- Konu Sahibi Pinarbartu
- #116.941
Canim tebrik ediyorum gerçekten iyi menü erken kapatmissin lokantayi o ayrı tebrik konusu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldinnnnn azmin daim olsun insallah
amin kaptanim
Ayyy bi sürü yeni kız gelmiş hepiniz hoşgeldiniz umarım çabucak hedeflerinize ulaşırsınız dün menü yazamamıştım hemen yazayım
Sabah
Kk peynir
Süt
Domates salatalık
Omlet
Saat 12
Üzüm ve nektarı
Saat 4
1 mini pop kek ve çok az çekirdek
Akşam
Soğuk çorba
3 kaşık pilav
3 kaşık kuru fasülye
slmmmm hepinize arkadaşlar ,yeni toparlanabildim daha ,eve gel yemek yap yedir içir kızımla vakit geçirdim biraz bıcı bıcı yaptık şimdi oyuna daldı kendi uzattım paylaşıyorum bugünümü
sabah 2 kayısı 2 ceviz 1 brdk ayran
8:30 da işteydim bir sütlü filtre kahve
11:30 4-5 adet kelogs k kraker
öğlen 13:00 fırında 2 tavuk kanat + 2 kaşık bulgur pilavı + 1 kase cacık
16:00 1 şeftali + yarım paket kelogs k kraker
akşam 20:30 5 adet tavuk köfte + 1 kase yoğurt
şimdi türk kahvesi içiyorum kızım uyuyunca spor yapıcam
azalmış mı biraz
maşallah menune tatlım.İyi akşamlar herkeseoğlumun uzuntusunden sonra kendime geldim ve yola devam dedim
Menümu paylasiyorum
9.00 da peynir zeytin domates salatalık yumurta ekmek yok ceviz
12.00 bitki cayi
13.00yoğurt içine elma doğrayın
15.00 bitki cayi
18.00 tavuk sote ve salata
19.00 soda
Bugunluk bu kadar
Lokanta kapandı![]()
Neslihancigim canım çok memnun oldum evet tahmin ettiğin gibi memurum bende 28 yaşındayım 2 çocuk annesiyim oğlum 7 yaşında 2. Sınıfa geçti kızım da bu nisan ayında dünyaya geldi çok şükür verene
Bende hiç bu kadar kilo almamistim hamileligim hariçgenişledim çok üzülüyorum bu haftadan itibaren dikkat ediyorum ve spora yüklendim inşallah incelecegim tartiyi çok dikkate almiyorum aslında önemli olan incelmem Aynadaki fit olan görüntüm tabii 60 lar ile fit olamam illaki 50 leri görmek istiyorum göbeğim çok çıktı dar giyemiyorum bacaklarım incedir aslında ama onlar bile kötü görünüyor gözüme
canim sende bayaa kilo vermissin tebrik ediyorum sağlık sorunlarını da aşmışsin maşallah diyelim nazar değmesin inşallah hep birlikte istediğimiz vücuda kavuşuruz
menun güzelolmuş, ama bir şey daha var....şu ustunde diyet miyet yazan paketlenmiş, rafine urunleri çok tercih etme. yerine çiğ olmak kaydıyla fındık,fıstık,badem,ceviz yesen hem hucrelerini besler , hem tok tutar, hem kilo veririsin
maşallah menune tatlım.
bugun herkes tavuk yemiş, yarın bir koloçan edeyim köy tavuğu sipariş edeyim gelsinde bende yiyim bari çok özledim, malum ben hazır tavuk, yumurta tuketmiyorum, tavuguda köylüden buldukça yiyorum artık
ya biliyormusun, 48-50kg hedefle gelenlere
böyle oluyorum
sebebi de benim 13 yaşındaki kızım zaten 47kg
yani öyle koca koca kadınlar nasıl 48-50 olacak diyorum tahmin edemiyorum ya bi gülüyorum hep kızımla kıyaslayıp. ama boy dan sanırım, ben hiç çok zayıf olmadım balık etli 38-40 beden kızdım en fazla. eh 2 çocuklu çıtır ve fit olacaz ozaman hadi gayret o vakit
![]()
hop makarna hata evet ama akşamın yerini tutmazki, tok tutacak en azından salata filan yeseydin. açken leptin hormonu çalışmaz çünki. du bakalım neler görecez daha menulerde. spor superrrr bayılmadığına şaşkınımBugünkü menum
Sabah kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost
1 yumurtanın sarısı
2 domates
1 biber
Çay
3.30 da bir tabak makarna
1 bardak salgam suyu
yoğurt
Not:makarna yediğim için akşam yemek yemedim
Su:3.5 litre su
Spor :45 dakika Leslie 4 mil
25 dakika fitness
50 ip atlama
ben evlendiğimde 65kg 38 bedendim ay yaklaştıkça olma heyecanı bile güzel geliyorOlmaz demeyelim şansımızi deneyelim tatlım evlwndigimde 49 kiloydum tabi üstünden 8 sene geçti ama olsun hiç bırakmayacağım istediğimi elde edene kadar olur arada kaçamaklar ama pes etmek yok süreklilik başarıyı getirir vazgeçmek olmaz
Ya domates çok zor bi iş doğra doğra beni domates tutuyo![]()
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Hele şükür gelebildim
Annemler daha 10 dakika oldu gideliFenerbahçenin maçı varmış babamla eşim onu izlediler bizde Annemle çay faslından sonra balkona kaçıp uzun uzun sohbet ettik
Şükür bugünümde gayet güzel geçti ve hiç kaçamak yapmadım ( çayın yanına Annemlerede sadece grisini çıkardım ama bir tane bile yemedim)
