Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[/TD]

İsim cuma cumartesi pazar Pazartesi sali Carsamba Persembe
RengarenkNesli . . . . .
nhtylz - - - - -
kitap_asigi - - - - -
irem093 - - - - - - -
fairytale123 - - - - - -
emirse34 - - - - - -
denizmrv - - . .h . . .
sum93hk - - - - -
............. ........ - - - - - .
.......... - - - - - - -

ben bunu tablo gibi yapamıyorum
nasıl olacak hazırladım yoksa

bengiisuu bengiisuu ee kuzum nerde yaşıyorsun bebeğin kızmı erkekmi.
bu arada daha önce cuma yarışmalarında yarıştınmı onuda sormam lazım[/QUOT
Büyüğü kız 9 yaşında küçüğü erkek 1.5 yaşında ..yok daha önce yarışmadim canım ilk defa katıldım bu gruplara 2014 Şubat annelerindeydim okadar antepte yaşıyorum sen nerde yasiyorsun çocukların kız mi erkekmi

Selamün Aleyküm kızlarr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım ve saat 17:00de akşam yemeğimi yedim :21:
Bu saatten sonra da ancak bol su içerim :KK66: Belkide şekersiz çay yada kahve içerim :KK68:

Bu arada regl oldum ve cumaya kadar bol su içerek ödem oluşmasını engellemek için elimden geleni yapacağım
:21::21::21::21:

detttt
olurmu hiç kardeş kardeş bakimm başlamadan öldünüz heee. sonra böle demezsiniz :KK48:
dimi banum oynakbasi34 oynakbasi34 yardıma gel bunlar umutsuz vakkaa :KK70:

GEçte olsa yettimmm:KK70::KK70::KK70::KK70:
Kız bunları sıkı eğitime almak lazım :KK70: hadi bekar olan arkadaşı fazla uyandırmayalim sonra koca isterem diye tutturmasın :KK70::KK70::KK70::KK70: Annesi valla yakaladığı yerde saçımı başımı yolar :KK70::KK70::KK70:
Evli olanlarada ödev verelim :KK70: grinin 50 tonu kocayla izlenecek :KK70::KK70::KK70::KK70:gerisi zaten gelir :KK70:

Başlıca kural yatarken pyjama yasak :KK48: yaz kış o gecelik giyilecek :KK70::KK70::KK70::KK70:
İçimizden ben gozel bir KArıyam diye geçirirken Banu Alkan havalarında salınılacak :KK70::KK70::KK70::KK70:

Artık hala kardeş kardeş takılınıyorsa vay hallerine :KK70:

Kız benim anam 55 yaşında es kaza üşüdüğü için yatarken eşortman giysin babam dalga geçer git 5 kat daha giy bari diye :KK70::KK70::KK70::KK70: senelerdir alışmış hatunu gecelikle görmeye biz hatta dalga geçiyoruz seksi şempanze diye öfff gidin başımdan koca nasıl istiyorsa öyle olur der :KK70:

Ayy valla bakalım o günler bi gelsin de benim için :KK70: ben daha çömezim ablalaarımm :KK70:

Korkma şekerim vakti gelince seni özel eğitime alırız nasılsa :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Valla beni tanımayanda anammm bu ne diyordur :KK70:
Takoz bilgisaylada olsa ille yapacağım muzurluğumu :KK70: ( şu alıntılarıda yarım saatte yaptım ancak :KK48: )

Yok kaptanim oyle konusabilcegim birileri. O gun gelsin de artik dogaclama bir seyler yapcaz:KK53:
Ahahahahah.

Ayy ancak geldim kaptanım yarım saat Mel B yaptım üstüne 100er tane bel kıvırma ve sağa sola bükülme hareketlerinden yaptım onlar yanlarım için çok iyi oluyo ya valla küçüldüler azcık :KK70: bi de 60a kadar ip atlayabildim hedefim 100dü ama bacaklarım tutmaz oldu en son bıraktım sonra da güzelcene duşumu aldım şimdi de kendimi bitki çayımı hazırladım keyif yapıyorum :)
Hay masallah denizim

Ca

Canimmm çok memnun oldum tanıştığımiza :) benim yasim 33 iki çocuğum var biri 9 yaşında biri 1.5 yaşında bende doğumdan sonra 97 kiloydum karatay la 85 e düştüm kendi çabalarım ve karatay saolsun :) sonra durdu bir süre bende diyetisyene gittim 77 ye düştüm öylece kaldım şimdi gitmiyor ve desteğe ihtiyacım var aradım taradim sizi buldum :KK54:Ayy inşallah beraber vereceğiz inanıyorum buna :KK68:
Ayni kiloda takilmisiz beraberce kirariz direnci merak etme. Karatayci olmana sevindim ordanda beraberiz. E hayirli ugurlu olsun yeni yuvan :KK76:

merhaba bende doğum kilolarımı vermek istiyorum kendi çabalarımla 2ayda 88 kilodan 78 kiloya düstüm ve hedefim 65 kilo olmak şuan araştırmadayım kilo vermek için
Nurcum izaman bizi takip et aramiza sokul kafana yatarsa takima alalim seni ne dersin. Geriye donuk 5 sayfa kadar okursan bugun tanitim yazimi yazmistim. Tanisalim yas kac

