Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün menum
Sabah 12.00 patatesli yeşillikli biberli omlet domates salatalık peynir zeytin çay
Ara şeftali
Aksam 19.00 kuru fasulye cacık turşu
Spor 4 mil Leslie
25 dakika fitness
Su 3 litre
IP atlama hedefine ulaşamadım hala atlıyorum bakalım bitirebilecekmiyim

C.tesi menum
Sabh kalkinca kefir ve su
9.30 da 2 armut tarcinla
11.00 de 4 kasik taze fasulye atistirdim
14.30 da kiymali patlican salata
19.00 da 4 bol kiymali az pirincli dolma cacik ve yesillik
Spor 30 +30 dk dan 1 saat 2 set yurume 10dk karin egzersizi
Kefir nasıl ya hiç icmedim sevmem gibi geldi o yüzden hiç almadım

:KK4::confused:
Aynenn yaa bide o muhabbet var millete ne Ayy o tanidiklariii hiic bitmezzz zaten şu şuraya gitmiş verdi bu buraya gitmiş verdi sende git verirsin ....birde basenlerdemi var bir tek diyorlar ay herkes sağlıkci kesildi :) birde ee ye ne var misafirlikte diyet olmaz muhabbeti var :KK47:herkes söz sahibi ...ben son yaptığım diyette karar almıştım kimseye diyetteyim demicem dedim bir yere gidiyordum işte canım istemiyo bugün midem kötü filan diyordum sonra kilo verdim demişlerki bak gizli gizli kilo veriyor bizden saklıyor...yok söyle yok böyle :KK69: :KK69: yani ne yapsak konuşacak bir konulari var tatlim

Ayy çok güldüm şu gizli gizli kilo veriyo lafına :D :D :D aynen ya herkes çok biliyo valla her şeye bi laf ediyolar

Bugün menum
Sabah 12.00 patatesli yeşillikli biberli omlet domates salatalık peynir zeytin çay
Ara şeftali
Spor 4 mil Leslie
25 dakika fitness
Su 3 litre

Kolay gelsiiin valla ben 500ü 10 sette bitirdim 50 50 yaptım hep anca yaptım ama aralarda oturmadım ayakta dolanıp dinlendim falan mayışıp kalmayım diye

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti Oynakbaşı geldiiiii :21::21::21::21:
Herkese hayırlı sabahlar ve çooook güzel bir hafta diliyorum :KK68:

Dün inanılmaz güzel geçti günümüz ve gece 11e geliyordu eve geldik :KK66: tabi çok yorgun olunca uğrayamadım hemen çocukları yatırıp bende yattım :KK66:
Sabahın 6sında uyanıp hazırlığımı yapıp ev ahalisini uyandırıp yola döküldük :KK66:
Tabi yola çıkmadan hemen termos bardağıma kendime şekersiz filtre kahvemi yaptım ki sabah dışarda piknik havasında kahvaltı yapalım diye tutturan eşler yüzünden fazla kaçırmıyayım diye :21: gerçektende işe yaradı :21:

Dün çok fazla kasmadığım halde bu sabah cumaya nazaran eksi ama bir önceki güne nazaran sadece 100 gr artı gördüm :21::21::21::21:

YOl boyunca nostaljik şarkılara karı koca bağıra bağıra eşlik edip şarkı söyledik hatta bir ara kafayıda camdan uzatsammı diye düşündüm ama okadarda değil :KK70:
İnanılmaz güzel bir yolculuktu üstelik Edirneye en son ufakken gitmiştim ve hayal meyal hatırlıyordum:KK68: oralarada bayıldım özellikle Selimiye Camiiyine bayıldım :KK68: inanılmaz güzel bir havası vardı :KK68:
Bol bol dua ettim tabi hepimiz için :21: Rabbim inşallah gönlümüzdekileri bizlere hayırlı olarak nasip eder....Aminnn

