Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam
Ben geldim
Evimi ve sizi cok ozledim kaldigimiz yerden devam insallah ywni arkadaslae gelmis hosgelmis
Kocayla arkadaslik muhabbeti olmus kocayla arkadas mi olunurmus hic cik cik cik duymim bi daha
Oynakbasim tavsiyelerine katiliyorum filmi izlemedim.ama merak etmedim.degil hee

Selam
Ben geldim
Evimi ve sizi cok ozledim kaldigimiz yerden devam insallah ywni arkadaslae gelmis hosgelmis
Kocayla arkadaslik muhabbeti olmus kocayla arkadas mi olunurmus hic cik cik cik duymim bi daha
Oynakbasim tavsiyelerine katiliyorum filmi izlemedim.ama merak etmedim.degil hee
ahahah yelizim sinemada izledim yarıda kaçtık eşimle, eşsiz izleme tavsiye etememe :KK70:

banum bizimde izmirde yaşadığımız ev 1 salon 1 oda 1 mutfaktı uzun yıllar, teee biz ortaya başlayınca ek buyuk bi salon yapıldıda bi odamız olmuştu. değilse bizde 2 kızkardeş o minik salonda yatak serip yattık yıllarca. şimdiki çocukların odası var misal benimkiler hiç girip vakit geçirmez salonda bizle otururlar kızmasak

Benimkiler koca odaya sığışamıyor :KK48: Büyük ufağı odadan kovalıyor oda kapıyı yumruklarken ama bu haksızlık orası benimde odam diye bağırıp durur :KK48: Bazen ikisi birden daha büyük evde otursaydıkda herkesin kendine ait bir odası olsa ya diyorlar :KK67: len diyorum biz kutu kadar evde yaşadık senelerce siz koca odaya sığamadınız :KK48:

Ufaklık hem aynı odada oturur bütün gün hemde devamlı dibimde ( kedi gibi :KK70: )

Teşekkür ederim canım ..aminn bugün daha iyi masallahh :) benimde bekarlığim almanyada geçti evimiz küçük bizde Tayt giyer dik gecelik altlarına ama bende bu bi alışkanlık yaptı evlendim uzun süre gecelik altına Tayt giydim :21: giymessem uyuyamiyorum okadar fenaydı. .dizi dizi kısa taytim vardi gece tayti adet tayti gündüz tayti. ..:KK48: bir süre sonra alıştım bıraktım taytlari ama konusu geçince hala guluyoruz bunlara :KK28:

Valla benimde 2 tane var biri siyah biri fosforlu pembe :KK70:ne zaman giysem evdekiler dalga geçiyor Tan Sağtürk bale gösterin ne zaman diye :KK70: alışkın değiller ( onlarıda termal diye aldım ama sanki nefes alamıyorum onları giyince :KK70: artık neremden alıyorsam :KK70: )

merhabalar ben neslihan beni kabulettiniz hemen geldim nasıl yapıoruzz ne yapıyoruz bilgi alsam azcık. kendimide tanıtayım. 29 yaşında mühendisim biri melek olmuş biri 8 aylık iki çocuk annesiyim kendimi bildim bileli topitik bi cocuk ve genç kız oldum. kilolarımla hep uğrastım ama haytımın en zor dönemi olan 2013 yılında bebeğimi kaybettikten sonra kendimdende vazgectiğim bi döneme girdim. kendimi ne anne ne kadın gibi hissetmediğim bu dönemde ne kilolarım umrumda oldu nede kendim herşeyi boşladığım depresyonda olduğum bu zamanda oğluma hamile olduğumu ögrendim rabbime binlerce şükür kucağıma aldım şimdi 8 aylık . iyice hareketlenmeye oynamaya baslıyor ve ben kocaman bi anneyim iki hamileliği ardarda geçirip çok üzüntülü dönemler yasayıp kendime dönüp baktığımda . bakımsız şişman bi kadın görüyorum. ve tam 100 kiloyum hem sağlığım hem bebeğim ve tabikide eşimin yanında kendimi daha iyi hiseetmek için butun gayretimle çaba sarfedicem.