Bu saatten sonra da ancak bol su içerim :KK66: Belkide şekersiz çay yada kahve içerim :KK68:

Bu arada regl oldum ve cumaya kadar bol su içerek ödem oluşmasını engellemek için elimden geleni yapacağım

Kız bunları sıkı eğitime almak lazım :KK70: hadi bekar olan arkadaşı fazla uyandırmayalim sonra koca isterem diye tutturmasın :KK70::KK70::KK70::KK70: Annesi valla yakaladığı yerde saçımı başımı yolar :KK70::KK70::KK70:
Evli olanlarada ödev verelim :KK70: grinin 50 tonu kocayla izlenecek :KK70::KK70::KK70::KK70:gerisi zaten gelir :KK70:

Başlıca kural yatarken pyjama yasak :KK48: yaz kış o gecelik giyilecek :KK70::KK70::KK70::KK70:
İçimizden ben gozel bir KArıyam diye geçirirken Banu Alkan havalarında salınılacak :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kız benim anam 55 yaşında es kaza üşüdüğü için yatarken eşortman giysin babam dalga geçer git 5 kat daha giy bari diye :KK70::KK70::KK70::KK70: senelerdir alışmış hatunu gecelikle görmeye biz hatta dalga geçiyoruz seksi şempanze diye öfff gidin başımdan koca nasıl istiyorsa öyle olur der :KK70:

Korkma şekerim vakti gelince seni özel eğitime alırız nasılsa :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Takoz bilgisaylada olsa ille yapacağım muzurluğumu :KK70: ( şu alıntılarıda yarım saatte yaptım ancak :KK48: )
Hay agzina sglik banum. Ceyize tabak canak yerine bol gecelik alinsin ozaman renk renk hee
Pijamada neymiş :KK200::anneadayı::KK46:

Ayyy çok güldüm valla akşam akşam ya :D :D :D tavsiyeler süper ama ben evlenir evlenmez pijamalara hatta çizgili pijamalara bürünmeyi düşünüyodum :D :D o gecelik olayı acayip ya :D :D neyse hadi hayırlısı hele bi o günler gelsin de eğiteme hazırım ben :D :D grinin 50 tonunu daha izleyemedim ha aklıma gelmişken bi izleyim ya hazırlık olur :D :D

Arkadaslarim bugün ki menümü bitirdim sabah peynir domates salatalık bitki cayi
Ara tam buğday gevreği 3 yemek kaşığı +sut
Öğle 3 yemek kaşığı kısır + ayran
Aksam haşlanmış yumurtadan maydanoz soğan sumak li salata yağsız şimdide bitki cayi mi aldim oturdum oğlum asılan dolayi ateşlendi onlada ilgileniyorum..sizlerle olmak çok güzel ve inanıyorum ki hepimiz kiracagiz direnci ve zayiflayacagiz ...HoppaHoppa yeterki azimli olalım ...

sağol canımm

sana biraz telkin lazım sanırım. her yeni evlenenin korkulu ruyası başlamıştır sende. bir ablan yokmu kuzum konuş herşeyi, değilse ben koşarım yardıma. herşey guzel olacak merak etme

hadi koş bakalım

AHAHAHA 90 LIK KAPTANIDA EKLEDİM FOTOLARA BAKIN BAKALIM :KK70: NE ŞİŞKOYMUŞUM YAHU
Nerden bakıyorsunuz resimlere :)

Ben de menümü yazayım hanımlar sonra film izlemeye gidicem bugün bi filme başlamıştım acayip heyecanlıydı yarım kaldı onu bitiricem :rolleyes:

Sabah
saat 12de 1 haşlanmış yumurta beyaz peynir 1 yeşil zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği yanında domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay

Ara
saat 4 buçuk gibi öğlen sporumu yaptıktan sonra 1 bardak kırmızı meyvelerin olduğu karışık bitki çayımı içtim sonra da biraz beyaz üzüm yedim

Öğlen

saat 5 buçuk gibi 1 kase ezogelin çorbası 5 kaşık kabak yemeği ve yoğurt yedim

Akşam
saat 8de annemle yürüyüşten dönünce 2 küçük incir yedim
yemeği hazırlamak da 8 buçuğu buldu gene 1 kase ezogelin çorbası 1 parça somon balığı ve 1-2 kaşık salata yeedim bu saatten sonra da ağzıma bi lokma koymam zaten :D

