Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Hele şükür gelebildim
Öğlen Anneme yardıma gittim ve biz yemekleri tam bittirdik diye koltuklara yayılırken kızkardeşim tatilden döndü

Bol bol sohbet ettik ve hasret giderdik

Sağ olsun son 4 - 5 gün uğradığı akrabalarımız bir sürü şey yollamışlar

üzüm, yaprak (ki en çok ona sevindim çünkü kuruda vardı salamurada ), kavun karpuz ( sanki istanbulda yok ama babamın bağındaki mahsüllerden olunca Annem pek sevindi

) taze ceviz, acur falan

Hepsi tabiki tamamen doğal ve Annemde sağ olsun miras paylaştırır gibi dur bundanda vereyim şundanda vereyim diyip durdu
Şükür bugünüde hasarsız atlattım hatta hemen aklımdayken yediklerimide yazayım
Sabah; şekersiz filtre kahve
Öğlen; 2 havuç rendesi ( evi kurutmuşuz yumurta kalmamıştı peyniride ben görmemişim koca dolapta

)
Akşam; haşlama tavuk ve bol soğanlı çoban salata ( az hakiki zeytinyağ ve bol limonla

)
--------- 3 Ykda yoğurt ( Annem yapıyor tabiki )
Aslında akşamlık Annem karnıyarık ve pilav yapmıştı ama yok ben dedim tavuk yiyeceğim

ne kadar yağsızda yapsa haşlama tavuk kadar yağsız değildir sonuçta

Hani hep diyorum ya Allah gözümü doyursun diye

uzun bir aradan sonra yine öyle dedim çünkü onlar başka birşey yerken resmen ulen azmı yedim açmıyım diye beynimden deli sorular geçti

ama inatla başkada birşey yemedim
Yemekten sonrada eşimin Anannesine uğrayıp onada biraz taze üzüm götürüp bir yarım saat oturduk

sağ olsun kaç sene evvel Annemin ona götürdüğü üzümü söyler durur

Ay sizin bağdaki üzüm ne kadar lezzetliydi diye ve her sene yolladıklarında onada götürürüm ( havalar ısınınca sorar zaten üzüm gönderirlermi bu sene Annen geçen senede getirmişti çok lezzetliydi diye

Aslında üzüm üzümdür ama onun Annemin akıl edip göndermesi sanırım hoşuna gidiyor

ve yine tabiki çok sevindi hatta koca bir tabak üzümü önüne koyunca bir güzel yedi

)
Şimdide su şişemi alıp buraya attım kendimi hazır eşimde bir filme dalmışken