Canım başın sağ olsun :KK60: gerçekten çok zor bir süreç geçirmişsin ama dediğin gibi sağlığın ve kuzun için bunu yapmak zorundasın :KK68: Rabbim inşallah yüreğine ferahlık verir ve birlikte çok çok güzel kilolar veririz :KK66:
Ben aslında 8.ci takımda yarışıyorum ama buranın abonelerinden biri oldum sohbette güzel olunca :KK48:
Maalesef benim rekorum 124.5 di :KK57: ama şükür geçen cuma 104.8i gördüm ve Allahın izniyle iki gün sonra dahada aşağısını görürüm inşallah :21: Birlikte 2li rakamlara inip buradaki diğer fıstık adaylarınada yetişeceğiz :21::21::21::21:

Aramıza hoşgeldin canım :KK3:

Selam
Ben geldim

:KK48::KK48::KK48::KK48: Anammm yakında iki kişi daha izleyecek desene :KK70: Aman enişte sonra demesin len kim tavsiye etti sana bunu sapıkmı nedir diye :KK70:

Benimkiler koca odaya sığışamıyor :KK48: Büyük ufağı odadan kovalıyor oda kapıyı yumruklarken ama bu haksızlık orası benimde odam diye bağırıp durur :KK48: Bazen ikisi birden daha büyük evde otursaydıkda herkesin kendine ait bir odası olsa ya diyorlar :KK67: len diyorum biz kutu kadar evde yaşadık senelerce siz koca odaya sığamadınız :KK48:

Ufaklık hem aynı odada oturur bütün gün hemde devamlı dibimde ( kedi gibi :KK70: )

Valla benimde 2 tane var biri siyah biri fosforlu pembe :KK70:ne zaman giysem evdekiler dalga geçiyor Tan Sağtürk bale gösterin ne zaman diye :KK70: alışkın değiller ( onlarıda termal diye aldım ama sanki nefes alamıyorum onları giyince :KK70: artık neremden alıyorsam :KK70: )

Canım başın sağ olsun :KK60: gerçekten çok zor bir süreç geçirmişsin ama dediğin gibi sağlığın ve kuzun için bunu yapmak zorundasın :KK68: Rabbim inşallah yüreğine ferahlık verir ve birlikte çok çok güzel kilolar veririz :KK66:
Ben aslında 8.ci takımda yarışıyorum ama buranın abonelerinden biri oldum sohbette güzel olunca :KK48:
Maalesef benim rekorum 124.5 di :KK57: ama şükür geçen cuma 104.8i gördüm ve Allahın izniyle iki gün sonra dahada aşağısını görürüm inşallah :21: Birlikte 2li rakamlara inip buradaki diğer fıstık adaylarınada yetişeceğiz :21::21::21::21:

:KK48::KK48::KK48: Anammm yakında iki kişi daha izleyecek desene Aman enişte sonra demesin len kim tavsiye etti sana bunu sapıkmı nedir diye :KK70:
ahahah banum film sayemizde rekor yapacak gişe sonrası :KK48:

valla benim veletlerin odaları ayrı ama ali odasından ziyade ablasının odası geniş olunca yatak attırdı beraber yatıyorlar, oda olunca da sorun çözülmüyor yani varsın beraber yatsınlar oda moda hikaye :KK70:

merhaba arkadaşlar ,34 yaşındayım 64,2 kg. 57 kg düşmem gerekiyor ,sizlerin desteğinize ihtiyacım var ,ne yapıyorsunuz nasıl bir yol izliyorsunuz yardımınızı rica ediyorum
hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Neslihan , el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

***öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

***ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , boy kaç onuda belirt not almamız gerekiyor.

***Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.

***geriye dönuk 6 sayfa okumanı rica ediyorum. yeni gelen arkadaşına birçok şey izah ettim daha yeni. bir oku eklemek istediğin sorun olursada cevaplarım

