- 2 Temmuz 2015
- 424
- 662
- 18
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #117.101
Bize annanem toz yapıyo senin dediğini bilmiyorum :)Bizde de yogurtlu Dövmeli kurabiye gibi kurtuluyor ben toz yapmak istiyorum bu sefer :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize annanem toz yapıyo senin dediğini bilmiyorum :)Bizde de yogurtlu Dövmeli kurabiye gibi kurtuluyor ben toz yapmak istiyorum bu sefer :)
Arkadaslar Salçalı toz tarhana yapan varmi ...ben yapmak istiyorum ama hiç yapmadım hazir aliyordum ev yapımı ...ogluma toz tarhanayi süt kâtip pisiriyorum anne sütünden sonra en besleyici besin oluyormuş sütle pisirince..
Ayy ınsallah :) bekliyoruz kendisini :)
denizmrv , @RengarenkNesli ayy şimdi fotolarınıza baktım çok güzel zayıflamışsınız ama her haliniz güzeldi valla.
![]()
Aynen bizde yemezdik bir defa pişirdım ki çok güzel mis çocuklarda begendi :) sonra hep alıp yaptım oglumda günlük yapsam yer o kadar sevdi ..Bu sene ben yapayım dedim bakalımValla biz de bu seneye kadar tarhana pişirmezdik evde hiç ben sevmezdim ama bu sene annem yengemden almış toz olarak onu yedik bi hoşuma gittiii yaz kış yiyorum artıkama nasıl yapılıyo ben de bilmiyorum
tecrübeli anneler bilir :)
Aynen bizde yemezdik bir defa pişirdım ki çok güzel mis çocuklarda begendi :) sonra hep alıp yaptım oglumda günlük yapsam yer o kadar sevdi ..Bu sene ben yapayım dedim bakalımne olacak ...
Eveet :) baya bir heves ettim bakalım ogrenirsem yapacağım :) bende köyden ev yapımı getiriyordum hatta marketten bile aldığım zamanlar oluyorduAnnem de köy pazarlarından falan aldı biraz yengemin verdiği bitince onu yapıyoruz şimdi o da çok güzel oldu ama tabi evde kendi yaptığınız ayrı bi güzel olur :)) hem de daha sağlıklı tabi :)
Eveet :) baya bir heves ettim bakalım ogrenirsem yapacağım :) bende köyden ev yapımı getiriyordum hatta marketten bile aldığım zamanlar oluyordu
İnşallah canım :))İnşallah yaparsınız afiyetle de yersiniz :))
T.kahvesi sekersiz sıkıntıolmaz cnm
Canim virgulden sonra yuvarliyoz ya hani iste virgulden sonra 3 haneye bakacaksin oyle durumda hangisi buyukse dereceyi o alacak eşit olmayacak
Misal
0.706
0.708
Ikiside 0.71 ama ikincini hanesi buyuk ozaman ilk derece onun
Hisgeldin tatlim. Oh tatli telasa devam hayirlisiyla
Gozunuz aydin bebeginizi gule gule buyutun
tamam kaptanim sagolT.kahvesi sekersiz sıkıntıolmaz cnm
Canim virgulden sonra yuvarliyoz ya hani iste virgulden sonra 3 haneye bakacaksin oyle durumda hangisi buyukse dereceyi o alacak eşit olmayacak
Misal
0.706
0.708
Ikiside 0.71 ama ikincini hanesi buyuk ozaman ilk derece onun
Hisgeldin tatlim. Oh tatli telasa devam hayirlisiyla
Gozunuz aydin bebeginizi gule gule buyutun
biraz uğraştırıcı ama çok yaomazsan kolay biter un yoğurt (mumkunse koy yigurdu)tatlı biber domates bunlar yiguruluyor ustunu ortup eksimeye bırakıyordu 4-5gun eksiyip sistikce karıştırıyorsun(burda yararlı mayalar devreye giriyor) iyice mayalandijtan sonra temiz bir beze avuç içi kadar kaşıkla alıp dokuyirsun kuruyunca onları rlinle ufala(1gun sonra) onlarda kuruyunca nem kalmayacak ister elekten istersen blenderdan gecir .pişirirken içine erişte yeşil mercimek atabilirsiniz oğlun kaç aylık benimki 7olacak dk gıdaya yeni gectok veriyorum benArkadaslar Salçalı toz tarhana yapan varmi ...ben yapmak istiyorum ama hiç yapmadım hazir aliyordum ev yapımı ...ogluma toz tarhanayi süt kâtip pisiriyorum anne sütünden sonra en besleyici besin oluyormuş sütle pisirince..
Teşekkür ederim canım :) az yapacağım ..hmm yapabilirim sanırım ne kadar un yoğurt ölçüsü varmi ... oğlum 18 aylık :) allah bağışlasin bebis inibiraz uğraştırıcı ama çok yaomazsan kolay biter un yoğurt (mumkunse koy yigurdu)tatlı biber domates bunlar yiguruluyor ustunu ortup eksimeye bırakıyordu 4-5gun eksiyip sistikce karıştırıyorsun(burda yararlı mayalar devreye giriyor) iyice mayalandijtan sonra temiz bir beze avuç içi kadar kaşıkla alıp dokuyirsun kuruyunca onları rlinle ufala(1gun sonra) onlarda kuruyunca nem kalmayacak ister elekten istersen blenderdan gecir .pişirirken içine erişte yeşil mercimek atabilirsiniz oğlun kaç aylık benimki 7olacak dk gıdaya yeni gectok veriyorum ben
Siz de aramıza hoşgeldiniiiiz :) maşallah Allah bebişinizi analı babalı büyütsün :) inşallah hep birlikte ulaşırız hedeflerimize :)
ohh ohh baya büyümüş bende çorbaya katacak kadar süt yok valla hepsini içiyor dana ama kilo almıyor laz oğlu durmuyo yerindeTeşekkür ederim canım :) az yapacağım ..hmm yapabilirim sanırım ne kadar un yoğurt ölçüsü varmi ... oğlum 18 aylık :) allah bağışlasin bebis ini![]()
Oyy masallahh :) hareketli olunca almazlar hele yuruse erir gider :) benim ki öyle oldu .. tarhanayi da yapabilirim sanırım teşekkür ederim :) denicem bakalım yarın malzemelerimi hazırlayayimohh ohh baya büyümüş bende çorbaya katacak kadar süt yok valla hepsini içiyor dana ama kilo almıyor laz oğlu durmuyo yerinde
Şöyle söyleyim biz uç aileye yapıp paylasirim misal 5kg una 5kg ev yoğurdu 1kg tatlı biber (robottan gecir) 6-7kg domates (tobottan gecir) unu en son ekşime işlemi olunca yapıyorsun gurme bebekte tarifi var canım
Salça konmuyor degilmi canimohh ohh baya büyümüş bende çorbaya katacak kadar süt yok valla hepsini içiyor dana ama kilo almıyor laz oğlu durmuyo yerinde
Şöyle söyleyim biz uç aileye yapıp paylasirim misal 5kg una 5kg ev yoğurdu 1kg tatlı biber (robottan gecir) 6-7kg domates (tobottan gecir) unu en son ekşime işlemi olunca yapıyorsun gurme bebekte tarifi var canım
Kaptanım geçmişi hızlı hızlı geçiyorum görmemişim ben tekrar bakıp buluyum diycemde şimdi bile 60 mesaj okudum siz acaba zahmet olmassa bidaha sorsanız
Canım leslie nin 4 milini nerden buldun link atarmısın yoksa cd si mi var sende??