Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aaaa kimseler gelmemiş

tamam kaybedene ek 1 hafta spora ek yapacağı 15dk karın bacak videosu verelim ceza okey. videolar benden

harika ozaman kopyala hemen :KK66:

denizim menun guzel sporda aradan çıkmış maşallahın var :KK66:

cansucum menun guzel, spor ev işimi oldu bu sefer :))9

ahah banum aynen benim eşimde öle. bend ekızıyorum madem laf dinlemiyorsun git işyerinde ye diyorum :))

menun harika banum

bende el surdumu gerisini alamam valaa

ruveydam balım hoşgeldinn hadi gözün aydın kolayladınızmı işlerinizi. cuma sende bildirim yap bakalım durumuna bir oldumu

eşinde versin işte ikana et sen onuda okan bey ve gülçin hanımı örnek göster banum

ooo çaylarda kardeş takımdan gelmiş hoş gelmiş

aynen süper oldu o ceza kaptanım çünkü benim ciddi spor yapmam lazım kilom azaldıkça aynı zamanda sıkılaşmak da istiyorum :) ama 2 haftada valla yanlarım biraz eridi gibi hissediyorum inşallah daha da azalır :)

valla annem sağolsun yürüyüşe başladık bikaç gündür iyi oldu :) bugün de akşam yürüyüşe gitmeye çalışıcaz inşallah bi aksilik olmazsa :) şimdi de kardiyo yapıcam bikaç gündür ihmal etmiştim heveslendim bugün yapayım diye baktım buraya bi sürü bildirim olunca önce bi bakayım buraya sonra yaparım dedim çıkınca yapımca inşallah :)

aynen süper oldu o ceza kaptanım çünkü benim ciddi spor yapmam lazım kilom azaldıkça aynı zamanda sıkılaşmak da istiyorum :) ama 2 haftada valla yanlarım biraz eridi gibi hissediyorum inşallah daha da azalır :)

valla annem sağolsun yürüyüşe başladık bikaç gündür iyi oldu :) bugün de akşam yürüyüşe gitmeye çalışıcaz inşallah bi aksilik olmazsa :) şimdi de kardiyo yapıcam bikaç gündür ihmal etmiştim heveslendim bugün yapayım diye baktım buraya bi sürü bildirim olunca önce bi bakayım buraya sonra yaparım dedim çıkınca yapımca inşallah :)
denizim ekmeği azaltmak bile direk insanı fosss diye sönduruyor bak inan bunu deneme yanılmayla çözeceksin. ben öğlen etli patlıcan yedim yanında fındıkla gayette yedim, ilk yediğimde sen gibi ön yargılıydım ama yemeklerin tadı inan ekmeksiz daha guzel. bak ozaman şöyle yap. akşamdan buğday ıslat, ertesi gun yemek yanında yemek üzere hasla sonradan yağ dök yemekle onu ye ekmek yerine daha kolay yersin. yada bulgur pilavı ama bugdayı tercih ederim ;)

bende kendimi balon patlamış gibi hafif hissediyorum cumaya çokkkk heyecanlıyım :KK37::KK31:

denizim ekmeği azaltmak bile direk insanı fosss diye sönduruyor bak inan bunu deneme yanılmayla çözeceksin. ben öğlen etli patlıcan yedim yanında fındıkla gayette yedim, ilk yediğimde sen gibi ön yargılıydım ama yemeklerin tadı inan ekmeksiz daha guzel. bak ozaman şöyle yap. akşamdan buğday ıslat, ertesi gun yemek yanında yemek üzere hasla sonradan yağ dök yemekle onu ye ekmek yerine daha kolay yersin. yada bulgur pilavı ama bugdayı tercih ederim :KK66:

bende kendimi balon patlamış gibi hafif hissediyorum cumaya çokkkk heyecanlıyım :KK37::KK31:

ya aslında bazı yemeklerde hiç zorlanmıyorum mesela kabak yemeği fasulye yemeği işte ıspanak falan onları ekmeksiz yerim hep zaten ama patlıcan falan böyle bi değişik oluyo işte pırasa falan onlarda biraz zorlanıyorum ama alışırım yakında inşallah :) pilav da olabildiğince yememeye çalışıyorum da işte çok canım çekerse yerim diye yedekte tutuyorum :D ama haftada bir falan yemek lazım sanırım di mi çünkü bulgur da çok faydalı

RengarenkNesli RengarenkNesli kaptanım valla maşallahın vaar çok iyi gözüküyosun bence yani fazla zorlamasan da olur kilo vermek için :D kuzuşların da çok tatlılar maşallah :)
ya bu arada bi iki güne ben de güzel güzel fotolar çekinip koyucaaam heveslendim sizdenn :)

Ayy ben de o kafadanım tam :KK70: :KK70: tabi benim daha evliliğe çok var ama anlıyorum yani seni :)

