Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi akşamlar arkadaşlarım ...Bugün fazla giremedim çünkü moralim bozuldu oğlum 1.5 yaş aşısı oldu ili gün önce opa asisi çocuk felci asisi yani normalde 6. Ve 18. Aylarda yapılıyor bizim burda ( gaziantep ) salgindan dolayi ogluma 4. Ve 7. Ayında bu aşı yapılıp tamamlandı ama yazarken aşı kartına ikinci dozu yazmamis lar meğer :KK43: sağlık ocağında da hemsire mız değişmiş goturduk aşıya ve 18 ayda olduğu için hemsire tutmuş çocuk felci aşısini birdaha yapmış ağızdan damla olarak oldu bunların hepsi yazmis oraya ..sonra eve geldik kartları inceleyim dedimki bu nu fark ettim orda oğlum aglayinca ben çıktım görmedim ağızdan damlatttiklarini eşim söyleyince hemen baktım ve cok korktum bir zararı olurmu bu aşının şu saat oldu gözüme uyku girmedi ....birsey olurmu acaba ya :KK43: varmi bir fikri olan
Gecmis olsun.
Bence bir zarari olmamistir.
Aşı bağışıklık icin yapilir zaten. Zayiflatilmis hastalik hucreleri verilir asiyla. Oglunuz zaten daha once de olmus. Bir sorun cikmaz bence. Kotu dusunmeyin :KK31:

dikkat edeceğim bundan sonra aslında toplamda yiyecek olarak çok fazla birşet yok sadece sık var ,oda arkadaşım diyet yapıyor diyetisyenle iş yerinde ona uyuyorum ben de
Evet yiyecek olarak bir sey yok ara ogunlerde. Cok sık olmasina demistim. Ama tabi ki deneme yanilma yoluyla buluyoruz hepimiz bize neyin iyi geldigini. Aralik 1 saat olmus. O cok fazla geldi bana.o_O

Gecmis olsun.
Bence bir zarari olmamistir.
Aşı bağışıklık icin yapilir zaten. Zayiflatilmis hastalik hucreleri verilir asiyla. Oglunuz zaten daha once de olmus. Bir sorun cikmaz bence. Kotu dusunmeyin :KK31:
Saol canım ...elim ayagim titriyor :( inşallah birsey olmazz .. birden çok telaslandım birde panik bir yapım var biraz ..

İyi akşamlar arkadaşlarım ...Bugün fazla giremedim çünkü moralim bozuldu oğlum 1.5 yaş aşısı oldu ili gün önce opa asisi çocuk felci asisi yani normalde 6. Ve 18. Aylarda yapılıyor bizim burda ( gaziantep ) salgindan dolayi ogluma 4. Ve 7. Ayında bu aşı yapılıp tamamlandı ama yazarken aşı kartına ikinci dozu yazmamis lar meğer :KK43: sağlık ocağında da hemsire mız değişmiş goturduk aşıya ve 18 ayda olduğu için hemsire tutmuş çocuk felci aşısini birdaha yapmış ağızdan damla olarak oldu bunların hepsi yazmis oraya ..sonra eve geldik kartları inceleyim dedimki bu nu fark ettim orda oğlum aglayinca ben çıktım görmedim ağızdan damlatttiklarini eşim söyleyince hemen baktım ve cok korktum bir zararı olurmu bu aşının şu saat oldu gözüme uyku girmedi ....birsey olurmu acaba ya :KK43: varmi bir fikri olan
Canim gecmis olsun gonlunu ferah tut bisey olmaz insallah saglik ocagi acilinca hemen gider sorarsin telaslanma lutfen

geçmiş olsun ,aşıdan bir zarar olacağını düşünmüyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:
Tartıya bir kala inşallah hepimiz çok güzel bir gün geçirip harika bildirimler yaparız yarın :21:

Dün gece eşimle biraz vakit geçirelim dedik :KK48: daha doğrusu ben sırf naz yapmak adına sen benle ilgilenmiyorsun moduna geçtim durduk yere :KK70: adamcağızda bütün gün pc başındasın ben gelince diye anında karşı atağa geçmezmi :KK70: Hay ben senin yapacağın naza diye içimden kendime sayacakken eşim hadi gel bari birlikte tavla oynayalım dedi :KK48: kazanan diğerinin her istediğine he diyecek :KK70:her zaman öyle iddasına oynamak ister beyfendi sanki çok kazanabiliyormuş gibi :KK70::KK70:
Bu seferde resmen hile yaptı ama hiç ses etmedim ( hep ya eksik ya fazla oynadı bende hesapta çakmamış gibi yaptım oyun bitene kadar :KK70:tam seviniyordu kazandım diye len gözümün içine baka baka hile yaptın birde utanmadan seviniyorsun dedim nasıl gülüyor fark ettinmi cidden diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
İyi oldu baya gülüp eğlendik sonrada erkenden yatalım mı dedi ama ciddende iyi geldi sabah çok dinç uyandım :21:

