Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok yok izlemeeee bekarlara yasak . bi grinin elli tonu dedim nilkete madara oldum zaten zamaninda :KK48:

Vedalascan tabi fit guzel kizlar olacaz:oops:

Aynen kuzum. Menunde cis yok ilerleyen zamanlarda beslenme aliskanligina gore uyarimi yapicam

Ben seni izlemeye aldim simdi gorebilirsin. Izlemediklerim goremiyor çünki :KK52:

Menu spor harika masallah. Gune gecmi başlıyorsunuz kahvalti gec olmus gibi aksamda gec kalmis haliyle :KK17:
Baktım resimlere :) masallah çok tatlı birisin pozitif ve cok güzel zayiflamissin çocuklarında allah esirgesin maşallah çok şekerler :KK68:

Yok yok izlemeeee bekarlara yasak . bi grinin elli tonu dedim nilkete madara oldum zaten zamaninda :KK48:

Vedalascan tabi fit guzel kizlar olacaz:oops:

Aynen kuzum. Menunde cis yok ilerleyen zamanlarda beslenme aliskanligina gore uyarimi yapicam

Ben seni izlemeye aldim simdi gorebilirsin. Izlemediklerim goremiyor çünki :KK52:

Menu spor harika masallah. Gune gecmi başlıyorsunuz kahvalti gec olmus gibi aksamda gec kalmis haliyle :KK17:

Aynen inşallah güzel fit kızlar olcaaz :))

Bugün uyanamadım da kaptanım aslında akşam da yemek yemicektim bi çorba içerim dedim annem de balık almış taze taze ye dedi ben de yedim yürüyüşe falan gidince de ancak dönüp yemek hazırladık o yüzden geçe kaldım ya :KK22: yarın erken kalkıcam ama söz :KK23:

Menün güzel :) spor iyi yapmışsın masallah:KK9:bende zumba videosu indirmiştim Ayy onu yaparken bayilacaktim gülmekten :21: :KK45:

Teşekkür ederimm :) bugün azimliydim valla iyi geçti :) ben de youtubedan değişik spor videoları araştırırken zumba görmüştüm ama pek izleyemedim ben de denemeyi düşünüyorum nasıl eğlenceli sanırım :))

Menümüzun kontrol altında olması çok güzel uyarılarıni bekliyorum dikkate alacağım :) birde şunu sormak istiyorum belli bir menü planınız varmi herkes kendi mi belirliyor menusunu

Genel olarak takımda Karatay kuralları hakim gibi :)) ama yani öyle ortak bi menümüz yok elimizden geldiğince herkes Karatay'ın beslenme programına uyum sağlamaya çalışıyo ona göre dikkat ediyo kaçamaklardan uzak duruyo :) öyle yani

Ben geldim yeni gelenler hoşgeldiniz :)
Menümü yazayım hemen
Sabah
2 kk süzme peynir
Domates salatalık söğüş
1 bardak süt
3 zeytin

Öğlen
Yoğurt(tarçın,elma ,pul biber, çörek otuyla beraber)

Akşam
Soğuk çorba
3 kaşık fırında sebzeli tavuk

Ara
Biraz çekirdek ve dondurma

Not; bu gün bazlama yemedim yarında dondurma ve çekirdeğe bir çare bulucam
Spor:30-45 dk dışarda yürüdüm ama tempolu değildi :)

Menümü yazayım hemen
Sabah
2 kk süzme peynir
Domates salatalık söğüş
1 bardak süt
3 zeytin

Öğlen

Akşam
Soğuk çorba

Ara

Ayy valla çekirdek ve dondurma dışında menün müthiş olmuş valla bazlamayı bırakmışsın yani o da süper :) çok sevindim

Selamın aleyküm kizlarrr :KK3:
sonunda korktugum basima geldium ve dün takozum kendi kendine kapanip bir daha acilmadi:KK34:

Tabletten yazmaya calisayım dedim onunda şarjı bitti :KK70:
Hadi bari cepten gireyim iki sohbet edeyim derken onunda şarji bitti ve ben resmen sinirden kudurdum :KK70::KK70::KK70:

Bu sabahta hadi dur bir kere daha deneyeyim şansımı dedim ve çok şükür bilgisayar açıldı :KK70::KK70:
Tabi dün can sıkıntısından 22:45 gibi kendimi yatağa attım ( zaten sıcaktan başım ağrımaya başlamıştı bari uyursam oda geçer dedim ve şükür geçti :KK68: )

Bu arada bu sabah tartıldım ve cuma günüyle aynı rakamı gördüm regl olmama rağmen :KK53: inşallah cumaya kadarda daha aşağısını görürüm :21:
Bugün itibarende İsveç diyetine başlamış bulunuyorum :KK68::KK68:
Biliyorum şimdi başta kaptancığımız olmak üzere bazılarınız sağlıksız diyeceksiniz ama aslında Karatay beslenmesine benziyor sadece sabah kahvaltıyerine filtre kahve sade içiliyor ve öğlene doğru ilk öğün yapılıyor :KK66: Yenilenler cidden bence az değil hem sebzede var hem proteinde ;) Maalesef benim bünye Protein ağırlıklı beslenmeyince veremiyor onu keşfettim, tabi birazda aç kalmadan ve bunuda denemek istiyorum ;) en azından biraz daha aşağılara indiğimde daha bir gaza geleceğime inanıyorum ;)

Rabbim inşallah bol bol eksi görmeyi ve çok rahat devam etmeyi nasip eder :21::21::21::21: Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Tabi birde dünki menümü paylaşayım malum teknoloji dün bana karşıydı :KK48:

Uyanır uyanmaz 1 fincan şekersiz kahve
1.ci öğün; midem bulanıyor diye sadece 1 kase yoğurt ( regl başlayacağı içinmiş meğer )
ara; bol bol su ( limonlu ve sadece )
1 yeşil çay
2.ci öğün; ızgara tavuk ( dün birazını çok gelir diye kızartmadan dolaba ayırmıştım )
Yanında hakiki zeytinyağlı ve bol limonlu tuzsuz salata :KK68: ( salatayı ilk kez tamamen tuzsuz yiyebildim :KK48: )
Gece; 1 fincan şekersiz kahve yine :KK68:

Gün içinde 3 litreye yakın su içtim :21:

Ayyy çok güldüm valla akşam akşam ya :KK70: :KK70: :KK70: tavsiyeler süper ama ben evlenir evlenmez pijamalara hatta çizgili pijamalara bürünmeyi düşünüyodum :KK70: :KK70: o gecelik olayı acayip ya :KK70: :KK70: neyse hadi hayırlısı hele bi o günler gelsin de eğiteme hazırım ben :KK70: :KK70: grinin 50 tonunu daha izleyemedim ha aklıma gelmişken bi izleyim ya hazırlık olur :KK70: :KK70:

:KK48::KK48::KK48: Kız ben bekarken 3 kardeş 47 Metrekare kutu kadar evde yaşıyorduk Almanyada ( Anam ne gerek var büyük eve büyük kira vermeye siz evlenince biz ediyle büdü kalacağız derdi hep biz daha büyük eve çıksakta herkesin oda dediğimizde :KK70: ) Mutfağımız büyüktü ve açılan koltukta vardı ( biz kızkardeşimle orada uyurduk ) erkek kardeşim salondaki açılmayan koltukta :KK53: Tabi gece su içmeye mutfağa giren olur hesabı Annem hep pjama giydirirdi yazın gecelik giydiğimizde de altınıza tayt giyin kıçınız başınız açılır baban yada erken kardeşine ayıp olur derdi :KK53: O zamanlar hep içimden ulen evleneyim çıbıl yatacağım derdim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Popişim bir hava alsın gecelik giydiğimde ama yok çok deli yatıyoruz diye Annemde hep evlenince giyersiniz derdi geceliği :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hakikaten evlenince nasıl senelerin birikimi oluşmuşsa eşimin yanında hiç çekinmeden ben bu gece çamaşırlarımla yatacağım banane gecelik bile istemiyorum demiştim :KK70::KK70::KK70::KK70: adamcağız kendi kendine ulen hatunun başınamı vurdu diye düşünmüş baştan ama durumu izah edince nasıl gülmüştü Aşkım alemsin diye :KK48::KK48::KK48::KK48:
Şimdide alıştım bir tek regl olduğumda diz altı şort giyerim yatarken onda bile fenalık gelir hani bitsede yine geceliğimi üzerime geçirsem diye ( bu seferde regl zamanı çocuklardan popişi saklar oldum malum benim ufaklık pire gibi gece bir bakmışım yanımıza girmiş :KK70: normalde alışıkda regl dönemi yayılamam okadar :KK70::KK70:

Arkadaslarim bugün ki menümü bitirdim sabah peynir domates salatalık bitki cayi
Ara tam buğday gevreği 3 yemek kaşığı +sut
Öğle 3 yemek kaşığı kısır + ayran
Aksam haşlanmış yumurtadan maydanoz soğan sumak li salata yağsız şimdide bitki cayi mi aldim oturdum oğlum asılan dolayi ateşlendi onlada ilgileniyorum..sizlerle olmak çok güzel ve inanıyorum ki hepimiz kiracagiz direnci ve zayiflayacagiz ...HoppaHoppa yeterki azimli olalım ...

Canım kuzuna çok çok geçmiş olsun....Rabbim acil şifalar versin...Aminnnnnnnn

gunaydın guzellerim
günaydın.webp

Menün güzel :) spor iyi yapmışsın masallah:KK9:bende zumba videosu indirmiştim Ayy onu yaparken bayilacaktim gülmekten :21: :KK45:
zumba beni bayıyor işallah sen seversin

Menümüzun kontrol altında olması çok güzel uyarılarıni bekliyorum dikkate alacağım :) birde şunu sormak istiyorum belli bir menü planınız varmi herkes kendi mi belirliyor menusunu
oyle menu filan yok bizim takımın sloganı " sağlıklı yaşamak ve sağlık bilincini keşfetmek" diyet adına karşıyız. o yuzden sağlık adına ne varsa paylaşırım ben takımda. paylaştıklarımla kızlar menulerine çeki düzen vermeye çalışıyorlar. adına karatay de taş devri de paleo de ne dersen de sağlıklı yaşam için bu bilince sahip olmak şart, kilo vermek zaten cabası oluyor

Baktım resimlere :) masallah çok tatlı birisin pozitif ve cok güzel zayiflamissin çocuklarında allah esirgesin maşallah çok şekerler :KK68:
sağolasın kuzumm,

Aynen inşallah güzel fit kızlar olcaaz :))

Bugün uyanamadım da kaptanım aslında akşam da yemek yemicektim bi çorba içerim dedim annem de balık almış taze taze ye dedi ben de yedim yürüyüşe falan gidince de ancak dönüp yemek hazırladık o yüzden geçe kaldım ya :KK22: yarın erken kalkıcam ama söz :KK23:
kalktınmı bakim nerdesin ;)

Menümü yazayım hemen
Sabah
2 kk süzme peynir
Domates salatalık söğüş
1 bardak süt
3 zeytin

Öğlen

Akşam
Soğuk çorba

Ara

o sondaki cıslara 100 mekik gelsin ceza
nerelerdesin cansum uğrayamaz oldun kaçak ;)

