
1 tabak cacık
1 dilim ekmek
Akşam
2 köfte
4kasik fırında patates
4 kaşık zeytinyağlı bamya
Az önce de bir dilim dondurma yedim =)
Ne yediysek yaziyoruz canim ona gore yorumluyoruz birbirimizin menusunu. Saglikliysa da sagliksizsa da. Sen yaz yine bence.Kızlar ve kaptanım öncelikle dün bildirim yapamadım baya konu geçmiş çok pardon ama mazeretim şu benim dayım eşimden ayrıldı kuzende eşiyle kalıyo eşi çocuğu göstermiyo vesaire problemler var ve iki haftada bir geliyo o da bu hafta sonu geldi akşam 5 te gidicek yani yarın güzel güzel bildirim yapcam çünkü şuan dikkat edicek bi ortam yok kuzen ne isterdise o bide küçük yani 10 yaşında:) yani pazartesi nildirim yapsam daha iyi moralim bozulmasın haftasonjnu da hafta içi sporla kaparım
Aslında geçmişte 2 sayfa kadar önce yazmıştım ama gözden kaçırmışsın heralde olsun sorun yok![]()
AnladımVucut susuz kaldigi icin eksi gorunuyorsundir canim su icmeye baslayinca dogal olarak kilo almis gibi oluyosun