Bugün pek işim yok ama öğleden sonra kuşumu parka götürmeyi planlıyorum :KK66: kaç gündür evdeyiz sıkıntıdan patladım diye isyan etti sonunda :KK70: gerçi bütün gün birşeylerle oynuyor sohbet ediyoruz ama işte sokağa çıkmayınca rahatlayamıyor anası kılıklı :KK48:

Sevindim kolay geçmesine ya çünkü ben ilk araştırdığım zamanlar gözüm yememişti bunlarla nasıl doyarım ben diye inşallah aynen böyle devam eder de eksileri görürsünüz :)

Canım tabiki az da olsa açlık hissediyor insan gece ( çok geç saate oturursam ) ama benim bünye o açlığı hissetmeden vermiyor işte :KK48: Ben çok rahat yaptım inşallah sonuna kadarda öyle devam eder hem midem ufalır hemde çok güzel kilolar gider :21::21::21::21:

Dünle bugün arasında fark var okadarını söylim geriside artık yarın süpriz olur :KK48:

Evet kaptanim gordum baktim inceledim hatta uye olmaya calistim ama beceremedim sonra biraktim disardan takip.ediyorum ama yine
allahallah ben de oldum çok basit oldu ama bilemedim

He he bu arada kocanin yanindan 2 dk kacip sizede bakmadan edemiyorum he
:KK70:alışkanlık yaparız
Ama ben senin kadar hirsli azimli degilim canim. Sen bu gidisle benden once mezun olursun:KK48:
Masallahin var cok heveslisin:nazar:.

Ya ben dugun telasesinden falan veremem sanki. Cokgeriliyorum. Gerildikce de agzima bir seyler atasim geliyor . her defasinda kendimi engelleyemiyorum malesef:KK43:

Tamam kaptanim menu bildirimi yapayim. Izinli olayim. Gercekten zorlanirim dugun sirasinda . zaten artidayim su an listeye de giremem. Iyi ki de giremem. Ortalamayi dusurmeyim. :KK51:
Menu takibini de yaparim ben bu hafta.

Kaynanam alsin onu da artik. Dugun oncesi bohca yapilirmis. O zaman gider aliriz:oops::KK48:
sen düğünü yap rahatla azmin getiririz biz merak etem
alsın tabi kaynanan ama sende koy 1-2 çeyizine ihmal etme

Bugunku menum

Sabah
Misir gevregi ( hic tadi yok onun icin yedim :KK48: k fleks vs gibi sekerli degil)
Sut

Ara
1 dilim yulafli biskuvi
Maden suyu

Aksam
Mercimek corbasi
Salata
Yogurt

Su: 1 Litre (esyalarimi yavas yavas toparlamaya basladik. Surahimi de kaldirdik. Onun icin icmedim bugum. Gozumun onunde olmasi lazim. Yarin mutfaktaki surahiyi kaciricam:KK48:)

Spor: 20 Dakika yuruyus
200 ip atlamaatlama

Yesilcayima da tekrar basladim. Ictim bugun.:KK50:
beslenme sıfır cnm, yapma böyle beslenmene özen göster sonra kan değerlerin düşer

dikkat edeceğim bundan sonra aslında toplamda yiyecek olarak çok fazla birşet yok sadece sık var ,oda arkadaşım diyet yapıyor diyetisyenle iş yerinde ona uyuyorum ben de

sporumu da yaptım 15 er 2 set squat 45 dk plates ✌️ iyi geceler herkese
sporuna bayıldımm :nazar::nazar:
tatlım bunu dene sonra bizim önerilerimizi dene hangisinde karar kılarsan belki orta yol bulur devam edersin okey

bengicim çok üzüldüm. oğlanı kontrole götürdüğün çocuk doktoru yokmu ben arayıp sormnaı tavsiye edeceğim canım. gerekirse gidip sor . hayırlı haberler al işallah

günaydın ,harika bir gün geçirmenizi diliyorum
:KK49::KK49:benim için gun harika başladı bile gunaydınn