Ca

Canimmm çok memnun oldum tanıştığımiza :) benim yasim 33 iki çocuğum var biri 9 yaşında biri 1.5 yaşında bende doğumdan sonra 97 kiloydum karatay la 85 e düştüm kendi çabalarım ve karatay saolsun :) sonra durdu bir süre bende diyetisyene gittim 77 ye düştüm öylece kaldım şimdi gitmiyor ve desteğe ihtiyacım var aradım taradim sizi buldum :KK54:Ayy inşallah beraber vereceğiz inanıyorum buna :KK68:
bengu cum karatay kitabını okudunmu? okumadınsa e kitap linki vereyim tatlım sana

dunki menumu yazayım acilen

sabah kalkınca 2 brd su ve 1 brd kefir
9,00 da yum+pey+zey+fındık+domates salatalık
13,30 da etli patlıcan ve 9 tane fındık yoğurt
19,00 da semiz yemeği+8 karalahana sarması+salata+yoğurt
spor: akşam 30dk yurume

Selamın aleyküm kizlarrr :KK3:
sonunda korktugum basima geldium ve dün takozum kendi kendine kapanip bir daha acilmadi:KK34:

Tabletten yazmaya calisayım dedim onunda şarjı bitti :KK70:
Hadi bari cepten gireyim iki sohbet edeyim derken onunda şarji bitti ve ben resmen sinirden kudurdum :KK70::KK70::KK70:

Bu sabahta hadi dur bir kere daha deneyeyim şansımı dedim ve çok şükür bilgisayar açıldı :KK70::KK70:
Tabi dün can sıkıntısından 22:45 gibi kendimi yatağa attım ( zaten sıcaktan başım ağrımaya başlamıştı bari uyursam oda geçer dedim ve şükür geçti :KK68: )

Bu arada bu sabah tartıldım ve cuma günüyle aynı rakamı gördüm regl olmama rağmen :KK53: inşallah cumaya kadarda daha aşağısını görürüm :21:
Bugün itibarende İsveç diyetine başlamış bulunuyorum :KK68::KK68:
Biliyorum şimdi başta kaptancığımız olmak üzere bazılarınız sağlıksız diyeceksiniz ama aslında Karatay beslenmesine benziyor sadece sabah kahvaltıyerine filtre kahve sade içiliyor ve öğlene doğru ilk öğün yapılıyor :KK66: Yenilenler cidden bence az değil hem sebzede var hem proteinde :KK66: Maalesef benim bünye Protein ağırlıklı beslenmeyince veremiyor onu keşfettim, tabi birazda aç kalmadan ve bunuda denemek istiyorum :KK66: en azından biraz daha aşağılara indiğimde daha bir gaza geleceğime inanıyorum :KK66:

Rabbim inşallah bol bol eksi görmeyi ve çok rahat devam etmeyi nasip eder :21::21::21::21: Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Neyse ki takoz hayata dönmüş çok şükür :D :D
Ya bi ara ben de heveslenmiştim İsveç diyetine geçmiş yıllarda ama gözüm korkmuştu yapamamıştım şimdiden bol şans dilerim inşallah olumlu sonuçlar alırsınız :) tabi bizi de bilgilendirirseniz süper olur bakalım nasıl bişey olucak :)

1.ci öğün; midem bulanıyor diye sadece 1 kase yoğurt ( regl başlayacağı içinmiş meğer )
1 yeşil çay
2.ci öğün; ızgara tavuk ( dün birazını çok gelir diye kızartmadan dolaba ayırmıştım )
Yanında hakiki zeytinyağlı ve bol limonlu tuzsuz salata :KK68: ( salatayı ilk kez tamamen tuzsuz yiyebildim :KK48: )

