- Konu Sahibi Pinarbartu
- #117.221
Inşallah canım inşallahBen de henüz tam bırakmış değilim ekmeğibirlikte bırakırız artık
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım inşallahBen de henüz tam bırakmış değilim ekmeğibirlikte bırakırız artık
![]()
Canım menu gayet güzel spor da olsaymis mükemmel olurmuşbugunku menum
sabah 8 de
domates salatalik peynir zeytin bir dilim ananas
ogle 12.30
corekotlu peynirli cevizli coban salata
ayran 2 tane incir
aksam 17.30
kiymalu patates salata ayran
spor
yok
su
2 litre
Ben de seni tebrik ediyorum iradenin önünde saygıyla egiliyorum menü de gayet güzel ekmek yokBugünkü Menüm
08.00 peynir domates salatalık maydanoz
10.00 bitki cayi
13.00 3 tane köfte salata sirkeli
15.00 bitki cayi
18.00 zeytin yagki kabak yemeği
20.00 Türk Kahvesi şekersiz
Eşim pasta almıştı bugün kestik onlar yedi ama ben yemedim
Kendimi tebrik ediyoruuummm![]()
Bu nasıl bir menudur Allahım hiç bişey yememissin maşallah canım sabrina hayran kaldım gerçekten süper TebriklerBugunku menum
Sabh
Peynir
Zeytin
Domates
Ara
Maden suyu
Aksam
3 yemek kasigi taze fasulye
Yogurt
Su:1.5 litre
Spor; bolca yuruyus.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-12#post-42279299
sarı kartımızda silindi şükür derece yaptığımız için
![]()
Tamam canım benim çok sıkı tutuyorum işi umarım yaklaşırim o kiloya 62 keşke güzel kilodaymisim be :)bakma kuzum buldum 359. etapta 62,4kg ile izne ayrılmış nice15 ben halledicem.
nice15 canım deneme süren bitene kadar ayrıldığın kiloya ne kadar yaklaşırsan bizim için kardır. çünki ayrıldığın kilodan dönuş kilon hesaplanacak çok buyuk fark var baya bı eksi yuzden olur o yuzden deneme suresi sonrası alıcam listeye
![]()
Kahvaltı 12.00 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta sarısı 5 zeytin peynir domates
Öğle 14.00 3 kaşık tavuklu pilav ayran
Akşam 18.30 1 tabak kuru fasulye turşu yoğurt salata
3 litre su
Spor 3 mil Leslie
Hava cok sicak olunca hicbir sey yiyesim gelmiyor ki. Bir yerden kalkip baska yere seriliyorumBu nasıl bir menudur Allahım hiç bişey yememissin maşallah canım sabrina hayran kaldım gerçekten süper Tebrikler
Evet ekmek uzun zamandır hayatımda yok :) seninde Menün çok güzel azaltmissin ekmeği süper valla bu gidişle çıkarırsin ekmeği menüdenBen de seni tebrik ediyorum iradenin önünde saygıyla egiliyorum menü de gayet güzel ekmek yok![]()
Canim iyi gidiyorsun ama suyu biraz arttir hazır havalar sicakken iyi icililiyor :)Bugunku menum
11.00
3 dilim sucuk
Peynir
ZeytinZeytin
Domates
Salatalik
15.00
1 madlen bitter cikolatacikolata
Yesil cay
18.00
2 yemek kasigi makarna
Salata
YogurtYogurt
1 dilim karpuz
Su:1 litre
Spor 200 ip atlama.
Kendi kendine kelime tekrari yapiyor program ya. Cozum bulamadim bir turlu. Idare edin beni![]()
Inşallah canım :)Evet ekmek uzun zamandır hayatımda yok :) seninde Menün çok güzel azaltmissin ekmeği süper valla bu gidişle çıkarırsin ekmeği menüden![]()
Canim dediğin gibi akşam biraz fazla olmus cacık salata aynı şeyler birisini tercih etseydin keşke ama spor iyi TebriklerBen de paylaşayım menümü :)
Sabah
saat 11de beyaz peynir yanında bi avuç ceviz ve badem domates salatalık 1 yeşil zeytin 1 bardak şekersiz yeşil çay
Ara
saat 3te 1 bardak sütlü Türk kahvesi :) değişik oluyomuş bi deneyim dedim hoşuma gitti :) yanında dondurmamı yedim
Öğlen
saat 7 buçukta 1 kase domates çorbası 3 köfte 4 kaşık fasülye yemeği yanında salata ve cacık son öğün biraz abarttım ama ara öğünden sonra baya acıkmıştım ancak bu saatte yiyebildim o yüzden de biraz çok yedim sanırım
su 2 litre
spor 100 ip 100er bel çevirme ve sağa sola kıvrılma hareketi
bugün leslie yapamadım fırsat olmadı yarın yapıcam ama :)