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:
Tartıya bir kala inşallah hepimiz çok güzel bir gün geçirip harika bildirimler yaparız yarın :21:

Dün gece eşimle biraz vakit geçirelim dedik :KK48: daha doğrusu ben sırf naz yapmak adına sen benle ilgilenmiyorsun moduna geçtim durduk yere :KK70: adamcağızda bütün gün pc başındasın ben gelince diye anında karşı atağa geçmezmi :KK70: Hay ben senin yapacağın naza diye içimden kendime sayacakken eşim hadi gel bari birlikte tavla oynayalım dedi :KK48: kazanan diğerinin her istediğine he diyecek :KK70:her zaman öyle iddasına oynamak ister beyfendi sanki çok kazanabiliyormuş gibi :KK70::KK70:
Bu seferde resmen hile yaptı ama hiç ses etmedim ( hep ya eksik ya fazla oynadı bende hesapta çakmamış gibi yaptım oyun bitene kadar :KK70:tam seviniyordu kazandım diye len gözümün içine baka baka hile yaptın birde utanmadan seviniyorsun dedim nasıl gülüyor fark ettinmi cidden diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
İyi oldu baya gülüp eğlendik sonrada erkenden yatalım mı dedi ama ciddende iyi geldi sabah çok dinç uyandım :21:

Bugün pek işim yok ama öğleden sonra kuşumu parka götürmeyi planlıyorum :KK66: kaç gündür evdeyiz sıkıntıdan patladım diye isyan etti sonunda :KK70: gerçi bütün gün birşeylerle oynuyor sohbet ediyoruz ama işte sokağa çıkmayınca rahatlayamıyor anası kılıklı :KK48:
:KK70::KK70:ahahah banum ne guzel vakit geçirmişsiniz. bizde eşimle arada alırız tavlayı, ineriz çardaga oynarız ama ben değil hep eşim yener onun istediği olur :KK70:

gunaydınlarrrr:KK54: been bi soru sormustım ama alamadım cevabımı . emzirdiğim için fazla bitki çayı içemiyorum .bu göbek eriten yogurt kürü var diyolar onedir biliyomusunuz
yoğurt kürünün bir zararı olmaz bence, ama inan emzirdiğin için önermekte çekiniyorum.
yoğurt kuru tarifi nette var pulbiber filan konuyo bi ara yapmıştık bizde ama devam ettiremedim ben :KK59:

sabah öğretmen komşumla akşamdan sözleştiğimiz gibi atladık bisikletlere, turlayıp terleyip denize girdik. ay bayadır havuz yuzunden denize girmemiştim, tuzlu su tum gözeneklerimi açtı kendimi harika hissediyorum.

sabahta klimacı komşunun sekreteri 4 gundur izindeydi dönmüş, aaa abla sen baya incelmişsin dedi ay havalara uçtum zaten heyecan bastı , aynadada farkediyorum göbeğim gitti gerçekten, yarın tartıda durum ne diye hepten heyecanlandım. çok mutluyum

gunaydınlarrrr:KK54: been bi soru sormustım ama alamadım cevabımı . emzirdiğim için fazla bitki çayı içemiyorum .bu göbek eriten yogurt kürü var diyolar onedir biliyomusunuz

Canım katpanında dediği gibi emzirdiğin için önermekten çekiniyor insan ama bsadece yoğurt bile yesen fayda eder diye düşünüyorum ;) eşimin bir akrabasının bir ara çok göbişi vardı ve hatun yatmadan evevl her gece 1 kase yoğurt yemeye başladıktan sonra hiç kalmadı hatta artık alışkanlık haline gelmiş senelerdir yoğurt yiyip yatar ;)

Birde geçenlerde benim takımda bir arkadaş söyledi ( malum ben 8.ci takımdayım = her sabah aç karnına 1 çay kaşığı çörekotu yağı içip üzerine bol su tüketilincede göbek baya eriyormuş ;) onun bir arkadaşı 1 aydır yapıyormuş ve cidden göbek diye birşey kalmamış diyor hatunda ;)
Bende başladım bakalım 1 ay sonra ne fark olacak ;)
Hani çörek otunun kurandada yeri var ya ölüm hariç her derde deva diye :KK68:
Zararı olacağını düşünmüyorum istersen birazda internette araştır onuda dene ;)

allahallah ben de oldum çok basit oldu ama bilemedim

:KK70:alışkanlık yaparız

sen düğünü yap rahatla azmin getiririz biz merak etem
alsın tabi kaynanan ama sende koy 1-2 çeyizine ihmal etme

beslenme sıfır cnm, yapma böyle beslenmene özen göster sonra kan değerlerin düşer

sporuna bayıldımm :nazar::nazar:
tatlım bunu dene sonra bizim önerilerimizi dene hangisinde karar kılarsan belki orta yol bulur devam edersin okey

bengicim çok üzüldüm. oğlanı kontrole götürdüğün çocuk doktoru yokmu ben arayıp sormnaı tavsiye edeceğim canım. gerekirse gidip sor . hayırlı haberler al işallah