Su 2 litre içtim

Spor
bugün baya aktiftim saat 3te yarım saat Mel B sonra 100er tane bel çevirme ve sağa sola kıvrılma hareketi yaptım üstüne 60a kadar ip atladım
saat 7de de annem işten gelince yürüyüşe çıktık arada mola vererek toplam 1 saat sürdü bi 35-40 dk yürümüşüzdür sanırım :) baya yoruldum bugün erken uyurum sanırım şimdiden herkese iyi geceler tekrardan uğrayamazsam

Ayyy çok güldüm valla akşam akşam ya :KK70: :KK70: :KK70: tavsiyeler süper ama ben evlenir evlenmez pijamalara hatta çizgili pijamalara bürünmeyi düşünüyodum :KK70: :KK70: o gecelik olayı acayip ya :KK70: :KK70: neyse hadi hayırlısı hele bi o günler gelsin de eğiteme hazırım ben :KK70: :KK70: grinin 50 tonunu daha izleyemedim ha aklıma gelmişken bi izleyim ya hazırlık olur :KK70: :KK70:
Yok yok izlemeeee bekarlara yasak . bi grinin elli tonu dedim nilkete madara oldum zaten zamaninda :KK48:
Ya ben evlenene kadar bol bol pijamalarımı giyip iyice vedalaşayım en iyisi :KK70: :KK70: baksanıza evlenince pijamaya hasret kalıcaz demek ki :KK70: :KK70:
Vedalascan tabi fit guzel kizlar olacaz:oops:
Arkadaslarim bugün ki menümü bitirdim sabah peynir domates salatalık bitki cayi
Ara tam buğday gevreği 3 yemek kaşığı +sut
Öğle 3 yemek kaşığı kısır + ayran
Aksam haşlanmış yumurtadan maydanoz soğan sumak li salata yağsız şimdide bitki cayi mi aldim oturdum oğlum asılan dolayi ateşlendi onlada ilgileniyorum..sizlerle olmak çok güzel ve inanıyorum ki hepimiz kiracagiz direnci ve zayiflayacagiz ...HoppaHoppa yeterki azimli olalım ...
Aynen kuzum. Menunde cis yok ilerleyen zamanlarda beslenme aliskanligina gore uyarimi yapicam

Teşekkür ederim :)
Ben seni izlemeye aldim simdi gorebilirsin. Izlemediklerim goremiyor çünki :KK52:
Ben de menümü yazayım hanımlar sonra film izlemeye gidicem bugün bi filme başlamıştım acayip heyecanlıydı yarım kaldı onu bitiricem :rolleyes:

Sabah
saat 12de 1 haşlanmış yumurta beyaz peynir 1 yeşil zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği yanında domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay

Ara
saat 4 buçuk gibi öğlen sporumu yaptıktan sonra 1 bardak kırmızı meyvelerin olduğu karışık bitki çayımı içtim sonra da biraz beyaz üzüm yedim

Öğlen

Akşam
yemeği hazırlamak da 8 buçuğu buldu gene 1 kase ezogelin çorbası 1 parça somon balığı ve 1-2 kaşık salata yeedim bu saatten sonra da ağzıma bi lokma koymam zaten :KK70:

Su 2 litre içtim

Spor
bugün baya aktiftim saat 3te yarım saat Mel B sonra 100er tane bel çevirme ve sağa sola kıvrılma hareketi yaptım üstüne 60a kadar ip atladım
saat 7de de annem işten gelince yürüyüşe çıktık arada mola vererek toplam 1 saat sürdü bi 35-40 dk yürümüşüzdür sanırım :) baya yoruldum bugün erken uyurum sanırım şimdiden herkese iyi geceler tekrardan uğrayamazsam
Menu spor harika masallah. Gune gecmi başlıyorsunuz kahvalti gec olmus gibi aksamda gec kalmis haliyle :KK17:

Sabah

Ara

Öğlen

Akşam
yemeği hazırlamak da 8 buçuğu buldu gene 1 kase ezogelin çorbası 1 parça somon balığı ve 1-2 kaşık salata yeedim bu saatten sonra da ağzıma bi lokma koymam zaten :KK70:

Su 2 litre içtim

Spor
Menün güzel :) spor iyi yapmışsın masallah:KK9:bende zumba videosu indirmiştim Ayy onu yaparken bayilacaktim gülmekten :21: :KK45:

Yok yok izlemeeee bekarlara yasak . bi grinin elli tonu dedim nilkete madara oldum zaten zamaninda :KK48:

Vedalascan tabi fit guzel kizlar olacaz:oops:

Aynen kuzum. Menunde cis yok ilerleyen zamanlarda beslenme aliskanligina gore uyarimi yapicam

Ben seni izlemeye aldim simdi gorebilirsin. Izlemediklerim goremiyor çünki :KK52:

Menu spor harika masallah. Gune gecmi başlıyorsunuz kahvalti gec olmus gibi aksamda gec kalmis haliyle :KK17:
Menümüzun kontrol altında olması çok güzel uyarılarıni bekliyorum dikkate alacağım :) birde şunu sormak istiyorum belli bir menü planınız varmi herkes kendi mi belirliyor menusunu

Back
X