:KK48::KK48::KK48: Kız ben bekarken 3 kardeş 47 Metrekare kutu kadar evde yaşıyorduk Almanyada ( Anam ne gerek var büyük eve büyük kira vermeye siz evlenince biz ediyle büdü kalacağız derdi hep biz daha büyük eve çıksakta herkesin oda dediğimizde :KK70: ) Mutfağımız büyüktü ve açılan koltukta vardı ( biz kızkardeşimle orada uyurduk ) erkek kardeşim salondaki açılmayan koltukta :KK53: Tabi gece su içmeye mutfağa giren olur hesabı Annem hep pjama giydirirdi yazın gecelik giydiğimizde de altınıza tayt giyin kıçınız başınız açılır baban yada erken kardeşine ayıp olur derdi :KK53: O zamanlar hep içimden ulen evleneyim çıbıl yatacağım derdim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Popişim bir hava alsın gecelik giydiğimde ama yok çok deli yatıyoruz diye Annemde hep evlenince giyersiniz derdi geceliği :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hakikaten evlenince nasıl senelerin birikimi oluşmuşsa eşimin yanında hiç çekinmeden ben bu gece çamaşırlarımla yatacağım banane gecelik bile istemiyorum demiştim :KK70::KK70::KK70::KK70: adamcağız kendi kendine ulen hatunun başınamı vurdu diye düşünmüş baştan ama durumu izah edince nasıl gülmüştü Aşkım alemsin diye :KK48::KK48::KK48::KK48:
Şimdide alıştım bir tek regl olduğumda diz altı şort giyerim yatarken onda bile fenalık gelir hani bitsede yine geceliğimi üzerime geçirsem diye ( bu seferde regl zamanı çocuklardan popişi saklar oldum malum benim ufaklık pire gibi gece bir bakmışım yanımıza girmiş :KK70: normalde alışıkda regl dönemi yayılamam okadar :KK70::KK70:

banum bizimde izmirde yaşadığımız ev 1 salon 1 oda 1 mutfaktı uzun yıllar, teee biz ortaya başlayınca ek buyuk bi salon yapıldıda bi odamız olmuştu. değilse bizde 2 kızkardeş o minik salonda yatak serip yattık yıllarca. şimdiki çocukların odası var misal benimkiler hiç girip vakit geçirmez salonda bizle otururlar kızmasak

1 yeşil çay

Ha tabi gençlikte doya doya gecelik giyemeyince evliliğe vurmuş di mi :)) ya ben hiç öyle çıtı pıtı bi kız olamadığım için hep pijamalarla geziyorum yani yaz sıcağında da genelde iç çamaşırlarımla uyurum ben de odama pek giren eden olmaz babam da genelde ankara dışında çalıştığı için bi tek o evde olduğu zamanlar dikkat ederim ayıp olur diye :)

zumba beni bayıyor işallah sen seversin

oyle menu filan yok bizim takımın sloganı " sağlıklı yaşamak ve sağlık bilincini keşfetmek" diyet adına karşıyız. o yuzden sağlık adına ne varsa paylaşırım ben takımda. paylaştıklarımla kızlar menulerine çeki düzen vermeye çalışıyorlar. adına karatay de taş devri de paleo de ne dersen de sağlıklı yaşam için bu bilince sahip olmak şart, kilo vermek zaten cabası oluyor

sağolasın kuzumm,

kalktınmı bakim nerdesin :KK66:

o sondaki cıslara 100 mekik gelsin ceza
nerelerdesin cansum uğrayamaz oldun kaçak :KK66:

Kalktım kalktım kaptanımm :) sabahın köründe msj atanlar sağolsun uyandırdılar :D yani sabahın körü sayılmaz tabi ama tatil sonu yaklaştıkça daha da uyumak ister oldum :D okul zamanı hep erken uyandığım için :D

:KK70::KK70:
Canım kuzuna çok çok geçmiş olsun....Rabbim acil şifalar versin...Aminnnnnnnn[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım ..aminn bugün daha iyi masallahh :) benimde bekarlığim almanyada geçti evimiz küçük bizde Tayt giyer dik gecelik altlarına ama bende bu bi alışkanlık yaptı evlendim uzun süre gecelik altına Tayt giydim :21: giymessem uyuyamiyorum okadar fenaydı. .dizi dizi kısa taytim vardi gece tayti adet tayti gündüz tayti. ..:KK48: bir süre sonra alıştım bıraktım taytlari ama konusu geçince hala guluyoruz bunlara :KK28:

Back
X