Yatmadan sizlere bakayım dedim
Hemen aklımdayken bugün yediklerimide yazayım
Sabah; 1 fincan şekersiz Filtre kahve, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğlen; 1 katı yumurta, 1 büyük havuçun rendesi az zeytinyağ ve bol limonla ( aslında birde 25 gr yağsız peynirde vardı ama onu unuttum)
Akşam; 1 bardak yoğurt ( 2 dilim portakalın suyuda yazıyordu listeye göre ama bu mevsimde portakal yok)
Malum bugün ikinci günüm ama öncesinde de 2 gün protein ağırlıklı beslendiğimden İsveç diyetinin 4.cü gününü uyguladım ve şu an açım doğal olarako yüzden fazla uzatmadan hemen yatacağım ki bir an önce sabah olsun
Yarında büyük bir heycanla tartıda göreceğim müthiş rakamı merak ediyorum
İnşallah hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz![]()
Teşekkür ederim :) erken kapattım kendime de kapandı dedim artık yemek uok dedim ..mutfağa kaç kere gittim geri geldim başardım yememeyiCanim tebrik ediyorum gerçekten iyi menü erken kapatmissin lokantayi o ayrı tebrik konusu :)
hadi banum merakla bekliyoruz senide. benden 400gr gitmiş gayet memnunumSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Hele şükür gelebildim
Annemler daha 10 dakika oldu gideliFenerbahçenin maçı varmış babamla eşim onu izlediler bizde Annemle çay faslından sonra balkona kaçıp uzun uzun sohbet ettik
Şükür bugünümde gayet güzel geçti ve hiç kaçamak yapmadım ( çayın yanına Annemlerede sadece grisini çıkardım ama bir tane bile yemedim)
Yatmadan sizlere bakayım dedim
Hemen aklımdayken bugün yediklerimide yazayım
Sabah; 1 fincan şekersiz Filtre kahve, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğlen; 1 katı yumurta, 1 büyük havuçun rendesi az zeytinyağ ve bol limonla ( aslında birde 25 gr yağsız peynirde vardı ama onu unuttum)
Akşam; 1 bardak yoğurt ( 2 dilim portakalın suyuda yazıyordu listeye göre ama bu mevsimde portakal yok)
Malum bugün ikinci günüm ama öncesinde de 2 gün protein ağırlıklı beslendiğimden İsveç diyetinin 4.cü gününü uyguladım ve şu an açım doğal olarako yüzden fazla uzatmadan hemen yatacağım ki bir an önce sabah olsun
Yarında büyük bir heycanla tartıda göreceğim müthiş rakamı merak ediyorum
İnşallah hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz![]()
menun guzel kkuzum. ekmeği çıkartıp zamanla çiğ çerez koy yerine bak göbüş anında foslamıyormu demedin kaptanım dersin.Ben de menümü paylaşıp kaçıcam kaptanım :) ancak okudum geçmişi gelebildim :) zaten çok uzun değil bugün listem
Sabah
saat 11de beyaz peynir 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yeşil zeytin domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay :) sonunda ekmeği 1 dilime düşürebildim zamanla hiç kalmicak inşallah :)) yavaş yavaş adapte oluyorum :)
Ara
saat 4te 1 küçük şeftali yanında 5-6 beyaz üzüm 7 tane badem ve 1 bardak süt
reglim bitti ama tatlı ihtiyacı çok gitmedi gibi zaten hayatımda ilk kez çikolatasız bir regl dönemi geçirdimvalla şaşkın ve gururluyum açıkcası :) ama bu defa daha çok sancım oldu annemle dedik noluyo ya çünkü 3 gün boyunca hiç geçmedi normalde ilk 2 günden sonra fazla sancım olmazdı çikolatasızlıktan mi acaba dedik
1 küçük paket bitter aldık ama elim gitmedi yemeye valla :)) ama böyle arada meyve de yemek lazım di mi ben meyvesiz yaşayamam çünkü ya çok seviyorum özellikle üzüm ve elmayı çok severim ya elma yaz kış yerim hele kışın her gün yerim :) zaten bi söz var ''an apple a day keeps the doctor away'' diye yani her gün bi elma doktoru uzak tutar diye :) o yüzden mutlaka yerim ya neyse çok uzattım liste kısa ama çenem durmadı
![]()
![]()
Öğlen
saat 5 buçukta 1 kase ezogelin çorbası bir parça somon ve 2 kaşık ıspanak kavurması yanında salata gün burda kapandı
Ara
saat 8de 1 bardak şekersiz karışık kırmızı meyveli bitki çayı
su 1.5-2 litre arasında kaldım bugün nedense
spor malesef yapamadım domates doğramaktan kollarım koptu![]()
acayip yoruldum zaten 10 buçukta ancak bitti sonra da duşumu alıp dinlenip buraya attım kendimi bakalım hayırlısı ayy yarın ilk liste günüm bakalım nasıl olucaak :)) inşallah tartı hepimizin yüzüne güler iyi anlamda tabi :) herkese iyi geceler sanırım herkes yattı ama :)