- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #116.701
aaaa kimseler gelmemiş

tamam kaybedene ek 1 hafta spora ek yapacağı 15dk karın bacak videosu verelim ceza okey. videolar bendenAnlaştık kaptanim o zaman en az kilo veren kaybediyo yani di mi? Daha da hirslandim simdi :)) gerci ceza olarak spor icin falan da bisey koyabilirdik mesela ne biliyim kaybeden bir hafta boyunca her gun su kadar ip atlasin veya su kadar kardiyo yapsin gibi :))
harika ozaman kopyala hemenAyy bunun aynisini ben de internette okumustum hatta gunlugumun bas sayfalarina da yazmistim ya :)) hatta bu resmi cikarip yapistiricam cok daha guzel olur :)

denizim menun guzel sporda aradan çıkmış maşallahın varMerhabalar hanımlar herkese iyi akşamlaaar :) menümü paylaşayım dedim
Sabah
saat 11de 1 tavada yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği beyaz peynir 3 yeşil zeytin ve 1 şekersiz yeşilçay içtim
Ara
saat 4te 1 bardak süt 1 şeftali ve biraz üzüm yedim regl olduğum için tatlı ihtiyacımı meyvelerden karşıladım :)
Öğlen
saat 5te 1 kase erişte çorbası yanında 3 parça tavuk yedim
saat 6da 1 bardak şekersiz ısırgan otu çayı içtim evde buldum paket hiç açılmamıştı bi deniyim dedim valla daha önce içtiğim çaylardan birinin tadına çok benzettim ama hatırlayamadım değişik bi tadı var öyle ahım şahım bişey değil ama içilebilir :) yürüyüşe çıkmadan önce içeyim dedim
Akşam
saat 8de daha doğrusu 8 buçuğa doğru 2-3 kaşık domates çorbası 3-4 parça tavuk 2 kaşık patlıcan yemeği yanında yoğurt ve havuç salatası
saat 9da 1 bardak sade Türk kahvesi şimdilik başka bişey yok ama belki bitki çayı içebilirim 1 bardak
su 2 litre
spor 1.5-2 saat kadar yürüyüş
saat 6 gibi çıktım evden annem bugün ben eve uğramadan direk sen çık yürüyelim dedi dün de yürücektik akşam üstü gene yağmur yağınca kalmıştı zaten annem de temizlikten çok yorulmuştu gidemedik bugün de bizim burda uzakta bi büyük market var oraya gidelim dedik hem de yokuş vardı biraz gidişte 1 yarım saat 40 dk yürüdük sonra markette gezdik biraz alışveriş yaptık dönüşte de bi yarım saat 40 dk kadar yürümüş olduk hepsini toplarsak da 2 saati buldu 8 gibi evdeydik işte sonra da akşam yemeği falan yedik bizim komşunun bi kuzuşu var annesiyle o geldi biraz onlarla oturduk kahve falan içtik işte ancak geldim marketten de hem yeşil çay hem de kırmızı meyveli karışık bitki çayı aldım işte içersem onu içicem yeşil çay da az kalmıştı ama evde başka bi yerde açık kutu bulduk artık o bitince yenisini açıcam :) annemin de işyerine götürdüğü böğürtlen çayı varmıştı onu da getiricek ben böğürtlen ve elma çayına bayılırım da :) öyle işte kafanızı şişirdim kusura bakmayın şimdiden herkese iyi geceler eğer uğrayamazsam tekrardan :)