Tabi bizimkiler Edirneye gidipte ciğer yemeden dönülmez diye tutturdular ve öğle yemeğini güzel bir yerde yedik ( ben normalde ciğer ağzıma sürmem ama orada sadece tadına baktım ve aslında güzeldi ama tabi yağda kızardığı için yemedim :KK20: onun yerine tavuk şiş ve salata yedim :kk77: az da ortadaki cacık ve bir ikide patatesden aldım :oops: heee pişmanmıyım asla çünkü çakallık yapıp üzerine bol limonlu su içtim ( arkadaşda sabahki kahvaltıdan kalma limon varmış sıktım suyuma belki eritir diye :KK48: ) Tabi öğle yemeğinde biraz listemin dışına çıktığım için sabaha kadar başka birşey yemedim ( çocuklar maalesef atıştırmalık birşeyler yediler ama tadına bile bakmadım :KK12: )
Benzincinin birinde de kaynar suyu bulunca gece 1 şekersiz kahve daha içtim ve hiç açlık hissetmeden sabahı yaptım :KK48:

Bu arada tabi Edirnenin tepesinde Balkan müzesi varmış gitmişken onuda gezdik ve oralara okadar hayran kaldım ki :KK57: seneler önce yapılan yerleri korumuşlar ve o zamanlar ne şartlarda savaşıldığını görünce cidden üzüldüm sonuçta ne zorluklarla savaş kazanmışlar, şehit olmuşlar :KK57: Askerler ilgileniyor orayla ve onları üniformalı dolanırken görünce gözlerim doldu o_O evet onların aileleri bir nebze daha rahat ama maalesef artık hiç bir yer güvenlide sayılmaz....Rabbim tüm Mehmetciklerimizi korusun hayırlısıyla tezkere almayı nasip etsin; Vatanımıza zarar veren herkesede en kısa zamanda gereken cezayı versin.....Aminnnnnnnnnnnn

Sabah yediğim bir kaç patates ve cacık yüzünden ( heee unutuyordum 1 ufakda olsa dondurmada yedim :oops: ) tartıda baya bir artı bekliyordum ( bünyem cins sonuçta ) ama sanırım bünyemi çözdüm ve tabiki bundan sonra kaçamak yapmamaya gayret edeceğim ama kırk yılın başıda bir kaçamak oluşursada asla canımı sıkmadan dengeleyip hemen limonlu suyumla onların yağlara dönüşmesini engelleyeceğim :21::21::21:

Cuma bomba gibi geliyorum kızlarrrrrrrrrrrr :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Bugün menum
Ara şeftali
Spor 4 mil Leslie
25 dakika fitness
Su 3 litre
maşallah sana menude sporda harika

Kefir nasıl ya hiç icmedim sevmem gibi geldi o yüzden hiç almadım

Ben de bi kere içmiştim hiç beğenmemiştim ama acayip faydalı bişey yani içebilirseniz mutlaka deneyin bence

ben kefiri çok rahat içiyorum, tadı ayrandan koyu kıvamlı yoğurt gibi ama kendim mayalıyorum ben mayam var.
hazırlar çok hoşuma gitmedi zaten onların içeriği farklı, katkılı.
bence önyargılı olmayın maya bulursanız deneyin birkez. alışınca süper.

:) ya neler neler duydum kilo yuzunden canım yaa ..anca verirsem kurtulurum bunlardan az kaldı :KK31:artık emsal olmayacağım yupppyyy:KK73:
ohh gitsin kilolar

merhabalar günaydın . cumartesi menüm : sabah yoğurt kayısı reçeli bi kaç çatal oğlumun yemediği yumurtanın sarısı yarısı peynir bikaç tane zeytin domates salatalık biber maydanaoz 2 dilim de ekmek
öğle: sabah kahvalatısını saat 12 ye doğru yaptığımdan öğlen bişey yemedim
ara: erik muz şeftali .bunlarda oğluma yapılanların fazlası :) ceviz fındık
akşam:
nişanımız vardı nişan evinde döner geldi ben ekmeksiz döner ve salatayı yedim ayran içtim .
gece:
çiğköfte yapıldı 3 sıkımda ondan yedim .:)
PAZAR MENÜM: BUGÜN EŞİMİN DOĞUM GÜNÜYDÜ:KK60::KK200:
SABAH: dışarıya kahvaltıya cıktık dolu dolgun bi kahvaltı yaptık :) ayrıntılar pataes kızarmasından tutunda sucuklu yumurtaya bal yağ gibi gibi:) dolasıyla öğlende yemedim
AKŞAM: sebzeli bulgur pilavı yoğurt
ve bir küçük dilimcik yaş pasta oda eşimi kıramadım :)
hafta sonum baya doluyemekle geçti . hafta içi tuutum ağzımı :KK66:

merhabalar günaydın . cumartesi menüm : sabah yoğurt kayısı reçeli bi kaç çatal oğlumun yemediği yumurtanın sarısı yarısı peynir bikaç tane zeytin domates salatalık biber maydanaoz 2 dilim de ekmek
akşam:
nişanımız vardı nişan evinde döner geldi ben ekmeksiz döner ve salatayı yedim ayran içtim .
gece:
SABAH: dışarıya kahvaltıya cıktık dolu dolgun bi kahvaltı yaptık :) ayrıntılar pataes kızarmasından tutunda sucuklu yumurtaya bal yağ gibi gibi:) dolasıyla öğlende yemedim
cumartesi gunu sporum oturmaksızın oynadım nişanda : pazarda eşimle oğlumla kahvaltıdan sonra nehir kenarında yürüyüş yaptık

Hemen aklımdayken dünki menümüde paylaşayım ;)

Yola çıkarken kahvaltıya daha var diye şekersiz sütsüz filtre kahve
sabah; ( 09:30 gibi )
az birşey melemen
domates
salatalık
10 adet zeytin

ara;
1 ufak dondurma ( niyetim yoktu da arkadaş sormadan almış )
1 maden suyu

Öğle; ( 15:00 )
1 porsiyon Tavuk şiş
1 tabak karışık salata bol limonlu
1/2 kase Cacık
3 - 4 patates :oops:

ara; limonlu soda

akşam; yok daha doğrusu sadece şekersiz Kahve ve bol limonlu su

Şükür liste dışına çıktığım halde cumaya göre eksideyim ama tabi bu artık nasılsa dengelemeyi öğrendim daha sık kaçamak yapabilirim anlamına gelmez :KK20: Aksine mümkün olduğunca kaçamaksız gececek günlerim ;)

Arkadaşlarla Kurban bayramındada Canakkale Şehitliğinemi gitsek diye düşünüyoruz :KK48: en azından o zamana kadar kesinlikle kaçamak yok bana hem daha fazla vermem lazım o güne kadar hemde en azından kırk yılda birden birşey olmaz diyebilmem için üzerindende uzun bir süre geçmesi şart :21:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti Oynakbaşı geldiiiii :21::21::21::21:
Herkese hayırlı sabahlar ve çooook güzel bir hafta diliyorum :KK68:

Dün inanılmaz güzel geçti günümüz ve gece 11e geliyordu eve geldik :KK66: tabi çok yorgun olunca uğrayamadım hemen çocukları yatırıp bende yattım :KK66:
Sabahın 6sında uyanıp hazırlığımı yapıp ev ahalisini uyandırıp yola döküldük :KK66:
Tabi yola çıkmadan hemen termos bardağıma kendime şekersiz filtre kahvemi yaptım ki sabah dışarda piknik havasında kahvaltı yapalım diye tutturan eşler yüzünden fazla kaçırmıyayım diye :21: gerçektende işe yaradı :21:

Dün çok fazla kasmadığım halde bu sabah cumaya nazaran eksi ama bir önceki güne nazaran sadece 100 gr artı gördüm :21::21::21::21:

YOl boyunca nostaljik şarkılara karı koca bağıra bağıra eşlik edip şarkı söyledik hatta bir ara kafayıda camdan uzatsammı diye düşündüm ama okadarda değil :KK70:
İnanılmaz güzel bir yolculuktu üstelik Edirneye en son ufakken gitmiştim ve hayal meyal hatırlıyordum:KK68: oralarada bayıldım özellikle Selimiye Camiiyine bayıldım :KK68: inanılmaz güzel bir havası vardı :KK68:
Bol bol dua ettim tabi hepimiz için :21: Rabbim inşallah gönlümüzdekileri bizlere hayırlı olarak nasip eder....Aminnn

Tabi bizimkiler Edirneye gidipte ciğer yemeden dönülmez diye tutturdular ve öğle yemeğini güzel bir yerde yedik ( ben normalde ciğer ağzıma sürmem ama orada sadece tadına baktım ve aslında güzeldi ama tabi yağda kızardığı için yemedim :KK20: onun yerine tavuk şiş ve salata yedim :kk77: az da ortadaki cacık ve bir ikide patatesden aldım :oops: heee pişmanmıyım asla çünkü çakallık yapıp üzerine bol limonlu su içtim ( arkadaşda sabahki kahvaltıdan kalma limon varmış sıktım suyuma belki eritir diye :KK48: ) Tabi öğle yemeğinde biraz listemin dışına çıktığım için sabaha kadar başka birşey yemedim ( çocuklar maalesef atıştırmalık birşeyler yediler ama tadına bile bakmadım :KK12: )
Benzincinin birinde de kaynar suyu bulunca gece 1 şekersiz kahve daha içtim ve hiç açlık hissetmeden sabahı yaptım :KK48:

Bu arada tabi Edirnenin tepesinde Balkan müzesi varmış gitmişken onuda gezdik ve oralara okadar hayran kaldım ki :KK57: seneler önce yapılan yerleri korumuşlar ve o zamanlar ne şartlarda savaşıldığını görünce cidden üzüldüm sonuçta ne zorluklarla savaş kazanmışlar, şehit olmuşlar :KK57: Askerler ilgileniyor orayla ve onları üniformalı dolanırken görünce gözlerim doldu o_O evet onların aileleri bir nebze daha rahat ama maalesef artık hiç bir yer güvenlide sayılmaz....Rabbim tüm Mehmetciklerimizi korusun hayırlısıyla tezkere almayı nasip etsin; Vatanımıza zarar veren herkesede en kısa zamanda gereken cezayı versin.....Aminnnnnnnnnnnn

Sabah yediğim bir kaç patates ve cacık yüzünden ( heee unutuyordum 1 ufakda olsa dondurmada yedim :oops: ) tartıda baya bir artı bekliyordum ( bünyem cins sonuçta ) ama sanırım bünyemi çözdüm ve tabiki bundan sonra kaçamak yapmamaya gayret edeceğim ama kırk yılın başıda bir kaçamak oluşursada asla canımı sıkmadan dengeleyip hemen limonlu suyumla onların yağlara dönüşmesini engelleyeceğim :21::21::21:

Cuma bomba gibi geliyorum kızlarrrrrrrrrrrr :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
cuma heyecanı başladıya gidecek banum kilolar :KK71:

Menümü de paylaşayım hazır gelmişken

Sabah
saat 11de 1 tavada yumurta beyaz peynir yanında 1 avuç ceviz ve badem domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay

Ara
saat 4 buçukta bir avuç beyaz leblebi ve üzüm yedim

Öğlen
saat 5te 2 küçük biber dolması 2 küçük yuvarlak peynirli poğaça (hani şu pastanelerde dışında maydonoz olan küçük yuvarlak poğaçalar oluyo ya ondan ev yapımı biz yaptık yani :KK48:) yanında 2 kaşık patates salatası ve domates salatalık bi de 2 ıssırık sarı haşlanmış mısırlardan :KK43: :KK43: bugün biraz abarttım çünkü misafir geldi eve annem de o poğaçalardan yapalım dedi ben yapmıştım daha önce çok beğenmişlerdi :) biz de ondan yaptık ben de 2 tanecik yiyiverdim patates falan da Karatay'a göre yememek lazım ama yedim artık ama bol bol sporumu yaptım valla

