Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zumba beni bayıyor işallah sen seversin

oyle menu filan yok bizim takımın sloganı " sağlıklı yaşamak ve sağlık bilincini keşfetmek" diyet adına karşıyız. o yuzden sağlık adına ne varsa paylaşırım ben takımda. paylaştıklarımla kızlar menulerine çeki düzen vermeye çalışıyorlar. adına karatay de taş devri de paleo de ne dersen de sağlıklı yaşam için bu bilince sahip olmak şart, kilo vermek zaten cabası oluyor

sağolasın kuzumm,

kalktınmı bakim nerdesin :KK66:

o sondaki cıslara 100 mekik gelsin ceza
nerelerdesin cansum uğrayamaz oldun kaçak :KK66:
Yok yapamadım bende denedim bir iki ayak uyduramayinca gulesim geliyordu oda verimli olmadı :) şimdilik koşu bandı ve plates le devam

Yok yapamadım bende denedim bir iki ayak uyduramayinca gulesim geliyordu oda verimli olmadı :) şimdilik koşu bandı ve plates le devam
koşu bandını 10dk ara ile düşük çalıştır in banttan lesli yap araya 5dk, hem nabzını artırırsın hem ayak tabanların banttan hasar görmez ben hep öle yaparım. hatta fitnesimizde step tahtası var araya stepte katarım. çok sevmiyorum bandı ayak tabanlarına zarar veriyor bilesin

koşu bandını 10dk ara ile düşük çalıştır in banttan lesli yap araya 5dk, hem nabzını artırırsın hem ayak tabanların banttan hasar görmez ben hep öle yaparım. hatta fitnesimizde step tahtası var araya stepte katarım. çok sevmiyorum bandı ayak tabanlarına zarar veriyor bilesin
Teşekkür ederim canım bilgiler için.. öyle yapayım bende ozaman artık ...fayda görelim derken ayagimdan olmayayım allah korusun :110:

Karatay yemek tarifleri kitabı var bende tabii canım atarsan sevinirim okurum :)
canım kaydını şu şekilde aldım

bengiisuu

yaş: 33 Boy: 1.67, baş. Tarihi:18.ağs.2015 ,4 eyl.15 de listede baş. Kilosu: 78, hedef kilosu: 60

hedefine 18kg var. istersen önce 10-12 kilo arası hedefleyip sonra hedefi güncelleyelim. misal ilk hedefin 66 olsun, ulaşınca ister mezun olursun ister hedef guncelleriz ne dersin

canım kaydını şu şekilde aldım

bengiisuu

yaş: 33 Boy: 1.67, baş. Tarihi:18.ağs.2015 ,4 eyl.15 de listede baş. Kilosu: 78, hedef kilosu: 60

hedefine 18kg var. istersen önce 10-12 kilo arası hedefleyip sonra hedefi güncelleyelim. misal ilk hedefin 66 olsun, ulaşınca ister mezun olursun ister hedef guncelleriz ne dersin
4 eylül ne tarihi onu anlamadım canım tamam hedef kilom 66 olsun ulasir Sam gerisini dusunurum inşallah :) bir süre koyuyormuyuz bu hedefe nasıl oluyor ? Kilo bildirimi sonra yapacağım sanırım degilmi ..bilmediğim için soruyorum canım kusura bakma :)

Hemen bakıyorum canım okuyayım ogreneyim iyice. ...çok saolll bi motive olduki dünden beri anlatamam :KK19:
1 seneyi aşkın kk dayım kilolarımı burada verdim. sebebide arada düşen motivemi kazandıracak samimi dostlar edinmem oldu. inan burası bir aile gibi koruyor kolluyor seni. para versen bulamazsın çünki gönül işi :KK69:

4 eylül ne tarihi onu anlamadım canım tamam hedef kilom 66 olsun ulasir Sam gerisini dusunurum inşallah :) bir süre koyuyormuyuz bu hedefe nasıl oluyor ? Kilo bildirimi sonra yapacağım sanırım degilmi ..bilmediğim için soruyorum canım kusura bakma :)
kusur olurmu soru sorandan değil sormayandan korkarım ben :KK70:

şimdi her cuma listede ol olma deneme surendede saat 13,00 e kadar kilo bildirimi yapıyorsun
her ay kilonun yuzde 2 sini vermek zorundasın, cuma yarışmaları kuralı bu
kuralları bilmek mecburi burada bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ir-karar-defteri.154953/page-19#post-42115932

hedefini 66 yapıyorum ulaşınca guncelleriz duruma göre ;)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1550

burasıda cuma gunu takımların listelerinin sıralandığı, sonra derecelendirildiği bölüm. buraya bişi yazmıyorsunuz sadece cuma gunleri takip edebilirsiniz takımların listelerini, hangi takım ne derece yapmış filan gibi

bu arada @nhtylz yelizim bu cuma sonuç liste sırası bizde sen yapacaksın hatırlatayım :KK66:

bir göz at istersen sonuç listelerine yelizim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-110

1 seneyi aşkın kk dayım kilolarımı burada verdim. sebebide arada düşen motivemi kazandıracak samimi dostlar edinmem oldu. inan burası bir aile gibi koruyor kolluyor seni. para versen bulamazsın çünki gönül işi :KK69:
Ne güzel valla :) tam bir aile ortamı bana çok samimi geldi herkes sizde uzun zaman olmuş tam dostluklar pekismistir:KK68:inşallah bende bir dostunuz olmak istiyorum

kusur olurmu soru sorandan değil sormayandan korkarım ben :KK70:

şimdi her cuma listede ol olma deneme surendede saat 13,00 e kadar kilo bildirimi yapıyorsun
her ay kilonun yuzde 2 sini vermek zorundasın, cuma yarışmaları kuralı bu
kuralları bilmek mecburi burada bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ir-karar-defteri.154953/page-19#post-42115932

hedefini 66 yapıyorum ulaşınca guncelleriz duruma göre :KK66:
Tamam canım 66 en iyisi :) okudum yüzdeleri anladım ama kilo bildirimi yapıp yapmayacağımi bilmiyordum ..dersime çalıştım :KK24: yinede takıldığım olursa sorarim

Ne güzel valla :) tam bir aile ortamı bana çok samimi geldi herkes sizde uzun zaman olmuş tam dostluklar pekismistir:KK68:inşallah bende bir dostunuz olmak istiyorum

Tamam canım 66 en iyisi :) okudum yüzdeleri anladım ama kilo bildirimi yapıp yapmayacağımi bilmiyordum ..dersime çalıştım :KK24: yinede takıldığım olursa sorarim
olucaz elbette dost olmadan kilo verilmiyor burası kesin. sen samimi isen karşındakide samimi olur, yani bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söleyim misali. benim geçen seneki takımdan 6. takımdan samimi dostlarım var her portaldan görüşürüz araşırız, birbirimizi merak ederiz filan. burası başka bi dunya

sor sorr :KK70: zamanla öğreneceksin sora sora bağdat bulunmuş bitanem :KK60::KK70:

bu ay kilosunun yuzde 2 sini veremeyene harika cezalarım var, liste yapma, menu takibi, listeyı paylaşıma taşıma, hatta sonuç listesi hazırlama gibi ona göre cumaya eksi bildirim bekliyorum artık ilk 3 e girelim kızlar canlanın kış geldii:cool:

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[/TD]

İsim cuma cumartesi pazar Pazartesi sali Carsamba Persembe
RengarenkNesli . . . . .
nhtylz - - - - -
kitap_asigi - - - - -
irem093 - - - - - - -
fairytale123 - - - - - -
emirse34 - - - - - -
denizmrv - - . .h . . .
sum93hk - - - - -
............. ........ - - - - - .
.......... - - - - - - -

ben bunu tablo gibi yapamıyorum
nasıl olacak hazırladım yoksa
iremcim menu listesini yapamadınmı, olmadı yelizle birbaşkasını bulalım dönuşumlu yapsınlar okey

merhabalar ben neslihan beni kabulettiniz hemen geldim nasıl yapıoruzz ne yapıyoruz bilgi alsam azcık. kendimide tanıtayım. 29 yaşında mühendisim biri melek olmuş biri 8 aylık iki çocuk annesiyim kendimi bildim bileli topitik bi cocuk ve genç kız oldum. kilolarımla hep uğrastım ama haytımın en zor dönemi olan 2013 yılında bebeğimi kaybettikten sonra kendimdende vazgectiğim bi döneme girdim. kendimi ne anne ne kadın gibi hissetmediğim bu dönemde ne kilolarım umrumda oldu nede kendim herşeyi boşladığım depresyonda olduğum bu zamanda oğluma hamile olduğumu ögrendim rabbime binlerce şükür kucağıma aldım şimdi 8 aylık . iyice hareketlenmeye oynamaya baslıyor ve ben kocaman bi anneyim iki hamileliği ardarda geçirip çok üzüntülü dönemler yasayıp kendime dönüp baktığımda . bakımsız şişman bi kadın görüyorum. ve tam 100 kiloyum hem sağlığım hem bebeğim ve tabikide eşimin yanında kendimi daha iyi hiseetmek için butun gayretimle çaba sarfedicem.

merhabalar ben neslihan beni kabulettiniz hemen geldim nasıl yapıoruzz ne yapıyoruz bilgi alsam azcık. kendimide tanıtayım. 29 yaşında mühendisim biri melek olmuş biri 8 aylık iki çocuk annesiyim kendimi bildim bileli topitik bi cocuk ve genç kız oldum. kilolarımla hep uğrastım ama haytımın en zor dönemi olan 2013 yılında bebeğimi kaybettikten sonra kendimdende vazgectiğim bi döneme girdim. kendimi ne anne ne kadın gibi hissetmediğim bu dönemde ne kilolarım umrumda oldu nede kendim herşeyi boşladığım depresyonda olduğum bu zamanda oğluma hamile olduğumu ögrendim rabbime binlerce şükür kucağıma aldım şimdi 8 aylık . iyice hareketlenmeye oynamaya baslıyor ve ben kocaman bi anneyim iki hamileliği ardarda geçirip çok üzüntülü dönemler yasayıp kendime dönüp baktığımda . bakımsız şişman bi kadın görüyorum. ve tam 100 kiloyum hem sağlığım hem bebeğim ve tabikide eşimin yanında kendimi daha iyi hiseetmek için butun gayretimle çaba sarfedicem.

hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Neslihan adaşmışız bu arada :) , el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin

tatlım meleğin için çok üzüldum ama rabbim yuzune gülmüş tekrar ne güzel. hem sağlığına kavuşup hem kilolarına veda edebileceğin yeni ailene tekrar hoşgeldin

geriye dönuk 6 sayfa okumanı rica ediyorum. yeni gelen arkadaşına birçok şey izah ettim daha yeni. bir oku eklemek istediğin sorun olursada cevaplarım
hedef kilon ve boyunuda yazarmısın bana. istersen 15kg belirle ilk hedefini sonra guncelleriz ulaşınca okey

Back
X