cansucum menun guzel, spor ev işimi oldu bu sefer :))9Menüm
Sabah
Kk peynir
Biraz bazlama
Bir bardak süt tarçınlı
Domates salatalık söğüş
Öğlen
Yoğurt içinde elma tarçın pul biber ve çörek otuyla
Akşam
Bir kase soğuk çorba
3 kaşık fırında sebzeli tavuk
Çok az bazlama
Ara
Biraz çekirdek ve üzüm
Bugün biraz kaçamaklı geçti yarın bazlamaya elveda diycem :)
Spor
Evi temizledik annemle yaklaşık bir buçuk saat sürdü :)
ahah banum aynen benim eşimde öle. bend ekızıyorum madem laf dinlemiyorsun git işyerinde ye diyorum :))Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bİraz evvel eve girdim ve yatmadan sizlere bir bakayım dedim
Akşam yemeğimden sonra eşimin halasına gittik ve şükür bugünüde kaçamaksız bitirdim
Bol limonlu suyumuda içtiğimdenmidir bilmiyorum ama akşam 17:00de yemeğimi yediğim halde çok hafif hissediyorum kendimi fakat açlık hissim yok
Eve dönerken eşim çocuklara çaktırmadan dondurma alalım mı diye işaret ettiartık o an nasıl baktıysam adamcağız anında PARDON PARDON VALLA KASTEN DEĞİLDİ SUSTUM diyip konuyu anında kapattı
Ben şirkette hallederim o işi çok canım isterse diyince onada temiz bir fırça attım yok sanada Dondurma göbişin önden gidiyor diye
Ailecek sıkı yönetim ilan ettim
Canım seni takibe aldım albümdeki resimlerimde kuşumuda benide görebilirsin
Eğer görünmüyorsada seninde takibe alman lazım![]()
menun harika banumHemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ve kaçayım
Sabah; uyanınca sade Filtre kahve
1.ci öğünüm; 2 haşlanmış yumurta, 1 koca tabak domatesli marul salatası
ara; 1 fincan şekersiz nescafe ( Anamla parkta içtik termosla gelmiş hatun)
Birde ekmek arası köfte yapmış öğlenlik yeriz diyesadece 1 tane tadımlık ekmeksiz köfte yedim
2ci ve son öğünüm; Ispanak yatağında 250 gr kadar tavuk göğüs ızgara, 1 söğüş domates
bende el surdumu gerisini alamam valaaya ben de tam bazlama hastasıyımdır ye ye doyamam ama ağzıma pek sürmedim bırakamam diye![]()
ruveydam balım hoşgeldinn hadi gözün aydın kolayladınızmı işlerinizi. cuma sende bildirim yap bakalım durumuna bir oldumuBen geldiim.
Konyaya dönüs yaptik. Once ankaraya ugradik. Mobilyalarimizi siparis ettik. Sonra evimizi gezdik gorduk. Sonra nisanlimi biraktik ve evdeyiz. Ben pelte gibi oldum. Regl falan derken de artidayim buyuk ihtimal![]()
eşinde versin işte ikana et sen onuda okan bey ve gülçin hanımı örnek göster banumSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah 05:45de uyandım ama tabi bu saatte ne işin var diyip tekrar yattımşükür 1.5 fazladan uyumak çok iyi geldi ve yinede erken uyanabildim ( 07:15de )
Gerçi daha kendime gelemedim ama şimdi şekersiz kahvemi içer kendime gelirimvalla iki gündür çok iyi geliyor aç karnına kahve hem akşama kadar daha bir sakin oluyorum ve sapıtma ihtimalim sıfır oluyor sanki
Valla 16 seneden sonra az tırssın bence
Hayır adamcağız aslında kasten yapmıyor ama ne zaman ben bak kesin kararlıyım kaçamak yapmayacağım yada atıyorum bu hafta detoks yapacağım dediğim halde adamcağız işte canınız ister hesabı eve eli kolu dolu gelir
Büyük kızımda yaşıtlarına göre biraz daha iri ve oda benle birlikte kendini frenlemeye çalışıyor tabi eve o tür şeyler nadirende olsa girince ( cips çiko girmez ama işte arada atıyorum dondurma yada kızım seviyor diye şu tuzlu kuruyemişlerinden alır ) kızcağız dayanamaz bozar kendini sonrada ben niye hala zayıflayamadım diye kendi kendine canı sıkılıreeee benimde o durumda arada cırlamam şart kızımın mutluluğu için sonuçta ben hayır diyebiliyorum ama o henüz hayır diyemiyor
Birde eşim son 6 senedir sigarayı bıraktıktan sonra 15 kgya yakın aldıgörüntüde sadece çok hafif göbişi var onunda ama işte oda daha çok sıkıntı yaşamadan bari bizimle birlikte versin kilocuklarını
Sağ olasın canımo senin yüreğinin güzelliği
![]()
ooo çaylarda kardeş takımdan gelmiş hoş gelmiş