Saat 6 buçukta 45 dk leslie yaptım bi 15 dk dinlendikten sonra 10 dk squat yaptım üstüne söz verdiğim gibi 250şer bel çevirme ve sağa sola kıvrılma hareketi yaptım üstüne 500 ip atladım ha bi de masaj yaptık annemle o masaj makinesiyle :)) en azından yediklerimi eritmişimdir diye düşünüyorum :KK70: :KK70:

su 2.5 litre içtim
dengelenmiştir menun sporlar super

Bende menümü paylaşayım :)
09.00 peynir salatalık domates haşlanmış yumurta fındık
12.00 bitki cayi 3 adet ceviz
14.00 kiymali domatesli yemek yağsız
16.00 Türk Kahvesi şekersiz
19.00 bir kase yoğurt içine kuru kayısı doğradım 3 tane
3 lt su 30 dk plates
30 dk yürüyüş
sporlar harika menude öyle, yoğurdun içine yada yanına çiğ çerezde akleseydin acıkmadınmı ;)

Aynen oyle. Serinlesin de guzelce sporumuzu artiralim:21:

Olsun canim hangisini istersen onu yap tabi. Bi onu bi otekini de yapabilirsin.
Plates bandi yerine kilotlu corap veya body tarzi esnek seyler kullanabilirsin.
Plates bandi cok pahali birsey. Degil zaten. Zaman bulunca cikip alabilirsin.
Ben cok sevmiyorum plates hareketlerini. Ama kaptan senelerce plates yapmis baknasil sıkı ve fit duruyor. :KK66:
ben platese ve genlerime borçluyum sanırım sıkığı.:KK48: ama zayıflamak için değildi , bel fıtığı ameliyatından sonra bel sağlığımı korumak için yapmıştım. şimdide platessı sabah esnemek için arada yapıyorum. mel b nin karın bacak videoları platesten daha ii geliyor şu an hafta 3 kez yapmaya çalışıyorum kardıo arkasına :KK49: cidden çok etkililer

Hemen aklımdayken dünki menümüde paylaşayım :KK66:

Yola çıkarken kahvaltıya daha var diye şekersiz sütsüz filtre kahve
sabah; ( 09:30 gibi )
az birşey melemen
domates
salatalık
10 adet zeytin

ara;
1 ufak dondurma ( niyetim yoktu da arkadaş sormadan almış )
1 maden suyu

Öğle; ( 15:00 )
1 porsiyon Tavuk şiş
1 tabak karışık salata bol limonlu
1/2 kase Cacık
3 - 4 patates :oops:

ara; limonlu soda

akşam; yok daha doğrusu sadece şekersiz Kahve ve bol limonlu su

Şükür liste dışına çıktığım halde cumaya göre eksideyim ama tabi bu artık nasılsa dengelemeyi öğrendim daha sık kaçamak yapabilirim anlamına gelmez :KK20: Aksine mümkün olduğunca kaçamaksız gececek günlerim :KK66:

Arkadaşlarla Kurban bayramındada Canakkale Şehitliğinemi gitsek diye düşünüyoruz :KK48: en azından o zamana kadar kesinlikle kaçamak yok bana hem daha fazla vermem lazım o güne kadar hemde en azından kırk yılda birden birşey olmaz diyebilmem için üzerindende uzun bir süre geçmesi şart :21:
başarılı bir menu çıkartmışsın banum maşallah. çanakkaleye bi gidemedim yawww:KK17:

akşam:
gece:
adaşım hoşgeldinn
menulerin dengeli olmuş canım. eşinin d.gununde yemicen ne zaman yicen afiyet olsun nice yaşları olsun. bugun dengelersin, cumaya gelsin eksiler

adaşım hoşgeldinn
menulerin dengeli olmuş canım. eşinin d.gununde yemicen ne zaman yicen afiyet olsun nice yaşları olsun. bugun dengelersin, cumaya gelsin eksiler
saol canım. cumaya iki hanelere inmek için cabalıcam hırslıyım bu hafta kendimden daha iyi sonuç bekliyorum:)

Back
X