:KK70:
Of napicam ben yaaa:KK48:

denizim ekmeği azaltmak bile direk insanı fosss diye sönduruyor bak inan bunu deneme yanılmayla çözeceksin. ben öğlen etli patlıcan yedim yanında fındıkla gayette yedim, ilk yediğimde sen gibi ön yargılıydım ama yemeklerin tadı inan ekmeksiz daha guzel. bak ozaman şöyle yap. akşamdan buğday ıslat, ertesi gun yemek yanında yemek üzere hasla sonradan yağ dök yemekle onu ye ekmek yerine daha kolay yersin. yada bulgur pilavı ama bugdayı tercih ederim :KK66:

Herkelimeye. Katiliyorum. Ben de ekmegikestim. Cok daha hafif hissediyorum yemeklerden sonra . ekmek ve hamur isleri cok sisiriyor insani.

detttt
olurmu hiç kardeş kardeş bakimm başlamadan öldünüz heee. sonra böle demezsiniz :KK48:
dimi banum oynakbasi34 oynakbasi34 yardıma gel bunlar umutsuz vakkaa :KK70:

Evet ya ben biraz umutsuz vakayimo_O
Hic gelmiyor icimden. :KK47:

RengarenkNesli RengarenkNesli kaptanım valla maşallahın vaar çok iyi gözüküyosun bence yani fazla zorlamasan da olur kilo vermek için :KK70: kuzuşların da çok tatlılar maşallah :)
ya bu arada bi iki güne ben de güzel güzel fotolar çekinip koyucaaam heveslendim sizdenn :)
sağol canımm

:KK70:
Of napicam ben yaaa:KK48:

Herkelimeye. Katiliyorum. Ben de ekmegikestim. Cok daha hafif hissediyorum yemeklerden sonra . ekmek ve hamur isleri cok sisiriyor insani.

Evet ya ben biraz umutsuz vakayimo_O
Hic gelmiyor icimden. :KK47:
sana biraz telkin lazım sanırım. her yeni evlenenin korkulu ruyası başlamıştır sende. bir ablan yokmu kuzum konuş herşeyi, değilse ben koşarım yardıma. herşey guzel olacak merak etme

RengarenkNesli RengarenkNesli kaptanım ben bi sporumu yapıp geliyorummm :KK25:
hadi koş bakalım

AHAHAHA 90 LIK KAPTANIDA EKLEDİM FOTOLARA BAKIN BAKALIM :KK70: NE ŞİŞKOYMUŞUM YAHU

sağol canımm

sana biraz telkin lazım sanırım. her yeni evlenenin korkulu ruyası başlamıştır sende. bir ablan yokmu kuzum konuş herşeyi, değilse ben koşarım yardıma. herşey guzel olacak merak etme

hadi koş bakalım

AHAHAHA 90 LIK KAPTANIDA EKLEDİM FOTOLARA BAKIN BAKALIM :KK70: NE ŞİŞKOYMUŞUM YAHU
Yok kaptanim oyle konusabilcegim birileri. O gun gelsin de artik dogaclama bir seyler yapcaz:KK53:

Ayy ancak geldim kaptanım yarım saat Mel B yaptım üstüne 100er tane bel kıvırma ve sağa sola bükülme hareketlerinden yaptım onlar yanlarım için çok iyi oluyo ya valla küçüldüler azcık :D bi de 60a kadar ip atlayabildim hedefim 100dü ama bacaklarım tutmaz oldu en son bıraktım sonra da güzelcene duşumu aldım şimdi de kendimi bitki çayımı hazırladım keyif yapıyorum :)

Ca
yaş kaç tatlım?

bende kendimdenbahsedeyim kısaca. takım kaptanı neslihan ben

ben 2014 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2014 de bir grupla 84 kiloya indim sonrasında ,6. takımda 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve swett-banum sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır koruyucu tıp ve sağlıklı beslenme konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. temmuz-kasım aralığında insülin direncim olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. kısacası diyet değil beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için şimardım biraz ve kasımdan beri 75-77 arasında takıldım. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum daha dincim ve sağlıklıyım en azından. benim hedef kilom da 68 olmak belki sonrasında 65 . yaşım 38 2 çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum. kendimi özetledim sanırım bundan sonra beraberiz kilolar korksun bizden
Canimmm çok memnun oldum tanıştığımiza :) benim yasim 33 iki çocuğum var biri 9 yaşında biri 1.5 yaşında bende doğumdan sonra 97 kiloydum karatay la 85 e düştüm kendi çabalarım ve karatay saolsun :) sonra durdu bir süre bende diyetisyene gittim 77 ye düştüm öylece kaldım şimdi gitmiyor ve desteğe ihtiyacım var aradım taradim sizi buldum :KK54:Ayy inşallah beraber vereceğiz inanıyorum buna :KK68:

Back
X