:KK49::KK49:benim için gun harika başladı bile gunaydınn

:KK70::KK70:ahahah banum ne guzel vakit geçirmişsiniz. bizde eşimle arada alırız tavlayı, ineriz çardaga oynarız ama ben değil hep eşim yener onun istediği olur :KK70:

yoğurt kürünün bir zararı olmaz bence, ama inan emzirdiğin için önermekte çekiniyorum.
yoğurt kuru tarifi nette var pulbiber filan konuyo bi ara yapmıştık bizde ama devam ettiremedim ben :KK59:
ben dün başladım benden yarın için çok bir şey beklemiyosunuz diymi :)

Canım katpanında dediği gibi emzirdiğin için önermekten çekiniyor insan ama bsadece yoğurt bile yesen fayda eder diye düşünüyorum :KK66: eşimin bir akrabasının bir ara çok göbişi vardı ve hatun yatmadan evevl her gece 1 kase yoğurt yemeye başladıktan sonra hiç kalmadı hatta artık alışkanlık haline gelmiş senelerdir yoğurt yiyip yatar :KK66:

Birde geçenlerde benim takımda bir arkadaş söyledi ( malum ben 8.ci takımdayım = her sabah aç karnına 1 çay kaşığı çörekotu yağı içip üzerine bol su tüketilincede göbek baya eriyormuş :KK66: onun bir arkadaşı 1 aydır yapıyormuş ve cidden göbek diye birşey kalmamış diyor hatunda :KK66:
Bende başladım bakalım 1 ay sonra ne fark olacak :KK66:
Hani çörek otunun kurandada yeri var ya ölüm hariç her derde deva diye :KK68:
Zararı olacağını düşünmüyorum istersen birazda internette araştır onuda dene :KK66:
bende çekindiğimden herşeyi uygulayamıyorum . yoğurt kürüne baktım acılı acıda oğluma dokunuyo. çörek otunu ben öncede denedim o zman denediğimde beni fenalaştırdı. tansiyonumu düşürdü çok kustum şimdi yine öyle olurum diye alamıyorum. ben en iyiyisi bol bol su içeyim zararı yok faydası var :KK45:.

Günaydın arkadaşlarım ..destekleriniz için teşekkür ederim...sabah sağlık ocağı açıldı hemen gittim bir zararı olmaz dediler 1 ayda bir bile tekrarlanıp yapılır dediler salgindan dolayi bütün çocuklar da aynı şey olmuş ..içim rahatladı çok sukurr ...allahım tüm çocuklarımızı korusun

ben dün başladım benden yarın için çok bir şey beklemiyosunuz diymi :)
yok tatlım ama tum herkes yarın tartılıp bildirim yapılacak. 2 cuma tartı kaydınızı not etmem gerek 3. cuma zaten listedesiniz anlaştıkmı

bende çekindiğimden herşeyi uygulayamıyorum . yoğurt kürüne baktım acılı acıda oğluma dokunuyo. çörek otunu ben öncede denedim o zman denediğimde beni fenalaştırdı. tansiyonumu düşürdü çok kustum şimdi yine öyle olurum diye alamıyorum. ben en iyiyisi bol bol su içeyim zararı yok faydası var :KK45:.
çörekotu emziklide önerilmiyor kullanma tatlım. sen yoğurt ye sade oynakbaşı banumun dediği gibi

Günaydın arkadaşlarım ..destekleriniz için teşekkür ederim...sabah sağlık ocağı açıldı hemen gittim bir zararı olmaz dediler 1 ayda bir bile tekrarlanıp yapılır dediler salgindan dolayi bütün çocuklar da aynı şey olmuş ..içim rahatladı çok sukurr ...allahım tüm çocuklarımızı korusun
hah bengim çok sevindim. ihmalkarlık ne kötü bida ne yapılacak yapılmayacak konuş öle yaptır. aşılar bazen zararlı olabiliyor dikkat lazım

Back
X