şimdilik bu kadar kolay gelsin

kendimdenbahsedeyim kısaca

ben 2014 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2014 de bir grupla 84 kiloya indim sonrasında ,6. takımda 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve swett-banum sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır koruyucu tıp ve sağlıklı beslenme konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. temmuz-kasım aralığında insülin direncim olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. kısacası diyet değil beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için şimardım biraz ve kasımdan beri 75-77 arasında takıldım. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum daha dincim ve sağlıklıyım en azından. benim hedef kilom da 68 olmak belki sonrasında 65 . yaşım 38 2 çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum. kendimi özetledim sanırım bundan sonra beraberiz kilolar korksun bizden

merhabalar ben neslihan beni kabulettiniz hemen geldim nasıl yapıoruzz ne yapıyoruz bilgi alsam azcık. kendimide tanıtayım. 29 yaşında mühendisim biri melek olmuş biri 8 aylık iki çocuk annesiyim kendimi bildim bileli topitik bi cocuk ve genç kız oldum. kilolarımla hep uğrastım ama haytımın en zor dönemi olan 2013 yılında bebeğimi kaybettikten sonra kendimdende vazgectiğim bi döneme girdim. kendimi ne anne ne kadın gibi hissetmediğim bu dönemde ne kilolarım umrumda oldu nede kendim herşeyi boşladığım depresyonda olduğum bu zamanda oğluma hamile olduğumu ögrendim rabbime binlerce şükür kucağıma aldım şimdi 8 aylık . iyice hareketlenmeye oynamaya baslıyor ve ben kocaman bi anneyim iki hamileliği ardarda geçirip çok üzüntülü dönemler yasayıp kendime dönüp baktığımda . bakımsız şişman bi kadın görüyorum. ve tam 100 kiloyum hem sağlığım hem bebeğim ve tabikide eşimin yanında kendimi daha iyi hiseetmek için butun gayretimle çaba sarfedicem.

Melek olan bebişiniz için başınız sağolsun çok üzüldüm 8 aylık bebişinizi de Allah analı babalı büyütsün inşallah :) aramıza hoşgeldiniz inşallah birlikte her şeyin üstesinden gelir o güzel günleri görürüz :)

merhaba arkadaşlar ,34 yaşındayım 64,2 kg. 57 kg düşmem gerekiyor ,sizlerin desteğinize ihtiyacım var ,ne yapıyorsunuz nasıl bir yol izliyorsunuz yardımınızı rica ediyorum

Siz de aramıza hoşgeldiniiiiz :) bu aralar baya katılım oldu ne güzel kalabalık kalabalık olduk artık sohbet muhabbet birbirimize önerilerimiz artar :) inşallah hedefinize ulaşırsınız :)

tatlım meleğin için çok üzüldum ama rabbim yuzune gülmüş tekrar ne güzel. hem sağlığına kavuşup hem kilolarına veda edebileceğin yeni ailene tekrar hoşgeldin

geriye dönuk 6 sayfa okumanı rica ediyorum. yeni gelen arkadaşına birçok şey izah ettim daha yeni. bir oku eklemek istediğin sorun olursada cevaplarım
hedef kilon ve boyunuda yazarmısın bana. istersen 15kg belirle ilk hedefini sonra guncelleriz ulaşınca okey
HOşBULDUM canım ben şimdi 100.7 kiloyum hedefim oğlumun doğum gününe aralık ayına kadar 15 kilo vermek 85 e düşmek inşallah. boyumda 168cm

arkadaşlar ben 1,65 boyunda 64,2 kg dayım (bu sabah itibari ile) ,2 gündür spora başladım ebru şallı ile pilates yapıyorum (tavsiye edeceğiniz spor varsa sevinirim) ,kuralları okudum yanlışım olursa uyarmanızı rica ediyorum. evliyim bir kızım var 6 yaşında bu sene ilkokula başlayacak ,kg 1 sene önce 58 idi 1 senede 64 e çıktım azimliyim ,yardımlarınız ile bu sorunumu haledeceğim :)

:KK48::KK48::KK48::KK48: Anammm yakında iki kişi daha izleyecek desene :KK70: Aman enişte sonra demesin len kim tavsiye etti sana bunu sapıkmı nedir diye :KK70:[/QUOTE]

:KK48::KK48::KK48::KK48: Anammm yakında iki kişi daha izleyecek desene :KK70: Aman enişte sonra demesin len kim tavsiye etti sana bunu sapıkmı nedir diye :KK70:
SAOL CANIM .insallah iki haneli rakamları beraber görücez:)

ben emzirdiğim için zayıflamayı hızlandıraan kürlerden yada bitkisel caylardan kullanmıyorum . sizin bildiğiniz emziren anne için sorun olmaycaak ve zayıflamamı kolaylaştıracak bişeyler varmı

Back
X